Pa s jedne strane si u pravu, ali dosta profesionalnih trenera iz jacih klubova nece
hljeba preko pogace, dobro mu ide u Sevilji, ima podrsku, ima rezultate i zaista je malo razloga zasto bi to neko tek tako odbacio. Isto vazi i za Montellu.
Niko nije tup i slijep, zna kakva je situacija u Milanu, kolika su ocekivanja i pritisak, koliko je sve ukratko receno U KU*CU i bas moras imati veliku dozu ludosti u sebi i velika muda da dodjes ovdje. Ko god da dodje, od mene ima naklon u samom startu.
Eh, jedino ako novi vlasnik ne uplete prste u sve to i da se to sve dogovori iza ledja, pa recimo obeca ulaganje u ekipu, vecu platu, tad bi i imali kao neku sansu, ali o tom potom.
Ali stvarno bi bilo super dovesti ga kao i Contea jer nas samo takvi tipovi trenera mogu preporoditi, al' sve je to nazalost pod velikim upitnicima.
Joj brate i ovaj Ciro je ocajan, jos sa ovim nasim veznjacima bi bilo pravo veselo

vala tih 15 miliona bi bilo bacanje para, jedino trampati Saravija i njega, al' opet tu kako god okrenes mi donji, a Borusija u prednosti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !