Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

pintol_TM87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:52

nanek je napisao/la:Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

Ps .nadam se da sve grijesim ovo sto sam napisao i da zagreb ne moze zabit vise od 67 koseva ;)
pa slusaj mene misa ti tvog... ja igrao cska vise od 86 a mislim da ce prije doci to tvoje..ne brini se dobit ces :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2011, 17:53

nanek je napisao/la:Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

Ps .nadam se da sve grijesim ovo sto sam napisao i da zagreb ne moze zabit vise od 67 koseva ;)
koji qrac onda dolazis na ovu temu :roll:
nema potpisa

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 18:00

E jbg pintole :) reko sam ti da javis j*** misa :D..haj na skajp :)

a ti mali,rijecnik ti govori kolko imas godina ;)...

Kad budes pitan za nesto onda odgovaraj,hvala cao prijatno!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 07 dec 2011, 18:01

Lille - Trabzonspor(SP) 1 1.60
Dinamo Z. - Lyon 2 1.85
Villarreal - Napoli 2 1.75
Man.City - Bayern M. 1 1.60
Basel - Man.UTD 2 1.60
Benfica - Otelul 1 1.15

Kvota 15.25
Uplata 1.00

i imam jos jedan listic od 32 para al` mi ih mrsko pisati, samo daje/ne daje gol na po` marke 143.65 :mrgreen:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 dec 2011, 18:02

slika

mogla bi ova proci :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 dec 2011, 18:02

USE I U SVOJE KLJUSE !

ko je tebi kriv sto uzimas parove , momak nam izlazi u susret i izdvaja svoje vrijeme da bi nama dao neke svoje prijedloge i tipove , ti sam biras hoces li ga poslusat ili ne , ja sam uzeo njegov par zagreb manje i ovo sto sam napisao prije pola sata nijednog trenutka ne osudjuje njega nego kladionicu kao kladionicu kako nema logike , kulinbane samo nastavi ovako jucer si pogodio 5 od 7 a na ljude ne gledaj uvijek ce se naci neko da kritikuje ;)

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 18:09

xxl basket je napisao/la:

USE I U SVOJE KLJUSE !

ko je tebi kriv sto uzimas parove , momak nam izlazi u susret i izdvaja svoje vrijeme da bi nama dao neke svoje prijedloge i tipove , ti sam biras hoces li ga poslusat ili ne , ja sam uzeo njegov par zagreb manje i ovo sto sam napisao prije pola sata nijednog trenutka ne osudjuje njega nego kladionicu kao kladionicu kako nema logike , kulinbane samo nastavi ovako jucer si pogodio 5 od 7 a na ljude ne gledaj uvijek ce se naci neko da kritikuje ;)
A ko je uopste spomeno lika tog sto ga ti navodis ? Ne zelim da se raspravljam u pravu si jednu stvar ja sam kriv sto slusam gore od sebe :D..Jedini relevantan ovdje je pintol kojeg vrijedi da slusate svi od reda i trebali bi otvoriti samo jednu temu pintol tips npr ;) a ovi ostali samo da gledaju i da uce..kao npr ti,i ima vas jos da ne nabrajam!

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 07 dec 2011, 18:10

Limuntos je napisao/la:slika

mogla bi ova proci :mrgreen:
I ja sam slicno odigro, samo manje parova, ono cega se najvise bojim je da ne bude ko sinoc sa Milanom, zadnjih par minuta mi uzese pare :?
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 dec 2011, 18:27

nanek je napisao/la:
xxl basket je napisao/la:

USE I U SVOJE KLJUSE !

A ko je uopste spomeno lika tog sto ga ti navodis ? Ne zelim da se raspravljam u pravu si jednu stvar ja sam kriv sto slusam gore od sebe :D..Jedini relevantan ovdje je pintol kojeg vrijedi da slusate svi od reda i trebali bi otvoriti samo jednu temu pintol tips npr ;) a ovi ostali samo da gledaju i da uce..kao npr ti,i ima vas jos da ne nabrajam!
a ti si kao citao moje tipove pa po tome zakljucujes da ne znam :? :?

