AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 apr 2015, 16:28

Milan najlošiju sezonu igra otkad pamtim a opet 3 boda ispred Intera, fkt se ne zna ko je gori :crazy:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 06 apr 2015, 16:36

_forzamilan_ je napisao/la:Milan najlošiju sezonu igra otkad pamtim a opet 3 boda ispred Intera, fkt se ne zna ko je gori :crazy:
cuj ko,pa inter je gori,pa inter se masovno pojacavao.trosili vise love na pojacanja,dobili novog gazdu i opet su truba.inter je baksuzan klub,nikad oni nece harat.ono osvajanje lige prvaka sa murinjom je bila kosmicka greska :mrgreen:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 apr 2015, 16:41

Vala nemamo se pravo naslađivati tu je to u 5 deka iako Inter puno više troši ko i uvijek. Ali vjerujte dok god Inter i Milan ne budu sila ko nekad nema od Calcia ništa da se ne uvrijede ostali ali tako je to.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 apr 2015, 16:42

Muntari :rol:

A idi balvane jedan, dobio si više prilika u Milanu nego što bi u nekom prosječnom klubu iz BH lige i ti ćeš nešto da se kofrčiš ?!

Marš iz kluba degeneriku !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 06 apr 2015, 21:40

Samo da Muntari nakon ovog ispada ne bude kapiten u nekoj od narednih utakmica.Milan bi trebao otkupiti Ginkela,dok je jos jeftin.Mada za trenutni Milan nema jeftinog igraca.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 apr 2015, 22:15

Ma kakvi, nema teorije. Ja samo ne znam da li postoji neka zakonska procedura kojom bi se kaznilo igrača koji odbija pozive na utakmice, trebalo bi to vidjeti. Mislim, kad već glumiš mangupčića i nezahvalnu stoku onda snosi i posljedice za to ponašanje.
Uvijek mi je bio odvratan, ali sad je prekrdašio sve mjere. Dala mu se dobra plata, davalo mu se prilika koliko ti bog hoće, prodavali se kvalitetniji igrači sa sredine terena dok je on ostajao, davalo mu se ove sezone šansi i više nego previše iako je lik postao za ku.rac i ono mi se nešto počelo buniti. Mrš u piz.du materinu, idi beri pamuk. :facepalm:

Ginkel se ne može dovesti sve i da hoćemo jer je posudba bez prava otkupa. A i što bi čovjek dolazio, u godinama kada su mu potrebne utakmice i sticanje iskustva da sjedi na klupi, pa nije lud.
Nama će garant onaj Baselli doći kao jedan od tih da griju klupu, a daj bože da se uzme i neki pošten veznjak. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 apr 2015, 23:30

Ma Muntari vise nije vredan mog komentara. Kraj price ako mene pitaju. Mrs :oops:

Evo ako ko nije uspio pogledati,igra onog mladog Felicioli-a. Vise nego odlicna partija za ono malo minuta sto je dobio od Pipa u prijateljskoj. Svidja mi se kako igra i nadam se da ce nastaviti da radi i da ce aBda jednog dana biti nesto od njega.
[youtube][/youtube]

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 apr 2015, 01:02

To može biti samo dobra stvar što ga više nećemo gledati na terenu.
Što se tiče prodaje to se mora odraditi već sad prije kraja sezone. Ali samo treba doći neko ko će ulagati u novi tim. Taj neko ili više njih treba odmah da odredi ko će biti šef struke. Ako je taj zauzet treba se naći neko riješenje za njega ili za nekog drugog tako da čim se završi ova sezona može doći na svoje mjesto odmah i početi sastavljati tim za novu sezonu. Pippo može da ostane ali samo kao pomoćni trener da se uči.
Znači, imaš vlasnika koji daje pare za novog trenera i igrače a novi igrači da se dovode na zahtjev novog šefa koji treba da zna šta radi a ne samo da ima samo one igrače koje ima ili na koje smo spali jer ne možemo da dovodimo igrače koji nam trebaju.
Do kraja sezone pokušati osvojiti što više bodova pošto ne mogu gledati utakmice koje gubimo ili igramo užasno. Što se tiče plasmana u Evropu to nije toliko ni važno jer prvo trebamo da napravimo tim koji se može boriti za visoki plasman a ne samo da igramo u Evropi zbog samog igranja u Evropi. Mi smo AC Milan i zna se gdje taj tim treba da bude.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 apr 2015, 11:23

Bee Taechaubol will arrive in Milano today and could possibly have a meeting with Silvio Berlusconi [CorSera]

Armero's move to Flamengo could be made official later today.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 apr 2015, 12:07

Polako se cisti ekipa od nepotrebnih igraca, jos dovesti par dobrih i zadrzati one koji zasluzuju za sljedecu sezonu. Uz to treba pocet forsirat i nase mlade igrace, siguran sam da bi bili ucinkovitiji od pojedinih igraca koji su bili skoro standardni ove sezone.

