Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Inkognito
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 22:01

Inkognito je napisao/la:Oviedo - A.Bilbao, španski kup. Prva utakmica. Oviedo je trećeligaš. Oviedo se nalazi na 4 mjestu sa 28 bodova. Za tri dana igraju veoma važnu utakmicu u trećoj ligi protiv Tenerifa koje se nalaze na 3 mjestu sa 30 bodova. Tri startera im sigurno nedostaju Xavi Moré and Óscar Martínez zbog povreda i Owona koji je suspendovan.

S druge strane trener trener Atletika Bielsa čini se da izvodi najjači tim. Atletiko Bilbao tradicionalno dobro igra u Kupu kralja. Drugi su po titulama u kupu odmah iza Barselone. Lorente je povrijeđen i neće igrati. Još jedna izmjena će biti i to Inigo Pérez umjesto Aurtenetxe ako nekome to nešto znači :lol: :mrgreen:

Inače mrzim da igram kup utakmice i izbjegavam ih ali sada mi se čini da je ovo čista dvojka. Za neki hendikep, eh, to se već mora pogledati uživo.

Sretno
Utakmica počinje i potvrđeno je, Bilbao u puno sastavu čak igra i ovaj Aurtenetxe :mrgreen: Mislim da je ovo odlična prilika za hvatanje na live ko može.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2011, 22:43

Monolog je napisao/la:J. Freeland 14+
Unicaja - Bamberg (+7.5) 2

M. Mačvan 16+
Real M. - Maccabi T.A. 159+
Barcelona - U. Kazan under 145
L. Eliyahu under 12

M. Teletović under 20
V. Spanoulis 19+
Olympiakos - Caja Laboral 155+

Sistem 6/9
Uplata 10 :mrgreen:
Jbm ti indisponiranog Mačvana i debilskog Rudy Fernandeza. Frajer nije zabio poena u 20+ minuta na terenu. Naravno, Real je u prvom poluvremenu bilo 90 poena, u 2. jedva 60. Tipično, majke mi. :( Tako da umjesto nekih 40-ak kermi (na 7 pogođenih), ja se moram zadovoljiti jedva vraćenim ulogom. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 08 dec 2011, 22:48

EEEEEEEE. San Emeterio je 30 sek. prije kraja imao 7 poena, i za tih 30sek. dao jos 7! i prešao prag od 12,5. I meni prođe tiket!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 dec 2011, 22:54

@monolog

Mirza under :shock: :shock: :shock:

pa što to odigra živ bio :roll:
FORZA MARŠAL !!!

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 08 dec 2011, 22:56

kulinban je napisao/la:Unicaja M. - Brose Baskets
Unicaja pobjedom prolazi u Top 16, s obzirom da su juče Zagreb i Zalgiris izgubili.
Faliće joj Valters (11,7 poena po utakmici), Tremmell Darden (8,6) , a EJ Rowland (7,6) je upitan isto. Najveći problem je veliki nedostatak na mjestu play-a (Valters i Rowland) i to će se teško nadomjestiti. Brose Baskets je bez povreda.
Unicaja jeste bolja ekipa, ali uz ove povrede, ova kvota od 1,3 mi se čini vrlo nesigurna. Zato ovu utakmicu preskačem u tom segmentu.
Probaću da odigram u sistemu iznenađenje, bar hendikep na Brose (+7,5).
Žorić ili Freeland, jedan će otići preko overa, ja ću se odlučiti za Žorića (5 puta sam igrao over na njega, 4 puta je prošao).

Galatasaray - Siena
Galati treba pobjeda za Top16 fazu, Siena je već prošla.
Galata: Furkan Aldemir se vraća na parket. Zaza Pachulia otišao,
Siena: Ne igraju Kaukenas i Lavrinovic.I to je dovoljan problem za Sienu. Još gore je to što je upitan i McCalebb, koji se povrijedio na zadnjoj tekmi.
Izgleda da McCalebb nije ni otputovao u Tursku. Vidjećemo da li je tačno.
Potpisali su do kraja sezone Bootsy Thorntona, koji je par godina igrao u Sieni.
Sa Sienom se nikad ne zna, ali mislim da će ovo biti jedan lijep kec. Kvota na Galatu je pala sa 1,80 prije dva dana na današnjih 1,60. A do početka će smanjiti još bar na 1,55.
Dakle, igram na Galatasaray 1.

