Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Citizen-X
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Citizen-X » 07 dec 2011, 22:50

edo3majka je napisao/la:Koliko je bilo sad kartona na Neapel - Villarreal?
5
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 22:51

kulinban je napisao/la:1.CSKA M. - Zagreb 1
Šta reći? Kakvu posluku porati?Kome? CSKA i bez Kirilenka je beton, Viktor Khryapa koji igra na njegovoj poziciji je u zadnjoj tekmi protiv Brose Baskets bio najbolji igrač, sa 19 poena, od toga 5/5 za 3 poena. Zagrebu fali Mulaomerović,Kasun, Saric, a TJ Ford je već otišao. Dakle, nema dileme o rezultatu. E sad, hendikep je 21,5. Ne vjerujem da će biti nešto motivisani protiv oslabljenog Zagreba,a opet je moguće da igrači s klupe budu motivisani većom minutažom. Ne znam, može svašta biti. U Zagrebu su igrali : 47 - 89. Odigraću hendikep na CSKA, mada sam svjestan da nije baš nešto siguran.
Moguće je i da Krstić ne pređe over, jer ako se imalo odvoje rezultatski, ne vjerujem da će imati minutažu kao i obično, jer će ga Kazlauskas nastojati sačuvati od eventualne povrede. Ne bi bilo pametno da ostanu i bez njega. Ne bih igrao na njegov over, radije, ako ko želi, igrati under. Ali sve je to klimavo.
Kruno Simon 13,5. Over. To bi moglo doći, ne znam ko će drugi dati.
2. Zalgiris - Panathinaikos
Zadnju utakmicu u Grčkoj uzeo Panathinaikos 92 - 75. Teško je išta za prognozirati. Grci zadnjih 5 tekmi su davali 75,76 poena, jedino su Zagrebu utrpali 94. U Zalgiris došao Butkevicius, otišao Ty Lawson. DeJuan Collins neče igrati.
Nešto me vuče da igram na Žalgiris hendikep, i na drugi tiket under 153,5. Imam neki osjećaj da će biti manje koševa. Ali to je ipak moja intuicija, ne preporučujem nikome. Kao i Diamantidis over 13,5, na Popovića je granica 11,5 ( a zadnje 4 je davao 13,11,12,11). Ne bih da se z.... i da čekam pola koša! ;)
3. Efes - Milano 1
Efes:Kinseya još nema, Ilyasova otišao, i neka je,uvijek sam padao na njemu, na koševe. Nikad overa.
Milano: Galinari isto otišao, a vraćaju se Malik Hairston i Ioannis Bourousis. Po meni je ovo 1. Milano u 5 tekmi do sad nije pobijedio Efes. Savanović sa većom minutažom, koju će imati, mogao bi preko 13,5 poena.
Ja ću igrati na Efes, pa probati čak i hendikep na njih, i Savanovića over.
4. Bilbao - Cantu 1
Bilbao kompletan, za Cantu igraju Micov i Shermadini, Šćekić fali. Bilbao bi trebao dobiti, ali pokušaću odigrati na jednom tiketu hendikep na Cantu +7,5.
Granica za broj koševa je 147,5 . Mislim da će ići preko. Zadnje tri Bilbaoa (89,81,97) Cantu (83,75,71).
5. Prokom - U.Olimpija 1
Da ponovim:"Šta reći? Kakvu posluku porati?Kome? "
Olimpija se raspada na komadiće, Danny Green, Ben Woodside, Ratko Varda , Markota su otišli, Jagodnik i Muric neće igrati. Prokom je bez povreda i odlazaka. Ovo su najgore utakmice za igrati, kvota je 1,10, hendikep je +16,5. Bojim se igrati hendikep iz prostog razloga. Prokom je uz Olimpiju najneefikasnija ekipa Eurolige. Koliko god da je Olimpija u k.... ,teško mi je vjerovati da ekipa koja je zadnju tekmu dala svega 45 poena (u gostima kod Barce), može nekog pobijediti 17 i više razlike u Euroligi.
Možda ću biti lud, ali probaću odigrati taj hendikep na Olimpiju. Na sreću i na intuiciju.Mada ne znam stvarno ko će uopšte da igra kod Olimpije, ima li uopšte igrača dovoljno? :lol:
6.Nancy - Fener.Ulker
U Nancyju nema Batuma više, U Feneru Sefoloshe, dok Tomas i Turkcan izostaju zbog povrede. Odigrao bih na Fener , under 153,5 (ne znam zašto, kontam nema Batuma i Sefaloshe, a pobjeda treba i jednim i drugim, pa moguće da će odbrana biti čvršća) , i na Bogdanovića over 11,5 (mislim da će imati veću minutažu).
Sumirano: 12 pogodio, 6 fulao.
Bilbao je kretenski izgubio, gledao sam završnicu. Sa -13 su se vratili na -1, i 20 sek. pred kraj pored faula pravi kreten tehničku. Cantu fula jedno bacanje, i Bilbao 2 sek. prije kraja pogađa tricu za 1 poen prednosti. Ali....NIJE TRICA! Nagazio! Neriješeno je i ostaje 2 sek. i Gentile daje luđačku tricu sa jedno 9 metara preko čovjeka.

