Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Otelo » 03 apr 2013, 20:52

hilmo je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Sad kupi neki od 1TB pa dodaj taj od 20GB pa nek i taj pregori kad si tako kren'o :mrgreen:
Morat ću i to probati... :mrgreen: :mrgreen:
vec si ga mogao i kupit da nisi uzimao sve ove :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

_forzamilan_
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 apr 2013, 23:01

neo je napisao/la:
Ma druze moj, acer jeste brand, no i on nekada nije bio :) Ne treba ti vala ime, samo pogledaj komponente koje se ugradjuju i odmah ces znati je li kvalitetan ili je smece :) Taj acer brat bratu vrijedi 180KM i to samo sto je brendiran, ostalih 150KM platis 2 godine garancije :)
Ne znam vala ja ne bi dao 3-4 stoje za neki no name brand za kojeg nisam nikad ni čuo a kamoli vidio kako radi. Pusti ove plaćene reviewe koji dižu umjetno rating. Ja vjerujem ono što vidim očima i što mogu isprobati a ne šta mi neki lik napiše na nekom reviewu a za to je masno plaćen. Ako se pokvari ili dođe defektan ili se ošteti prilikom dolaska u BIH mogu se slikat. A gdje je carina što te može opaliti? Na kraju te može izaći skuplja pita od tepsije. Ovako uzmeš solidan tablet i najbolje nešto što ima kod nas na tržištu za te pare. Ne znam jesi ti ikad uzeo ovaj Acer u ruke? Nije loš, ICS radi solidno na njemu, baterija dobro drži, malo se grije kompaktan, 1024 x 600 rezolucija, 8gb interne memorije, itd. E sad kome je malo 512mb rama i dual core na 1,2GHz onda neka pljune milju i po za lenovo ili galaxy note jer koliko para toliko i muzike.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2013, 00:13

Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2013, 00:05

Donnie Darko je napisao/la:Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?
Neki bug si pokupio. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 apr 2013, 13:24

Kako da iz scan-a prebacim nesto u pdf ? Ili neki program slican ABBYY finereader-u koji iz scan-a prebaca u word ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 05 apr 2013, 13:52

Jel ovo neki update promjenio malo izgled chrome-a? Menu i bookmaksi(u folderima) mi razmaknuti. Prije mi bili bookmarksi (u folderima) knap, sad moram skrolati da ih sve vidim. Bezveze. I ovaj desni klik menu razmaknuto sve. Tako mala promjena a već muku mučim da se snađem :P

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 05 apr 2013, 13:54

Ja msm da je Chrome uradio ono što su davno uradili s IE na Windows 8, isti fazon kad pritisneš desni klik da kopiraš nešto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 apr 2013, 14:04

Puma je napisao/la:Kako da iz scan-a prebacim nesto u pdf ? Ili neki program slican ABBYY finereader-u koji iz scan-a prebaca u word ?

PDF Converter.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 05 apr 2013, 14:22

lumani je napisao/la:
Puma je napisao/la:Kako da iz scan-a prebacim nesto u pdf ? Ili neki program slican ABBYY finereader-u koji iz scan-a prebaca u word ?

PDF Converter.
Abby fine reader je zakon, možeš sa njim
Pustiću sunce da topi ljubav!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 apr 2013, 14:56

imam problem momci. Mislio sam da mi je pregorio dzek koji vodi od modema do laptopa

http://www.fieldbackup.nl//images/stock ... 941690.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

velika je slika pa da otvorite link.

Znaci kupio sam taj kabl, ali nije do njega, da mi nije otisla ona mrezna kartica? :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 apr 2013, 15:13

Hajde opisi sta si radio prije nego je otislo !?
Da li blinka modem kada ubacis taj kabal i je li to modem ili ethernet !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 apr 2013, 15:14

ABBYY mi ne prepoznaje pola teksta i ovo sto prepozna konvertuje haman u Hindu pismo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 apr 2013, 15:23

neo je napisao/la:Hajde opisi sta si radio prije nego je otislo !?
Da li blinka modem kada ubacis taj kabal i je li to modem ili ethernet !?
nista nisam radio... ostavio upaljen laptop jednog dana... ima par mjeseci od tog dogadjaja, vratio se kuci, nisam imao net konekcije. Blinkalo samo Cable i Power (a treba i PC). Prebacim ovaj mdoem na USB port (dosao mi i taj kabl kad sam prikljucivao net) i proradio mi net. Ali evo, nisam zadovoljan konekcijom, bolja je prije bila, mislio sam da je do kabela, ali nije koliko vidim, jer nema nikakve razlike, bezveze bacih pare :roll:

slika

eto slike :S iako ima taj kabl on kaze da nema :mrgreen: :evil:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 apr 2013, 15:45

Puma je napisao/la:ABBYY mi ne prepoznaje pola teksta i ovo sto prepozna konvertuje haman u Hindu pismo.

probaj ovdje,

http://www.freepdfconvert.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 apr 2013, 19:45

Saurman je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?
imam i ja ovakav problem :cry: :cry: :cry: :cry:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 apr 2013, 01:14

Ljudi imam problem sa netom.

Brzina ok i sve dobro radi dok ne pocnem da upload neku sliku.Dodje do pola i nestane mi neta.To mi se tek od juce pocelo desavati,kada sam promjenio maticnu plocu.

Molim Vas da mi pomognete :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 07 apr 2013, 01:23

Pomozite ljudi ne mogu rijesiti ovo nikako !
Na racunaru mi bila integrisana graficka i kako sam vadio kabal ostetio je odnosno pokvario to ne mogu popraviti OK.
Medjutim kupim novu graficku ubacim je u slot povezem sa monitorom nista "no signal" sta god sam pokusao nece molim vas pomozite :cry:
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 07 apr 2013, 01:27

Otelo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
imam i ja ovakav problem :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrisi te torrent program (full uninstal) ski novu verziju > instaliraj i radit ce ti opet. ;)

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 07 apr 2013, 09:53

pokusavam oboriti/podici sistem na racunaru. Windows XP sam skinuo sa torrenta, spržio na cd i onda naidjem na problem. Sve dobro ide, ali onda izbaci ovo (velika je slika pa cu staviti samo link) http://img824.imageshack.us/img824/2690/03042013012.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i kada pritisnem Enter izbaci mi ovo http://img51.imageshack.us/img51/7383/03042013013.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , sta mi je raditi ? :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 apr 2013, 16:58

Danas sam uzeo laptop i sad kad ga punim normalna mi je slika ali kad iskljucim sa punjenja kao da mi se slika malo zatamni.Pretpostavljam da je to radi ustede energije ali kako se to iskljuci?
1946

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.