Charleroi - Partizan
Domaćin s porazom gubi sve šanse za prolazak dalje, Partizan s pobjedom je siguran u Top16, s obzirom da je Efes uzeo Milano juce.
Charleroi fali Broyles i dalje, u Partizanu fale dvije bitne karike na kojim je počivala igra, Peković (otišao nazad u NBA) i Acie Law, koji je povrijeđen i neće igrati.
Baš na poziciji playa je Mallet kod domaćih.
Mislim da će Partizan teško do pobjede, od trojke koja je nosila igru ostao je samo Mačvan, Raduljica nije baš u formi.
Domaći parket je težak za igrati, navijači prave dobru atmosferu, blizu su terena i ako Charleroi krene šut....
Probaću da odigram na Charleroi 1 (1,80)
Pretpostavljam mali broj koševa, neće tu biti puno ispucavanja, e sad, da li će biti ispod 146,5... Odigraću i taj under, na jednom listiću.
Mačvan broj koševa? Hmmm, radije bih pokušao ići ispod 15,5. Dosta će se fokusirati na njega, mislim.

Barcelona - UNICS

Mislim da je ovdje čista situacija, jedino od ove utakmice ću probati odigrati hendikep +14,5 na Unics. Nemojte to pratiti, to ja čisto volim odigrati,na slabije. Ne volim favorite.

Real M. - Maccabi

Prošli su i matematički u Top 16. Iz Reala su otišli Ibaka i Rudy F. , Farmar iz Maccabija. Real je Maccabi pobijedio kući 14 od 15 puta, s tim da je Maccabi od zadnjih 5 tekmi uopšte, uzeo 3.
(Ne volim statistiku, ali neki vole!).
Real će imati problema po košem, sa Baby Shaqom, Sofoklis Schortsanitisom, teško da ga mogu čuvati Tomić i ostali. Maccabiju će jako faliti Farmar, jedan od Amera koji se najbolje uklopio u Euroligi i
vodio ekipu faktički.
Realno je da Real uzme ovo!:-) Ali, zbog toga što je Maccabi među 4 najbolje ekipe u Euroligi, ja ću da pokušam odigrati iznenađenje. Maccabi 2. Ne preporučujem nikome!
Ne volim predviđati broj koševa, možda odavde probati Tomića preko 8,5.

Olympiakos - Caja Laboral
Sa Cajom se nikad ne zna i ne želim predviđati ništa. Goran Dragic i Kevin Seraphin su otišli iz Caje, a potpisali su Vladimira Golubovića, u Olympiakosu će vjerovatno faliti Papadopoulos.
Domaćin jeste favorit ovdje, i mislim da će ovo riješiti u svoju korist ali Caja Laboral je veoma čudna ekipa, nema neke konstante za koju bi se čovjek uhvatio, broj koševa, zbroj koševa, kako kad. Mirza nije Superman.

Pokušati overe: Andrić, Tomić, Teletović, Domercant, Mallet.
Pokušati under: Eliyahu (kad god igram over na njega, on ode ispod)

ANALIZA: od 15 pogodio 10 , 5 promašio.
Greška: Rudy F. je igrao. Valters je isto igrao.
P.S. Rekoh ja za Mačvana!

premier
Kontakt:

Post Postao/la premier » 08 dec 2011, 22:56

blaugrana4ever je napisao/la:Zna li neko sta je s ovim Waterpolom Savona-Partizan???
Ne mogu nigdje naci rezultat... :( :( :( :(
6:11 ...konacan rezultat

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 22:57

da se zahvalim momcima ovdje na prognozama, jer sam i vasih pokupio :D

Sreca pa jutros rano zavrsi sa poslom i gdje cu sta cu, odo reko uplatit 20KM na racun :D sad se ima za vikenda i mnogobrojne kombinacije :D

slika
slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2011, 23:00

hodža je napisao/la:@monolog

Zato što je svako živ odigr'o over. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 dec 2011, 23:04

kulinban je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Moji prijedlozi:

