Ama nema wi fi na televizoru grob te yebo, koji ti je hasim danas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne vjerujem ni da će dovoditi napadača. Bek je pod moranje, vezni po mogućnosti.
@Denchi
Ne leti pred rudu.
@Denchi
Ne leti pred rudu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prodas mobitel kupis wifi stick i ustekas u tv i eto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije tacno..Handzic je u punom pogonu i spreman je za 1 kolo
A Ahmetovica vec mozemo ocekivati u 2 kolo
Ispravi me ako grijesim..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma bjez nosi ga tamoAlfredNobel je napisao/la: ↑25 jul 2020, 16:37Ne vjerujem ni da će dovoditi napadača. Bek je pod moranje, vezni po mogućnosti.
@Denchi
Ne leti pred rudu.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
On je meni vazda van pogona, igrac koji je za klupe i da igra 20 minute pred kraj tu je dobar, za pocetne mi nije, namucit cemo se prvu tekmu sa njim. Valjda ce u ovih 7 dana spic neki doci. Ahmet ce aBd u drugom kolu, mada je moguce da i u prvom nastupi al male su sanse.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 16:47Nije tacno..Handzic je u punom pogonu i spreman je za 1 kolo
Handzic ni pripremne nije odigrao pet mjeseci. Za Ahmeta ne znam, al sumnjam da ce riskirati da igra u 2 kolu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 16:47Nije tacno..Handzic je u punom pogonu i spreman je za 1 kolo
Ne znam Krupa će se zatvoriti, sreća pa 2 lakše utakmice igramo,ako ima lakši utakmica.
Ahmeta cuvati do Evrope, pa taman i kiksali u ligi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma Tatara u špic i gotovo.
Nekog smo satrali u gostima kad je on igrao špica, ne mogu da se sjetim da li je MDK ili Krupa u pitanju.
Krste je jalov u špicu, on može igrati iza napadača samo, slično nešto kao Bilbija.
Nekog smo satrali u gostima kad je on igrao špica, ne mogu da se sjetim da li je MDK ili Krupa u pitanju.
Krste je jalov u špicu, on može igrati iza napadača samo, slično nešto kao Bilbija.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Imamovic odmah u prvih 11 Olimpika uletio na ovoj generalci sto igraju protiv Slobode 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Početni sastav Sarajeva glasi: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Dupovac, Salčin, Oremuš, Miličević, Mustedanagić, Jukić, Tatar, Velkoski.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
belosevic28
- Kontakt:
Milicevic na DMF
Al' eto, svakako je privremeno dok se Tino ne vrati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Milicevic zadnji vezni
Nisam ja bezze nervozan
Nisam ja bezze nervozan
Pozdrav raja, dugo pratim forum pa sam danas odlučio da se registrujem i poželim sreću našim momcima.
ps. zašto opet Dupovac na štoperu? :/
ps. zašto opet Dupovac na štoperu? :/
Daj Boze da griješim ali ovo izbacivanje Rahmanovica iz prvih 11 neće na dobro izaći, Zizu ok ali Rahma je doktor
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma puno vala sere ovaj Marinkovic, a nije kako treba ni poceo. Gura Milicevica u sredinu, da bi mu u odbrani igrao Dupovac (pa bolje da Besica onda stavlja). Gura Mustedanagica umjesto Rahmanovica... Ovo mu je zadnja tekma prije pocetka lige, vidi se da hoce da forsira Milicevica, Dupovca, Zizoua, a da Rahmana klupira. Inace ne komentiram trenere, ali ima neke istine u ovim mojim sumnjama... Glumi Moua i Guardiolu... 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!