Savanović nije otišao na over, jer je ipak igrao Ilyasova i pokupio opet minutažu.
CSKA nije otišla preko hendikepa, jer se desilo što sam i predvidio: "ne vjerujem da će (Krstić) imati minutažu kao i obično, jer će ga Kazlauskas nastojati sačuvati od eventualne povrede." Odigrao je samo 17 min.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 07 dec 2011, 22:53

Citizen-X je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:Koliko je bilo sad kartona na Neapel - Villarreal?
5
E hvala onom ko je dao prognozu over 4,5, kombinovo sam to i Lyon, na kraju mi je to i spasilo dan od totalne katastrofe. Yebem ti Lille :evil: :evil: :evil:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2011, 23:20

Admir_Sa je napisao/la:Hmm, gledam ovaj par Prokom-Olimpija i znamo vec sta je i kako sa Olimpijom, aj je isto cinjenica da Prokom tesko moze proci dalje, al ce sigurno pobjediti. E sad stavili su granicu od 62,5 poena na Olimpiju, a ja bash mislim da oni mogu preci to, jer ce utakmica nekako biti rasterecena, a Prokom nije nikakav super jak tim da ovima ne dopusti nishta. Zato se nadam da moze Olimpija uz solidan shut preci ovo, Capin i Salin bi mogli par trica pogoditi, a posto im nema Varde 90% ce ici na brze napade i shut

Vidim pomenuli ste Simona preko 13,5, pa i ja bi se slozio cisto zbog minuta koje bi trebao provesti na parketu

Savanovic bi fakat trebao ici preko jer ga nema ko cuvati u Milanu, a Milanu je Macvan ubacio preko 15 poena, tako da mislim da stvarno to prolazi, jedino da Vujacic ne zasere i uzme bruku šuteva :roll:

Bilbao bi uz pomoc pune dvorane i dobre forme u posljednje vrijeme trebao dobiti sa vishe od 7 razlike, a kec na Bilbao je po meni fix danas

Dinamo-Lion zx2, cisto zbog toga sto Lionu treba gol razlika i nema sanse da Dinamo uz onakvu odbranu ne primi 2 gola, a u tako otvorenoj utakmici moze se zalomiti i koja lopta iza ledja golmana liona

Viljareal-Napoli preko 4 žuta, jeste da ovima nista ne treba, a Napoliju gori, a poznavajuci mentalitete i sve mislim da ce biti dosta kartona, npr sinoc na apoel-shahtar gdje haman nish nije znacilo bilo bruka kartona, a ovde ne predvidjam laganu pobjedu napolija sto ce dodatno stvoriti tenzije na terenu

Lil je po meni jedan, al je public bet i ne vjerujem da ce mi ici na glavni listic

Ovaj Gumersbah koji vodi Hasanefendic je u pravo losoj formi, pri dnu su i danas im treba pobjeda da se vrate u nekim ritam, a protivnik nije bog zna sto i mislim da bi mogli dobiti utakmicu

Flensburgh-Kiel preko 58 golova, Kile u strasnoj formi, a i domacini ne igraju loše. Ako su sad u ligi prvaka monpeljeu u gostima uvalili 34 komada, trebali bi i ovde isto pa da ode u over. Anderson i Palmarson su strasni, a ko ne voli da zavisi od obadvije ekipe nek igra da ce Kiel dobiti 4 razlike

