Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja sam odigro 1/1 na all in.. valjda ne budem prekosutra opet morao uplacivatFuture je napisao/la:Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.

I nemas ni takvih kvota uvijek.. et stavi sebi 10€ na racun i nalazi tako te kvote.. i stavljaj sve svaki dan na taj par.. i svaki dan ces bi dobar za kafe..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- pintol_TM87
- Kontakt:
nisam znao da je tako mala ups....Future je napisao/la:Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.
p.s. vidjeo sam da je neko predlozio onaj ketering mislim x2 samo sam mu htjeo napisat da se nije moglo igrati x2 zbog male kvote na 2...a bio je x suprise
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sutra cenera na kvotu 2 ?
..eh sad koja kvota dva
haj dobro Prokom,al ostalo 

Bježi yebo te kafa ludaadis.p je napisao/la:Ja sam odigro 1/1 na all in.. valjda ne budem prekosutra opet morao uplacivatFuture je napisao/la:Ma nema velike koristi od nje kada je kvota 1,05,takvih kvota se uvijek može naći.![]()
![]()
I nemas ni takvih kvota uvijek.. et stavi sebi 10€ na racun i nalazi tako te kvote.. i stavljaj sve svaki dan na taj par.. i svaki dan ces bi dobar za kafe..

@pintol_TM87 Bila je 1,30,ali se spustila yebi ga.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Logičnije ti je igrati samo jedan par sa jačom kvotom nego slagati 5-6 parova. Statistikananek je napisao/la:Sutra cenera na kvotu 2 ?..eh sad koja kvota dva

Slaganje parova ne donosi ništa dobro.
pa i mislio sam max 2 paraInkognito je napisao/la:Logičnije ti je igrati samo jedan par sa jačom kvotom nego slagati 5-6 parova. Statistikananek je napisao/la:Sutra cenera na kvotu 2 ?..eh sad koja kvota dva
Lupam sada, ubijeđen si da se Olimpija raspala. Hvataš hendikep i to je to ili nešto xy;
Slaganje parova ne donosi ništa dobro.

Oba daju koš! 

To nije kvota 2 u većini slučajeva 

- pintol_TM87
- Kontakt:
ja mislim da je red da ovi pelikansi nekog dobiju u gostima...stvarno ne znam sta im se desava u zadnje vrijeme...
i evo sad preletih i nanjusih zanimljiv par...
pratite samo golove u zadnje vrijeme ovogbregenza kod kuće...ne znam kolika je grana ali mislim da mogu preko 30
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... id=6833243" onclick="window.open(this.href);return false;
i evo sad preletih i nanjusih zanimljiv par...
pratite samo golove u zadnje vrijeme ovogbregenza kod kuće...ne znam kolika je grana ali mislim da mogu preko 30
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... id=6833243" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sutra Real dvica i ea oba daju,al koji..Ljudi pomagajte...P.S> Yebo majku,gledam Higlightse meca Oly i Arsenala,i topnici su jos i dobro prosli,mogli su petardu lahko primiti...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
sinoc sam sam sebe iznenadio odigrao sahtar dvicu 3.40 kvota milan dvicu 2.30 olimpiakos oba daju porto do dva gola i padam na leverkuzenu igro dvicu pu mamu im lijepa para bila.al nemoze uvijek proc 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pao si i na milanuastra1922 je napisao/la:sinoc sam sam sebe iznenadio odigrao sahtar dvicu 3.40 kvota milan dvicu 2.30 olimpiakos oba daju porto do dva gola i padam na leverkuzenu igro dvicu pu mamu im lijepa para bila.al nemoze uvijek proc

Republika Zenica
-
- Kontakt:
Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
Zahvaljujem
-
- Kontakt:
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;felix123 je napisao/la:Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
imas tu pise ti srijeda i parovi, kraj svakog para imas desno read preview, tu udjes i pise ti sve..zz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ali ne čitaj analize!jasko_juve je napisao/la:http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;felix123 je napisao/la:Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
imas tu pise ti srijeda i parovi, kraj svakog para imas desno read preview, tu udjes i pise ti sve..zz

Staviću ja analizu cim stignem.
-
- Kontakt:
Aje analiziraj neke parove moram ic u 13 hkulinban je napisao/la:Ali ne čitaj analize!jasko_juve je napisao/la:http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;felix123 je napisao/la:Može li neko napisat danasnju Euroligu stanja momcadi ,ko je oslabnjem povredama .odlascima NBA-ovaca ,svoje predvidanja??
Zahvaljujem
imas tu pise ti srijeda i parovi, kraj svakog para imas desno read preview, tu udjes i pise ti sve..zzNpr. u Zagrebu povrijeđeni Kasun, Mulaomerovic a u analizi piše: "Teodosic will not have it easy against Damir Mulaomerovic", i "Nenad Krstic, chosen as the bwin MVP of November, will have a tough test against Mario Kasun."
Staviću ja analizu cim stignem.
eki na Lyon 2,05 jos CSK sa hendikepom stavili 21 a u zagrebu su ih uzeli haman 40 razlike jos danas imaju izostanke , N.Krstić over 15 i fener to je nesto sto cu igrati za danas 

-
- Kontakt:
CSKA is still without Andrei Kirilenko. Kirilenko is out until January due to a shoulder injury while Darjus Lavrinovic will be able to play. Mario Kasun Dario Saric and Damir Mulaomerovic have not travelled to Moscow while point guard T.J. Ford reached an agreement to leave the club.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
K.Simon (Zagreb)-13,5 vise po meni jedan od zicera sto se tice zborja igraca CESKA je tu vec prva falit ce im nekolicina igraca igrat ce opusteno st ose tice zagreba fali i njima dosta igraca zato i igram na simona koji ce morat nadoknadit njihov nedostatak vecna lopti ce ic na njega pa ocekujem dalagano prebaci 13 poena
Sretno

Sretno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.