No necu vjerovat nikome dok ne bude sluzbeno.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
A to sam procitao na nekom drugom forumu (nesmim reklamirat
) a da ebe rak raka nemogu se sad sjetit nikako di xD
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
E jbg, cak ni google ne zna. Ako naletis na link stavi ovdje, pa da vidim i to, mada mi ne djeluje bas realno toliko sad kad sam izgooglao sve, a nigdje nista.Tritolone je napisao/la:A to sam procitao na nekom drugom forumu (nesmim reklamirat) a da ebe rak raka nemogu se sad sjetit nikako di xD
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Opet ulaznica 1kn za utakmicu Dinamo-Maribor, dok u Mariboru su cijene 15€ (na dan utakmice 20€) i 20€ (na dan utakmice 25€) i stadion je več 90% rasprodat. (prodaja išla danas)
Da su kod nas takve cijene, ma to bi se ljudi klali, ali več ionako se čeka u redu 4-5 sati.
Da su kod nas takve cijene, ma to bi se ljudi klali, ali več ionako se čeka u redu 4-5 sati.
@jack
Trazi naslov u googlu "Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to..."
Trazi naslov u googlu "Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to..."
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ek0 je napisao/la:@jack
http://www.24sata.hr/nogomet/klasnic-di ... -to-277585" onclick="window.open(this.href);return false;
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Da ne ispadne da sam idiot koji ne zna zalijepiti link, to sam uradio da ne ispadne da reklamiram druge sajtove, a i mislio sam da ce onaj filter blokirati izvor.
Dujmović je otišao na posudbu u Mordoviu i neće sigurno mijenjati klub.Tritolone je napisao/la:Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.
Cita sam da ako prođemo u LP da bi trrebala doci 2 kapitalca (sta god to znacilo), 1 napadac i 1 vezni. (Klasnic, Dujmovic)
Za Klasnića ne znam, kakva će primanja tražiti i ima li ponuda od boljih klubova.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Proslu sezonu su se klali, stadion se rasprodavao za par sati, al ovu sezonu vjerojatno zelju ubili losi rezultati u LP prosle sezone.iskratel je napisao/la:Opet ulaznica 1kn za utakmicu Dinamo-Maribor, dok u Mariboru su cijene 15€ (na dan utakmice 20€) i 20€ (na dan utakmice 25€) i stadion je več 90% rasprodat. (prodaja išla danas)
Ma to sam ja procitao dok je izbacilo, pogledaj predhodnu stranicu, cak sam i iskopirao to, al mene zanima vijest gdje se spominje Dujmovic i tvrdnja da dolaze dva kapitalca u slucaju plasmana u LP, to nigdje nasao nisam.ek0 je napisao/la:@jack
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Tek kad bi se riješili panjeva mogli bi razmišljati o pojačanjima. Volio bih kad bi se prodali Ibaneza (trkaća kokoš, ali mogli bi dobiti za njega neka dva milijuna), Calella (koliko je koštao očekivalo se da sada već igra u nekom velikom klubu), Sammira (pijandura, džaba veliki talent kad je čovjek totalni neprofesionalac) i Beqiraja (nema kvalitetu za Dinamo, pa se valjda nađe neka budala da ga odvede), te kad bi se na neki način riješili Šimunića (prevelik ugovor za ono što pruža), Leke (nije neki višak, ali nije ni za prvih XI), Pokrivača (propao ko kauč, od nekadašnje igračine u tandemu sa Vukojevićem spao je na ovo) i Krstanovića (napadač za Cibaliu ili Zadar).
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Haha, blamaza jbg nisam otvarao prethodnu stranicu. Obzirom da sam se "izvalio" odlucio sam da rucno prekopam forume i sve sto sam nasao je prvi post na linku ispod. Spominju se isto dva pojacanja u slucaju LP, ali se takodjer ne navodi izvor.Jack777Pott je napisao/la: Ma to sam ja procitao dok je izbacilo, pogledaj predhodnu stranicu, cak sam i iskopirao to, al mene zanima vijest gdje se spominje Dujmovic i tvrdnja da dolaze dva kapitalca u slucaju plasmana u LP, to nigdje nasao nisam.
http://www.****/showthread.php?t=692805&page=396
E to je to, tamo sam procita.