Evo jos neki moji slobodnih procjena

Otawa-Washington preko 5 golova, Prostejov-Volero Zirih dvica, kvota 2,35, vjerujem u kvalitet Volera koji se zasniva na igracicama sa ovih prostora, Gospic-Taranto dvica, liga prvaka zene, Taranto dobio jakog monpeljea proslu i sad bi trebale odigrati dobro u gospicu, mada domacini ne igrjau loshe u zadnje vrijeme, Brno-Monpelje, trebale bi francuskinje razvaliti ocajnog brna, a i treba im za sto bolju poziciju na tabeli, brno je ubjedljivo zadnji, trebale bi dobiti 10 razlike. Motijunas iz Prokoma bi trebao dati preko 14 poena, enma ga ko cuvati u Olimpiji, jedini preoblem bi predstavljao da se drugi igraci razigraju pa da ovi odu na +20-30 i da ne igra puno, mada je mlad i zeljan dokazivanja i trebao bi sto duze ostajati na parketu. Galata-Fener oba gol, et cisto osjecaj, mada ja glupe turke pravo rijetko igram. et nasra se ja bezveze, daj boze da ista pogodim :D
slabo :oops:
nema potpisa

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 23:22

pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Over CSKA 87. 5JEDAN JEDINI POEN :(
Zagreb nema nikakvih sansi u ovom mecu, Kasun, Mulaomerovic i Ford nece nastupiti kao ni mladi Saric. Prva utakmica je zavrsena pravim potopom slabasnog Zagreba sa -42. U zadnje vrijeme forma zagrebasa je u laganom porastu, medjutim sada su dodatno oslabljeni bez jedinog pravog centra i prvog playa. CSKA bez Kirilenka ali sa povratnikom na centarskoj poziciji Lavrinovicem. Sigurno ih CSKA moze limitirati ako treba na 40 koseva ali visa je vjerovatnost da se pitanje pobjednika rjesi nakon prve cetvrtine i onda nastupi igra bez obrane. Zbog toga over na domacina nekako djeluje realno.

Lyon dobija 2 ili vise razlike

Lyon se jos nada prolasku u narednu fazu za sto mu treba uvjerljiva pobjeda i poraz Ajaxa, biti ce to teska misija ali ne i nemoguca. Za razliku od pocetka sezone francuzi djeluju mnogo bolje iako i dalje ima problema. Povratkom Crisa i Lopeza sada je to jedna vrlo jaka ekipa koja realno sa losim Dinamom ne bi trebala imati vecih poteskoca. Zagrebacki sastav pao u formi, igra je nikakva, nemaju niti jedan bod i sigurno je losa atmosfera poslije katastrofalnih igara ukljucujuci i domace prvenstvo. Nema Tonela, Simunica i Cufrea, znaci iskusna bekovska linija je out. Ne znam kako da se suprostve mnogo jacem Lyonu koji ce sigurno iskoristiti nesto otvoreniju igru domacina u pokusaju da dodje do pobjede. Teski trenuci za Dinamo i izvjestan je jos jedan poraz. Po dosadasnjim rezultatima i igrama vidi se da je Dinamo zalutao u ovo takmicenje pa iako Lyon nije u samom vrhu europskog nogometa za mene je ovdje izraziti favorit.

Pobjeda crne gore vise od 7 razlike

Nakon iznenadjenja u prvom kolu i poraza od Islanda, Crna Gora se malo konsolidovala i upisala vazne pobjede protiv Njemacke i Angole. Danas ih ceka nesto laksa utakmica protiv Kine, a u zadnjem kolu duel sa najjacom selekcijom ove grupe Norveskom.

Kina ima sva tri poraza do sad i nema sanse da zauzme jednu od prve 4 pozicije. Sinoc su skoro iznenadile Njemacku, vodili su od samog pocetka 3-4 razlike, i na kraju pukli i izgubili 23-22. Bila je to cudna utakmica, u kojoj su kineski golmani braniili sve zivo, a njemice promasile milion cistih situacija. Mislim da takve dvije utakmice za redom ne mogu da odigraju. Jos bitnija stvar za ovaj pick je ta da su kineskinje imale samo 18 sati odmora izmedju dve utakmice, sto je malo vremena i za puno spremnije ekipe. Tesko mogu fizicki i pshicki da se oporave za ovaj mec.

