Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

NoName
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la NoName » 02 dec 2014, 19:33

mirzatele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Kako on i njegov "tim" mogu imati plan i program kad nigdje do sada nije radio, ko bi normalan prihvatio program od amatera.
Cini mi se da smo vec prihvatili program od amatera koji nas je kostao odlaska na EP
A on je, kao, imao neki program? :damn:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 19:35

Kako nije? Ugurati sto vise propaliteta u reprezentaciju, staviti ih u prvu postavu i prodati.

@nydalen

slika :mrgreen:
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 02 dec 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2014, 19:36

Elegant je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Dragi moji Bosanci i Hercegovci,

Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim.

Reprezentacija Bosne i Hecegovine je najbitniji dio moga života i fudbalske karijere. Kao i svi vi, doživljam sve naše uspjehe i neuspjehe jednako emotivno kao što sam ih doživljavao kao i igrač i to se nikada neće promjeniti.

Ponosan sam na sve vas koji ste dali doprinos da kako u reprezentaciji tako i u klubovima u kojima sam nastupao dam svoj maksimum. Još više sam ponosan što ste upravo vi ti koji me želite vidjeti na poziciji selektora naše reprezentacije.

Nikada nisam skrivao da je jedan od mojih životnih snova i taj da jednog dana kao trener odvedem našu zemlju na veliko takmičenje. Uvjeren sam da bi s programom, kojeg bi predstavili i sproveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli.

Iako bi to bio moj prvi veliki trenerski posao u karijeri želim vam poručiti da vjerujem u sebe, svoju zrelost, svoju stručnost i da sam spreman za ovaj posao.

Vjerujem da bi uz vašu pomoć i tim koji imamo ispunili cilj i plasirali se na Evropsko prvenstvo.

Hvala vam

Sergej Barbarez
Ko njega spominje, koji relevantan, ozbiljan mediji, ko, gdje ?

Ne sjecam se kad se on zadnji put spomenu u vezi bilo cega u ili oko reprezentacije a ne u sad kad treba izabarti selektora.

Kako on i njegov "tim" mogu imati plan i program kad nigdje do sada nije radio, ko bi normalan prihvatio program od amatera.

Hadje da se i mi forumasi prijavimo.
On i njegov tim pokerasa :D. Pape je dosta toga us*ao i zasluzio otkaz, ali doci cemo u situaciju da ce nam na klupu sjesti neko gori od njega, bravo mi :D.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 02 dec 2014, 19:36

vraćamo se prčiji od repke... žal ostaje za istinskim navijačima i ovo par dobrih momaka u repki. jedinu radost ovom narodu je repka, oduzimaju i to

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 19:38

Sergej mora steci iskustvo, makar vodeci amatersku ekipu nekog kluba, makar asistirajuci ... Vec nekoliko godina nije u fudbalu, neozbiljno je ocekivati da dobije ozbiljan trenerski posao.
Licno mislim da bi bio dobar selektor ali je rizik prevlik,a i ljudi koji ga ne vole, a ima ih puno u NFSBiH, imaju realan argument da ga drze podalje od reprezentacije.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 dec 2014, 19:38

E cuj Amar propalitet :urnebes: :tokralju:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2014, 19:39

Ne bi Bazdaevica samo zato sto se ovako raskuko po medijima da njega izaberu.
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 19:41

Kad shvatite da trenutno reprezentaciji treba selektor koji ce oziviti ono sto je ubleha prije njega unistila, unijeti pozitivu, a ne Mourinho, jer 11 najboljih moze izdiktirati i dijete od 10 godina, lakse ce vam biti shvatiti ko su najbolja rjesenja.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2014, 19:48

Ne znam sto se ovi iz Tuzle bune uopste

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 dec 2014, 19:49

Na žalost potpuno je svejedno ko će biti selektor.Meša,Faruk ili Baka imat će velike probleme jer je stanje u reprezentaciji katastrofalno,kako nea trenu tako i van njega.A i navijači se okreću opet kontra saveza,tako da mislim koga god da postave da će pokušati za pomoćnika dovesti nekog poput Barbareza ili Saše Papca da malo smire strasti kod raje.Eto kako se jedna lijepa priča(reprezentacija) brzo pretvorila u noćnu moru zbog ličnih interesa i talova.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 dec 2014, 19:49

Amar je sposoban trener, bio bi dobar selektor. Ima autoritet, karakter, ima oko za prepoznati talenat, pokazao je i da se ne libi dati sansu mladim igracima. Sve mi to govori da bi bio dobar za nas i to moguce na duze vrijeme.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 19:49

mirzatele je napisao/la:Kad shvatite da trenutno reprezentaciji treba selektor koji ce oziviti ono sto je ubleha prije njega unistila, unijeti pozitivu, a ne Mourinho, jer 11 najboljih moze izdiktirati i dijete od 10 godina, lakse ce vam biti shvatiti ko su najbolja rjesenja.
Hoces reci da je potreban motivator ?
Ko bi to bio , od ovih sto se nude ?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 dec 2014, 19:50

Ja bih najradije vidio na klupi Ancelottija, ali...

