Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bob
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bob » 07 dec 2011, 15:21

sta mislite Weems S. (Zalgiris) (-16,5+) over , kod kuce zalgiris dobar dok pao obezbjedio prolaz dalje moza se i opuste malo u odbrani , proslu je isao a primjetio sam da na domacem parketi ide obicno over dok u gostima under :D

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 15:25

Manchester City - Bayern 1px 2.30
Čelik Zenica 1945

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 07 dec 2011, 15:27

Nimla_RZ je napisao/la:Manchester City - Bayern 1px 2.30
Tu je bolje odigrat 3+ na veci ulog fina para se uzme ;)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 dec 2011, 16:16

Moji tiketi za danas!
Man.City - Bayern 2 - 5.20
Ajax - Real M. 2 - 2.40
Dianamo - Lyon 2 - 1.85
Basel - Man.Utd 1 - 4.90

Ide sad jedan malo realniji

Dinamo - Lyon H2
Basel - Man.Utd oba daju
Man.City - Bayern oba daju
Vilareal - Napoli H2
Stern des Südens

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 16:35

Admir_Sa je napisao/la: Viljareal-Napoli preko 4 žuta, jeste da ovima nista ne treba, a Napoliju gori, a poznavajuci mentalitete i sve mislim da ce biti dosta kartona, npr sinoc na apoel-shahtar gdje haman nish nije znacilo bilo bruka kartona, a ovde ne predvidjam laganu pobjedu napolija sto ce dodatno stvoriti tenzije na terenu
Po meni, tip dana ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 16:36

Šta mislite da uložim 20 KM Zagreb daje ispod 68 koševa!?

Ako je tačno ovo što pintol kaže, to mi je nekako najsigurnije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mashe
Kontakt:

Post Postao/la mashe » 07 dec 2011, 16:38

17:15 (13.5)Zagreb - Simon K. 2 @ 1.70
I prvi par koji igram danas je over poena na beka ekipe Zagreba, Krunoslava Simona! Simon je igrac koji je u najboljoj formi od svih igraca Zagreba! Do sada je u Evroligi postizao 13.9 poena po mecu za 33 min na parketu! Danas Zagreb gostuje ekipi CSKA i kao sto sam vec napisao oslabljeni su za Mulaomerovica (11.3 poena) i Kasuna (11.7 poena) kao i TJ Forda koji se vratio u Ameriku! U takvoj situaciji mislim da ce sve napadacke akcije Zagreba se bazirati na Simonu i Meju! Definitivno ce imati vise prostora za sebe i vise ce suteva uzimati ova dvojica igraca! I u prvoj utakmici Simon je protiv CSKA presao ovu granicu i postigao 15 poena pa ne vidim zasto ne bi i danas kada ce imati mnogo vise prostora i mnogo veci broj suteva! Sretno ! :D

19:00 Efes - Milano(+6,5) 1 @ 1.80
U susretu osmog kola grupne faze eurolige sastaju se u Turskoj domaci Efes i Italijanski Armani iz Milana. Dvije ekipe koje su ove sezone kupovali sto su stigli i mislili da se tako postaje ekipa ali nista od toga. Milano ima minimalne sanse da se plasira dalje ali sa igrama koje pokazuje ja mislim da nema nikakve sanse velike zvjezde koje su kupili nisu se uigrali Galinari se vratio u NBA i malo pojaco ekipu ali opet je to jad i cemer. Sa druge strane turci takodje doveli 11 novih igraca lose igraju ali imaju dobre sutere za razliku od Armanija. Svanovic i Vujacic su svojim sutevima do sada donosili pobjede turcima i mislim da ce tako biti i veceras. Predvidjam debakl zabara veceras zbog malo bolje uigranosti efesa, bolje forme i domaceg terena.

