fudbalfudbal je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:04
forza_juve je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:52
biceDUPLA je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:34

Nije izmisljeno vec Dusan Hodzic prica da nisu dobili tu sto dobiju svaka 3 mjeseca i evo sad 4. Pa mozda i zato manje energije danas. Drugo i Nam je zatvorio pipu i zadnje pare dao od transfera Tatara za plate i nema vise davanja para a pitanje je dana kad ce dici sidro jer nema racunice u ovoj ligi i evropi a da se placaju plate i doprinosi za ovako losu ligu. Samo me zanima sta ce biti i ko ce placati te plate kad odu. Bice opet ekipa Maksumica i brace Handzica. Nije niko budala svake godine placati za raskide trenera 200 milja..menadjere 100 milja i taldjije za plate Tine 25.000 i Mesanovica 20.000. A gdje su ostali troskovi. Samo kad presjeku jeden dan pa da vidimo ko ce ulagati u stadion i u plate igraca. Opet ce igrati za 600KM svaki 7 mjesec. Popusiti stadion zbog ne ulaganja. Ovim gubitkom titule ce mnoge stvari isplivati i rovarenja. Onaj rumeni Jahic je odro klub pet puta vise nego Ibrskovic i Selimovic skupa. E cuj tino i Alen milion godisnje sa doprinosima kostaju privstnika

konta glupi Bosnjo neko ce dovjeka bacati pare. Ne gase oni bezveze gdje god pare idu pa i djecu.
To Hole tjesi komšije da nije bilo plata i malo suosjeća sa njima. Pa zamisli da kažeš komšiji koji nema šta da jede " e komso ode ja jest teletinu za ručak a ti ga puši". Nema smisla jel da??
Bolje se priupitati i pitati treba li šta ili se odmah ogradiš i počneš kukat kako nemaš da ne bi komšo šta tražio kao u ovom slučaju Hole što se ogradio.
Ne izmislja buraz, i ja imam informacije da nema plata i da je 70% krivice Mešanović. Ne znam šta vi znate ali takve info izlaze prema svima ostalim. Hadzija je bas usrao sto se tice na ruke.
Sve je moguce kad imas lose rezultate.
Sad da kazete da smo pred bankrotom i da se sutra gasimo, nebi mi bilo cudno.
Ovo sto smo sebi dopustili je sramotno.
Ako je istina za plate, a mislim da je ista prica svaka tri mjeseca da ih nema, to ne moze tako.
Osnova svega je da ispunis dogovor, ako nema toga sve oada u vodu.
Al djaba i da je sve redovno i da je sve uredno, kad Hebibovic debil bi i prazan gol promasio.
Sreca, evropu smo obezbjedili, s ovakvom igrom mislim da nemaml sta raditi.