Nas najbolji strucnjak je Ivica Osim, ali zbog godina i zdravlja ne moze voditi repku, ali kome ce on najlakse dati savjet nego svom sinu, ono navecer uz veceru ili kafu... Koliko sam primjetio na Ivici zadnjih mjeseci imao je stosta toga reci Safetu, ali ne moze zbog javnosti, a ni licno njemu, jer bi se ovaj nasao mozda uvrijedjen...

Vjerujte mi, Amar je najbolje rjesenje...treba mu pruziti priliku bar do kraja ovi kvalif., svakako smo zaglibili do guse, a ako se pokaze nastaviti saradnju. Nista ne gubimo, a puno dobivamo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 dec 2014, 19:53

SjeverniVjetar je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Kad shvatite da trenutno reprezentaciji treba selektor koji ce oziviti ono sto je ubleha prije njega unistila, unijeti pozitivu, a ne Mourinho, jer 11 najboljih moze izdiktirati i dijete od 10 godina, lakse ce vam biti shvatiti ko su najbolja rjesenja.
Hoces reci da je potreban motivator ?
Ko bi to bio , od ovih sto se nude ?
Nazalost nude se obicne qrcine i vec sam rekao da se sada bira najmanje los, a ne najbolji selektor. Od ovih, ajde da ih nazovem kandidatima, za Bazdarevica sam

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2014, 19:53

SjeverniVjetar je napisao/la:Sergej mora steci iskustvo, makar vodeci amatersku ekipu nekog kluba, makar asistirajuci ... Vec nekoliko godina nije u fudbalu, neozbiljno je ocekivati da dobije ozbiljan trenerski posao.
Licno mislim da bi bio dobar selektor ali je rizik prevlik,a i ljudi koji ga ne vole, a ima ih puno u NFSBiH, imaju realan argument da ga drze podalje od reprezentacije.
Slazem se potpuno. Vjerujem da bi Barba hrpu toga pozitivnog unio, ali on prvo mora steci iskustvo. Velika je odgovornost na ovima iz saveza, jer su pojeli **** ovim produzenjem ugovora Susicu, sumnjam da bi opet sad npr. sa Sergejom rizikovali, koji nema trenerskog iskustva.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 dec 2014, 19:54

DaVaaaaj Žaka !
15.10 - 15.06 ...

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 19:57

Ma ja se bojim, sto se tice Amara, da bi u reprezentaciji morao biti bar jedan igrac Zelje, sto povlaci i jednog igraca Sarajeva, pa onda, radi nacionalnog kljuca , i po jednog iz Zrinjskog i Borca, pa onda jos jednog, onako random...
Isuvise je on u PL relacijama , a bojim se da ne bi imao sluha za dijasporu, pored BiH "talenata" . Nesto ni ne vidim kako bi Amarov ego podnio da otputuje u Svedsku i "moli nekog seljacica" !? Ili kako bi podnio da ne tjera inat medijima , navijacima i, uopste, javnosti ?
Onda ce forumski branitelji skociti da nam objasnjavaju da je PL u pet deka sa austrijskom ili ceskom ligom itd , da treba forsirati domace igrace...bojim se da bi se vratili stare boljke koje su nam dohakale.
Sto se tice autoriteta , tu ne sumnjam da bi bio uspjesan.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 dec 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 19:57

Bgm da ne znam ko je Amar Osim po vasim pricama bih pomislio neki novi Jose Mourinho..A ustvari covjek koji je vodio ekipu po kukuruz ligi i otjeran iz Japana. Mislim predstavljate nam se nesto kao realni, a niste ni blizu realni. Gurate samo svoje, gurali ste tako i Saju Sarajliju pa eto gdje smo zavrsili. Samo nas ukopavate jos vise..
Postavim onda pitanje jel Sarajlije uopste zele dobro reprezentaciji ili su izgubili dodir sa realnoscu? Jel bitno samo da pogurate svoje? Eto ako jest, nek vam bude. Hajd gurajte, dabogda vam bilo

Najbolji kandidat je Rajevac, ne znam jel Magath jos uvijek kandidat.

Ekipa Bazdarevic, Hadzibegic, Osim, Barbarez i Stimac. Tu se ne treba pricati ko je bolji, vec ko je gori..Ako bude neko od njih postavlja se pitanje sto smo onda otjerali Susica
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 dec 2014, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 20:00

Meni kao tuzlaku je iskreno zao sto se nigdje i nikada nije spomenuo Predrag Pasic. Istinska gromada od covjeka, velemajstor, tih i skroman covjek, legenda...
Kako da bar nekada da nije bio u igri, bar za pomocnika? Nevjerovatno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 dec 2014, 20:01

Barbarez se oglasio :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Nemoj Bogati se oglašavat, pusti te nas ljudi da odemo na Euro.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Blackwargreymon, hurem i 12 gostiju.