Da se konacno hoce okoncat prodaja kluba, bar do kraja sezone. Samo da ti novi ljudi budu maksimalno ozbiljni, jer je potrebno da ulazu kako bi vratili klub tamo gdje pripada. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 08 apr 2015, 13:58

Milan je još uvijek svijetski brend,sa stotinama miliona navijača širom svijeta.I ukoliko ovi potencijalni investitori misle ozbiljno,onda braćo ne trebamo biti zadovoljni ni mrvicu ako ne dovedu nekoliko vrhunskih igrača.Jer dosta je tapkanja u mjestu,jer Milan nije Anzhi,Malaga ili tamo neki lijevi klub.I navijači moraju zahtjevati i očekivati samo vrhunske igrače.Ono sto se dešava u Interu apsolutno ne želim da se desi Milanu.Koja je poenta promjena vlasnika ako će ostati sve isto?!
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 apr 2015, 15:52

Pa vjerovatno ce se odmah na pocetku i znati na cemu smo. Ako dodju ozbiljna imena imamo se pravo nadati boljem. A ako nam budu trpali muntarije,poli-e i tako te,onda smo opet naravno ni na cemu. Nadat se da ce doci do ovog prvog,jer mi to zasluzujemo :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2015, 22:52

Ne znam zašto, ali imam osjećaj da se nećemo usrećiti ni sa ovim Bičabulom, bar ne u onoj mjeri koju očekujemo. Dobro, tješi me to jer znam da ni naši ne bi svakoj šuši ostavili klub u ruke, al' svejedno... valjda ne završimo kao Inter. :roll:

Lik težak 1-2 milijarde, pa to je u današnjem fudbalu sitnica, kako od nekoga takvog očekivati da daje najmanje 20-30 miliona na igrače i usput ih isprati dobrom platom jer budimo realni, u ovakav Milan neće niko osim ako mu ne ponudiš basnoslovne cifre i dobre uvjete?
Mislim, možeš ti za te pare sklopiti finu ekipicu, ali i ne onu koja puca na najviše domete, za takvo nešto bi nam valjao neki arap ili rus koji leži na parama.

Al' ajde, vidjet ćemo sve kada dođe do toga, neću unaprijed suditi. :zzz:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 08 apr 2015, 23:52

rope11 je napisao/la:Ne znam zašto, ali imam osjećaj da se nećemo usrećiti ni sa ovim Bičabulom, bar ne u onoj mjeri koju očekujemo. Dobro, tješi me to jer znam da ni naši ne bi svakoj šuši ostavili klub u ruke, al' svejedno... valjda ne završimo kao Inter. :roll:

Lik težak 1-2 milijarde, pa to je u današnjem fudbalu sitnica, kako od nekoga takvog očekivati da daje najmanje 20-30 miliona na igrače i usput ih isprati dobrom platom jer budimo realni, u ovakav Milan neće niko osim ako mu ne ponudiš basnoslovne cifre i dobre uvjete?
Mislim, možeš ti za te pare sklopiti finu ekipicu, ali i ne onu koja puca na najviše domete, za takvo nešto bi nam valjao neki arap ili rus koji leži na parama.

Al' ajde, vidjet ćemo sve kada dođe do toga, neću unaprijed suditi. :zzz:
Ako govoris o Mr T onda reci da je direktor grupacije koja je teska oko 20 milijardi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 09 apr 2015, 08:43

Jedino je i logično da grupacija preuzme klub samo se on gura kao predstavnik.
Lik ima 1 milijardu i onda daje 500 miliona za dio dionica a ostatak kasnije :crazy:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 apr 2015, 09:28

Kada je u pitanju Bee tu se i spominje da će formirati investicijski fond, što je možda i bolje nego da jedan čovjek o svemu odlučuje.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 apr 2015, 17:25

Montolivo bi kao mogao biti spreman za Sampdoriu, a sta je sa Faraonom, znam da se govorilo da ce biti spreman do derbija sa Interom, ali o njemu se nista ne prica, jel ziv oca mu yebem **** :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 apr 2015, 17:35

Sad se i Bonaventura povrijedio tako da ce vjerovatno poceti Essien (a nije da bi me zacudilo i da Muntari zaigra). :facepalm:
ja ne znam sta se desava, ovaj lik u drugoj polusezoni nije sastavio dvije utakmice zdrav a nikad prije nije imao problema sa povredama... majke mi, igraci nam se od januara raspadaju, boga pitaj sta su im radili. :mrgreen:

montolivo bi valjda za derbi trebao biti spreman, a saravi ce se vratiti onih zadnjih 4-5 utakmica, znaci za nekih mjesec dana... ma iskreno me zaboli ku*ac za obojicu, nema ih covjek sta iscekivati jer ni od jednog nema kuveta za ovu sezonu.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 09 apr 2015, 19:58

Kineski konzorcijum od pet kompanija,je spreman dati pola milijarde odmah za klub a ostatak u ratama.Također se navodi da je pedofil spreman prodati Milan,ali je problem unutar porodice.Jedan dio želi da se to što prije riješi a drugi bi ipak da sačekaju završetak stadiona.Također ovi Kinezi kažu da neće biti problem da Milan vrlo brzo počne praviti ozbiljne pare.Odnosno bilo bi velikih ulaganja.
@francobaresi

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 09 apr 2015, 20:13

Kako je krenulo sa tim povredama opet će morati Munto da igra. Pipo kakav je levat opet bi crnju ubacio umjesto da pruži šansu nekom klinji.

Ne znam šta Berluova porodica želi da čeka, pa zar on misli živjeti još toliko godina dok ne bude stadion gotov. Ionako imaju problema sa zemljištem i ko zna kada će se uopšte početi graditi. Ko god da nas kupi bit će bolje nego sad jer će biti makar neka ulaganja. I džaba nam pare ako nastave dovoditi panjeve i prevare od igrača.

Monto neka se ne vraća, kako je igrao zadnjih mjeseci to je na nivou treće lige.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.