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 07 dec 2011, 19:18

Muris91 je napisao/la:K.Simon (Zagreb)-13,5 vise po meni jedan od zicera sto se tice zborja igraca CESKA je tu vec prva falit ce im nekolicina igraca igrat ce opusteno st ose tice zagreba fali i njima dosta igraca zato i igram na simona koji ce morat nadoknadit njihov nedostatak vecna lopti ce ic na njega pa ocekujem dalagano prebaci 13 poena
Sretno :) :)
Simon čagano 21poen ljubi ga majka :D :D :D

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 20:03

.
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 07 dec 2011, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

Mub1
Kontakt:

Post Postao/la Mub1 » 07 dec 2011, 20:04

Evo moj listic za danas

Gumersbach-Balingen 1 1.60
Lille-Trabzon 1 1.60
Man.City-Bayern zuti kartoni( -3,5+) vise 1.70
Basel-Man.United 3+ 1.55
Man.City-Bayern 3+ 1.55
Benfica-Otelul 3+ 1.40
Dinamo-Lyon 3+ 1.80
Instituto Cordoba-Atl.Policial 1 1.50
Gody Cruz-Colon 1
1.80

Kvota:71.14
Uplata:5.50km
Dobitak:391.27

Sta vi kazete ima li ko sumnjiv

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 20:08

[quote="kulinban"]1.CSKA M. - Zagreb 1
Šta reći? Kakvu posluku porati?Kome? CSKA i bez Kirilenka je beton, Viktor Khryapa koji igra na njegovoj poziciji je u zadnjoj tekmi protiv Brose Baskets bio najbolji igrač, sa 19 poena, od toga 5/5 za 3 poena. Zagrebu fali Mulaomerović,Kasun, Saric, a TJ Ford je već otišao. Dakle, nema dileme o rezultatu. E sad, hendikep je 21,5. Ne vjerujem da će biti nešto motivisani protiv oslabljenog Zagreba,a opet je moguće da igrači s klupe budu motivisani većom minutažom. Ne znam, može svašta biti. U Zagrebu su igrali : 47 - 89. Odigraću hendikep na CSKA, mada sam svjestan da nije baš nešto siguran.
Moguće je i da Krstić ne pređe over, jer ako se imalo odvoje rezultatski, ne vjerujem da će imati minutažu kao i obično, jer će ga Kazlauskas nastojati sačuvati od eventualne povrede. Ne bi bilo pametno da ostanu i bez njega. Ne bih igrao na njegov over, radije, ako ko želi, igrati under. Ali sve je to klimavo.
Kruno Simon 13,5. Over. To bi moglo doći, ne znam ko će drugi dati.

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 07 dec 2011, 20:10

Mub1 je napisao/la:Evo moj listic za danas

Gumersbach-Balingen 1 1.60
Lille-Trabzon 1 1.60
Man.City-Bayern zuti kartoni( -3,5+) vise 1.70
Basel-Man.United 3+ 1.55
Man.City-Bayern 3+ 1.55
Benfica-Otelul 3+ 1.40
Dinamo-Lyon 3+ 1.80
Instituto Cordoba-Atl.Policial 1 1.50
Gody Cruz-Colon 1
1.80

Kvota:71.14
Uplata:5.50km
Dobitak:391.27

Sta vi kazete ima li ko sumnjiv
Previse 3+ po meni najkriticniju City u svakom slucaju sretno

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 20:11

official line ups

Villarreal: Diego López, Oriol, Musacchio, Ángel López, Zapata, De Guzmán, Peréz, Senna, Bruno Soriano, Nilmar, Marco Ruben

Napoli: Morgan De Sanctis, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Maggio, Hamšík, Zúñiga, Gargano, Inler, Cavani, Lavezzi

Viljareal u skoro pa najjačem sastavu. Znači, nema predaje, Španjolci vs Talijani, bitna utakmica za Napoli, ako budu vodili udaraće da se odbrane ako budu gubili još će više udarati jer gube, Viljareal sa prosjekom od 3-4 žuta kartona po utakmici. U svemu tome ne treba zaboraviti na šeikove milione. Opklada, preko 4,5 kartona.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 20:14

