FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 08 maj 2012, 14:27

dubrava je napisao/la: To Zvezda nositelj u 3.pretkolu?? Koliki je koeficijent?!
Ne bih imao ništa protiv da Hajduk izvuče Zvezdu..Dapače. Bolji smo :P :P
10.850
Samo je par klubova ispod Zvezde tako da i nije bas sigurno da cemo biti nosioci.

A da ste bolji, niste. :)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 maj 2012, 15:09

braoolyo je napisao/la:
dubrava je napisao/la: To Zvezda nositelj u 3.pretkolu?? Koliki je koeficijent?!
Ne bih imao ništa protiv da Hajduk izvuče Zvezdu..Dapače. Bolji smo :P :P
10.850
Samo je par klubova ispod Zvezde tako da i nije bas sigurno da cemo biti nosioci.

A da ste bolji, niste. :)
pa ako nismo bolji od onog mrtvog hajduka onda... :roll:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 maj 2012, 20:12

soba 39 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Iznenadi me poprilicno ova vest da su Knezevic i Zocevic blizu Marakane.Posebno me raduje za ovoga drugog. 8-)
Devil,ima li ikakve šanse da se kotarišemo vešovića ? Nije problem ako treba skupićemo šta pride :mrgreen:
Robi njega izuzetno gotivi jer je polivalentni fudbaler koji moze da odigra jednako na oba krila i desnom beku,ne ulazeci u to koliko je to kvalitetno ali kada on sedi na klupi,uvek ima opciju vise i zbog toga ja verujem da on ostaje a i voleo bih to jer moze pomoci kao neki back-up jer takvog igraca na domacem trzistu bas i nema.

p.s I ja sam rekao verovatno ali ne i sigurno da smo nosioci,ali smo blizu tome. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 maj 2012, 21:56

Sutra protiv Olympiakosa od 17:00,prenos na Grckoj Nova Sport,a od nasih mislim da niko ovaj put nece prenositi.
Nazalost necu biti u prilici da gledam ovaj mec,ali nadam se da ce neko vec da snimi ovaj mec od navijaca Zvezde da se moze pogledati.

U subotu Crvena Zvezda-Rad ulaz besplatan kao poklon navijacima koji su celu sezonu bili uz klub.Zadnji mec na Marakani ove sezone. ;)

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 08 maj 2012, 23:29

Devil je napisao/la:Sutra protiv Olympiakosa od 17:00,prenos na Grckoj Nova Sport,a od nasih mislim da niko ovaj put nece prenositi.
Nazalost necu biti u prilici da gledam ovaj mec,ali nadam se da ce neko vec da snimi ovaj mec od navijaca Zvezde da se moze pogledati.

U subotu Crvena Zvezda-Rad ulaz besplatan kao poklon navijacima koji su celu sezonu bili uz klub.Zadnji mec na Marakani ove sezone. ;)
Mozda bude prenos na Sport klubu barem tako rece spiker koji je prenosio utakmicu Livpool - Che :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2012, 00:07

Kakav crni Hajduk od njega je jače pola Jelen lige... Mislim da su i Partizan i Zvezda jači od Dinama, a kamoli od Hajduka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 maj 2012, 01:44

E jbg sad Dantes...Slazem se da su trenutno Zvezda i Partizan objektivno jaci od Hajduka, ali ne bih isto rekao i za Dinamo, jer imaju koliko toliko respektabilnu ekipu za nase prostore! Sve je to tu negdje u par deka, ova 3 kluba... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 maj 2012, 09:08

DANTES je napisao/la:Kakav crni Hajduk od njega je jače pola Jelen lige... Mislim da su i Partizan i Zvezda jači od Dinama, a kamoli od Hajduka
bumo vidli ako budu igrali međusobno. :D
Et, ja kažem da je sve to tu negdje, Zvezda bi tukla u beogradu, a hajduk u Splitu. Uostalom, Europa je mjerilo i jednima i drugima, a ne nacionalno prvenstvo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 maj 2012, 11:50