Doxa vs Ofi 2

Doxa je prije 17 dana dobila obavjestenje da ce se uz Levadiakos takmiciti u najjacoj ligi Grcke i sada djeluju krajnje nespremno za meceve sa najjacim timovima u ligi. Da sve bude jos gore, oni su odigrali 10 meceva manje od ostalih timova i zbog toga igraju svakog treceg dana. Ovo ce im biti peti mec u kratkom vremenskom periodu i mislim da ce biti veoma umorni. Jos uvek nisu postigli ni jedan gol a primili su devet, porazeni su na tri meca a jedini nerijeseni rezultat je bio upravo protiv Levadiakosa.
OFI je trenutno na sedmom mestu, ali kada se pogleda raspored koji su imali moze se reci da je to veliki uspeh. Igrali su sa svim timovima koji su u prvih osam i zabiljezili su veoma dobre rezultate kao sto su nerijeseni rezultati protiv Olympiakosa i PAOK-a, ali i pobeda od 3:1 na gostovanju protiv Panioniosa. U mec ulaze nakon fantasticne pobjede na svom terenu protiv Asterasa i danas ce pokusati da ponove taj rezultat i dodju do nova tri boda.
Za domacina imamo ekipu koja nije spremna za ovo takmicenje, i koja meceve kao domacin igra na neutralnom terenu, dok su gosti u dobroj formi. Mislim da je OFI blizi pobjedi, ne samo zato sto Doxa jos uvijek nije postigla gol vec sto gosti igraju dobro i protiv jacih timova.

Kalpa vs Blues 1

Lider na tabeli,ekipa Kalpe dočekuju Blues i očekujem još jednu dobru igru domaćina i pobjedu na ovom meču.Domaćin je slavio na 7 od poslednjih 8 ligaških mečeva.Doživjeli su poraz u prošlom kolu od Lahtija 4-0.Ali kada igraju kući situacija su drugačija.Imaju 11 pobjeda kod kuće iz 14 mečeva ove sezone.
Gosti se trenutno nalaze u krizi.Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih 6 mečeva,a i tu pobjedu ostvarili su u produžetcima.Kada gostuju imaju problema,i ne izgledaju baš dobro.Imaju samo 4 pobede u gostima na 14 mečeva ove sezone,a takođe imaju i 4 uzastopna poraza.
Kalpa je dobila 4 od posljednjih 5 mečeva kod kuće protiv današnjeg gosta.Očekujem još jednu pobjedu domaćina.
JEDAN POEN ME POVALO ZA 100%
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 23:26

Admir_Sa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Hmm, gledam ovaj par Prokom-Olimpija i znamo vec sta je i kako sa Olimpijom, aj je isto cinjenica da Prokom tesko moze proci dalje, al ce sigurno pobjediti. E sad stavili su granicu od 62,5 poena na Olimpiju, a ja bash mislim da oni mogu preci to, jer ce utakmica nekako biti rasterecena, a Prokom nije nikakav super jak tim da ovima ne dopusti nishta. Zato se nadam da moze Olimpija uz solidan shut preci ovo, Capin i Salin bi mogli par trica pogoditi, a posto im nema Varde 90% ce ici na brze napade i shut

Vidim pomenuli ste Simona preko 13,5, pa i ja bi se slozio cisto zbog minuta koje bi trebao provesti na parketu

Savanovic bi fakat trebao ici preko jer ga nema ko cuvati u Milanu, a Milanu je Macvan ubacio preko 15 poena, tako da mislim da stvarno to prolazi, jedino da Vujacic ne zasere i uzme bruku šuteva :roll:

Bilbao bi uz pomoc pune dvorane i dobre forme u posljednje vrijeme trebao dobiti sa vishe od 7 razlike, a kec na Bilbao je po meni fix danas

Dinamo-Lion zx2, cisto zbog toga sto Lionu treba gol razlika i nema sanse da Dinamo uz onakvu odbranu ne primi 2 gola, a u tako otvorenoj utakmici moze se zalomiti i koja lopta iza ledja golmana liona

Viljareal-Napoli preko 4 žuta, jeste da ovima nista ne treba, a Napoliju gori, a poznavajuci mentalitete i sve mislim da ce biti dosta kartona, npr sinoc na apoel-shahtar gdje haman nish nije znacilo bilo bruka kartona, a ovde ne predvidjam laganu pobjedu napolija sto ce dodatno stvoriti tenzije na terenu

Lil je po meni jedan, al je public bet i ne vjerujem da ce mi ici na glavni listic

Ovaj Gumersbah koji vodi Hasanefendic je u pravo losoj formi, pri dnu su i danas im treba pobjeda da se vrate u nekim ritam, a protivnik nije bog zna sto i mislim da bi mogli dobiti utakmicu

