Kao sto rekoh,ona utakmica se sinoc nije mogla lepo posmatrati pa sam jutros odgledao snimak iste.I po svemu vidjenom sam zadovoljan prikazanim.Ono sto me kopka je zasto mi ne mozemo da igramo onako celu utakmicu kao sto igramo kada primimo gol,isti slucaj i sinoc i na pocetku sezone protiv Javora.

Treba onako kao poslednjih pola sata igrati celu utakmicu pa ce da se vidi prava snaga ove ekipe.Ali da dodjemo do tog stadija treba jos mnogo rada na treninzima i upijanja onoga sto Robi trazi.A to je ispravan put.
Krenucu od Bajkovica.Sjajan na golu,strasna intervencija na 1:1 kada je skinuo zicer Djurdjevicu.
Odbrana odlicna dok je na terenu bila postavka Tosic,Maksimovic,Mladenovic i Vesovic,kasnije blagi pad nakon sto je Krneta usao umesto Maksimovica u drugom delu,ili je i tada Krneta pokazao da moze biti nesta od njega,no par nesigurnosti i losih postavljanja su ipak bili i vise nego evidentni.Steta sto je primljen gol na Marakani,to je prvi gol koji smo primili ove polusezone tamo i time nazalost ostavili prostor "pljuvacima" nase odbrane da kao argument koriste to sto smo primili cak jedan gol na Marakani,a ukupno cetiri u polusezoni pred zadnje kolo u Novom Sadu.
Vezni red je isto bio zadovoljavajuci,mada u njemu sam video i najvise losih stvari.Kadu je bio ispod svoga nivoa,no cak i to ispod svog nivoa je bilo odlicno u odnosu na ono od pre nesta vise od godinu dana.Miric los,dao je gol sa cak 2 metra,imao taj neki potez kako mediji rekose "ala Ronaldo" ali osim toga izuzetno lose izdanje,pa rekao bih najlosije ocenjeni igrac sinoc.On u prvoj postavi nema sta da trazi sa ovakvom formom.Zbog Mirica je i Lazovic juce ispastao jer je morao u sredini,a desno je uradio za par napada vise nego Miric za delu utakmicu.
Borha ponovo sjajan,kako je razgrtao igrace,kako se lepo snasao kod gola i zakucao loptu u mrezu,sjajno.
Ono sto smo konacno videli je kontra.Hvala Bogu,prava krstena kontra je konacno izvedena na Marakani a akterima Lazovicu i Milunovicu mnogo hvala sto su nam dali to zadovoljstvo.
Kao sto rekoh na pocetku zadovoljan sam ovom utakmicom protiv Rada koja je bila izuzetno kvalitetna,jedna od najboljih ove sezone u JSL,a poslednjih 30-ak minuta je bilo bez dileme najbolje ove sezone.
Tempo sjajan,narocito nasih igraca gde se posebno vidi Radakovicevo zahtevanje na treninzima,90 minuta a momci trce kao pocetak i to svi odreda bez nekog presavijanja.
Rad isto tako otvoreno igrao,pokusavao da uradi nesta,ali osim gola Perovica koji je kao onomad protiv Dinamo Tbilsija prosto naterao Marakanu da ustane i zapeva nisu vise mogli da postignu gol,a nije da nisu imali sanse za to.
U sredu sledi finale kupa,Krusevac,drugoligas Borac iz Cacka.Ne treba da nas zavara to sto su Cacani ispali,i dalje je to po meni jedna sjajna ekipa ali sta se desava u klubu iz Cacka je stvarno nepoznanica.
KUP JE NAS !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))