Zene Euroliga :

Rivas Ecroplis - Kosice pokusati sa 2 ili sa x2(2 je 4,60) jer Rivas je u velikoj krizi glavna igracica , Agilar je pala u formi a i u godinama vec je 35 ljeto , amerikanke koje su pristigle igraju za sebe ili za neku svoju statistiku tako da u ekipi kojoj imas 10 igracica tesko da se moze sta uklopiti , a svi znamo da je kosarka timski sport.(Gospic najbolje pokazao proslo kolo protiv Ecroplisa S druge strane Kosice ekipa koja je popunjena fino na svim pozicijama predvodi ih srpska reprezentativka Miljana Bojovic (ex Musovic) uz dobru odbranu kakvu znaju prikazati Kosice ni 2 nije daleko .

Milan Macvan 2 over 15,5 razlog forma razte do sada je bio na 14 poena i uvijek su lopte isle na njega, sada kada je Pekovic otisao ice jos vise u paru sa RAduljicom , a posto je Raduljica malo "posmotan" u napadu ocekujem Macvana over.

Barsa- Unics +14,5 Ocekujem dvicu ovdje jer Barsa je prosla a Unics gotovo vise nego siguran tako da nema sanse da Barsa dobije 15 razlike . Pokusati na koseve jer po meni ovo ce biti veoma dobra pucacka utakmica .

MAllet Damon Šarleoi over 17,5 Jednostavan razlog bog i batina u Sarleoiju covjek se ispucava ima sut 20/40 lupam dok ne da svojih 20 poena .

Teletovic 19,5 Kada njemu ne ide ne ide ni Kahi a s obzirom da je on prva opcija u napadu ne sumnjam njegov over i ovaj put .

Rivas Ecropolis- Kosice 2 4,60 62:68 nadam se da me je ko ispratio ovo ...

Rivas Ecropolis - Kosice 2 4,60 62:68 :lol:

Milan MAcvan over 15,5 10 poena dao :cry:

Barcelona -Unics 2 14,5 hendikep 63:50 :lol:

Mallet 17,5 over 22 poena dao :lol:

Teletovic 19,5 32 poena dao :lol:

JA tuge
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 dec 2011, 23:10

Monolog je napisao/la:
hodža je napisao/la:@monolog

Zato što je svako živ odigr'o over. :mrgreen:

prokletinjo :lol:
FORZA MARŠAL !!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 dec 2011, 23:49

pintol_TM87 je napisao/la:Skeleftea vs Timra manje od 5.5
Moj danasnji prvi par je tekma Svedskog hokeja i standarno igram na manje golova.Ne znam tačan razlog pomalo neočekivano visoke kvote na pobjedu domaćina jer je trenutno na tabeli Skelftea prva sa 51.bodom dok je Timra posljednja sa 30 bodova.
Gosti igraju bolje u gostima i često puta im u usretu dodje under na golove. Timra ima 18 od 28 utakmica sa manje od 5.5 golova.
Skeleftea jeste ovdje favorit ali mi je jako čudno zbog 1.60 kvote na njihovu pobjedu, tako da nisam htjeo da igram na pobjedu domaćina jer moze svasta da bude. Skeleftea bolje partije pruža na strani pa kladionice i u tom podatku možda vide šansu da Timra iznenadi. Veoma bitan podatak zbog kojeg sam igrao under na golove je podatak da Skeleftea ima 22 under 5.5 meča od 28. Zaista visok procenat i meni samo ostaje da to i sada ispoštujem. I tradicija u posljednje vrijeme je na strani under mečeva. Ove sezone oba under meča, dok su prošle sezone odigra 4 under meča od ukupno 5.

Rosenbrog vs Manglerud vise od 5.5
Moj drugi par danas je hokej norveske lige i kao i uvijek over na golove.Rosenborg se nalazi na 7. mjestu sa 31 osvojenim bodom, a ekipa Mangleruda je na 9. mjestu sa 16 bodova.

