joj adile, adile, trebalo bi te zatuci necim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Debil, Sidoni bolja jedno 5x
Ma Adil je masinicarope11 je napisao/la:Haj ako nista, ova bar ima ukusa. Kad se sjetim one sto je sa Riberijem spavala, nas Adil je san snova.![]()
joj adile, adile, trebalo bi te zatuci necim![]()
ako čemo realno u interu nikad nisu znali upravljati klubom. Šta su oni spiskali para na igrače i City i PSG im mogu zaviditi, a rezultata nisu imali dok savez nije kaznio juve i milan. Pa evo i sada oni troše ali đaba sve oet smo ispred njih, evropu će vidjeti kao i mi preko TV-a.HeavensWonder je napisao/la:Iskreno Barbara vam je najveći spas. Uz kineski kapital. Vidjeli smo svi šta ostane od kluba kada uđe strani kapital, a nema nekoga ko zna upravljati klubom u Italiji = Inter. Džaba im i sve pare Indonežanina kada taj ne razumije Italijanski mentalitet. Koliko sam primijetio da su Andrea Agnelli i Barbara vrlo bliski po pitanju saradnje u napretku Italijanskog fudbala. Toga nema bez jakog Milana, Intera i ostalih klubova.AgentttB je napisao/la:Pedofil je odustao od Milana još prije 7-8 godina,samo je mnogima teško to da shvate.Ono malo para što je potrošio 2010-e je bilo prikupljanje političkih poena.Uvijek su njegove političke aktivnosti bile usko povezane sa Milanom.Odnosno kako je padao u političkom smislu tako je i ulaganje u Milan sve više slabilo.
Nadam se da je i ova izjava konačna poruka svim navijačima širom svijeta,da je don Silvio prošlost i da je spas samo u prodaji kluba.Čisto sumnjam da će najvatreniji navijači ostati mirni ako tokom ljeta ne bude drastičnih promjena.Jer ako su prošlo ljeto prodali 20k godišnjih ulaznica,ovo ljeto neće ni pola od toga,ako ostane ovaj način rada.Sa ovim matorim uhljupima na čelu kluba.
Nadam se samo da neće ići prodaja baš 75%, jer je recimo dovoljno nekih 60% da Berlusconi proda i riješi se Milana, kad već želi, a da sa ostalih 40% i značajnim udjelom Barbara koja pokazuje interes za to, utiče velikim dijelom da se Milan oporavi od prethodnih sezona i neigranja u LP.
U svakom slučaju mislim da je ona jedini razlog zašto Berlusconi do sada nije prodao Milan i završio s tim.
Sretno s novim vlasnicima
LegendKiller je napisao/la:Nakon dugo vremena naš Milan dobije tekmu sa tri gola razlike, izdominira trećeligaša, mi svi veseli napišemo komentara i komentara a neko nam ih obriše. Izleda da se administraciji ne sviđaju ovi zadnji uspjesi našeg kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.