FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra će se u hotelu ''Evropa'' u Sarajevu održati izvlačenje parova 1/8 finala KUP-a naše zemlje, s početkom od 12.00. Titulu najboljeg u ovom takmičenju brani banjalučki Borac koji je u sjajnom finalu bio bolji od Željezničara.
daj nam pitare da se igramo , da se igramo , da se igramo
zar nije danas ?samir_tm87 je napisao/la:Sutra će se u hotelu ''Evropa'' u Sarajevu održati izvlačenje parova 1/8 finala KUP-a naše zemlje, s početkom od 12.00. Titulu najboljeg u ovom takmičenju brani banjalučki Borac koji je u sjajnom finalu bio bolji od Željezničara.
1921-2011
- samir_tm87
- Kontakt:
ma yeste danas , samo copy sa stranice 
EDIT: milja postova

EDIT: milja postova

Ma nije se ugasio muški rukometni. Evo vidi:bh_navijac je napisao/la:kome prave mafijasi sportsku dvoranu ???? ugasili su nam i muski i zenski rukometni klub !!!!!!! malo pred izbore sebi prave !!!!!!! ljudi ne vjerujte im nista ovo je malo pred izbore !!! ŽELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!nime_tm87 je napisao/la:nebih želio da sa ja jedini ,a nisam jedini, da ispadnem crna ovcca, al' meni se dresovi ne svidjaju kako boja tako i generalno dizajn.vala da ti iksreno kažem ne zanima me ...Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html
Evo malo i dobrih vijesti..![]()
![]()
FORZA ZELJO
http://sportsport.ba/rukometp-43490.htm
Igrom slučaja znam da ovaj lik ima fakat jaku firmu (projektovanje hidrocentrala folovi) i da mu kao što on kaže lova nije problem. Mene zanima što se neko iz naše uprave nije prob'o s njim povezati pa prob'o neku saradnju napraviti. Frajer je fakat im'o veliku lovu (vilenjak na Vracama), ako je nije u međuvremenu zijanio. E jedino ako frajera samo rukomet zanima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
De ba Seyo, ubrzaj to izvlačenje i postavi nam parove Kupa. 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
dobili ste borca
- samir_tm87
- Kontakt:
vs borac
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
e super,protivnik po mjeri.
Il si Bos il Hadžija.
Il si Bos il Hadžija.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Od svih sam samo zelio da njih zaobidjemo u ovom krugu, realno nismo u formi, ali Boze moj ako hocemo da uzmemo taj kup moramo biti bolji od svih pa tako i od Borca.
A mozda nam vrate za prosli kup (ovo je za one sto govore da nam Velez treba kao vracati nesto)
A mozda nam vrate za prosli kup (ovo je za one sto govore da nam Velez treba kao vracati nesto)

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
borac pa dobro igracemo sa njima tri puta u mjesec dana ja se nadam da cemo ih nadigrati u jednom takmicenju ako ce te iskreno ja bi volio da to bude u prvenstvu
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo editujte daje uzvrat 6. oktobra, ako je tacno sto je na ss.ba napisano 
Stvarno nemamo srece u ovim žrijebovima, uvijek dobijemo one najhebenije protivnike
Oni nisu nista jaci, ali mi nismo jos u formi, dok oni jesu

Stvarno nemamo srece u ovim žrijebovima, uvijek dobijemo one najhebenije protivnike

Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 21 sep 2010, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tako je to kada te krene...
Radovanovica nece biti jos zadugo...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cccccc a mi jedino za njega nemamo koliko toliko kvalitetnu zamjenuSeyo_TM je napisao/la:tako je to kada te krene...

halali titulu, halali kup, ostaje evropa kroz ligu da se nadamo

Za zivot cijeli!
Selektor našeg nacionalnog tima za duel s Albanijom namjerava pozvati 19 ili 20 igrača, a okupljanje je zakazano za 4. oktobar u Sarajevu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Samo editujte daje uzvrat 6. oktobra, ako je tacno sto je na ss.ba napisano
nema potrebe da editujemo jer se mozda nece tada igrati...
sta si se rasplak'o odma'...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:halali titulu, halali kup, ostaje evropa kroz ligu da se nadamo
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kakve veze ima to reprezentativno okupljanje?
U nasoj ligi se sve yebe od reprezentativaca.
U nasoj ligi se sve yebe od reprezentativaca.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
suza suzu goniSeyo_TM je napisao/la:sta si se rasplak'o odma'...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:halali titulu, halali kup, ostaje evropa kroz ligu da se nadamo

ma realno ako ovako budemo igrali u BL primit cemo 2-3 gola, a necemo dati nijedan, a na Grbavici tesko da im mozemo dati toliko, jer su ove godine trenutno najjaci, jedino da se oni skoncentrisu na ligu, a nama prepuste kup, sve u svemu tezeg protivnika nismo mogli dobiti, a i ta povreda radovanovica ba u "pravom" trenutku dosla, nije mogla u bolje vrijeme
EDIT:
@Neprilagodjen
hahhahaha moraju i oni odmoriti malo, ne mogu ni oni vazda igrati u ovoj nasoj PL

Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 21 sep 2010, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Za zivot cijeli!