FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ali je nabio onog sudiju protiv Simin Hana... samo zbog toga ga gotivim.fukaratz je napisao/la:Pejzic je golman Proletera nikakvo pojacanje za vas

-
- Kontakt:
Politika tj nasa opstina je jedina svjetla tacka kluba jer na njima sve pociva i na jos dvojici ljudi jel tako???Casp3r je napisao/la:Hajde što ovako promašuju ljudi iz Viteza i slični, ali valjda ovdje raja zna da ja nisam novinar ni sa ni bez znakova navoda. Sve što ti imaš da izneseš iznesi, ionako si anonimus na ovom forumu, opleti, iznesi činjenice, a ne te nedovršene naslove neslanih šala koje se kolaju po određenim kafićima i započinju ih oni koji se fakat smatraju neprijateljima kluba, Toplaci itd.lukavac_21 je napisao/la:To bi vi ˝novinari˝ trebali da pisete, il je politika ˝da se ne talasa˝ o onome sto svi znamo.
Ako nemaš muda ili dovoljno informacija - spusti loptu i nemoj da nabadaš, nisu problemi klupske prirode patentirani na Jošiku, nismo ni po čemu drugačiji od ostalih, zvučiš kao ona dvojica-trojica na temi Bratstva koji kada god tamo neko bilo šta napiše vezano za njihov klub, pozitivno ili negativno, ulete oni da to povežu sa pričom o politici ili o ljudima u Upravi itd...
Na prethodnoj prozivci, zimus, je bio jedan član UO više (ovaj put je opravdano odstuan bio) pa smo opet završili na 2. mjestu, a ti ako imaš neke dokaze da se neko od njih okoristio kroz Radnički - molim te elaboriraj, sa činjenicama. Nadalje ću da ignorišem tvoje promašaje od pokušaja da digneš frku, na svu sreću Radnički ima kritičnu masu ljudi koja jeste RADNIČKI.
Stavljas mi rijeci u usta i vadis iz konteksta ono sto vama odgovara.
Ono sto ja pokusavam da kazem je slijedece a prethodna dva posta od momaka iz Gracanice i Puracica vam to potvrdjuje. Pojacanja su nam pored ove dvojice gore nabrojanih 4 ej 4 igraca iz proletera slavinovici pa jel neko nekog zajebaje ovdje. Pa gdje je bistarac huskici zagorje sikulje. Vjerujem da i oni imaju tog ˝kvaliteta˝. Sad cete vi nama napisati da je to proba da se nece zadrzati vjerovatno bla bla. Pa ne treba nama uopste da dolazi na probu neko iz fildzan lige.
Trener je posebna prica. Dvije ne zna sastavit a tuzlaci su jednoglasni sto se njega tice pa valjda vam to govori dovoljno. U redu otjeracemo trenera ali sta ako ih unisti na pripremama pa izgubimo 3 kod kuce na pocetku. Ko ce nas iscupat. Morat cemo kupovat utakmice. Gdje su pare i ko ce ih dat?
Lovic sigurno nece jer uveliko se hvali po kafanama da marke nije dao od nove godine. A ono sto niste pisali je da je on doveo trenera tj da je Crnkic njegov izbor. Inace trener koji je superuspjesno vodio respektabilni Proleter iz slavinovica. I ciji je izbor doveo do svadje u upravi.
Dosli smo do uprave. Evo clanova
Predsjednik:
Adis Lović (zasluzan za prijasnje godine sada se totalno ohladio)
Dopredsjednici:
Nermin Begić ?????
Adi Dautović ??????????
Članovi:
Sejad Kikić ?????????????
Enver Omerdić vjerovatno prikriva mucke iz proslih perioda
Vlado Tunjić samo na spisku covjek ne dolazi godinama
Zlatimir Omerović medijska pokrivenost
Samir Džambić
Kenan Pekarić prevoz
Ovi pod upitnicima su zbog toga sto mi nije jasna njihova svrha u upravnom odboru jer ne donose pare. Nego samo ocigledno uspostavljaju kontakte u nekim krugovima. Znaci upravlja se parama od opstine a nigdje ne vidimo neke izvjestaje koji su obecani od Z.O o trosenju sredstava. Ovo je poenta svega sto ja pricam. Nakupilo se nekih parazita u klubu koji gledaju samo kako se ustekat nekom. Od ovih gore nabrojanih do I.DZ. i slicnih.
Osto je samo DZ koji je u upravi i B koji nije al daje kesh i hrane igrace i to je pitanje kad ce im dokurcit i ispalit ce se i onda nam opet ide cirkus. A ovi pod upitnicima samo to i cekaju. I znaci nemojte me prozivat da sam neprijatelj nego odgovorite na ove cinjenice. Sta ce nama kojima se obecava borba za PL crnka za trenera i 4 pojacanja iz zadnje lige. Sto se ne kaze idemo u bornu za opstanaka i rahat svi.
Admir Ćorhodžić - Guza je napadač, da vam pomognem malo.
-
- Kontakt:
Video izjave sa prozivke.
@lukavac_21 vidiš sad već u mojim očima nisi klinac koji lupa čunom od tastaturu. Neke stvari koje si tu napisao su u sridu, a imaš vala i nekih promašaja. Acta non verba.
@lukavac_21 vidiš sad već u mojim očima nisi klinac koji lupa čunom od tastaturu. Neke stvari koje si tu napisao su u sridu, a imaš vala i nekih promašaja. Acta non verba.
Na Jošik stigao Omer Jahić iz Zvijezde (minulu sezonu odigrao popriličan broj premijerligaških utakmica). Pozicija zadnji vezni (vjerovatno popunjavanje Trumine pozicije).
Edit: Sad me Benjo napomenu, taj igrač je bio na probi pred početak prošle sezone u Gradini i nama dao dva gola u pripremnoj utakmici lani (Gradina - Radnički 2-0).
Edit: Sad me Benjo napomenu, taj igrač je bio na probi pred početak prošle sezone u Gradini i nama dao dva gola u pripremnoj utakmici lani (Gradina - Radnički 2-0).
-
- Kontakt:
Vjerujem da će biti dostojna zamjena Trumiću.
Šta je sa Džanićem, hoćel se vraćat? Tasić isto? Vidio sam Jaranovića juče, ali nije trenirao, šta on glumi?
Šta je sa Džanićem, hoćel se vraćat? Tasić isto? Vidio sam Jaranovića juče, ali nije trenirao, šta on glumi?

