FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Protiv Krupe zasto neisprobati nesto ovako 4-1-4-1 formacija.
---------------------Kovacevic
Oremus - Milicevic - Serbecic - Pidro
---------------------Djokanovic
Fanimo - Zizou -------- Salcin - Tatar
-----------------------Handzic
---------------------Kovacevic
Oremus - Milicevic - Serbecic - Pidro
---------------------Djokanovic
Fanimo - Zizou -------- Salcin - Tatar
-----------------------Handzic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Meni je Dupovac baš ok igrač.
Ulazi sa klupe, zadovoljan svojom ulogom, u svakom drugom klubu u BiH bi bio standardan u prvih 11.
Kad igra solidno odradi svoj posao, nije konstantan zato i jest za klupe, ali na njegovom mjestu bi teško našli boljeg igrača.
Izdanak naše škole fudbala, bio kapiten svojevremeno, baš savršen za uloge trećeg stopera.
Mislim da nam pozicija stopera baš fino izgleda, Miličević i Šerbečić prvih 11. Prva zamjena Dupovac a četvrta opcija naš igrač, mlađi od 21 godine.
Pljuvanje do Dupovcu mi je baš bezveze, ruku na srce nije nešto pretjerano graciozan dok igra, ali ponavljam, zato i jeste klupa.
Ulazi sa klupe, zadovoljan svojom ulogom, u svakom drugom klubu u BiH bi bio standardan u prvih 11.
Kad igra solidno odradi svoj posao, nije konstantan zato i jest za klupe, ali na njegovom mjestu bi teško našli boljeg igrača.
Izdanak naše škole fudbala, bio kapiten svojevremeno, baš savršen za uloge trećeg stopera.
Mislim da nam pozicija stopera baš fino izgleda, Miličević i Šerbečić prvih 11. Prva zamjena Dupovac a četvrta opcija naš igrač, mlađi od 21 godine.
Pljuvanje do Dupovcu mi je baš bezveze, ruku na srce nije nešto pretjerano graciozan dok igra, ali ponavljam, zato i jeste klupa.
-
- Kontakt:
U ovim pripremnim bio je starter u paru s Šerbercicem dok je Milicevic isao u vezu. Ljudi ga ne vide u prvih 11 zbog toga kritike. Moje mišljenje kao i tvoje 3-4 stoper sasvim ok opcija.haris004 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:49Meni je Dupovac baš ok igrač.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1haris004 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:49Meni je Dupovac baš ok igrač.
I kada igra fino to odigra..jeste spor, ali snalazi se
Samo da Tino bude ok da stoperski par bude Milicevic-Serbecic
Ja bi probao cak s veznim redom:
----Rahmanovic
TSS------Djokanovic
Oremus bude zamjena ovoj dvojici, a ako ima potrebe nije neka frka gurnuti Milicevica naprijed..nije on toliko los na toj poziciji..iako bi ja vise volio Adukora koji igra i na stoperu i zadnjem veznom fenomenalno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Jao, jao… Naših fora. Zna se da ja gotivim i Velež, Slobodu, Jedinstvo… ali nema foliranja i mora se reći da navijam za Sarajevo."
Titule se nižu. Čekaj malo (povuče dim iz cigare). Mene su zezali da sam “prepotentni pitar”, ali mislim da smo radili na sebi i na mnogim stvarima. Sarajevo je ipak Sarajevo. Treba to znati cijeniti. Što se tiče kadra i svega ostalog, Sarajevo mora biti tu gdje jeste, ali čekamo taj evropski iskorak. U Beogradu me baš pita drugar kada ćemo i mi u grupe, ali i Zvezda je čekala toliko godina, zar ne? Mi smo tu, blizu, blizu…
MARJAN MIJAJLOVIĆ JEDAN JE OD NAS
Titule se nižu. Čekaj malo (povuče dim iz cigare). Mene su zezali da sam “prepotentni pitar”, ali mislim da smo radili na sebi i na mnogim stvarima. Sarajevo je ipak Sarajevo. Treba to znati cijeniti. Što se tiče kadra i svega ostalog, Sarajevo mora biti tu gdje jeste, ali čekamo taj evropski iskorak. U Beogradu me baš pita drugar kada ćemo i mi u grupe, ali i Zvezda je čekala toliko godina, zar ne? Mi smo tu, blizu, blizu…
MARJAN MIJAJLOVIĆ JEDAN JE OD NAS
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zar nije više Mustafa?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Svaki duo u veznom redu osim Oremus-Milicevic u paru je uspjeh
- Disperadun
- Kontakt:
Sav se naježim svaki put iznova kada ovaj klip pogledam. Stvarno bi lijepo bilo napraviti neku finu evropsku priču ove godine.

dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni je Milicevic-Djokanovic sasvim solidan vezni red
-
- Kontakt:
Onda su Besim i Dupovac štoperiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:15Meni je Milicevic-Djokanovic sasvim solidan vezni red
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, ali ovo je samo alternativa za vezni red TSS-Oremus ili Tss-Djokanovicbordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:17Onda su Besim i Dupovac štoperiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:15Meni je Milicevic-Djokanovic sasvim solidan vezni red
Moje zapazanje je da Vinko, nece da na ovim nebitnim pripremnim utakmicama (koje nama po mom misljenju samo koriste da bi igraci osjetili duel igru) izvede najaci sastav uvjek ubaci par igraca koji il nece nikako bit medzu 15 igraca ili i ako budu igrace skroz na drugom mjestu.
Milicevic u vezi krste spic handzara klupa, dupovac stoper ubacuje po 6 juniora itd i tako blize. Rahmanivicu skoro ni u jednoj utakmici neda da igra (razumijem da ima zute al nece in propustit radi zuti 8 utakmica vec jednu). Nadam se da je ovo bacanje morske vode protivnicima u oci u suprotnom ako ovo bude ta igra crno nam se pise i nebi me zacudilo da nas u prvom kolu plasticari uzmu
Sto se Oremusa tice stvarno vecina nas ga je branila al ocito da covjek igra radi imena i gola Celtiku...samir radovac broj 2
Djokanovic i Mustafic su vise pokazali od oremusa i milicevica u veznom redu
Kruz
Adilovic
Hodzic
Krste
Saban
Ja kako se shecam sa je Adilovic doveden da bude pomocni trener golmana i golman dok ne nadzemo rezervig golmana opste nije doveden da bude trener golmana vec da nebi dobivo pare dzaba da ga bar imamo za nedaj boze zlu netrebalo da stane nago, al vidim niko neradi na dovodenju privjerenog trenera golmana..boim se da ne unisti ono djete zlatnu koku al vec se pomalo osjeti njegov rukopis
Milicevic u vezi krste spic handzara klupa, dupovac stoper ubacuje po 6 juniora itd i tako blize. Rahmanivicu skoro ni u jednoj utakmici neda da igra (razumijem da ima zute al nece in propustit radi zuti 8 utakmica vec jednu). Nadam se da je ovo bacanje morske vode protivnicima u oci u suprotnom ako ovo bude ta igra crno nam se pise i nebi me zacudilo da nas u prvom kolu plasticari uzmu
Sto se Oremusa tice stvarno vecina nas ga je branila al ocito da covjek igra radi imena i gola Celtiku...samir radovac broj 2
Djokanovic i Mustafic su vise pokazali od oremusa i milicevica u veznom redu
Kruz
Adilovic
Hodzic
Krste
Saban
Ja kako se shecam sa je Adilovic doveden da bude pomocni trener golmana i golman dok ne nadzemo rezervig golmana opste nije doveden da bude trener golmana vec da nebi dobivo pare dzaba da ga bar imamo za nedaj boze zlu netrebalo da stane nago, al vidim niko neradi na dovodenju privjerenog trenera golmana..boim se da ne unisti ono djete zlatnu koku al vec se pomalo osjeti njegov rukopis
-
- Kontakt:
Gledam Lokomotivu sinoc imaju 4-5igraca iz Albanije jako kvalitetnih. Mislim da treba nesto slicno pokusati bar naci 2-3 igraca iz regiona Makedonija, Crna Gora, Albanija nekako mi je to realnije nego ganjati Hajrovica, Hadzica i slicne a i jeftinije je. Krste je imao taj put i prvi mandat jako dobro odigrao.
Glupo mi je kad cujem da je Oremus neko ime. Kakvo???
Igrao za Hajduk i igrao za Hapoel. Ovi drugi klubovi su nizerazredni.
Igrao za Hajduk i igrao za Hapoel. Ovi drugi klubovi su nizerazredni.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mislim da cemo se namucit protiv Krupe, pobjeda ali sa jednim golom razlike eventualno dva.
Necu da pljujem po igracima ko pojedinci jer ligaske utakmice jos nisu pocele, nisam zadovoljan sa nekim stvarima al pripreme su pripreme.
Ako pojedini igraci zeznu nesto u ligi, onda cu ih malo popljuvat.
Necu da pljujem po igracima ko pojedinci jer ligaske utakmice jos nisu pocele, nisam zadovoljan sa nekim stvarima al pripreme su pripreme.
Ako pojedini igraci zeznu nesto u ligi, onda cu ih malo popljuvat.
I ovi su meni neprevaziđeniDisperadun je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:13
Sav se naježim svaki put iznova kada ovaj klip pogledam

Sinoć sam slao video s yt gdje o ovoj tekmi priča

-
- Kontakt:
A susic i oremus klupabordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:17Onda su Besim i Dupovac štoperiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:15Meni je Milicevic-Djokanovic sasvim solidan vezni red