Inkognito je napisao/la:Vjerovatni sastav Intera protiv CSKA

Inter: Castellazzi, Zanetti, Ranocchia, Samuel, Chivu, Faraoni, Nagatomo, Cambiasso, Obi, Coutinho, Milito SUBS: Orlandoni, Caldirola, Motta, Crisetig, Pazzini, Zárate, Álvarez.
Korekcija interevog sastava

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 20:18

13
Antonio Adán(GK)
15
Fábio Coentrão
17
Arbeloa
18
Raúl Albiol
19
Varane
5
Nuri Şahin
11
Granero
21
José Callejón
8
Kaká
9
Benzema
20
Higuaín(C)

Sastav Reala protiv Ajaxa.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 21:18

pintol_TM87 je napisao/la:Over CSKA 87. 5JEDAN JEDINI POEN :(
Zagreb nema nikakvih sansi u ovom mecu, Kasun, Mulaomerovic i Ford nece nastupiti kao ni mladi Saric. Prva utakmica je zavrsena pravim potopom slabasnog Zagreba sa -42. U zadnje vrijeme forma zagrebasa je u laganom porastu, medjutim sada su dodatno oslabljeni bez jedinog pravog centra i prvog playa. CSKA bez Kirilenka ali sa povratnikom na centarskoj poziciji Lavrinovicem. Sigurno ih CSKA moze limitirati ako treba na 40 koseva ali visa je vjerovatnost da se pitanje pobjednika rjesi nakon prve cetvrtine i onda nastupi igra bez obrane. Zbog toga over na domacina nekako djeluje realno.

Lyon dobija 2 ili vise razlike

Lyon se jos nada prolasku u narednu fazu za sto mu treba uvjerljiva pobjeda i poraz Ajaxa, biti ce to teska misija ali ne i nemoguca. Za razliku od pocetka sezone francuzi djeluju mnogo bolje iako i dalje ima problema. Povratkom Crisa i Lopeza sada je to jedna vrlo jaka ekipa koja realno sa losim Dinamom ne bi trebala imati vecih poteskoca. Zagrebacki sastav pao u formi, igra je nikakva, nemaju niti jedan bod i sigurno je losa atmosfera poslije katastrofalnih igara ukljucujuci i domace prvenstvo. Nema Tonela, Simunica i Cufrea, znaci iskusna bekovska linija je out. Ne znam kako da se suprostve mnogo jacem Lyonu koji ce sigurno iskoristiti nesto otvoreniju igru domacina u pokusaju da dodje do pobjede. Teski trenuci za Dinamo i izvjestan je jos jedan poraz. Po dosadasnjim rezultatima i igrama vidi se da je Dinamo zalutao u ovo takmicenje pa iako Lyon nije u samom vrhu europskog nogometa za mene je ovdje izraziti favorit.

Pobjeda crne gore vise od 7 razlike

Nakon iznenadjenja u prvom kolu i poraza od Islanda, Crna Gora se malo konsolidovala i upisala vazne pobjede protiv Njemacke i Angole. Danas ih ceka nesto laksa utakmica protiv Kine, a u zadnjem kolu duel sa najjacom selekcijom ove grupe Norveskom.

Kina ima sva tri poraza do sad i nema sanse da zauzme jednu od prve 4 pozicije. Sinoc su skoro iznenadile Njemacku, vodili su od samog pocetka 3-4 razlike, i na kraju pukli i izgubili 23-22. Bila je to cudna utakmica, u kojoj su kineski golmani braniili sve zivo, a njemice promasile milion cistih situacija. Mislim da takve dvije utakmice za redom ne mogu da odigraju. Jos bitnija stvar za ovaj pick je ta da su kineskinje imale samo 18 sati odmora izmedju dve utakmice, sto je malo vremena i za puno spremnije ekipe. Tesko mogu fizicki i pshicki da se oporave za ovaj mec.