1921
1989
1989
Džana i Taske su nedostupni (barem meni), ili su našli bolji angžaman ili su opravdano nedostupni (na ljetovanju ili slično).VolimRadnicki je napisao/la:Vjerujem da će biti dostojna zamjena Trumiću.
Za Jareta ne znam, svi znamo da je njegova #1 želja da ostane u Radničkom, ali mislim da ima neku ino probu i to.
- tyler durden
- Kontakt:
Jaretu je prva zelja Radnicki ako dobije primanja koja ne zasluzuje 
Uglavnom, Trumic i Mehanovic u Slobodi

Uglavnom, Trumic i Mehanovic u Slobodi

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ja sam iz Kalesije, i sinoć sam se baš čuo sa Džanom... Kako mi je on rekao ne zna ni on trenutno gdje će nastaviti karijeru, nisam htio više ništa ni da ga pitam... Moguće da traži premijerligaški angažman, pošto je i prošle sezone bio sa Zvijezdom na pripremama, al' sumnjam jer do sad je to trebao odraditi. Također, postoji mogućnost da ga bliži rođak ( Mersudin Ahmetović ) odvede u Rusiju, pa vidjet ćemo. Iako, vjerujem da će on ponovo u Radnički.Casp3r je napisao/la:Džana i Taske su nedostupni (barem meni), ili su našli bolji angžaman ili su opravdano nedostupni (na ljetovanju ili slično).VolimRadnicki je napisao/la:Vjerujem da će biti dostojna zamjena Trumiću.
Za Jareta ne znam, svi znamo da je njegova #1 želja da ostane u Radničkom, ali mislim da ima neku ino probu i to.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Kakve to veze ima s Jaretom? Plus to za Mirhada i Trumu je prežvakana vijest stara već mjesec dana. Imam osjećaj da pokušavaš neku podvalu tu da provučeš... Isto kao da ja sad dođem na temu Slobode i napišem:tyler durden je napisao/la:Uglavnom, Trumic i Mehanovic u Slobodi
"Crnogorac bi ostao u Slobodi kad bi dobio primanja koja su nerealna.
Uglavnom Joge u Radničkom

castro27 je napisao/la:Samir Joguncic pojacao Radnicki izvor http://www.lukavac-x.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad kad sve igrače poTjera u napad

Pobjeda je bolja od orgazma!
Joooooooooooogeeeeeeeeeeee, hajde potjeraj to 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
poĆerajfukara87 je napisao/la:Joooooooooooogeeeeeeeeeeee, hajde potjeraj to

1947!
-
- Kontakt:
Joge danas ne baš siguran, kao da se boji što je i normalno jer je imao tešku povredu i nije igrao od kadeta. 

1921
1989
1989
Obzirom da je postigao pogodak koji nije bio neposredno nakon nekog prekida, a igrao je štopera, a da te dvije nespretne lopte koje su završile kod Macea - nisu rezultirale pogotkom. Sasvim solidan.VolimRadnicki je napisao/la:Joge danas ne baš siguran, kao da se boji što je i normalno jer je imao tešku povredu i nije igrao od kadeta.
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 03 jul 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
lik u travniku nije rekao ovako kako ti napisa, ali nema vezeLjumani_Banovici je napisao/la:poĆerajfukara87 je napisao/la:Joooooooooooogeeeeeeeeeeee, hajde potjeraj to

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
tješi seSaltCityAttack je napisao/la:lik u travniku nije rekao ovako kako ti napisa, ali nema vezeLjumani_Banovici je napisao/la:poĆerajfukara87 je napisao/la:Joooooooooooogeeeeeeeeeeee, hajde potjeraj to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.