daj nam pokaži koliko je frajer uplatio na siguran par ,da nije na dojavu uplatio 1 KMEvolution87 je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vjeruj da se ja tome uopšte ne bih iznenadio...Zašto?KB-TM87 je napisao/la:Ako se otkrije da ste namještali, hitno vas u treću ligu
Ma ne mogu sad da tipkam, a pripremit ću "elaborat" na temu "Za i protiv FK Sarajevo" u kojem ću iznijeti nekoliko činjenica iz proteklih godina...
Samo nemojte opet širiti teorije zavjere. Naštimano i te gluposti. Prvo ste pisali da je naštimano prvenstvo Široki uzima, jer je kao na njih red, e sad kad vam je to propalo sastavljate neke rezultate fol namješteno isto kao da je auto-pijaci.
Šta ima veze izgubili, niste bili na nivou, ali vaš je problem što ste sami od sebe napravili divove, napravili da imate ekipu za titulu, a ljudi vas lažu godinama, a vi slijepi. Pa kad izgubite oni se vade na neke treće ljudi.
Priča provaljena davno, samo što vi nećete da provalite i onda najlakše širiti teorije zavjere.
Realno ste loša ekipa, nemate igrača, nema te uprave, nema te para, jednostavno nema te ništa, a puno maštate.
Jedan poraz nije ništa, sve se može nadoknaditi, a ako ovako nastaviti širiti teorije, svaku slijedeču tekmu koju ume te u gostima ljudi će gledati kao da ste kupili.
Pustite više te šuplje priče nacionalni ključ, mora ovaj osvojiti i tako to.
Evo Željo je pokazao da to nije istina..
Nastavite i vi tako ...
Šta ima veze izgubili, niste bili na nivou, ali vaš je problem što ste sami od sebe napravili divove, napravili da imate ekipu za titulu, a ljudi vas lažu godinama, a vi slijepi. Pa kad izgubite oni se vade na neke treće ljudi.
Priča provaljena davno, samo što vi nećete da provalite i onda najlakše širiti teorije zavjere.
Realno ste loša ekipa, nemate igrača, nema te uprave, nema te para, jednostavno nema te ništa, a puno maštate.
Jedan poraz nije ništa, sve se može nadoknaditi, a ako ovako nastaviti širiti teorije, svaku slijedeču tekmu koju ume te u gostima ljudi će gledati kao da ste kupili.
Pustite više te šuplje priče nacionalni ključ, mora ovaj osvojiti i tako to.
Evo Željo je pokazao da to nije istina..
Nastavite i vi tako ...
Potpis!
- Sarajlijc@
- Kontakt:

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
jao prepucavanja a nama ste se smijali za Jovića mene uopste nibi cudilo da je to njegovo maslo ljudi ba vi sad ako uzmete od Veleža (a hocete) hocel to onda bit namjesteno il postena pobjeda? nadam se da necete pobjedit Veleža (nije zbog Jovića da neki nebi sad došli tu pričat da je zbog Jovića) već samo da se uvjerim da nije bilo namještaljki prije ali eto vidjet će mo pozdrav 

svaka čast ,kad pobjeđuju domačini seljačka liga,kad gosti uzimaju bodove namještaljke ko bih nama ugodio.Sad je aktuelna priča da klubovi uzimaju kladionicama pare da plate dugove isto ko da kladionicu drže frajeri koji jedva čekaju da im neko čvakne 200 000 KM za takve stvari leti glava.Kad arsenal protiv totenhema okrene 0-2 na 5-2 to je prava tekma da se to ko nas desi vidio bih konstrukcije zavjere.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ljudi moze li meni neko objasniti sta je Slavija u ovom trokutu dobila. Ja ne mogu da vjerujem, pred pocetak sezone svi kenjamo kako domacini dobijaju, onda kada Siroki pobjegne tri boda kenjamo da ce biti prvak jer je red na hrvatski klub, sad kad zaostaje sest plus medjusobni svi o tome sute, no tu su neki trokuti. Pa dokle vise, klinci od 15 godina citaju ovaj forum, stvaraju pogresnu sliku o bh. ligi, koja uopste nije toliko losa, ali eto mi i teorije zavjere. I onda se cudimo sto navijaju za Real, Barcu, Manchu...hilmo je napisao/la:Poraz kao poraz, svaki jako boli, sa ovim je nešto posebno...Ovaj boli i previše, ali šta je tu je.
