Odvadi malo decko. Osim sto je Lech prosle godine pokazao nesto, poljski timovi sluze za nabijanje gol razlike u Evropi ako cemo pravo, s toga da je kvalitetna liga pa i nije toliko, da je kvalitetnija od nase, jeste.kristian je napisao/la:meni je smijesno kad pape kaze da poljska liga nije puno jaca od nase , ebiga sad lech koji je prosle godine zavrsio 3 igrao 1/4 finale kup uefa i nije nadigran od udineze al eto nek su sibenik i hajduk jaci od visle i lech poznana , evo ruka da je lech jaci od sturma a tog istog sturma nadigrao siroki
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
idem ovdje malo u off, al' kvalitetnija i mnogo bolje organizovana je ekstraklasa nego ijedna liga na balkanu(barem sto se tice ex-YU) trenutnoAdinjo je napisao/la:Odvadi malo decko. Osim sto je Lech prosle godine pokazao nesto, poljski timovi sluze za nabijanje gol razlike u Evropi ako cemo pravo, s toga da je kvalitetna liga pa i nije toliko, da je kvalitetnija od nase, jeste.kristian je napisao/la:meni je smijesno kad pape kaze da poljska liga nije puno jaca od nase , ebiga sad lech koji je prosle godine zavrsio 3 igrao 1/4 finale kup uefa i nije nadigran od udineze al eto nek su sibenik i hajduk jaci od visle i lech poznana , evo ruka da je lech jaci od sturma a tog istog sturma nadigrao siroki

Ma to u redu da je organizovanija. Sto se tice Evrope, mali su jos. 

tu se potpuno slazemAdinjo je napisao/la:Ma to u redu da je organizovanija. Sto se tice Evrope, mali su jos.

Svi gledaju gdje igraju ,niko ne gleda poziciju koju moze odigrati. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Toliko mali ali ipak ispred nas nekih 50 godina barem sto se organizacije tice !Adinjo je napisao/la:Ma to u redu da je organizovanija. Sto se tice Evrope, mali su jos.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
KONGO je napisao/la:Toliko mali ali ipak ispred nas nekih 50 godina barem sto se organizacije tice !Adinjo je napisao/la:Ma to u redu da je organizovanija. Sto se tice Evrope, mali su jos.
Vidis li sta sam napisao??

Evo Dzeke u Zaliku 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Da vidio sam, al' nisi naglasio koliko su ispred nas ili Hrvata ! Jer kad vidis koliko oni zaostaju, onda vise tebe dodje ogroman crni oblak, koji nikad nece otici dok je sporta kod nas. Znaci kad Njemacka na primjer bude pravila stadione na Marsu, mi cemo ''mozda'' tek tad imati nesto kao oni danas, kazem mozdaAdinjo je napisao/la:KONGO je napisao/la:Toliko mali ali ipak ispred nas nekih 50 godina barem sto se organizacije tice !Adinjo je napisao/la:Ma to u redu da je organizovanija. Sto se tice Evrope, mali su jos.
Vidis li sta sam napisao??

P.S. Mislim da je Stilic bolji od bilo kakvog igraca sa hrvatskih pasnjaka, i morao je imati mjesta na sirem spisku.
Odnosilo se na evropska takmicenja tako da...skren'o si malo, al nema veze 

-
- Kontakt:
OFF Topic
Moze li mi neko reci kako se zove ona pjesma sto je bila na ispracaju piplice,vatromet ofo ono i to
Moze li mi neko reci kako se zove ona pjesma sto je bila na ispracaju piplice,vatromet ofo ono i to

Izvinjavam se, nisam redovan na forumu a nemam vremena citati 20 novi stranica kad dodjemAdinjo je napisao/la:Odnosilo se na evropska takmicenja tako da...skren'o si malo, al nema veze

- Principatus
- Kontakt:
Original je od Kernkraft - Zombie Nation.Red or Dead je napisao/la:OFF Topic