Ova dva tima su do sada odigrala 7 međusobnih duela i čak u 6 duela su dolazile velike kvote, a kao šlag na tortu u prošloj sezoni su imali i veliki prelaz.Sve to me navodi da igram over na golove a da zaobidjem tipovanje na pobjedu domaćina koji je veliki favorit u ovom susretu.
U prošloj sezoni Rosenborg je ostvario 3 pobjede, a Manglerud dvije. U ovoj sezoni odigrana su dva meča i u oba je slavio Rosenborg i po mom mišljenju dosta im za ovu sezonu.
Očekujem kao i u proslim susretima dosta golova sa obje strane i prolazak mog tipa.

Joel Freeland over 13.5
Ajde da probamo malo igrača i overa, a to je da ce igrac Unicaje Joel Freeland postici vise od 13 poena danas.To igram iz razloga sto sam gledao Bamberg bezbroj puta ove sezone i jako jako lose brane visoke igrace a Freeland je jedan takav,njihovi centri Slaughter i Pleis su jako losi u defanzivi,Krstic ih je napunio proslo kolo kada su izgubili 3 razlike.Freeland je ponajbolji igrac Unicaje,u prvoj utakmici u Njemackoj koju je Unicaja dobila sa 1 poenom razlike,Freeland je dao 15 poena,igrao je 27 minuta,ako bude toliko igrao i danas mislim da nece biti problema za over.Isto tako Unicaja ima par povrijedjenih igraca(da ne nabrajam svi smo upoznati ko im ne igra tačnije igrat će im 8 igrača ovo ostalo juniori) tako da mislim da ce Freeland imati vecu slobodu u napadu.

Hrvatska vs Svedska 2

Kao sto sam i predpostavio, Hrvatska je izgubila od Danske u ovoj grupi i znatno smanjila sanse za prolaz dalje jer su Dankinje sada sa tri pobjede na vrhu tabele. Svedska takodje ima tri pobjede i maksimalan ucinak no one moraju u zadnjem kolu da igraju sa Dankinjama. Dakle Svedska ako zeli dalje mora da dobije ili Hrvstsku ili Dansku. Po svemu mislim da je ova utakmica mnogo laksa za dobiti jer Hrvtska je pod imperativom pobjede. Hrvatska je dobila Obalu Slonovace 36-20, te Uuguay 45-15 pa su onda izgubile od Danske 19-23. Totalno je losa taktika jer su navalile da igraju sa punim kapacitetom u prve dvije utakmice protiv laksih protivnika i onda su skroz posustale protiv Dankinja. Ne ocekujem velike promjene i mislim da ce ih i Svedska dobiti. Svedjanke imaju dobru ekipu i mislim da ce i one sa Dankinjama igrati za prvo mjestu u grupi. U suprotnom, to jeste ukoliko Hrvatska ovdje dobije, Svedska ce biti u teskoj situaciji jer u zadnjem kolu kao sto sam rekao igraju sa Dankinjama dok Hrvatska igra sa Argentinom. Dakle ovo je utakmica koja ce odluciti ekipu koja ide dalje. Po mojoj procjeni to ce biti Svedska.

Newels vs San Martin manje od 3 gola
Newell's je ekipa koja je najcesce igrala nerijeseno, cak 11 puta, od toga sedam puta nerijesen ishod je bilo kada je Newell's bio domacin. Postigli su samo cetiri gola a primili sest sto jasno pokazuje kakav fudbal oni igraju. Iako su pretposljednji na tabeli Aperture oni su bezbjedni kada je opstanak u pitanju zbog drugacijeg sistema. Oni su medjutim na mjestu koje bi znacilo da moraju da igraju play off. samo je Fabian Munoz suspendovan dok su svi ostali igraci na raspolaganju.
San Martin je nova ekipa u ligi i njihova misija je da ove sezone ostanu u ligi. Do sada nisu odigrali lose, ali ce mroati da zadrze taj tempo kako bi ostali u ligi. Oni su pobjedili na posljednja dva meca i postigli su pet golova, protiv Newell'sa ce biti problema posto se domacini dobro brane. Marcelo Carrusca je iedini igrac na kojeg nece moci da racunaju. Na gostovanjima ova ekipa je zabiljezila samo jednu pobjedu uz tri nerijesena rezultata na osam utakmica, jasna razlika u nacinu igre na svom terenu i na gostovanjima. Ocekujem cvrst mec veceras. Zelja gostiju da pobjedi na ovom mecu ne brine posto domacini imaju granitnu odbranu. Napad domacih nije za pohvalu pa mozemo ocekivati manje od dva gola na ovom mecu.