Doxa vs Ofi 2

Doxa je prije 17 dana dobila obavjestenje da ce se uz Levadiakos takmiciti u najjacoj ligi Grcke i sada djeluju krajnje nespremno za meceve sa najjacim timovima u ligi. Da sve bude jos gore, oni su odigrali 10 meceva manje od ostalih timova i zbog toga igraju svakog treceg dana. Ovo ce im biti peti mec u kratkom vremenskom periodu i mislim da ce biti veoma umorni. Jos uvek nisu postigli ni jedan gol a primili su devet, porazeni su na tri meca a jedini nerijeseni rezultat je bio upravo protiv Levadiakosa.
OFI je trenutno na sedmom mestu, ali kada se pogleda raspored koji su imali moze se reci da je to veliki uspeh. Igrali su sa svim timovima koji su u prvih osam i zabiljezili su veoma dobre rezultate kao sto su nerijeseni rezultati protiv Olympiakosa i PAOK-a, ali i pobeda od 3:1 na gostovanju protiv Panioniosa. U mec ulaze nakon fantasticne pobjede na svom terenu protiv Asterasa i danas ce pokusati da ponove taj rezultat i dodju do nova tri boda.
Za domacina imamo ekipu koja nije spremna za ovo takmicenje, i koja meceve kao domacin igra na neutralnom terenu, dok su gosti u dobroj formi. Mislim da je OFI blizi pobjedi, ne samo zato sto Doxa jos uvijek nije postigla gol vec sto gosti igraju dobro i protiv jacih timova.

Kalpa vs Blues 1

Lider na tabeli,ekipa Kalpe dočekuju Blues i očekujem još jednu dobru igru domaćina i pobjedu na ovom meču.Domaćin je slavio na 7 od poslednjih 8 ligaških mečeva.Doživjeli su poraz u prošlom kolu od Lahtija 4-0.Ali kada igraju kući situacija su drugačija.Imaju 11 pobjeda kod kuće iz 14 mečeva ove sezone.
Gosti se trenutno nalaze u krizi.Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih 6 mečeva,a i tu pobjedu ostvarili su u produžetcima.Kada gostuju imaju problema,i ne izgledaju baš dobro.Imaju samo 4 pobede u gostima na 14 mečeva ove sezone,a takođe imaju i 4 uzastopna poraza.
Kalpa je dobila 4 od posljednjih 5 mečeva kod kuće protiv današnjeg gosta.Očekujem još jednu pobjedu domaćina.
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 07 dec 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 21:34

pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Over CSKA 87. 5JEDAN JEDINI POEN :(
Zagreb nema nikakvih sansi u ovom mecu, Kasun, Mulaomerovic i Ford nece nastupiti kao ni mladi Saric. Prva utakmica je zavrsena pravim potopom slabasnog Zagreba sa -42. U zadnje vrijeme forma zagrebasa je u laganom porastu, medjutim sada su dodatno oslabljeni bez jedinog pravog centra i prvog playa. CSKA bez Kirilenka ali sa povratnikom na centarskoj poziciji Lavrinovicem. Sigurno ih CSKA moze limitirati ako treba na 40 koseva ali visa je vjerovatnost da se pitanje pobjednika rjesi nakon prve cetvrtine i onda nastupi igra bez obrane. Zbog toga over na domacina nekako djeluje realno.

Lyon dobija 2 ili vise razlike

Lyon se jos nada prolasku u narednu fazu za sto mu treba uvjerljiva pobjeda i poraz Ajaxa, biti ce to teska misija ali ne i nemoguca. Za razliku od pocetka sezone francuzi djeluju mnogo bolje iako i dalje ima problema. Povratkom Crisa i Lopeza sada je to jedna vrlo jaka ekipa koja realno sa losim Dinamom ne bi trebala imati vecih poteskoca. Zagrebacki sastav pao u formi, igra je nikakva, nemaju niti jedan bod i sigurno je losa atmosfera poslije katastrofalnih igara ukljucujuci i domace prvenstvo. Nema Tonela, Simunica i Cufrea, znaci iskusna bekovska linija je out. Ne znam kako da se suprostve mnogo jacem Lyonu koji ce sigurno iskoristiti nesto otvoreniju igru domacina u pokusaju da dodje do pobjede. Teski trenuci za Dinamo i izvjestan je jos jedan poraz. Po dosadasnjim rezultatima i igrama vidi se da je Dinamo zalutao u ovo takmicenje pa iako Lyon nije u samom vrhu europskog nogometa za mene je ovdje izraziti favorit.

