Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Future
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Future » 07 dec 2011, 00:34

Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 07 dec 2011, 00:36

Future je napisao/la:Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.
Ja sam odigro 1/1 na all in.. valjda ne budem prekosutra opet morao uplacivat :mrgreen: :mrgreen:

I nemas ni takvih kvota uvijek.. et stavi sebi 10€ na racun i nalazi tako te kvote.. i stavljaj sve svaki dan na taj par.. i svaki dan ces bi dobar za kafe.. :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 00:43

Future je napisao/la:Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.
nisam znao da je tako mala ups....

p.s. vidjeo sam da je neko predlozio onaj ketering mislim x2 samo sam mu htjeo napisat da se nije moglo igrati x2 zbog male kvote na 2...a bio je x suprise
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 00:43

Sutra cenera na kvotu 2 ? :D..eh sad koja kvota dva :) haj dobro Prokom,al ostalo :)

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 07 dec 2011, 00:45

adis.p je napisao/la:
Ja sam odigro 1/1 na all in.. valjda ne budem prekosutra opet morao uplacivat :mrgreen: :mrgreen:

I nemas ni takvih kvota uvijek.. et stavi sebi 10€ na racun i nalazi tako te kvote.. i stavljaj sve svaki dan na taj par.. i svaki dan ces bi dobar za kafe.. :mrgreen:
Bježi yebo te kafa luda :mrgreen: .

@pintol_TM87 Bila je 1,30,ali se spustila yebi ga.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 00:47

nanek je napisao/la:Sutra cenera na kvotu 2 ? :D..eh sad koja kvota dva :) haj dobro Prokom,al ostalo :)
Logičnije ti je igrati samo jedan par sa jačom kvotom nego slagati 5-6 parova. Statistika :mrgreen: Lupam sada, ubijeđen si da se Olimpija raspala. Hvataš hendikep i to je to ili nešto xy;

Slaganje parova ne donosi ništa dobro.

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 00:50

Inkognito je napisao/la:
nanek je napisao/la:Sutra cenera na kvotu 2 ? :D..eh sad koja kvota dva :) haj dobro Prokom,al ostalo :)
Logičnije ti je igrati samo jedan par sa jačom kvotom nego slagati 5-6 parova. Statistika :mrgreen: Lupam sada, ubijeđen si da se Olimpija raspala. Hvataš hendikep i to je to ili nešto xy;

Slaganje parova ne donosi ništa dobro.
pa i mislio sam max 2 para :) eventualno gost go,domacin go :)

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 00:51

Oba daju koš! :lol:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 dec 2011, 00:51

To nije kvota 2 u većini slučajeva :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 00:59

ja mislim da je red da ovi pelikansi nekog dobiju u gostima...stvarno ne znam sta im se desava u zadnje vrijeme...

i evo sad preletih i nanjusih zanimljiv par...
pratite samo golove u zadnje vrijeme ovogbregenza kod kuće...ne znam kolika je grana ali mislim da mogu preko 30

http://www.betexplorer.com/handball/aus ... id=6833243" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 07 dec 2011, 01:15

Sutra Real dvica i ea oba daju,al koji..Ljudi pomagajte...P.S> Yebo majku,gledam Higlightse meca Oly i Arsenala,i topnici su jos i dobro prosli,mogli su petardu lahko primiti...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 dec 2011, 08:47

sinoc sam sam sebe iznenadio odigrao sahtar dvicu 3.40 kvota milan dvicu 2.30 olimpiakos oba daju porto do dva gola i padam na leverkuzenu igro dvicu pu mamu im lijepa para bila.al nemoze uvijek proc ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 07 dec 2011, 09:14

astra1922 je napisao/la:sinoc sam sam sebe iznenadio odigrao sahtar dvicu 3.40 kvota milan dvicu 2.30 olimpiakos oba daju porto do dva gola i padam na leverkuzenu igro dvicu pu mamu im lijepa para bila.al nemoze uvijek proc ;)
pao si i na milanu :lol:
Republika Zenica

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 dec 2011, 09:19

Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 dec 2011, 09:31

felix123 je napisao/la:Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
imas tu pise ti srijeda i parovi, kraj svakog para imas desno read preview, tu udjes i pise ti sve..zz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 07 dec 2011, 09:51

jasko_juve je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
imas tu pise ti srijeda i parovi, kraj svakog para imas desno read preview, tu udjes i pise ti sve..zz
Ali ne čitaj analize! ;) Npr. u Zagrebu povrijeđeni Kasun, Mulaomerovic a u analizi piše: "Teodosic will not have it easy against Damir Mulaomerovic", i "Nenad Krstic, chosen as the bwin MVP of November, will have a tough test against Mario Kasun."

Staviću ja analizu cim stignem.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 dec 2011, 10:40

kulinban je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
Zahvaljujem
Ali ne čitaj analize! ;) Npr. u Zagrebu povrijeđeni Kasun, Mulaomerovic a u analizi piše: "Teodosic will not have it easy against Damir Mulaomerovic", i "Nenad Krstic, chosen as the bwin MVP of November, will have a tough test against Mario Kasun."

Staviću ja analizu cim stignem.
Aje analiziraj neke parove moram ic u 13 h

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 dec 2011, 11:25

eki na Lyon 2,05 jos CSK sa hendikepom stavili 21 a u zagrebu su ih uzeli haman 40 razlike jos danas imaju izostanke , N.Krstić over 15 i fener to je nesto sto cu igrati za danas :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 dec 2011, 11:31

CSKA is still without Andrei Kirilenko. Kirilenko is out until January due to a shoulder injury while Darjus Lavrinovic will be able to play. Mario Kasun Dario Saric and Damir Mulaomerovic have not travelled to Moscow while point guard T.J. Ford reached an agreement to leave the club.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 07 dec 2011, 11:41

K.Simon (Zagreb)-13,5 vise po meni jedan od zicera sto se tice zborja igraca CESKA je tu vec prva falit ce im nekolicina igraca igrat ce opusteno st ose tice zagreba fali i njima dosta igraca zato i igram na simona koji ce morat nadoknadit njihov nedostatak vecna lopti ce ic na njega pa ocekujem dalagano prebaci 13 poena
Sretno :) :)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.