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Marseille84
- Kontakt:
REZIME OVE SEZONE
Begovic-Za njega sjana sezona, u porsmouthu sjajan, u Stokeu se dokazuje
Spahic-Nas kapiten, majstor majstora svaka cast ljudino.U najboljih 11 LA Ligue
Nadarevic-Srcan borben nemam nikaki novosti za njega
Jahic-Samo znam da ga hvale u Aeku zabio nekolko golova
Mujdža-Sjajan, standardan igrac Freiburga
Pjanić-Srušio Real Madrid, polufinale Lige prvaka, 2 u francuskoj
Misimović-Sjajna sezona za njega, prvi asistent
Salihović-Sjajan,ali imo povredu.
Rahimić-Ništa posebno,al u repki igra dobro
Džeko-Prvi strijelac Bundeske.BRAVO MAJSTORE
Ibišević-Nekima loš, nekima dobar meni ovo drugo.
Begovic-Za njega sjana sezona, u porsmouthu sjajan, u Stokeu se dokazuje
Spahic-Nas kapiten, majstor majstora svaka cast ljudino.U najboljih 11 LA Ligue
Nadarevic-Srcan borben nemam nikaki novosti za njega
Jahic-Samo znam da ga hvale u Aeku zabio nekolko golova
Mujdža-Sjajan, standardan igrac Freiburga
Pjanić-Srušio Real Madrid, polufinale Lige prvaka, 2 u francuskoj
Misimović-Sjajna sezona za njega, prvi asistent
Salihović-Sjajan,ali imo povredu.
Rahimić-Ništa posebno,al u repki igra dobro
Džeko-Prvi strijelac Bundeske.BRAVO MAJSTORE
Ibišević-Nekima loš, nekima dobar meni ovo drugo.
Znal iko sta je sa nekadasnjom velikom nadom :
Saidom Huseinovicem
Saidom Huseinovicem
Grije klupe i tribine u Werder Bremenu.L_blancos je napisao/la:Znal iko sta je sa nekadasnjom velikom nadom :
Saidom Huseinovicem
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Husejnovic bi mogao dobiti finu minutazu na pocetku nove sezone,kako sam cuo sta raja prica na forumu Werdera,oni gotive Saida pravoi i zale se sto on nedobija prostor za igru i za napredak,oni ocekuju da bi ove sezone mogao napraviti veliki korak naprijed..Cartman je napisao/la:Grije klupe i tribine u Werder Bremenu.L_blancos je napisao/la:Znal iko sta je sa nekadasnjom velikom nadom :
Saidom Huseinovicem
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nadajmo se, a vidim da je tek prije nekoliko dana napunio 22 godine, sto nije igro za mlade u ovim kvalifikacijama? Znam da je bio protiv Cire, ali nije valjda protiv Tulica?Ponos Torina je napisao/la:Husejnovic bi mogao dobiti finu minutazu na pocetku nove sezone,kako sam cuo sta raja prica na forumu Werdera,oni gotive Saida pravoi i zale se sto on nedobija prostor za igru i za napredak,oni ocekuju da bi ove sezone mogao napraviti veliki korak naprijed..Cartman je napisao/la:Grije klupe i tribine u Werder Bremenu.L_blancos je napisao/la:Znal iko sta je sa nekadasnjom velikom nadom :
Saidom Huseinovicem

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- NoName
- Kontakt:
Čeka poziv iz Njemačke reprezentacijeCartman je napisao/la:Nadajmo se, a vidim da je tek prije nekoliko dana napunio 22 godine, sto nije igro za mlade u ovim kvalifikacijama? Znam da je bio protiv Cire, ali nije valjda protiv Tulica?Ili je ispod vrijednosti njegov velicanstva Husejinovica da igra za U21?

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , po zelji novog trenera Morinja PS:100% tacna dojava iz povjeljivih izvora
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, CAGarfia, General505, Google [Bot], Proximic i 30 gostiju.