Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2013, 19:48

Ma Quaglia napušta Juve na kraju sezone, to je sigurno, iako je prvi strijelac ekipe, prvi je na listi odlazaka.
Matri se još drži jer on i kada nije u formi sposoban je zabiti neke golove.

To je igrač koji bi mirne duše zabio 20 golova u manjoj sredini, pa i u svakom Juventusu izuzev Conteovom, kod Del Neria, Ferrare ili Ranieria bi lagano dolazio do te cifre.
Ja ga nenormalno gotivim i nadam se da će on biti taj koji ostaje jer nam je takav profil igrača uvijek potreban,
mada sa eventualnim dolaskom Llorentea dobijamo igrača koji je i nekakav spoj ove dvojice, upgrade svakako.

Quaglia je dobar igrač nema šta, ali uskoro 30 godina i vrijeme je možda da se opraštamo jer i on sigurno želi i sposoban je biti prvotimac negdje drugo + moramo se okrenuti mladima koji se kale na posudbama.

Gledam ovaj klip Pelusa, ne iznenađuje me ta kupovina, Conte voli radnike i ove igrače što se na prvu čine gotivnim osobama, skromnim, na terenu ginu i ne žale se kada su na klupi, takvih je mnogo kod nas.
Ali ja ne mogu prežaliti priliku da se nako mlad baci u vatru, ali evidentno je da se još nema povjerenja, pogotovo u ovom stadiju sezone u mlađe igrače.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jan 2013, 19:55

ma sto se tice Ljorentea zeza nas ta tvrdoglavost Baska, njima je evidentno imidz i to da niko nije veci od kluba puno bitniji od par miliona za Ljorentea, mogu oni i bez njih- njihova politika je takva da ce rijetko upast u finansijsku krizu....kad su dovoljno ludi da ne dovode ni jednog stranca po cijenu rezultata, onda je nerealno ocekivati da nisu dovoljno ludi da sje.u Ljorentea maksimalno da mu dokazu da je Atletik nego da dobiju par miliona( jedino ako ih Marota namoli pa zbog nas to urade :P )
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jan 2013, 19:56

Samo Cavani. :!:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 jan 2013, 19:59

Matri -> Llorente
Quagliarella -> Gabbiadini

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 03 jan 2013, 21:09

Ja se nadam da bi LLorente mogao doći već sada u januaru jer ako se ne pokaže kako se očekuje da se ozbiljno potraži taj neki bolji napadač na ljeto !!!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 03 jan 2013, 23:08

Da je kojim slučajem Conte bio umjesto Alessia Quagliarella bi sigurno dobio šljagu za onaj potez. Alessio i Conte su kao osobe imaju totalno suprotan karakter, Conte ljut ko ris, nema mira, na iglama dan-noć, a Alessio duša od čovjeka. :mrgreen:

As se igrao malo fantasy calcia, tako bi se prema njima na ljeto trebalo desiti sljedeće: Falcao u Real, Cavani u Chelsea, a Higuain u Juventus. Iako je do ljeta još 6 mjeseci ovo se i ne čini toliko nerealnim. Higuain sad u Realu nema veću plaću od 6 miliona, a Juventus mu može toliko ponuditi.

Pojavio se i neki interes za Pepito Rossija, Juventus bi ga na godinu dana posudio, čisto da vidi u kakvom je fizičkom stanju, a Fiorentina već sada želi da ga kupi za 5 mliona.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jan 2013, 23:44

Ma kakav Higuain, botina kojoj treba 16 prilika za jedan gol.

Sve sve, ali samo on ne. :twisted:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2013, 23:56

172 meča za RM i 98 golova samo u La Ligi, rođen u decembru 1987. godine.
Jbg-a fula 15 šansi po meču što bi značilo da je do sada morao dati 300 golova.
I rest my case.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 jan 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jan 2013, 00:01

Koliko šansi je imao trebao je bar još 50-ak zabiti.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jan 2013, 00:03

Meni je on uvijek bio zanimljiv jer sam ga zapamtio po tome sto je cesto znao stative pogadat, cak bih rekao kad god sam ga gledao da je u toj tekmi stativu pogodio :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 04 jan 2013, 00:05

Napredovao je on u međuvremenu kao igrač, više mu se ne dešavaju takve situacije.

Nije ni Higuain moj prvi izbor, ali nema smisla osporavati kvalitet igrača koji je fakat gol-mašina. :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jan 2013, 00:07

Ma nema govora o tome, kvalitet nije upitan :D
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jan 2013, 00:07

Ma mi zapjenili oko Llorentea, a ne za Pipitu. :lol:

#MaxOUT

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 jan 2013, 00:14

Marcisio Vidal i Pogba + 35 miliona i eto vam Gomez :grin:
Thomas Müller - Fußballgott

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 04 jan 2013, 00:16

Polako, @burza, nije još 1. april, tek je 4. januar. :mrgreen:

Povrijedio se prvi golman Sampe, a i drugi je pod znakom pitanja, možda će im neki junior braniti, ali i taj junior će za naše napadače biti supermen. :mrgreen:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 jan 2013, 00:17

U Realu i Ramos prosjecno ima 5-6 prilika za gol, napadacka je to ekipa, a skor drugaciji stile igre nego u Italiji. Odbrane su mlitave, ni blizu kvalitetne kao u Italiji, pa bih Higuan morao zabijati iz manje sanse da bih opstao u Italiji, pogotovo kod mentaliteta Juventusovih navijaca. Uzet cu primjer Matrija kojeg svi otpisuju, ismijavaju ako promasi par odlicnih prilika, sta bi tek bilo sa kvalitetnijim i dobro placenim napadacom, vjerovatno bi se pljuvalo...