Flensburgh-Kiel preko 58 golova, Kile u strasnoj formi, a i domacini ne igraju loše. Ako su sad u ligi prvaka monpeljeu u gostima uvalili 34 komada, trebali bi i ovde isto pa da ode u over. Anderson i Palmarson su strasni, a ko ne voli da zavisi od obadvije ekipe nek igra da ce Kiel dobiti 4 razlike

Evo jos neki moji slobodnih procjena

Otawa-Washington preko 5 golova, Prostejov-Volero Zirih dvica, kvota 2,35, vjerujem u kvalitet Volera koji se zasniva na igracicama sa ovih prostora, Gospic-Taranto dvica, liga prvaka zene, Taranto dobio jakog monpeljea proslu i sad bi trebale odigrati dobro u gospicu, mada domacini ne igrjau loshe u zadnje vrijeme, Brno-Monpelje, trebale bi francuskinje razvaliti ocajnog brna, a i treba im za sto bolju poziciju na tabeli, brno je ubjedljivo zadnji, trebale bi dobiti 10 razlike. Motijunas iz Prokoma bi trebao dati preko 14 poena, enma ga ko cuvati u Olimpiji, jedini preoblem bi predstavljao da se drugi igraci razigraju pa da ovi odu na +20-30 i da ne igra puno, mada je mlad i zeljan dokazivanja i trebao bi sto duze ostajati na parketu. Galata-Fener oba gol, et cisto osjecaj, mada ja glupe turke pravo rijetko igram. et nasra se ja bezveze, daj boze da ista pogodim :D
slabo :oops:
Biće bolje, hajde! :)

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 00:09

Zagreb nema nikakvih sansi u ovom mecu, Kasun, Mulaomerovic i Ford nece nastupiti kao ni mladi Saric. Prva utakmica je zavrsena pravim potopom slabasnog Zagreba sa -42. U zadnje vrijeme forma zagrebasa je u laganom porastu, medjutim sada su dodatno oslabljeni bez jedinog pravog centra i prvog playa. CSKA bez Kirilenka ali sa povratnikom na centarskoj poziciji Lavrinovicem. Sigurno ih CSKA moze limitirati ako treba na 40 koseva ali visa je vjerovatnost da se pitanje pobjednika rjesi nakon prve cetvrtine i onda nastupi igra bez obrane. Zbog toga over na domacina nekako djeluje realno.

Lyon se jos nada prolasku u narednu fazu za sto mu treba uvjerljiva pobjeda i poraz Ajaxa, biti ce to teska misija ali ne i nemoguca. Za razliku od pocetka sezone francuzi djeluju mnogo bolje iako i dalje ima problema. Povratkom Crisa i Lopeza sada je to jedna vrlo jaka ekipa koja realno sa losim Dinamom ne bi trebala imati vecih poteskoca. Zagrebacki sastav pao u formi, igra je nikakva, nemaju niti jedan bod i sigurno je losa atmosfera poslije katastrofalnih igara ukljucujuci i domace prvenstvo. Nema Tonela, Simunica i Cufrea, znaci iskusna bekovska linija je out. Ne znam kako da se suprostve mnogo jacem Lyonu koji ce sigurno iskoristiti nesto otvoreniju igru domacina u pokusaju da dodje do pobjede. Teski trenuci za Dinamo i izvjestan je jos jedan poraz. Po dosadasnjim rezultatima i igrama vidi se da je Dinamo zalutao u ovo takmicenje pa iako Lyon nije u samom vrhu europskog nogometa za mene je ovdje izraziti favorit.

Nakon iznenadjenja u prvom kolu i poraza od Islanda, Crna Gora se malo konsolidovala i upisala vazne pobjede protiv Njemacke i Angole. Danas ih ceka nesto laksa utakmica protiv Kine, a u zadnjem kolu duel sa najjacom selekcijom ove grupe Norveskom.

Kina ima sva tri poraza do sad i nema sanse da zauzme jednu od prve 4 pozicije. Sinoc su skoro iznenadile Njemacku, vodili su od samog pocetka 3-4 razlike, i na kraju pukli i izgubili 23-22. Bila je to cudna utakmica, u kojoj su kineski golmani braniili sve zivo, a njemice promasile milion cistih situacija. Mislim da takve dvije utakmice za redom ne mogu da odigraju. Jos bitnija stvar za ovaj pick je ta da su kineskinje imale samo 18 sati odmora izmedju dve utakmice, sto je malo vremena i za puno spremnije ekipe. Tesko mogu fizicki i pshicki da se oporave za ovaj mec.