Pobjeda crne gore vise od 7 razlike

Nakon iznenadjenja u prvom kolu i poraza od Islanda, Crna Gora se malo konsolidovala i upisala vazne pobjede protiv Njemacke i Angole. Danas ih ceka nesto laksa utakmica protiv Kine, a u zadnjem kolu duel sa najjacom selekcijom ove grupe Norveskom.

Kina ima sva tri poraza do sad i nema sanse da zauzme jednu od prve 4 pozicije. Sinoc su skoro iznenadile Njemacku, vodili su od samog pocetka 3-4 razlike, i na kraju pukli i izgubili 23-22. Bila je to cudna utakmica, u kojoj su kineski golmani braniili sve zivo, a njemice promasile milion cistih situacija. Mislim da takve dvije utakmice za redom ne mogu da odigraju. Jos bitnija stvar za ovaj pick je ta da su kineskinje imale samo 18 sati odmora izmedju dve utakmice, sto je malo vremena i za puno spremnije ekipe. Tesko mogu fizicki i pshicki da se oporave za ovaj mec.

Doxa vs Ofi 2

Doxa je prije 17 dana dobila obavjestenje da ce se uz Levadiakos takmiciti u najjacoj ligi Grcke i sada djeluju krajnje nespremno za meceve sa najjacim timovima u ligi. Da sve bude jos gore, oni su odigrali 10 meceva manje od ostalih timova i zbog toga igraju svakog treceg dana. Ovo ce im biti peti mec u kratkom vremenskom periodu i mislim da ce biti veoma umorni. Jos uvek nisu postigli ni jedan gol a primili su devet, porazeni su na tri meca a jedini nerijeseni rezultat je bio upravo protiv Levadiakosa.
OFI je trenutno na sedmom mestu, ali kada se pogleda raspored koji su imali moze se reci da je to veliki uspeh. Igrali su sa svim timovima koji su u prvih osam i zabiljezili su veoma dobre rezultate kao sto su nerijeseni rezultati protiv Olympiakosa i PAOK-a, ali i pobeda od 3:1 na gostovanju protiv Panioniosa. U mec ulaze nakon fantasticne pobjede na svom terenu protiv Asterasa i danas ce pokusati da ponove taj rezultat i dodju do nova tri boda.
Za domacina imamo ekipu koja nije spremna za ovo takmicenje, i koja meceve kao domacin igra na neutralnom terenu, dok su gosti u dobroj formi. Mislim da je OFI blizi pobjedi, ne samo zato sto Doxa jos uvijek nije postigla gol vec sto gosti igraju dobro i protiv jacih timova.

Kalpa vs Blues 1

Lider na tabeli,ekipa Kalpe dočekuju Blues i očekujem još jednu dobru igru domaćina i pobjedu na ovom meču.Domaćin je slavio na 7 od poslednjih 8 ligaških mečeva.Doživjeli su poraz u prošlom kolu od Lahtija 4-0.Ali kada igraju kući situacija su drugačija.Imaju 11 pobjeda kod kuće iz 14 mečeva ove sezone.
Gosti se trenutno nalaze u krizi.Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih 6 mečeva,a i tu pobjedu ostvarili su u produžetcima.Kada gostuju imaju problema,i ne izgledaju baš dobro.Imaju samo 4 pobede u gostima na 14 mečeva ove sezone,a takođe imaju i 4 uzastopna poraza.
Kalpa je dobila 4 od posljednjih 5 mečeva kod kuće protiv današnjeg gosta.Očekujem još jednu pobjedu domaćina.
Prepisao rukomet! hvala! CSKA sam fulio kao i ti. ;)

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 07 dec 2011, 22:48

Koliko je bilo sad kartona na Neapel - Villarreal?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.