Higuan dosta dobar igrac, vrlodobre tehnike, ne bih bio losa investicija , iako je skupa u ovom trenutku za ovaj projekat Juventusa. Jedino ako se uprava rijesi dvojice napadaca pa se iskesira preko 20 milona. Bio bi osvjezenje, al' bih puno vise volio Benzemu kao sto misli Marchiso :).

Meni se Peluso svidja, u par tekmi koje sam gledao ostavio je fin utisak. Solidna tehnika, dosta visok, polivalentan..taman karakteristike koje trazi Conte. Njegovim dolaskom De Cegle pao na kraj klupe :lol: . Zao mi ga je iz dna duse :cry:

B.T.W. dobro doslica novom kolacu :D
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 04 jan 2013, 03:55

Nedved11 je napisao/la:U Realu i Ramos prosjecno ima 5-6 prilika za gol, napadacka je to ekipa, a skor drugaciji stile igre nego u Italiji. Odbrane su mlitave, ni blizu kvalitetne kao u Italiji, pa bih Higuan morao zabijati iz manje sanse da bih opstao u Italiji, pogotovo kod mentaliteta Juventusovih navijaca. Uzet cu primjer Matrija kojeg svi otpisuju, ismijavaju ako promasi par odlicnih prilika, sta bi tek bilo sa kvalitetnijim i dobro placenim napadacom, vjerovatno bi se pljuvalo...
Mislim da grijesis. Madrid poodavno ne igra onim klasicnim spanskim stilom igre i nije bas da ti tim stvara stopostotne sanse svakih 5 minuta. Osnovni razlog da promasis zicer je da se nadjes u prilici, Higuain istina fula zicere, ali zna zabiti kao Batistuta iz najboljih dana. Promasit ce zicer, ali to nece utjecati na njegovo samopouzdanje u tijeku utakmice i on ce se naci u jos par prilika i do kraja sigurno zabiti gol. Zna nanjusiti priliku, izboriti se za malo slobodnog prostora i to je jedna od njegovih glavnih vrlina. I u konkurenciji sa Benzemom momak zabije preko 26 golova u sezoni, to je izvrstan podatak koji Higuain sigurno svrstava medju najbolje svjetske napadace. Nije mala stvar zabiti za Real 111 golova.
Makar su sanse da ga dobijete veoma male. Prije cete Benzemu dovesti nego njega.

Nego, kako Marca pise. Vrlo ste blizu dogovora sa Llorenteom.
http://www.marca.com/2013/01/03/futbol/ ... 13018.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sam Athletic je potvrdio pregovore i izgleda da ce doci u Torino, ali tek na ljeto obzirom da su navodno odbili 4 miliona da dodje sada. Po meni malo nelogicno, al' aj. Mogli su zaraditi i osloboditi se izdatka za placu (i onako je najvise placen tamo), Bielsa preferira Aduriza.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 jan 2013, 09:26

Momkovi pošto nam je @gojzerica u timu La Vechia Signora objesio kopačke o klin ima li koji interesant da se pridruži meni i @Sarajevo1946 u ekipi?

FINO ALLA FINE FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 jan 2013, 10:35

Ima li mjesta za povratnika u tu ekipu Tigre...... :D

A sad ozbiljno.....
Higuain kolika god bio krampa on je nevjerovatan upgrade u odnosu na Matrixa i Quagsa..... Dvojicu prvih necu da diram s obzirom da su totalno razliciti napadaci..... Msm naravno na Sebu i Crnogorca......
Kad bi doveli i njega i LLorentea, usudio bi se reci da bi imali TOP 3-4 napad na svijetu gledajuci sve igrace u navali, al' to je ipak nerealno, da obojica dodju.....
Tako da sam ja skroman i zadovoljan i sa Baskom, koji je meni extra napadac, iako naravno volio bi i ja Cavania ili Radovana u napadu.... Al' ovo nije emisija pozelis, dobijes.....

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 jan 2013, 12:03

Svi pisu da je Llorente gotova stvar. Nas je. Ali na ljeto. E sada nasi zele da ga dovedu u januaru. Marotta spreman ponuditi 2-3 miliona sada da bi ga doveo.

Llorente ce navodno potpisati cetverogodisnji ugovor po kome ce zaradjivati 4 - 4.5 mil po sezoni plus bonusi.

slika
slika
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.