Doxa vs Ofi 2

Doxa je prije 17 dana dobila obavjestenje da ce se uz Levadiakos takmiciti u najjacoj ligi Grcke i sada djeluju krajnje nespremno za meceve sa najjacim timovima u ligi. Da sve bude jos gore, oni su odigrali 10 meceva manje od ostalih timova i zbog toga igraju svakog treceg dana. Ovo ce im biti peti mec u kratkom vremenskom periodu i mislim da ce biti veoma umorni. Jos uvek nisu postigli ni jedan gol a primili su devet, porazeni su na tri meca a jedini nerijeseni rezultat je bio upravo protiv Levadiakosa.
OFI je trenutno na sedmom mestu, ali kada se pogleda raspored koji su imali moze se reci da je to veliki uspeh. Igrali su sa svim timovima koji su u prvih osam i zabiljezili su veoma dobre rezultate kao sto su nerijeseni rezultati protiv Olympiakosa i PAOK-a, ali i pobeda od 3:1 na gostovanju protiv Panioniosa. U mec ulaze nakon fantasticne pobjede na svom terenu protiv Asterasa i danas ce pokusati da ponove taj rezultat i dodju do nova tri boda.
Za domacina imamo ekipu koja nije spremna za ovo takmicenje, i koja meceve kao domacin igra na neutralnom terenu, dok su gosti u dobroj formi. Mislim da je OFI blizi pobjedi, ne samo zato sto Doxa jos uvijek nije postigla gol vec sto gosti igraju dobro i protiv jacih timova.

Kalpa vs Blues 1

Lider na tabeli,ekipa Kalpe dočekuju Blues i očekujem još jednu dobru igru domaćina i pobjedu na ovom meču.Domaćin je slavio na 7 od poslednjih 8 ligaških mečeva.Doživjeli su poraz u prošlom kolu od Lahtija 4-0.Ali kada igraju kući situacija su drugačija.Imaju 11 pobjeda kod kuće iz 14 mečeva ove sezone.
Gosti se trenutno nalaze u krizi.Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih 6 mečeva,a i tu pobjedu ostvarili su u produžetcima.Kada gostuju imaju problema,i ne izgledaju baš dobro.Imaju samo 4 pobede u gostima na 14 mečeva ove sezone,a takođe imaju i 4 uzastopna poraza.
Kalpa je dobila 4 od posljednjih 5 mečeva kod kuće protiv današnjeg gosta.Očekujem još jednu pobjedu domaćina.
Svaka čast na rukometu, uhvaćeni su live. Lyona sam ionako čekao pa ih nahvatao kad je Dinamo fasovao crveni karton. Svako klađenje ima objašnjenje. Vrhunski majstore ;)

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 08 dec 2011, 00:17

Doxa vs Ofi 2

Kalpa vs Blues 1

Svaka čast za pogođeno i hvala ;)

slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 dec 2011, 01:33

Sutra ako Pero upola bude cuvao Mirzu kao na evropskom ovaj nece preco 20 poena, a garant ce mu granici biti 19,5 :roll:
nema potpisa

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 02:09

Zanimljivost oko finala Copa Sudamericane.

Ekipa LDU Quito ima dosta igrača koji neće igrati: Jose Valencia (defender 17 / 0), Luis Bolanos (striker 28 / 8), William Araujo (midfielder 11 / 0), Enrique Vera (midfielder 26 / 0), Miller Bolanos (midfielder 21 / 3), Ulises de la Cruz (defender 32 / 6) ali s druge strane značajna situacija je nadmorska visina. Naime, ovi igraju na 2.800 metara nadmorske visine što je problem. Univ. de Chile sam gledao u obje utakmice protiv Vaska de Game i moram priznati da su me ljudi oduševili. U drugoj utakmici su ih uništili, al baš. Tehnički i trkački moćna ekipa. Svi igrači na raspolaganju. Kao, trener gostiju najavljuje igru sa tri napadača. LDU tvrda ekipa, gledao sam ih protiv Veleza, zajebani, dobro trče kontre i brane se sa deset igrača iza lopte, ne dozvoljavaju protivnicima puno prilika. Velez im je kružio oko gola al se nije proslavio sa prilikama.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 08 dec 2011, 02:12