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Sto ne uslika cijeli listic, ko je vec slikaoSarajlijc@ je napisao/la:Sta ima namjesteno

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- eliminator
- Kontakt:
Ovo je moje mišljene, i ne želim da ga niko uzima za neki dokaz, da li je ono ispravno ili nije ne znam...aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ljudi moze li meni neko objasniti sta je Slavija u ovom trokutu dobila. Ja ne mogu da vjerujem, pred pocetak sezone svi kenjamo kako domacini dobijaju, onda kada Siroki pobjegne tri boda kenjamo da ce biti prvak jer je red na hrvatski klub, sad kad zaostaje sest plus medjusobni svi o tome sute, no tu su neki trokuti. Pa dokle vise, klinci od 15 godina citaju ovaj forum, stvaraju pogresnu sliku o bh. ligi, koja uopste nije toliko losa, ali eto mi i teorije zavjere. I onda se cudimo sto navijaju za Real, Barcu, Manchu...
Posle prošlog kola svi su brujali o toj pobjedi Slavije u Gabeli, te istupanje iz lige te ovo te ono...I onda sjednu Članovi KzNN/FSBiH i dogovore ovako (opet kažem ovo je moje mišljenje): Ono u Gabeli se nije smjelo desiti, slušaj Kulina (ili kako već) ovi tvoji (Slavija - jer su konkurenti GOŠK-u za ispadanje) moraju izgubiti jednu utakmicu kući da bi se stvari vratili na nulu, a Vi gospodine predsjedniče GOŠKA nemoj da istupate iz lige jer će opet da bude bruke pred UEFA-om evo dobit ćete Sarajevo u narednom kolu i sve će biti OK...
Ko najviše dobija...prosudite sami....
Samo da napišem mišljenje o par stvari koje smatram interesantnim.
Priče kako se štima za kladionicu se više-manje neosnovane zbog par razloga. Naime, u našim kladionicama kada neko uplati 500 glava na 2 GOŠK-a ( ako uopšte ima mogućnost da singlira, a obično nema ) taj par se automatski blokira. U nekoliko stranih kladionica gdje se naša liga može singlirati sve veće uplate na "čudne" rezultate se prate od strane UEFE te utakmica automatski postaje sumnjiva. Nit su strane kladionice vesla sisala nit je UEFA blesava. Usput, neko je već napisao ako se utakmice štele za kladionicu to obično ide na golove ( to su neka moja saznanja a nisam bio loš kladioničar u svoje vrijeme )
Ono što mi je upalo u oči jeste vaša "čudna" formacija sa faktički tri napadača ( Haskić, Krpić, Obuća ako sam dobro upratio ) koju forsirate od kako je Jović došao. Premalo je tu trke, nema ko da oduzme loptu od protivnika, moje mišljenje naravno. Također, doveli ste igrače tipa Husića koji nisu prošli pripreme sa ekipom kao i više-manje neprovjerene igrače tipa Krpića, Husejinovića koji nije igrao vijek. Također dosta vaših igrača je išlo na nekakve probe i koliko sam upratio nijedan nije prošao. Nije to neki kvalitet ako ćemo iskreno. S druge strane očekivanja navijača su blago rečeno nerelana što pravi dodatni pritisak na ionako "više-manje slabu"ekipu ako gledamo imena i trenutno formu iste. Mnogo igrača je otišlo na polusezoni, valja to sve uigrati.Pa nije plejka da to odmah funkcioniše.
Usput, vidi se po rezultatima vodećih ekipa da bilo koja ekipa NE MOŽE unaprijed upisati tri boda gdje god igrali. Ova sezona je ubjedljivo najbolja ako gledamo gostujuće pobjede i broj penala koji su dosuđeni. Ko prati duže našu ligu vjerovatno se sjeća šta se dešavalo prije, jal ne ide domaćinu, penal. Sada više toga nema.
