Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
I ode vani.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
4p, 5sk
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
e ajmo sad nastavit gone girl, dok ne uđe u drugom poluvremenu 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jos 40 minuta i JUSUF TIME 

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vrlo dobar zasad 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
10 minuta igra.Nista od nista.Ovo je mučenje za Mirzu.Takav igrač i da mu nisu sposobni napraviti akciju za šut.Pa u deset minuta je samo jednom sutiro
Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni 
Zao mi Derona, izgleda da se nece vracati

-
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup
Ja brate tebe nerazumim.Kako ovo nije loše za igrača ko što je Mirza i 3 sezona mu je u NBA.Mirza bi trebo sada da cepa oko 20 poena i da se ga osjeti da je u igri.A ne kao sa strane igra a neznaš ni da igra.Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa je IGRAČINAAAAAAAAAAAAAAAA i od njega očekujemoooooooooooooo KOŠ KOŠ KOŠ.Nije to neki ljevi igrač pa da govorimo uh imo je par skokova, na njemu lične su bile, širi igru.Ma Mirza je IGRAČČČČČČČČINAAAAAAAA, ako me razumiješ
jel' ga zub boli pa je led prigrlio 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma digao se na zakucavanje i jedan ga zakaci po licupropuh je napisao/la:jel' ga zub boli pa je led prigrlio

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
druže, a da se ti naspavaš je'nu sedmicu. Nešto si neurozan u posljednje vrijememirzateletovicc je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup
Ja brate tebe nerazumim.Kako ovo nije loše za igrača ko što je Mirza i 3 sezona mu je u NBA.Mirza bi trebo sada da cepa oko 20 poena i da se ga osjeti da je u igri.A ne kao sa strane igra a neznaš ni da igra.Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa je IGRAČINAAAAAAAAAAAAAAAA i od njega očekujemoooooooooooooo KOŠ KOŠ KOŠ.Nije to neki ljevi igrač pa da govorimo uh imo je par skokova, na njemu lične su bile, širi igru.Ma Mirza je IGRAČČČČČČČČINAAAAAAAA, ako me razumiješ

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Nisam nervozan.Zao mi zbog Mirze jer nemoze u ovome klubu pokazati sve što zna
usao je u yebenu sutersku krizu i ona vec sad traje dugo. Treba biti realan, ne mozemo ni ocekivati da mu daju da suta kao prije i da uzima 10+ suteva. Nije odlicno, ali kazem nakon ovih slobodno mogu reci katastrofalnih partija dobro je sto je pogodio tesku tricu i odigrao solidno u odbrani uz 5 skokova. Polako nek se vraca a onda ce vratiti i povjerenje saigraca i uzimati suteve kao prije mada bih i ja kao i vecina nas ovdje volio da bjezi iz ove karine od ekipemirzateletovicc je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup
bit' će bolje (kako mrzim ovu frazu), samo sabura 

-
- Kontakt:
usao je u yebenu sutersku krizu i ona vec sad traje dugo. Treba biti realan, ne mozemo ni ocekivati da mu daju da suta kao prije i da uzima 10+ suteva. Nije odlicno, ali kazem nakon ovih slobodno mogu reci katastrofalnih partija dobro je sto je pogodio tesku tricu i odigrao solidno u odbrani uz 5 skokova. Polako nek se vraca a onda ce vratiti i povjerenje saigraca i uzimati suteve kao prije mada bih i ja kao i vecina nas ovdje volio da bjezi iz ove karine od ekipe[/quotmirzatele je napisao/la:mirzateletovicc je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup
Slazemo se brate. Ali ja ču biti zadovoljan Mirzinom igrom kad i on sam bude zadovoljan.Jer MIRZINE RIJEČI PRIJE ODLAZKA u nba.Napraviču sve da da napravim dobar utisak u nba.Tako nesto u tom kontekstu.
-
- Kontakt:
AJMO Jusufeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeee , gaziiiiiiiiiiiiiii
ima ga na klupi ali ne ulazi u igru 

Ima ga na klupi, samo mi nije jasno sto se sad Mason vrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.