Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
JonSnow
-
Kontakt:
Vucevich je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Čovjek bi rekao da imamo bazu igrača ko Brazil pa da se možemo kur.čit, držat do nekakvih principa i odbijat igrače jer nisu patriote. Nemojte zaj.ebavat ljudi.
A pazi ovo, Dilaver nije patriota jer je igrao razumljivo za mladu selekciju Austrije, ali zato valjda jeste Toni ‘šugava država’ ‘hrvatski dres’ Šunjić

Treba sveukupno smanjit doživljaj s tom patriotskom prizmom. Nama trebaju igrači koji znaju i koji grizu i naravno da patriotizam i ljubav prea dresu pomažu, ali imao si jednog Anela Hadžića koji je od A do Ž znao "jednu jedinu" a na terenu igrao ko kuhani gušter. S druge strane debilčina glupa Ognjen je uvijek davao 150% za ekipu i za repku, ali retardiran momak i gotovo.
Što se tiče Tonija i njegove "šugave države" treba biti pošten i reći da je najveći probelm u tome što se zove Toni i što je to rekao. Da ima drugo ime bio bi još jedan u nizu od desetina hiljada ljudi koji psuju državu na svakom koraku jer realno ovo je prekrasna zemlja, ali gola **** od države.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Vucevich
ASD je napisao/la:DIlaver vjerovatno ne misli da je BiH sugava drzava, zato i zivi u Austriji.
Pa živi u Austriji jer su onih koji misle kao ti i Toni njega tamo otjerali tokom rata
Znam da ti je vrlo teško shvatiti jer jos uvijek braniš Sranješa, ali veliki dio bošnjačke populacije su etnički očišćeni tokom rata i nemaju mogućnost da se vrate, jer ih čeka sudbina kao ovog iz Prijedora koji je zamalo prebijen do smrti jer je Bošnjak ili im je sve srušeno i nemaju šta da se vrate.
Što se tiče Sunjica i tog argumenta, koji to bošnjački reprezentativci javno psuju državu i govore da je šugava? Tipičan jugoški izgovor
-
JonSnow
-
Kontakt:
Ne da mi su uopće raspravljat s tobom jer nema smisla. Tebi su svi "oni" isti, svi su tvoji cvjećke i gotovo. Blago tebi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Vucevich
JonSnow je napisao/la:Ne da mi su uopće raspravljat s tobom jer nema smisla. Tebi su svi "oni" isti, svi su tvoji cvjećke i gotovo. Blago tebi.
Pa naravno, kad nemaš odgovor na pitanje (inače je odgovor - nijedan) onda krene ad hominem. Ništa novo.

-
ASD
-
Kontakt:
Vucevich je napisao/la:ASD je napisao/la:DIlaver vjerovatno ne misli da je BiH sugava drzava, zato i zivi u Austriji.
Pa živi u Austriji jer su onih koji misle kao ti i Toni njega tamo otjerali tokom rata
Znam da ti je vrlo teško shvatiti jer jos uvijek braniš Sranješa, ali veliki dio bošnjačke populacije su etnički očišćeni tokom rata i nemaju mogućnost da se vrate, jer ih čeka sudbina kao ovog iz Prijedora koji je zamalo prebijen do smrti jer je Bošnjak ili im je sve srušeno i nemaju šta da se vrate.
Što se tiče Sunjica i tog argumenta, koji to bošnjački reprezentativci javno psuju državu i govore da je šugava? Tipičan jugoški izgovor
Sto se ne vrati negdje gdje je njegov tor? ne mora to biti Tomislavgrad, ako toliko voli BiH.
-
Maestro
-
Kontakt:
Vucevich je napisao/la:ASD je napisao/la:DIlaver vjerovatno ne misli da je BiH sugava drzava, zato i zivi u Austriji.
sad ce tebi @ASD objasniti da su se ti bosnjaci sami ubili i da su cetalje cistog obraza.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
JonSnow
-
Kontakt:
Pa nije ad hominem. Napisao si da su onakvi što misle kp Toni ljude protjerivali tokom rata, a ja ti pokušavam objasnit da većina naroda ove zemlje smatra da je ovo šugava država.
-
Maestro
-
Kontakt:
ASD je napisao/la:Vucevich je napisao/la:ASD je napisao/la:DIlaver vjerovatno ne misli da je BiH sugava drzava, zato i zivi u Austriji.
Sto se ne vrati negdje gdje je njegov tor? ne mora to biti Tomislavgrad, ako toliko voli BiH.
sto se ne vrati vas idol sranjes? Da nije radi para?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
Maestro
-
Kontakt:
JonSnow je napisao/la:Pa nije ad hominem. Napisao si da su onakvi što misle kp Toni ljude protjerivali tokom rata, a ja ti pokušavam objasnit da većina naroda ove zemlje smatra da je ovo šugava država.
Dosta svaba sto dolaze u svicarsku raditi kazu da je njemacka banana republika. Jel to znaci kad bi sutra njemacki reprezentativac rekao da je njemacka banana republika da bi ljudi rekli bravo? Razmislite malo. Jedno je obican narod a drugo neko ko od te drzave profitira i predstavlja je.
Tuta Petrov
-
ASD
-
Kontakt:
-
Vucevich
ASD je napisao/la:
Pa zašto bi se vratio? Koja je razlika između toga da živi u Beču ili da živi u nekom gradu u BiH odakle nije ni uopšte? Ne znaš koja je njegova situacija ali to što ‘ne živi’ u BiH ne znači ništa. Šta ima da napusti Austriju gdje ima familiji, prijatelje, nekretnine, sistem i ostalo? Čudna neka ideala moram reći. Da li je i Ratko Mladić veći patriota od Pjanića? Ipak je živio duže u Bosni

-
ASD
-
Kontakt:
Maestro je napisao/la:sto se ne vrati vas idol sranjes? Da nije radi para?
On je samo na privremenom boravku u Belgiji, nece tamo sigurno biti citav zivot kao vi baustelci, ne boj se.
-
Maestro
-
Kontakt:
Tuta Petrov
-
ASD
-
Kontakt:
Vucevich je napisao/la:ASD je napisao/la:
Pa zašto bi se vratio? Koja je razlika između toga da živi u Beču ili da živi u nekom gradu u BiH odakle nije ni uopšte? Ne znaš koja je njegova situacija ali to što ‘ne živi’ u BiH ne znači ništa. Šta ima da napusti Austriju gdje ima familiji, prijatelje, nekretnine, sistem i ostalo? Čudna neka ideala moram reći. Da li je i Ratko Mladić veći patriota od Pjanića? Ipak je živio duže u Bosni

Niko nije rekao da mora da se vrati, samo mani nas njegovog patriotizma.
Austrija je njegova drzava i ja to postujem.
-
ASD
-
Kontakt:
Maestro je napisao/la:
Gdje je poredim?
pa poredis, uzeo si jednu malu grupu ljudi koja smatra Njemacku banana drzavom.
Dok recimo za BiH nece reci da je sugava drzava samo SDA uhljeb ili dijasporac koji je ocima nije vidio.
Nego, jesi li ti ikada zivio u BiH?
-
Maestro
-
Kontakt:
ASD je napisao/la:Maestro je napisao/la:sto se ne vrati vas idol sranjes? Da nije radi para?
On je samo na privremenom boravku u Belgiji, nece tamo sigurno biti citav zivot kao vi baustelci, ne boj se.
privremeni baustelac znaci. Kad vidim kako se tamo raspitujete za njemacki jezik i posao u inostranstvu vidim gdje vas put vodi. Baustelija kod merkelove
Ne radim na bausteli tako da me ti tvoji nadimci "baustelci" ne zanimaju. Ali kad razmislim bolje i baustela nego baketova sluga za 500 maraka mjesecno i kilo brasna pred izbore. Ko kurve prodajete se

Tuta Petrov
-
Vucevich
ASD je napisao/la:
Niko nije rekao da mora da se vrati, samo mani nas njegovog patriotizma.
Austrija je njegova drzava i ja to postujem.
Pa Dilaver je radio više za imidž BiH kad je u sred Beča slavio titulu sa zastavom BiH nego neki prdonja iz BiH koji dan provodi po kladionicama i kafanama.
-
ASD
-
Kontakt:
Maestro je napisao/la:ASD je napisao/la:Maestro je napisao/la:sto se ne vrati vas idol sranjes? Da nije radi para?
privremeni baustelac znaci. Kad vidim kako se tamo raspitujete za njemacki jezik i posao u inostranstvu vidim gdje vas put vodi. Baustelija kod merkelove
Ne radim na bausteli tako da me ti tvoji nadimci "baustelci" ne zanimaju. Ali kad razmislim bolje i baustela nego baketova sluga za 500 maraka mjesecno i kilo brasna pred izbore. Ko kurve prodajete se

To su buduci baustelci, bice kao i ti.
Naravno da se ja licno interesujem za njemacki jezik, jako lijep je jezik. Drzava im je takodje super, lik koga drzim na avataru je njemacki glumac. Tako da volim i njihovu kinematografiju.
Ako te zanima, mogu ti napisati koji me jos jezici interesuju i koje ucim?
-
Drape
-
Kontakt:
Dilaver voli BiH više od mnogih koji trenutno igraju za nju, ali puno voli i status EU igrača.
-
DrFilgud
-
Kontakt:
Koliko sam mogao da upoznam karakter Prosineckog, vrlo moguce da ga sada nece pozvati iz inata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.