Da pritisci postoje na trenutno upravu, vjerovatno postoje, da je to tako dramatično, sumnjam. Ovi što "pritišću" ispadoše veći mafijaši od Lucky Lućana. Da je to tako ne bi ih uspjeli otjerati a priča je bila kako su otjerani.
Moje mišljenje, naravno, bez provokacija.
Priče kako se štima za kladionicu se više-manje neosnovane zbog par razloga. Naime, u našim kladionicama kada neko uplati 500 glava na 2 GOŠK-a ( ako uopšte ima mogućnost da singlira, a obično nema ) taj par se automatski blokira. U nekoliko stranih kladionica gdje se naša liga može singlirati sve veće uplate na "čudne" rezultate se prate od strane UEFE te utakmica automatski postaje sumnjiva. Nit su strane kladionice vesla sisala nit je UEFA blesava. Usput, neko je već napisao ako se utakmice štele za kladionicu to obično ide na golove ( to su neka moja saznanja a nisam bio loš kladioničar u svoje vrijeme )

Ono što mi je upalo u oči jeste vaša "čudna" formacija sa faktički tri napadača ( Haskić, Krpić, Obuća ako sam dobro upratio ) koju forsirate od kako je Jović došao. Premalo je tu trke, nema ko da oduzme loptu od protivnika, moje mišljenje naravno. Također, doveli ste igrače tipa Husića koji nisu prošli pripreme sa ekipom kao i više-manje neprovjerene igrače tipa Krpića, Husejinovića koji nije igrao vijek. Također dosta vaših igrača je išlo na nekakve probe i koliko sam upratio nijedan nije prošao. Nije to neki kvalitet ako ćemo iskreno. S druge strane očekivanja navijača su blago rečeno nerelana što pravi dodatni pritisak na ionako "više-manje slabu"ekipu ako gledamo imena i trenutno formu iste. Mnogo igrača je otišlo na polusezoni, valja to sve uigrati.Pa nije plejka da to odmah funkcioniše.
Usput, vidi se po rezultatima vodećih ekipa da bilo koja ekipa NE MOŽE unaprijed upisati tri boda gdje god igrali. Ova sezona je ubjedljivo najbolja ako gledamo gostujuće pobjede i broj penala koji su dosuđeni. Ko prati duže našu ligu vjerovatno se sjeća šta se dešavalo prije, jal ne ide domaćinu, penal. Sada više toga nema.
Da pritisci postoje na trenutno upravu, vjerovatno postoje, da je to tako dramatično, sumnjam. Ovi što "pritišću" ispadoše veći mafijaši od Lucky Lućana. Da je to tako ne bi ih uspjeli otjerati a priča je bila kako su otjerani.
Moje mišljenje, naravno, bez provokacija.
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 18 mar 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
ekran je napisao/la:Ne znam, ali stabilni klubovi su oni koji imaju gazde.
Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))
Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.
izvini druze al ne znam na koga si mislio pod GAZDE trenere ili......? trener zvijezde je Zoran Kuntic

inace gospodin covjek

-
- Kontakt:
Super... I kad su se oni tako lijepo dogovorili morali su otici u Upravu Sarajeva... Sta su im onda rekli?hilmo je napisao/la:Ovo je moje mišljene, i ne želim da ga niko uzima za neki dokaz, da li je ono ispravno ili nije ne znam...aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ljudi moze li meni neko objasniti sta je Slavija u ovom trokutu dobila. Ja ne mogu da vjerujem, pred pocetak sezone svi kenjamo kako domacini dobijaju, onda kada Siroki pobjegne tri boda kenjamo da ce biti prvak jer je red na hrvatski klub, sad kad zaostaje sest plus medjusobni svi o tome sute, no tu su neki trokuti. Pa dokle vise, klinci od 15 godina citaju ovaj forum, stvaraju pogresnu sliku o bh. ligi, koja uopste nije toliko losa, ali eto mi i teorije zavjere. I onda se cudimo sto navijaju za Real, Barcu, Manchu...