Nisam mislio da se spominje Dujmovic kao pojacanje nego se spominju 2 "kapitalca", jedan bi bio napadac (Klasnic
) a nekako od veznjaka bi mi najblizi bio Dujmovic s obzirom da je dijete Dinama i siguran sam kad bi dobio ozbiljnu ponudu da bi dosa, ali bio sam uvjeren da je lik u tom postu ostavio nekakav link, sad vidim da nije -.-'
Nisam mislio da se spominje Dujmovic kao pojacanje nego se spominju 2 "kapitalca", jedan bi bio napadac (Klasnic
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Shvati da je otišao prije dva tjedna iz Dinamo Moskve u Mordoviu i da će prije Messi doći nego on.
Pa dobro nisam znao
samo sam nagađa.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Navijača Dinama odnosno BBB neče biti na utakmici u Mariboru. Neče bit na utakmici, ali če sigurnu biti tamo negdje u blizini.
Šteta, Manijaci su dobro sijeli, nije to neki gušt, kad nema protivničke navijačke grupe na tekmi, al ok, šta se tu može.
Sjećam se kad je Dujmović debitirao za Dinamo u osijeku, kad je uletio mihajlo uzelac(kohorta) i skočio mu za vrat, Tomica je super momak i dobra ga ekipa prati na reprezentaciji, pravo pluća, to bi Vam bilo pravo pojačanje.A o Klasnicu se sve zna-vrh čovjek.Tritolone je napisao/la:E to je to, tamo sam procita.
Nisam mislio da se spominje Dujmovic kao pojacanje nego se spominju 2 "kapitalca", jedan bi bio napadac (Klasnic) a nekako od veznjaka bi mi najblizi bio Dujmovic s obzirom da je dijete Dinama i siguran sam kad bi dobio ozbiljnu ponudu da bi dosa, ali bio sam uvjeren da je lik u tom postu ostavio nekakav link, sad vidim da nije -.-'
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sve ok,samo se ja nebi nikako Bequiraja rješavao,vrlo dobar igrač.Ni Leke možda,ostali nabrojani mogu ić.limenka je napisao/la:Tek kad bi se riješili panjeva mogli bi razmišljati o pojačanjima. Volio bih kad bi se prodali Ibaneza (trkaća kokoš, ali mogli bi dobiti za njega neka dva milijuna), Calella (koliko je koštao očekivalo se da sada već igra u nekom velikom klubu), Sammira (pijandura, džaba veliki talent kad je čovjek totalni neprofesionalac) i Beqiraja (nema kvalitetu za Dinamo, pa se valjda nađe neka budala da ga odvede), te kad bi se na neki način riješili Šimunića (prevelik ugovor za ono što pruža), Leke (nije neki višak, ali nije ni za prvih XI), Pokrivača (propao ko kauč, od nekadašnje igračine u tandemu sa Vukojevićem spao je na ovo) i Krstanovića (napadač za Cibaliu ili Zadar).
Daj molim te kakav Beqiraj. Ajde za HNL i ove europske utakmice u prvim pretkolima i nekako, ali za jače utakmice u Europi nam treba napadač koji zna zabiti.
Bequiraj je dobar napadač i koristan.Istina da nije tip igrača koji će dat 20+ golova po sezoni kao Eduardo,ali koristan za ekipu svakako je.A napadači dobri samo sa HNL iako je i to upitno su Čop i Krstanović.Rukavina isto nije ništa posebno,ali eto.I stoji to kaj kažeš da za Europu treba napadač koji zna zabiti (killer),takvog nema od Eduarda valjda i sumnjam da će se skoro neki takav pojaviti.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Vrijedna pobjeda u Zadru 3:1, Čop i 2 puta Sammir su pogodili za vrijednu pobjedu i nastavak pozitivnog niza
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Zasto je Duje upitan, momak je odigrao par utakmica , a ti već sudiš, mali ima gen, mali je rodjen s loptom,a postao je profesionalni igrač prije 5 godina, sve je s njim rađeno u pravom smjeru, kvalitetna je osoba.SiamoNoi je napisao/la:Bequiraj je dobar napadač i koristan.Istina da nije tip igrača koji će dat 20+ golova po sezoni kao Eduardo,ali koristan za ekipu svakako je.A napadači dobri samo sa HNL iako je i to upitno su Čop i Krstanović.Rukavina isto nije ništa posebno,ali eto.I stoji to kaj kažeš da za Europu treba napadač koji zna zabiti (killer),takvog nema od Eduarda valjda i sumnjam da će se skoro neki takav pojaviti.
U svakom slučaju bolje da on uspije nego nekog stranca da dovode, rezultat su već napravili, niko ne sumnja da će se Maribor rješiti, već u prvoj, što je vrlo vjerovatno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.