Banfield vs Belgrano tip x2
Veioma zanimljiv par zbog ponudjene kvote i trenutnog stanja na tabeliza to je par argentinske lige, Banfield koji je 20. na tabeli i Belgrano koji su 7. Što se tiče performansa u gostima, Belgrano je najbolja momčad u argentinskoj ligi i nema nijednu izgubljenu utakmicu ove godine. Od 10 odigranih utakmica, 5 su pobjede, 5 nerješene i mislim da nema šanse da posljednji Banfield koji je većinu utakmica bilo na svom terenu, bilo u gostima izgubio prekine taj niz. U 16 utakmica uspjeli su dati samo 11 golova i ostvariti mizernih 11 bodova (Prvi i u najboljem slučaju za njih ovdje može biti nerješeno. Na svom listiću igram čistu pobjedu Belgrana, a ovdje x2 radi velikog koeficijenta. Zašto je koeficijent toliki, stvarno mi nije jasno.

Na sistem probati norveski hokej sve tekme vise od 5.5 i svedski hokej manje od 5.5
Danas sam ja ove odigro, i samo Rosenborg i Svedska oborise... a Banfield vs Belgrano trenutno 0-2 znaci da ce i to proci.

Edodabadu
Kontakt:

Post Postao/la Edodabadu » 09 dec 2011, 00:44

Moze li mi ko reci kako se igra sistem ovaj, i da li je to ustvari veca sansa za dobitak ...

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 09 dec 2011, 09:52

Edodabadu je napisao/la:Moze li mi ko reci kako se igra sistem ovaj, i da li je to ustvari veca sansa za dobitak ...
Imas dvije vrste sistema sa Fixsevima i bez,sa fixevima sanse za dobitak su manje al iznos je veci...KAd igras sa fixevima njih moras pogodit sve a mozes ih odigrat koliko hoces 1,2....5 dole isto igras parova koliko hoces i biras koji ces sistem ako si dole odigro NPR 9parova biras koji ces sistem NPR 5/9 to znaci da moras pogodit najmanje 5 parova do bi dobio kakve pare sanse za dobitak jesu vece al ako ne odigras kako treba lako se moze desit da dobijes i manje nego sto si uplatio a mozes si i oparit ako ga odigras kvalitetno.....St ose tice bez fixeva sve ovo isto samo nema fikseva odigra parova koliko hoces odaberse koliko minimalno moras pogodit i to je to samo sto s uti tu ispalte dosta manje a sanse za dobitak vece

Nadam se da si sta skonto :D :D

Sretno!!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 09 dec 2011, 10:15

Danasnja tri listica:

Linz - Jesenice 1 1,20
Mannheim - Hannover 1 1,60
Fribourg - Rapperswil 1 1,35

Norveška - C.Gora(s.t.)/ruk.Ž 1 1,55
Mechelen - Anderlecht 2 1,60
Sp.Braga - P.Ferreira(s.t.) 1 1,50

FC Oss - Telstar(d/n) DA 1,40
Cambuur - Veendam(d/n) DA 1,45
Volendam - Helmond(d/n) DA 1,45

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 09 dec 2011, 11:28

deno_TM87 je napisao/la: cisto da imam sta pratit` ;)

Albacete - Atl.Madrid(L8) 1 6.75 :mrgreen:
Juventus - Bologna(SP) 1 1.40
Newells OB - San Martin X=3 1 1.50
Banfield - Belgrano 2 2.65
Manisaspor - Besiktas 2 2.30
Hrvatska - Svedska 2 1.75
Rosenborg - Manglerud X=6 X2 1.40
Skelleftea - Timra X=5 1X 1.60

Kvota 359.00
Uplata 0.50
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 09 dec 2011, 11:58

Moze li ovaj par danas proci Slavia - C.Budejovice 2...C.Budejovice u strasnoj formi 5 utakmica bez poraza dok se Slavia muci dole na dnu tabele, pa sta vi mislite na 2 kvota 2.25 moze li proci ?