Posle prošlog kola svi su brujali o toj pobjedi Slavije u Gabeli, te istupanje iz lige te ovo te ono...I onda sjednu Članovi KzNN/FSBiH i dogovore ovako (opet kažem ovo je moje mišljenje): Ono u Gabeli se nije smjelo desiti, slušaj Kulina (ili kako već) ovi tvoji (Slavija - jer su konkurenti GOŠK-u za ispadanje) moraju izgubiti jednu utakmicu kući da bi se stvari vratili na nulu, a Vi gospodine predsjedniče GOŠKA nemoj da istupate iz lige jer će opet da bude bruke pred UEFA-om evo dobit ćete Sarajevo u narednom kolu i sve će biti OK...
Ko najviše dobija...prosudite sami....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
@aleksandar veliki
Ja redovno igram kladu i u svakoj kladionici kada igram nas par moram jos bar dva dodati, a kada stavim recimo 30 km na taj tiket, ova mala sto radi zove centralu, pa ih pita moze li proci. Cirkus bolan cirkus, izgleda da o kladionicama pricaju ljudi koji svrsavaju kada tri marke uplate.[/quote]
pa jeste kod nas nemozes uplatit dosta para na nasu ligu ali npr u srbiji mozes jos mozes igrat i prelaze i nemoras dodavat nista!koda ce neko ko namjesta urakmice ovdje uplatit to se radi vanni!u pravim kladionicama dje se moze uplatit 100 000 maraka!
Ja redovno igram kladu i u svakoj kladionici kada igram nas par moram jos bar dva dodati, a kada stavim recimo 30 km na taj tiket, ova mala sto radi zove centralu, pa ih pita moze li proci. Cirkus bolan cirkus, izgleda da o kladionicama pricaju ljudi koji svrsavaju kada tri marke uplate.[/quote]
pa jeste kod nas nemozes uplatit dosta para na nasu ligu ali npr u srbiji mozes jos mozes igrat i prelaze i nemoras dodavat nista!koda ce neko ko namjesta urakmice ovdje uplatit to se radi vanni!u pravim kladionicama dje se moze uplatit 100 000 maraka!
Aco izvini, samo ovo, pls.shkembe990 je napisao/la: pa jeste kod nas nemozes uplatit dosta para na nasu ligu ali npr u srbiji mozes jos mozes igrat i prelaze i nemoras dodavat nista!koda ce neko ko namjesta urakmice ovdje uplatit to se radi vanni!u pravim kladionicama dje se moze uplatit 100 000 maraka!
Na BiH ligu, singl, sto milja

- inacefindecko
- Kontakt:
Moje objektivno mišljenje u čemu je uopće problem kod navijača Sarajeva, ali i samog kluba.. Nadam se da mi nećete zamjeriti na mišljenju, jer imam bezbroj drugova navijača Sarajeva.
Vi ste navijači zvani Euforia 87, a uprava vam nije dostojna kluba. Zašto.. Kojeg god da igrača dovedete pričate o njemu kao o Mesiju i Ronaldu a ustvari je najčešće to neprovjeren igrač. Doveli ste Hilmu Gutića, odmah čuh za njega: "bit će najbolji, najjači štoper premier lige, pa u crnoj gori je harao, te ovo te ono". Frajer dok su igrači trčali, sjedio na strunjači i aplaudirao im (potvrdio mi navijač FKS koji ide na treninge). Doveli Kojaševića, BALKANSKI MESSI, ide lijevo, ide desno, šutira bolje nego Messi, drugovi hordaši probiše mozgove o Balkanskom Messiju, ja sad i ne znam gdje je završio, na kraju Bogu zahvalili što ode. Trenutna pojačanja, Krpić-nije odigrao dvije utakmice u Sarajevu, zabio na pripremama, 3x bolji od Adilovića, šta će krampa sa Grbavice, Sulejman Krpić je potkovaniji, a tek Husić (koji je otjeran iz kluba) i javno se nudio da dođe u Želju, na kraju ode u Sarajevo, al eto on vam ko i nije loš.. Svi ti neprovjereni igrači dođu u Sarajevo preko nekog ili nečega, možda zablistaju prve dvije, tri tekme, jer godi im promjena sredine, dolaze u nešto fino, što prate navijači, i onda vas diže EUFORIA da ste Real Madrid, dajte Milan da se igramo, igrate tečnije od Citija.. al tu slijedi krah. Dobije vas ekipa poput GOŠKA iz Gabele i onda se nahebavate majki redom, od uprave, stručnog štaba, vaše djece u timu iz omladinskog, za koje prije sezone govorite da želite da igraju, sad ne valjaju..