20:45 CSKA M.(Inter M.-CSKA M.) 2-3 gola @ 2.50 kv
U skupini B lige prvaka sastaju se danas Inter iz Milana i CSKA Moskva. U ovoj skupini siguran prvi samo je Inter dok se preostala tri kluba gotovo ravnopravno bore za ligu prvaka i europsku ligu. Trenutno u najboljem položaju je Trabzonspor sa bodom viška ispred Lillea i CSKA ali realno turci su i možda u najtežoj situaciji i mogli bi porazom ispasti iz svih natjecanja jer im treba barem neriješeno da nešto osiguraju, a ni tada nisu sigurni za ligu prvaka nego samo za europsku ligu. CSKA bodovno stoji najlošije i ima za prolaz dalje u ligu prvaka treba pobjeda nad Interom te neodlučeno između Lillea i Trabzona za što bi se moralo dosta toga poklopit ali rusi svakako mogu pikirati barem na europsku ligu. Prilika im je prvenstveno u tome što Inter igra loše ove sezone, a i u ovoj utakmici nema apsolutno nikakvih motiva tako da se rusi mogu nadati pozitivnom rezultatu. Lille i Trabzonspor će voditi veliku borbu i možda bi se CSKA-u i mogla otvoriti prilika za drugi krug tako da će vjerojatno napasti Inetra i probati postići pogodak što prije. Moja opcija je da će danas CSKA postići 2 ili 3 gola na utakmici zbog svog motiva više koji imaju od talijana. Prva utakmica je također bila raspucana i završila sa 3:2, a kroz povijesti rusi su već jednom zabili 2 gola u Milanu pa mislim da mogu i danas uz nedovoljno motivirani Inter.
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 16:40

Sve je to tačno al ima jedan problem u toj cijeloj priči. Npr, CSKA ih nabije u prvom poluvremenu i onda puste igrače koji skoro i ne igraju da odrade drugo poluvrijeme. Zajebano je to.

Odgovor je na post @Bianconeri1988
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 07 dec 2011, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

mashe
Kontakt:

Post Postao/la mashe » 07 dec 2011, 16:41

20:45 Prokom - U.Olimpija(p/k) 1/1 @ 1.20 WWin
Kao svoj prvi par danas uzet cu susret kosarkaske eurolige izmedju Prokoma i Union Olimpije. Ovaj par je po meni danas 1000% siguran, iz vise razloga.. U momcadi Olimpije je rasulo, ne zna se ko pije, a ko placa.. Trener nedavno dobio otkaz, mnogi od bolji igraca su dobili ispisnicu, tako da se ekipa rasipa. Prije nekoliko dana su kod kuce izgubili od Sirokog Wwin sa oko 20+ razlike.. Tako da i sad ne ocekujem puno bolje njihovo izdanje, mogu biti sretni ako ne izgube sa 30-40 razlike, jer ipak ovo nije slovenacka, ili neka druga balkanska liga da se ne osjete ovakvi ispadi.. Ocekujem da domaci ovo rijese vec u prvoj cetvrtini.. sretno

20:45 Lille-Trabzonspor 1 @ 1.50
Još jedan par gdje je derbi za prolaz u skupini. Sastaju se Lille koji je trenutno treći sa pet bodova i gol razlikom 6:6, i Trabzonspor koji je drugi sa šest bodova i gol razlikom 3:5. Ovo ce bit dobra utakmica,jer Lillu treba pobjeda kako bi prošao,a iza njega je CSKA Moskva koja gostuje protiv Intera i ima identičnu gol razliku. Lille se pokrenuo, počeo je pobjeđivati u ligi, zgazio je CSKA u neugodnoj Rusiji i mislim da danas uzima 3 boda Trabzonsporu koji je preko veze ušao u Ligu Prvaka i ostvario odličan uspjeh. Bit će borbe sa obje strane to je sigurno,ali po meni je Lille bolja ekipa,domaći teren,navijači i to je recept za pobjedu.

