4000 je bilo
Ma mogu oni napisati da je bilo 14 000,ali vidis na tv da nije bilo ni pola od toga,s eru novinari.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
4000 je bilo
U avazu pisalo 2000. I jos na par sajtovaNeprilagodjen je napisao/la:4000 je bilo
Ma mogu oni napisati da je bilo 14 000,ali vidis na tv da nije bilo ni pola od toga,s eru novinari.
samosarajvo je napisao/la:Hahahah hahah hahahaBuddy je napisao/la:4000 je biloPasa moj ti nisi uredu Jucer na grbavici protiv drine 2000 - 2500 MAXIMALNO.
CUj 4000
Upravu si . 2500-3000 isto njesra ( mada 2000 i 3000 nije isto al nea veze )vjeran1987 je napisao/la:3.000 juce bilo sigurno manje nije a ni vise,nije t ustvar zasicenja raje,tu je vise debakl od sirokog a onda i maximalno ne atraktivan protivnik
Sta sam ja onda citosamosarajvo je napisao/la:U avazu pisalo 2000. I jos na par sajtovaNeprilagodjen je napisao/la:4000 je bilo
pa i jeste bilo 4000 neznam sta se smijete... ozb. govorim Jug je bio fino popunjen kad bi se zbili skoro 3 sektora bi napunili, dok je bilo jedno 2 do 3 sektora na sjeveru, to je mozda i vise opd 4000, ali eto. Stvarno nekontam sta ste vi gledali.mulje_TM87 je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Hahahah hahah hahahaBuddy je napisao/la:4000 je biloPasa moj ti nisi uredu Jucer na grbavici protiv drine 2000 - 2500 MAXIMALNO.
CUj 4000
ajd neka si nam ti rekao koliko nas je bilo
nisam ja profesor matematike da mogu to sracunati,samo kazem da je doslo do zasicenja jer je prosle godine na utakmicama tog ranga bilo 2-3 puta vise gledatelja,npr Modrica....bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
nikad ne repliciram na ovakve postove vezane za posjetu, al ne kontam sto se toliko hvata raja za to..samosarajvo je napisao/la:xDZaebunio se ..desava se i najboljim
za ovog "plava pruga" ti momak bas ne znas procjenit,ili ne znas ili se pravis da ne znas..
2500 u vrh glave. vidi se sa snimaka,slika a i rekao mi je jedan objektivni zeljovac koji ima vise tekmi u svojim "nogama" vise nego ja i ti zajedno
nije zasicenje, vec derby navijaci, dolazilo se kad je zeljo bio prvi, sad ih nigdje nemaNeprilagodjen je napisao/la:nisam ja profesor matematike da mogu to sracunati,samo kazem da je doslo do zasicenja jer je prosle godine na utakmicama tog ranga bilo 2-3 puta vise gledatelja,npr Modrica....
ma znam ba nego nako malo zahebajem, nije bilo puno raje, al eto ja samo cekam da se ponovi posjeta sa one utakmice sa Borcem, to je bio dozivljajsamosarajvo je napisao/la:xDZaebunio se ..desava se i najboljim
za ovog "plava pruga" ti momak bas ne znas procjenit,ili ne znas ili se pravis da ne znas..
2500 u vrh glave. vidi se sa snimaka,slika a i rekao mi je jedan objektivni zeljovac koji ima vise tekmi u svojim "nogama" vise nego ja i ti zajedno
pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
mislim da je oko 3 bilo po mojoj procjenivojnik srece je napisao/la:pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
ma et 3000 ma isto je jbg drina vam je dosla aa i siroki vas ukopo bassThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je oko 3 bilo po mojoj procjenivojnik srece je napisao/la:pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo