FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja mislim da i u +15 ima ulogu u tome. Moraju i oni nekako opravdati to što su par svjetlosnih godina iza Barce. 

Smoke Weed Everyday!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocito to nije slucaj, dok pises o njima.bparena je napisao/la:Ali stvarno mi je drago sto ne pizdimo za crvene i ofsajde ko oni tamo sakupljaci mrvica.
lo stilo nije bitne ko je kriv, ali je valdes krivac.
Pique na Twitteru: "Sezona 2012/13: 14 odigranih utakmica, 7 napravljenih prekršaja, 5 žutih kartona i 1 crveni."

Deset od jedanaest igrača FC Barcelone koji su večerašnju utakmicu započeli kao starteri su 'proizvodi' La Masije!
Ovo nije humano ..

Ovo nije humano ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zar nije 9?M4kaveli je napisao/la:Deset od jedanaest igrača FC Barcelone koji su večerašnju utakmicu započeli kao starteri su 'proizvodi' La Masije!![]()
Ovo nije humano ..
Pedro i Alves nisu produkti La masije.
Jasta je neg' njihovo.
Cije ce bit ?

Cije ce bit ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nego čiji je produkt Pedro majke ti?
hegemonija je neocekivano izgubila dvije bitke, ali ne i rat
danas smo izgubili onako kako samo mi znamo, u spletu nesretnih okolnosti (stative, odbijanac kod drugog gola malage i treci gol u zadnjim minutama)) i neozbiljnosti nasih igraca, tj. Piketa, koji je glupo dobio kartone. trebali smo voditi u prvom 4-5 nula, al ajd, nije ovo nista, bitno je dobiti malagu, a znamo kako odigramo nakon poraza, trebal bi sve da prsti protiv malage, a i protivnik je sjajajan, jedva cekam okrsaj
danas smo izgubili onako kako samo mi znamo, u spletu nesretnih okolnosti (stative, odbijanac kod drugog gola malage i treci gol u zadnjim minutama)) i neozbiljnosti nasih igraca, tj. Piketa, koji je glupo dobio kartone. trebali smo voditi u prvom 4-5 nula, al ajd, nije ovo nista, bitno je dobiti malagu, a znamo kako odigramo nakon poraza, trebal bi sve da prsti protiv malage, a i protivnik je sjajajan, jedva cekam okrsaj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mozda nije dijete Barcelone ( od malih nogu ), ali jeste produkt. 

- JohnLennon
- Kontakt:
Kao sto je Fabregad Arsenalov produkt.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ovaj poraz skoro nista ne znaci.Je li mi se cini ili imaju cesce problema sa R.Sociedadom..?
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Pa došao frajer sa 17 godina u Barcelonu.Nikako mi logike nema da je "produkt" La Masije.
Zar nije prošao mlađe selekcije u nekom drugom klubu?
Zar nije prošao mlađe selekcije u nekom drugom klubu?
Pise se Fabregas.JohnLennon je napisao/la:Kao sto je Fabregad Arsenalov produkt.
Donekle bi se mogao sloziti s tobom ..
Al ne bi da sad zapocinjem pricu oko toga.
Lik prošao Barcu C, Barcu B, sad igra u Barci A.
Šta 'oš više?

Šta 'oš više?

Daj neko highlights vecerasnje utakmice. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://www.dailymotion.com/video/xww0mp ... PsY2yezJ8EM4kaveli je napisao/la:Daj neko highlights vecerasnje utakmice.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala.rio_Ferdy88 je napisao/la:http://www.dailymotion.com/video/xww0mp ... PsY2yezJ8EM4kaveli je napisao/la:Daj neko highlights vecerasnje utakmice.

Kako ce ih Valdes samo kostati lige prvaka.. A ocekujem i jos jedno hattrick Mascherana u svoju mrezu
Jos kad se ovog sjetim: France captain Hugo Lloris was offered to Barcelona this summer, before his eventual move to Tottenham Hotspur.

Jos kad se ovog sjetim: France captain Hugo Lloris was offered to Barcelona this summer, before his eventual move to Tottenham Hotspur.
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.