20:45 Inter-CSKA (dp)2 @ 1.90
Posto je inter obezbijedio prolaz iz grupe a ostali nisu i imaju svi sanse,moje misljenje je da se inter nece puno umarati i da ce stedJeti igrace te bi mogao izvesti polusastav i dati sansu CSKA da dodje do svog triumfa.Samim tim ce prvo poluvrijeme biti po mom misljenju tvrdje nego drugo i nece biti puno golova dok ce drugo biti otvorenije i CSKA ce igrati na sve ili nista,kako bi obezbijedio plasman u grupi.Mislim da Inter nece olako dozvoliti da CSKA dodje do pogodka i zbog tog bi prvo poluvrijeme moglo biti cvrsto i bez golova,a u drugom bi mogli ocekivati preokret i eventualni pogodak CSKA ili domacina.
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 07 dec 2011, 16:52

ajax-real (-3+) x2
basel-man.utd 2
benfica-oteul (-3+) 2
dinamo-lion (dp) 2
inter-CSKA (dg) 1
lille-trabzon (dp) 2
city-bayern (dp) 2
kor/city-bayern (-10,5+) 2
vallareal-napoli (dg) 1

KV:268.56 UPLATA:1,30KM ev dobitak:349,13

8-) :mrgreen:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:08

Inkognito je napisao/la:Sve je to tačno al ima jedan problem u toj cijeloj priči. Npr, CSKA ih nabije u prvom poluvremenu i onda puste igrače koji skoro i ne igraju da odrade drugo poluvrijeme. Zajebano je to.

Odgovor je na post @Bianconeri1988
tako če da i bude prvo polu trpanje onda drugo isto trpanje ali s obje strane...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 07 dec 2011, 17:20

Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)

armin1000
Kontakt:

Post Postao/la armin1000 » 07 dec 2011, 17:23

Feudalac je napisao/la:Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)
ja kad bi imo šta dignut pješačio bi 5 kilometara

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 07 dec 2011, 17:27

Livnobet je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Ajde experti za hokej, moze malo pomoci, mislio sam odigrat zbroj golova na ove utakmici pa sta vi mislite Vise ili Manje od 5,5.

Kalpa-Esppo
Asat- Turku
St.Petersburg-Ufa
Ne znam jesam li ekspert al ja sam na zadnji par igrao over. St. Petersburg najefiksnija, Ufa četvrta najefikasnija, ali i puno prima. Od zadnjih šest pet ih je išlo u over. Ali sacekaj da ti netko od pametnije kaže šta misli o tome. ;)
Eto imao si pravo, bolje da sam te poslusao ali eto, ja igrao 1 a evo over 5,5.. valjda se poprave u zadnjoj trecini ..

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 07 dec 2011, 17:27

armin1000 je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)
ja kad bi imo šta dignut pješačio bi 5 kilometara
ma dignut al valja prvo uplatit ;) :lol: :D

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 dec 2011, 17:32

e nevjerovatno jesmo majstori za promasit :D dade zagreb 23 poena u prvoj cetvrtini , ova kladionica sve jest samo nije logicna u pm :evil: :evil:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 07 dec 2011, 17:40

ja stavio hendikep na cska a ono zagreb vodi :lol:
pi.

Marchelo77
Kontakt:

Post Postao/la Marchelo77 » 07 dec 2011, 17:47

Tweeds_10 je napisao/la:ja stavio hendikep na cska a ono zagreb vodi :lol:
Ma dok se CSKA malo uozbilji kao i Panatenaikos proslo kolo ... biti ce ovo preko 22 razlike , stali su vec u drugoj cetvrtini tek 9 poena ubacili u 8 minuta :)
Pitaju me : " Koje si vjere ? " - A ja im odgovaram pitanjem : " A koliko to Bogova ima ? "

Čeliku cijeli život ,i srce sam dao
djeco moja nastavite gdje je otac stao ... ČELIK ZENICA

Mia San Mia - Bayern Munchen .

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:48

Samo nek cska trpa a moze i zagreb jer onda cska mora vise da trpa :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 17:48

Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

Ps .nadam se da sve grijesim ovo sto sam napisao i da zagreb ne moze zabit vise od 67 koseva ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.