A uprava nastavlja i nastavlja dovoditi neprovjerene igrače.. Zadnji primjer Husejinović, on nije neprovjeren, al zamislite mozak igrača koji ode u Werder i nakon sezonu dvije ne uspije zadovoljiti na probi u četveroligašu njemackom, kupi frajer auto i qrči se po Tuzli, udeblja se ko konj i onda dođe i, možete mislit, nije odigrao utakmice, ALI JE BOLJI OD SVIH VEZNJAKA U PREMIER LIGI ZAJEDNO, ON JE MAŠINA, TITO...
Dragan Jović je "bolji" od Osima, nije imao utakmice u Sarajevu a već dobio nadimak "Sir Dragan Jović", on će vas spasit od lošijih igara, on je vaš novi tito, a ustvari ništa nije bolji nego Plišek. Sem Musemića niste imali trenera da valja..
Da objektivno gledate stvari ne bi vas zabolio ovaj poraz, jer bez obzira što imate historiju i ugled, ovi što vas sad predstavljaju i igraju su dno dna, istrošena roba sa kombinacijom "genijalaca" i djece iz omladinskog pogona.. Pa kod vas nema ko lopte prenijet..
Pozdrav svim normalnim navijačima Sarajeva od Željovca koji nije napaćen, koji svaku utakmicu evropsku Sarajeva navija za Sarajevo skoro u istom rangu kao i za Želju, jer bez Sarajeva, nema ni jakog Želje i obrnuto..
izvinjavam se na dugom postu..
Vi ste navijači zvani Euforia 87, a uprava vam nije dostojna kluba. Zašto.. Kojeg god da igrača dovedete pričate o njemu kao o Mesiju i Ronaldu a ustvari je najčešće to neprovjeren igrač. Doveli ste Hilmu Gutića, odmah čuh za njega: "bit će najbolji, najjači štoper premier lige, pa u crnoj gori je harao, te ovo te ono". Frajer dok su igrači trčali, sjedio na strunjači i aplaudirao im (potvrdio mi navijač FKS koji ide na treninge). Doveli Kojaševića, BALKANSKI MESSI, ide lijevo, ide desno, šutira bolje nego Messi, drugovi hordaši probiše mozgove o Balkanskom Messiju, ja sad i ne znam gdje je završio, na kraju Bogu zahvalili što ode. Trenutna pojačanja, Krpić-nije odigrao dvije utakmice u Sarajevu, zabio na pripremama, 3x bolji od Adilovića, šta će krampa sa Grbavice, Sulejman Krpić je potkovaniji, a tek Husić (koji je otjeran iz kluba) i javno se nudio da dođe u Želju, na kraju ode u Sarajevo, al eto on vam ko i nije loš.. Svi ti neprovjereni igrači dođu u Sarajevo preko nekog ili nečega, možda zablistaju prve dvije, tri tekme, jer godi im promjena sredine, dolaze u nešto fino, što prate navijači, i onda vas diže EUFORIA da ste Real Madrid, dajte Milan da se igramo, igrate tečnije od Citija.. al tu slijedi krah. Dobije vas ekipa poput GOŠKA iz Gabele i onda se nahebavate majki redom, od uprave, stručnog štaba, vaše djece u timu iz omladinskog, za koje prije sezone govorite da želite da igraju, sad ne valjaju..
A uprava nastavlja i nastavlja dovoditi neprovjerene igrače.. Zadnji primjer Husejinović, on nije neprovjeren, al zamislite mozak igrača koji ode u Werder i nakon sezonu dvije ne uspije zadovoljiti na probi u četveroligašu njemackom, kupi frajer auto i qrči se po Tuzli, udeblja se ko konj i onda dođe i, možete mislit, nije odigrao utakmice, ALI JE BOLJI OD SVIH VEZNJAKA U PREMIER LIGI ZAJEDNO, ON JE MAŠINA, TITO...
Dragan Jović je "bolji" od Osima, nije imao utakmice u Sarajevu a već dobio nadimak "Sir Dragan Jović", on će vas spasit od lošijih igara, on je vaš novi tito, a ustvari ništa nije bolji nego Plišek. Sem Musemića niste imali trenera da valja..
