Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Otelo
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 02:18

I ode vani.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 jan 2015, 02:19

4p, 5sk
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 08 jan 2015, 02:19

e ajmo sad nastavit gone girl, dok ne uđe u drugom poluvremenu :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 08 jan 2015, 02:20

Jos 40 minuta i JUSUF TIME :mrgreen:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 jan 2015, 02:20

Debil, debil, debil Jack.
Jedan grad, jedna ljubav!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 jan 2015, 02:20

Vrlo dobar zasad :thumbup:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 08 jan 2015, 02:21

10 minuta igra.Nista od nista.Ovo je mučenje za Mirzu.Takav igrač i da mu nisu sposobni napraviti akciju za šut.Pa u deset minuta je samo jednom sutiro

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jan 2015, 02:21

Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup:

Zao mi Derona, izgleda da se nece vracati

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 08 jan 2015, 02:31

mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup

Ja brate tebe nerazumim.Kako ovo nije loše za igrača ko što je Mirza i 3 sezona mu je u NBA.Mirza bi trebo sada da cepa oko 20 poena i da se ga osjeti da je u igri.A ne kao sa strane igra a neznaš ni da igra.Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa je IGRAČINAAAAAAAAAAAAAAAA i od njega očekujemoooooooooooooo KOŠ KOŠ KOŠ.Nije to neki ljevi igrač pa da govorimo uh imo je par skokova, na njemu lične su bile, širi igru.Ma Mirza je IGRAČČČČČČČČINAAAAAAAA, ako me razumiješ

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 jan 2015, 02:33

jel' ga zub boli pa je led prigrlio :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 02:34

propuh je napisao/la:jel' ga zub boli pa je led prigrlio :D
Ma digao se na zakucavanje i jedan ga zakaci po licu ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jan 2015, 02:35

mirzateletovicc je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nije lose. Usla je trica napokon, 3 faula su napravljena nad njim u drugoj cetvrtini, skoro bonus na njemu ispunjen. 5 skokova, nije ispadao u odbrani. Nakon onih losih partija mozemo bit zadovoljni :thumbup

Ja brate tebe nerazumim.Kako ovo nije loše za igrača ko što je Mirza i 3 sezona mu je u NBA.Mirza bi trebo sada da cepa oko 20 poena i da se ga osjeti da je u igri.A ne kao sa strane igra a neznaš ni da igra.Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa je IGRAČINAAAAAAAAAAAAAAAA i od njega očekujemoooooooooooooo KOŠ KOŠ KOŠ.Nije to neki ljevi igrač pa da govorimo uh imo je par skokova, na njemu lične su bile, širi igru.Ma Mirza je IGRAČČČČČČČČINAAAAAAAA, ako me razumiješ
druže, a da se ti naspavaš je'nu sedmicu. Nešto si neurozan u posljednje vrijeme :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 08 jan 2015, 02:37

Nisam nervozan.Zao mi zbog Mirze jer nemoze u ovome klubu pokazati sve što zna

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jan 2015, 02:38

usao je u yebenu sutersku krizu i ona vec sad traje dugo. Treba biti realan, ne mozemo ni ocekivati da mu daju da suta kao prije i da uzima 10+ suteva. Nije odlicno, ali kazem nakon ovih slobodno mogu reci katastrofalnih partija dobro je sto je pogodio tesku tricu i odigrao solidno u odbrani uz 5 skokova. Polako nek se vraca a onda ce vratiti i povjerenje saigraca i uzimati suteve kao prije mada bih i ja kao i vecina nas ovdje volio da bjezi iz ove karine od ekipe

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 02:40

bit' će bolje (kako mrzim ovu frazu), samo sabura :D

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 08 jan 2015, 02:41

mirzatele je napisao/la:

usao je u yebenu sutersku krizu i ona vec sad traje dugo. Treba biti realan, ne mozemo ni ocekivati da mu daju da suta kao prije i da uzima 10+ suteva. Nije odlicno, ali kazem nakon ovih slobodno mogu reci katastrofalnih partija dobro je sto je pogodio tesku tricu i odigrao solidno u odbrani uz 5 skokova. Polako nek se vraca a onda ce vratiti i povjerenje saigraca i uzimati suteve kao prije mada bih i ja kao i vecina nas ovdje volio da bjezi iz ove karine od ekipe[/quot

Slazemo se brate. Ali ja ču biti zadovoljan Mirzinom igrom kad i on sam bude zadovoljan.Jer MIRZINE RIJEČI PRIJE ODLAZKA u nba.Napraviču sve da da napravim dobar utisak u nba.Tako nesto u tom kontekstu.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 08 jan 2015, 03:03

AJMO Jusufeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeee , gaziiiiiiiiiiiiiii

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 jan 2015, 03:03

Je l' se ovo meni cini ili nema Mirze ni na klupi?
Jedan grad, jedna ljubav!

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jan 2015, 03:04

ima ga na klupi ali ne ulazi u igru :thumbdown:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jan 2015, 03:04

Ima ga na klupi, samo mi nije jasno sto se sad Mason vrati

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.