@Hanise ti si zadužen sa sastave.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kao i uvjek.reds je napisao/la:@Hanise ti si zadužen sa sastave.
Najs, sve cvrsti momci na terenu, samo jos da je poceo Agger umjesto Skrtela al sigurno King ne zeli da riskira povredu Aggera nije jos spreman za punih 90 minuta tekme.. Ja mislim da ce biti crvenih kartona i ko dobije crveni da ce izgubiti.. I nerjeseno nije lose protiv ovakvog junajteda ali mi idemo da ih pogazimo jer imamo Gerrarda i Suareza YNWAHan!$;Lfc je napisao/la:Kao i uvjek.reds je napisao/la:@Hanise ti si zadužen sa sastave.![]()
The Reds line-up in full is: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger.
------------Reina-------------
Kelly--Carra--Skrtel--Enrique
------------Lucas-------------
------Gerrard---Adam-------
--Kuyt-------------Downing--
-----------Suarez-------------
reds je napisao/la: Sutra očekujem ovaj sastav:
______________Reina______________
__Kelly___Carra____Skrtel___Enrique_
_Kuyt_Gerrard_Lucas__Adam__Downing_
_____________Suarez______________
Mislim da Glen i Agger neće nastupiti jer bi bio rizik staviti ih da igraju (pogotovo Glena) od samog početka.U veznom redu očekujem Gerrarda jer je sasvim dovoljno vremena imao da se u potpunosti spremi za ovaj meč.Što se tiče napada mislim da će tu mjesto zauzeti Kuyt (koji će standardno igrati uz desnu aut liniju) i Suarez.Nije isključeno ni da zaigra Carroll nakon dobrih partija u zadnje vrijeme ali onda bi neko od trojca Kuyt/Suarez/Downing morao na klupu.Suarez je mislim tek jučer doputovao u Liverpool tako da možda nije isključeno ni da on ostane na klupi,Kuyt je velemajstor za ove derbije i velike utakmice i ubijeđen sam da će zaigrati od početka,a mislim da će i Downing jer bi bilo preofanzivno da zaigraju Carroll,Kuyt i Suarez.
Han!$;Lfc je napisao/la:Kao i uvjek.![]()
The Reds line-up in full is: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger.
------------Reina-------------
Kelly--Carra--Skrtel--Enrique
------------Lucas-------------
------Gerrard---Adam-------
--Kuyt-------------Downing--
-----------Suarez-------------
Ipak ništa od ovog' ok seems sky sports have messed up and its andre marriner as ref dowd 4th officialHan!$;Lfc je napisao/la:Ref changed from andre marriner to phil dowd
Ova postava mi daje nadu za bolji rezultat, sada očekujem "samo" 3:0.reds je napisao/la:De Gea,Evra,Ferdinand,Jones,Smalling,Giggs,Evans,Park,Fletcher,Young i Welbeck.![]()
Klupa:Anderson, Nani, Rooney, Hernandez, Carrick, Valencia, Lindegaard![]()
Ili će Jones igrati zadnjeg veznog ili će Fergi igrati sa 3 stopera.
pa igrat ce sa 3 ofanzivna igraca, to jest 3 igraca koja mogu nesto napraviti u napadu, park, young i welbeck i mozda giggs, ali je on vec starac, pa cisto sumnjam da sta moze napraviti, nece se valjda ferguson braniti na anfieldu ?!reds je napisao/la:De Gea,Evra,Ferdinand,Jones,Smalling,Giggs,Evans,Park,Fletcher,Young i Welbeck.![]()
Klupa:Anderson, Nani, Rooney, Hernandez, Carrick, Valencia, Lindegaard![]()
Ili će Jones igrati zadnjeg veznog ili će Fergi igrati sa 3 stopera.
hoce naravno, ko i uvijekmarsovac je napisao/la:hoce li biti kakvih linkova???
ajde ocekujem ihThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hoce naravno, ko i uvijekmarsovac je napisao/la:hoce li biti kakvih linkova???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.