Evo od mene neki par cisto na osjecaj :D

Juventus - Bologna - h0-1 X
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 08 dec 2011, 11:01

slika
Wwin: hajro92
Br. listica: 2153229287130
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 08 dec 2011, 11:17

Danasnji zicer bi bio

Ark.Traiskirchen - Gussing-1 1,65

Traiskirchen je ekipa koja uvjek ude u doigravanje za prvaka zadnjih 4-5 sezona rednovo i igraju u polufinalu gdje redovno gube,trenutno ne igraju nimalo dobar pogotov kuci gdje imaju 4 poraza i samo 1 pobjedu dok su u proslosti rijetko gubili kuci po 3-4 poraza kuci Gussinga redovno dobijaju kuci pa bi trebali i danas...

Sto se tice zboroja igraca dans bi D.Andersen (Siena) (13,5) trebao ici preko isto kao i juce Simon Siena ima dosta poreblema tako da ce Andersen morat preuzet stvar iu svoje ruke ako ga sut krene lagano prebacuje 13

Sretno... :) :)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 dec 2011, 11:29

Rumunija i Japan zenke u rukometu - super kvote 8-) 1/2 100%
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 11:38

Malo sam prekasno ustao, ****. FIFA World Cup se igra danas. 1/4 Kashiwa-Auckland. Kashiwa je prošle godine bila drugoligaš a ove godine šampion. Liga im se završila prije par dana. U zadnjem kolu su objezbjedili titulu šampiona pobjedom protiv Urawe. U zadnjih deset utakmica imaju 8 pobjeda 1 remi i jedan poraz.

Igraju protiv amatera sa Novog Zelanda, al baš amatera. Reprezentativci Novog Zelanda su profesionalci koji su igrali u Australiji, bitna razlika :mrgreen: Nekakav igrač Aucklanda je izjavio da mu je fudbal hobi i da mu je čast što uopšte nastupa na ovom takmičenju :mrgreen:

Japanci ko Japanci, očekujem da ih natrpaju. Linija hendikepa od -1.5 je sasvim dovoljna, možda čak i -2.5.

****, prekasno sam se probudio. Ko ima live neka pogleda mislim da bi tu trebalo biit novca :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 dec 2011, 12:53

Mozda probat Dinamo Buk. - Petrolul(p/k) 2/1 ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 dec 2011, 13:02

Hokej : Plzen- M Boleslav 1 ili over 5,5 ??

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 13:36

Kashiwa dobila 2:0 al su brate preloši. Onakvom igrom neće predaleko. Amateri su im napravili barem dvije prilike dok je Kashiwa napravila možda pet-šest na cijeloj utakmici što je poprilično loše ako se uzme s kim su igrali. Prošlo al jedva.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 13:38

Gledam par Storhamar Frisk Asker. Ovo bi kao trebalo biti sigurno jer se Frisk raspao, 3 0 20 omjer, bla, bla. Jel ima neko to da provjeri jel se isplati odigrati -2.5 hendikep. Dobra je kvota ako prođe :mrgreen:

Isto tako Norvežani namještaju pa se zaljepiš ko zadnji levat.

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 08 dec 2011, 13:52

M.Mačvan (15,5) 2
M.Teletović (19,5) 1
Charleroi-Partizan (146,5) 2
Brose Basket (75,5) 1

Kvota:11,71 Ulog:6KM

Na drugom tiketu imam sledeće parove:
Frolunda-HV 71 1 (Oba tima u promjenjivoj formi u poslednje vrijeme,ove sezone međusobni omjer je 1:1.Frolunda kod kuće tukla 3-0,HV se revanširao pobjedom 4-3 nakon produžetka.S obzirom na koeficijent na keca 2,3,isplati se pokušati.)
Rodovre - Sonderjylland 1 (Rodorve u odličnoj formi,4 pobjede iz poslednjih 5 mečeva. Sonderjylland,vodeća ekipa prvenstva u priličnom padu,4 poraza iz 5 poslednjih utakmica.Koeficijent je na domaćina je 3,30.)
Rosenborg - Manglerud 1 (Manglerud u katastrofalnom nizu,poslednji meč između ova dva tima je završen rezultatom 0:6 u korist Rosenborga,mislim da je kec siguran danas,koeficijent solidan 1,45.)

Srećno svima.
RR#9

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.