Crni humor.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
znam ja gdje je pub al ja cu malo kasnije dociJimmy from the hood je napisao/la:Ova raja iz Centra grada, koja idu sutra na Maltu, ako hoćete u 11 pred BBI-em da se nađemo.
Da zajedno tražimo taj PUB. Možda neko od vas zna gdje je, pa da se mi ostali ne "mučimo"
Gdje na Malti, zar nije okupljanje u Celtic Pub-uJimmy from the hood je napisao/la:Ova raja iz Centra grada, koja idu sutra na Maltu, ako hoćete u 11 pred BBI-em da se nađemo.
Da zajedno tražimo taj PUB. Možda neko od vas zna gdje je, pa da se mi ostali ne "mučimo"
ako izgubimo danas jos ako nas i sudije sjebu necu vise pratiti fudbal nikako.Jimmy from the hood je napisao/la:2h 43min.
Poludio sam!
ja cu se posvetiti nekim drugim stvarimaJimmy from the hood je napisao/la:Potpisujem to i definitivno, ako izgubimo zbog debilne sudijske odluke prestajem pratiti fudbal i prebacujem se samo na paraolimpijadu i slično.
Za koga ces ti navijat danas BgtSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Navijat ću za dobar fudbal..Shanks je napisao/la:Za koga ces ti navijat danas BgtSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Znaci za Liverpool, tako trebaSaurman je napisao/la:Navijat ću za dobar fudbal..Shanks je napisao/la:Za koga ces ti navijat danas BgtSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.