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 09 dec 2011, 12:06

Danas igrat

Yugra - Lev Poprad-1 1,65

Dvije "friske "ekipe u najjacoj hokejaskoj ligi u europi KHL Yugra je tu tek drugu sezonu i vec u prvoj su dosli do doigravanja gdje su odma ispali i sad se bore da udu u to doigravanje kuci igraju toplo hladno a ako hoce da izbore to doigravanje moraju popravit formu kuci a to mog unajbolje uradit portiv Poprad slovacke ekipe koja je tek se ukljucila u KHL gdje se i ne snaleze najbolje pogotov kada s ugostujuce partije u pitanju a jos losije kada ih ta putovanja vode u Rusiju gdje imaju samo jednu pobjedu u reg. dijelu pa treba ocekivat da se to nastavi i danas...

Sretno.... :) :)

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 09 dec 2011, 16:00

Hertha polako stice epitet kralja nerjesenih rezultata u Nemackoj., sedam na 15 odigranih meceva do sada. Ipak cini se da ce taj trend opasti posto je Schalke igrao samo jednom nerjeseno do sada. Tri uzastopna remija govore pricu o Herthi ove sezone, solidni ali ne i spektakularni. Mora se reci da su njihovi nerjeseni rezultati uglavnom dolazili nakon spektakularnih meceva., posebno je interesantan bio mec koji su odigrali protiv Leverkusena na svom terenu 3:3. Hertha je sigurno na kraju bila nezadovoljna tim rezultatom posto su rano stekli prednost od 2:0.

Bore se za mjesto u Ligi Sampiona

Gosti iz Gelsenkirchena ce pokusati da se izbori za jedno od prva tri mjesta u Bundesligi koje bi im naredne sezone garantovalo mjesto u Ligi Sampiona, mada i cetvrta pozicija garantuje Play off za isto takmicenje. Schalke je zabiljezio cetiri pobede na posljednjih sest meceva, porazeni su od Dortmunda rezultatom 2:0, i igrali su 2:2 protiv Hannovera. Schalke igra vrlo dobro na gostovanjima ove sezone, na posljednja cetiri gostovanja su zabiljezili dvije pobijede, 2:1 protiv Hamburga i 1:0 protiv Leverkusena. U glavni grad Njemacke Schalke ide sa dosta samopouzdanja.

U utakmici kao sto je ova, bookmakeri ne znaju sta treba da rade, kao ni igraci. Posto sam promijenio misljenje o ovome mecu otprilike 100 puta moracu da se oslonim na instikt koji mi govori da je Herthi neophodan kontinuitet, dok salje ne deljuje dovoljno ubedljivo da bi se kladio na njih. Iako je Schalke pobedio na sest od posljednjih sedam medjusobnih duela, uz samo jedan nerjesen ishod, nije dovoljno da me ubijedi. Mislim da ce domacini na ovom mecu zabiljeziti i osmi nerijesen ishod, mali ulog.(probati na 10 KM) 8-)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 dec 2011, 16:10

Munchen 1860 - Braunschweig GG 1.60
Paderborn - Hansa 1 1.65
Hertha - Schalke GG 1.65
Mechelen - Anderlecht GG 1.65
Barcelona B - Almeria GG 1.60

Kvota - 11.50

----------------------

Cambuur - Veendam 1 1.50
Eindhoven - Den Bosch GG 1.55
Fortuna S. - Willem II GG 1.50
Sparta R. - Maastricht 1 1.50
Top Oss - Telstar GG 1.40

Kvota - 7.32

Sretno
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2011, 16:56

@Hare: sta ti je ovo GG (gost daje gol?)
Nemoguce da je tako velika kvota.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.