FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 00:08

RealMoudrid je napisao/la:Pravi dokaz da je statistika najveća glupost u svijetu nogometa.

Ova Valdesova a i ona Messijeva sa 90 postignutih golova, bla bla bla
I ona Realova od proslog vijeka. :) bla bla bla
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 00:11

T-MAC je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Jel ti to meni hoces reci da je Casillas u svemu bolji od Valdesa ?
jest casillas je u svemu bolji od valdesa ;)
Valdes je dosta bolji u igri nogama i ima dosta bolji pregled igre.
Vama to moze biti smijesno jer ne razumijete zasto je to potrebno Barceloni, taj tkz. treci bek.
U najboljoj formi, Valdes nije nista losiji od Casillasa kada su u pitanju situacije 1na1.
I na kraju, Valdes ima strasan refleks.
Ne bolji od Ikerovog, ali takodje odlican.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 jan 2013, 00:12

M4kaveli je napisao/la:
Vama to moze biti smijesno jer ne razumijete zasto je to potrebno Barceloni, taj tkz. treci bek.
U najboljoj formi, Valdes nije nista losiji od Casillasa kada su u pitanju situacije 1na1.
samo sto je taj refleks izumr'o prije par stoljecca
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 00:15

T-MAC je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
samo sto je taj refleks izumr'o prije par stoljecca
Znaci nisam nista slag'o.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 20 jan 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 00:16

M4kaveli je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Jel ti to meni hoces reci da je Casillas u svemu bolji od Valdesa ?
jest casillas je u svemu bolji od valdesa ;)
Ma ima klinac ikakav refleks. Kod prvog gola (sutan iskosa sa 11 metara) lopta u mrezi on tek pravi kolut ulijevo, ona njegova prepoznatljiva parada. 0 reflexi. Iker je bolji golman od VV, sve ostalo je na nasoj strani.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 20 jan 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2013, 00:20

Valdes bolje izvodi aut, ima bolji centaršut i dobro izbjegava ofsajd zamke. :mrgreen:

Majke mi, pa ni njegov agent ne smatra da je u bilo kojem golmanskom segmentu bolji od Casillasa, al' zato je to Makiaveli koji će nam po deseti put objasniti kako mi ne znamo šta je fudbal, dok ga je on, pak, doktorirao. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2013, 00:22

@Monolože trebalo bi staviti opciju da se ovo slika
posta nakon svakog Makašovog posta.Ti si mod sredi to :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2013, 00:23

LBJ MVP je napisao/la:@Monolože trebalo bi staviti opciju da se ovo slika
Može li ovako (pogledaj iznad)? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 00:24

Iker jedinu losu tacku ima na odbranama lopti sutane u visini od koljena do kuka. Sve ostalo mu je bezprijekorno i divim se tom golmanu. Odbrana i refleks kad je na zemlji je za sanjat onom levatu na golu blaugrane. Iker ima izuzetan reflex sto je pokazao u prosloj tekmi a ova nasa rupa i kad zakaci loptu ona zavrsi u golu. Ma nema se sta pricati. Iker je golman kakav se moze pozeljeti. No nazalost to ne shvata ni onaj firaun na njihovoj klupi pa i on gura nekog drugog kloca.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 00:26

Monolog je napisao/la:Valdes bolje izvodi aut, ima bolji centaršut i dobro izbjegava ofsajd zamke. :mrgreen:

Majke mi, pa ni njegov agent ne smatra da je u bilo kojem golmanskom segmentu bolji od Casillasa, al' zato je to Makiaveli koji će nam po deseti put objasniti kako mi ne znamo šta je fudbal, dok ga je on, pak, doktorirao. :mrgreen:
Pa evo ti kao neko ko se razumije u fudbal mi reci gdje sam pogrijesio ?
Posto vidim da svi trollaju a niko da odgovori.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2013, 00:29

Monolog je napisao/la:
Pa dobro si odgovorio,al stvarno ne znam imal ikakve potrebe da neko obraća pažnju na post gdje neko napiše da je Valdes bolji u nečemu od Ikera :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2013, 00:32

Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi. :P

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 00:34

LBJ MVP je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Pa dobro si odgovorio,al stvarno ne znam imal ikakve potrebe da neko obraća pažnju na post gdje neko napiše da je Valdes bolji u nečemu od Ikera :mrgreen:
Nisam rekao da bolje brani nego da Iker jednostavno nije u svemu bolji od Valdesa ( kao sto je gore jedan napisao ).
U cemu je Victor bolji, naveo sam i to su cinjenice.
Sad da'l vi to shvatate kao provokaciju, provalu ili nesto trece, ne znam i ne zanima me, ali znam da niko ne moze poreci gore napisano.
Mozete samo pokusat i navuc' bezbroj hejtera, usrat temu i u tome ste uspjeli.
RESPECT ! :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2013, 00:35

Monolog je napisao/la:Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi. :P
Usvaja se :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jan 2013, 00:46

Scof1eld je napisao/la:Jao kako dobra statistika, pa ne znam sta cekaju iz uprave s novim ugovorom. Covjek zasluzuje minimalno isto kao i Messi sa ovom statistikom i tim youtube klipom !
koji si ti kralj :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 00:47

Zanimljivo kako Monolog nikad ne privede diskusiju kraju.
Al haj, to bi trebalo znacit da sam u istoj pobijedio. :mrgreen:

Inace, sljedeca utakmica je za cetiri dana protiv Malage i ocekuje se povratak Davida Ville.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 01:10

LBJ MVP je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi. :P
Usvaja se :lol:
Dobro se vi dogovorite na Barcelona PDF. :shock:

@M4kaveli
iznenadio sam se za tvoje misljenje o flopcini na golu. :shock:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jan 2013, 01:50

:lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 jan 2013, 02:50

Valdes bolje prica viceve.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jan 2013, 03:10

M4kaveli je napisao/la:slika

slika
kanta strikes again

valdes nije dostojan da ikeru cisti kopacke , sto se te statistike tice naravno da ide u korist valdesa buduci da barcelona drzi 60-70% loptu u svom posjedu , ne znam samo kako ti pada na pamet govoriti da valdes u najboljoj formi nije nista losiji od ikera , valdes i kad je bio u najboljoj formi( mada ja ne znam kad je to bilo , ako mene pitate oduvijek je bio flop) nije odlucivao utakmice uostalom sama cinjenica da ne moze i nije mogao prismrditi prvom sastavu furije sve ti govori , i majke ti nemoj vise srati o tome kako je valdes savrsen sto se pasova tice uostalom njegovo baratanje nogama smo vise puta vidjeli na djelu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 8 gostiju.