Da objektivno gledate stvari ne bi vas zabolio ovaj poraz, jer bez obzira što imate historiju i ugled, ovi što vas sad predstavljaju i igraju su dno dna, istrošena roba sa kombinacijom "genijalaca" i djece iz omladinskog pogona.. Pa kod vas nema ko lopte prenijet..
Pozdrav svim normalnim navijačima Sarajeva od Željovca koji nije napaćen, koji svaku utakmicu evropsku Sarajeva navija za Sarajevo skoro u istom rangu kao i za Želju, jer bez Sarajeva, nema ni jakog Želje i obrnuto..
izvinjavam se na dugom postu..
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 18 mar 2012, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
A jbt,koje sve teorije zavjere,.
Prvo je stara bagra odlučila našteti novoj upravi potplativši par igrača da izgube tekmu,.Dokaz tome je veliki broj policajaca i zaštitara na sjevernoj tribini koševa..
Pa se onda pojavio tiket i "osnovana" sumnja o novoj kladioničarskoj aferi,.
Šlag na tortu je famozni trokut,ispostavilo se da je isti isplaniran da bi se Gošku vratila tri boda koja su izubili kući od Slavije
Tamo gdje prestaje logika tu počinje Bosna
Prvo je stara bagra odlučila našteti novoj upravi potplativši par igrača da izgube tekmu,.Dokaz tome je veliki broj policajaca i zaštitara na sjevernoj tribini koševa..
Pa se onda pojavio tiket i "osnovana" sumnja o novoj kladioničarskoj aferi,.
Šlag na tortu je famozni trokut,ispostavilo se da je isti isplaniran da bi se Gošku vratila tri boda koja su izubili kući od Slavije

Tamo gdje prestaje logika tu počinje Bosna

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo snimak na Vogosci
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ima li gdje stream vogosce xD ne hvata meni
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
@aco i @ za_zivot_cijeli
Opet moram ponavljati da je ovo samo moje mišljenje koje upšte ne mora biti tačno, ali itekako ima smisla...
Ni u jednom dijelu posta nisam rekao da je Uprava umješana u to...Samo ču pokušati citirati izjavu Z. Gracića od prije nekoliko mjeseci: " Kad pogledate ko je u vrhu tabele, to su sve timovi čiji ljudi su u Komitetu za normalizaciju, samo mi nije jasno kako se jadno Sarajevu tu ubacilo..."
U ostalom, bilo namještanja za prvaka ili za kladionicu to više nije ni bitno, mi smo zijanili GOŠKU čestitke i idemo dalje...
P.S. Počinje snimak na TV Vogošća, odoh da vidim koliko smo loši bili....
Opet moram ponavljati da je ovo samo moje mišljenje koje upšte ne mora biti tačno, ali itekako ima smisla...
Ni u jednom dijelu posta nisam rekao da je Uprava umješana u to...Samo ču pokušati citirati izjavu Z. Gracića od prije nekoliko mjeseci: " Kad pogledate ko je u vrhu tabele, to su sve timovi čiji ljudi su u Komitetu za normalizaciju, samo mi nije jasno kako se jadno Sarajevu tu ubacilo..."
U ostalom, bilo namještanja za prvaka ili za kladionicu to više nije ni bitno, mi smo zijanili GOŠKU čestitke i idemo dalje...
P.S. Počinje snimak na TV Vogošća, odoh da vidim koliko smo loši bili....
U upravi su čini mi se 4 čovjeka iz SDP-, tako da informacije sa FTV su 100% tačne. Upravni odbor će dati ostavku ali postavlja se pitanje šta je alternativa? Što se tiče teorije zavjere ja sam je prvi postavio. Moje iskustvo kaže da će Sarajevo pobjediti u Mostaru,jedina razlika je što je prije bio trokut("bošnjački klub","srpski" i "hrvatski" klubovi) a sada je kvadrat (2 "bošnjačka"," srpski" i "hrvatski"). Ovaj tiket je smješan jer ako imaš sigurno kvotu 10 jasno je da nećeš dodavati kvote 1.6 već ćeš tražiti 1.01.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Tarapi, Venom i 52 gosta.