Pa znas kako, kada igraju klubovi velike 4-ke, tu nema favorita, nesto slicno kao kad igraju Srbija i Hrvatska...ali opet, po meni u ovom trenutku, tj u citavoj ovoj sezoni, Zvezda je izgledala uvjerljivije od Hajduka, jer joj se nisu desavali porazi kuci od ekipa tipa Lucko ili Zapresic...Zvezda ovu polusezonu cak nema ni jednog poraza, cini mi se 11 pobeda i 3 remija u svim takmicenjima uz samo 3 prmljena gola! Opet, ponavljam, ovo sve pricam za tekuci period, a do evropskih takmicenja se moze svasta izdesavati, sastav timova znatno izmijeniti itd... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 09 maj 2012, 16:02

Ide prenos na Sport-klub +

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2012, 22:20

Sta je ovo niko da napise rec o utakmici kao da niste gledali. :roll:
Ja cu da je pogledam u toku sutrasnjeg dana pa cu da dam sud,do sada nisam ni golove video.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 maj 2012, 16:01

Ja sam gledao odbojku, ali vidio sam gol tvog Ozegovića i ima nešto o čemu si ti pričao u njemu, samo dobro raditi i.davati šansu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 11 maj 2012, 17:54

Gledao sam ja citavku utakmicu uglavnom nista posebno Olimp uglavnom drzao loptu i igrao mi pomalo u naletima :) oba gola smo primili zbog velikih gresaka u odbrani pogotovo drugi gol vjerovatno zbog dugog osustva sa terena Mihajlovica :( a meni je posebno drago sto je Ozeg dao gol jer ga licno znam i moj je sugradjanin a i ponikao je u mojoj Kozari zar trebam vise razloga ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2012, 19:47

Odgledao sam danas snimak utakmice.Dobra utakmica za nase momke da steknu malo vise da tako kazem evropskog iskustva,da vide da se greske tamo ne prastaju,jer Oly je igrao sa 20% snage,bez ijednog jaceg duela i samo uspeo da iskoristi nase dve greske i indolentnost odbrane i pospremi lopte u mrezu.Istina ni mi nismo gazili jace,narocito prvo poluvreme ali ova utakmica je pokazale vecinu mana naseg tima.

Prva je svakako spora igra i slab protok lopte,previse je carinimo i to se prikazivalo tokom cele sezone.
Druga je kao i milion puta pre toga sporo kretanje bez lopte,prosto mi nije jasno da nasi igraci narocito centralni veznjaci sami ne osete kada treba da se rastrce po terenu,vec cekaju znak od Robija.
Treca je katastrofalno otvaranje kontre,mi kontru uopste nemamo.
Cetvrta je pokazala koji to igraci mogu da dobiju zahvalnicu:Perovic,Vinicius,Mihajlovic,Miric.Eto Viniciusa i mozemo sacekati jos malo jer je dosao sa reputacijom odlicnog fudbalera i da je jos uvek u kocnici zbog povrede,ali prosto ne vidim razlog zasto bi drzali ostalu trojicu.
I naravno razocaran sam Petkovicem i Milivojevicem ali njih ne smatram naravno kao igrace koji bi trebali da idu.

Pozitivne stvari su za mene Ozegovic,Asamoah,Stojkovic,Tosic naravno opet,Djurickovic i Milunovic.Sve odreda vrlo dobre predstave u sredu.Ozegovic pokazao kakav njuh ima i kako jednostavno resava ono sto bi vecina nasih nepismenih napadaca u poslednje vreme zakomplikovala do krajnje granice.Jos malo fizikalija,malo iskustva sto ce doneti nadam se letnje pripreme i od njega bi aBd trebalo vec sledece sezone da se ocekuje dosta vise.

Subota je dan za poslednji mec na Marakani ove sezone.Slobodan ulaz,lepo vreme,ocekujem vise od 30000 na tribinama i pravu atmosferu da vidimo odlicnu utakmicu te naravno da se pobedom oprostimo od Marakane za ovu sezonu.Mi to hocemo mi to mozemo !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 00:42

Lepo vreme,odlican fudbal i prelepa atmosfera na stadionu.Mislim da se u ove tri fraze moze sazeti cela situacija na Marakani veceras.Ko nije dosao pokajao se,ko nije gledao na telki pokajao se,ko je dosao zadovoljan je otisao. ;)
Nekih 30-ak hiljada ljudi po mojoj proceni hiljada gore dole.Oprostajna zurka na Markani je upotpunosti opravdala ocekivanja a o detaljima utakmice cu dok odgledam snimak,ipak se ovakva zurka nije mogla posmatrati sa zapada. :mrgreen:

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 13 maj 2012, 00:44

Manje od 30 000 ali zato odlican fudbal.

Ono sto se desilo nakon izjednacenja moze samo da se desi na Marakani.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 15:46

http://www.crvenazvezdafk.com/documents ... u-2012.pdf

Lista kandidata za skupstinu FK Crvena Zvezda po regionima.Ima realno izuzetno kvalitetnih imena od kojih se moze sastaviti lep saziv,ali ima i nekih "ludjaka". ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 18:40

Kao sto rekoh,ona utakmica se sinoc nije mogla lepo posmatrati pa sam jutros odgledao snimak iste.I po svemu vidjenom sam zadovoljan prikazanim.Ono sto me kopka je zasto mi ne mozemo da igramo onako celu utakmicu kao sto igramo kada primimo gol,isti slucaj i sinoc i na pocetku sezone protiv Javora. :roll: Treba onako kao poslednjih pola sata igrati celu utakmicu pa ce da se vidi prava snaga ove ekipe.Ali da dodjemo do tog stadija treba jos mnogo rada na treninzima i upijanja onoga sto Robi trazi.A to je ispravan put. ;)

Krenucu od Bajkovica.Sjajan na golu,strasna intervencija na 1:1 kada je skinuo zicer Djurdjevicu.

Odbrana odlicna dok je na terenu bila postavka Tosic,Maksimovic,Mladenovic i Vesovic,kasnije blagi pad nakon sto je Krneta usao umesto Maksimovica u drugom delu,ili je i tada Krneta pokazao da moze biti nesta od njega,no par nesigurnosti i losih postavljanja su ipak bili i vise nego evidentni.Steta sto je primljen gol na Marakani,to je prvi gol koji smo primili ove polusezone tamo i time nazalost ostavili prostor "pljuvacima" nase odbrane da kao argument koriste to sto smo primili cak jedan gol na Marakani,a ukupno cetiri u polusezoni pred zadnje kolo u Novom Sadu.

Vezni red je isto bio zadovoljavajuci,mada u njemu sam video i najvise losih stvari.Kadu je bio ispod svoga nivoa,no cak i to ispod svog nivoa je bilo odlicno u odnosu na ono od pre nesta vise od godinu dana.Miric los,dao je gol sa cak 2 metra,imao taj neki potez kako mediji rekose "ala Ronaldo" ali osim toga izuzetno lose izdanje,pa rekao bih najlosije ocenjeni igrac sinoc.On u prvoj postavi nema sta da trazi sa ovakvom formom.Zbog Mirica je i Lazovic juce ispastao jer je morao u sredini,a desno je uradio za par napada vise nego Miric za delu utakmicu.

Borha ponovo sjajan,kako je razgrtao igrace,kako se lepo snasao kod gola i zakucao loptu u mrezu,sjajno.

Ono sto smo konacno videli je kontra.Hvala Bogu,prava krstena kontra je konacno izvedena na Marakani a akterima Lazovicu i Milunovicu mnogo hvala sto su nam dali to zadovoljstvo. 8-)
Kao sto rekoh na pocetku zadovoljan sam ovom utakmicom protiv Rada koja je bila izuzetno kvalitetna,jedna od najboljih ove sezone u JSL,a poslednjih 30-ak minuta je bilo bez dileme najbolje ove sezone.
Tempo sjajan,narocito nasih igraca gde se posebno vidi Radakovicevo zahtevanje na treninzima,90 minuta a momci trce kao pocetak i to svi odreda bez nekog presavijanja. 8-)

Rad isto tako otvoreno igrao,pokusavao da uradi nesta,ali osim gola Perovica koji je kao onomad protiv Dinamo Tbilsija prosto naterao Marakanu da ustane i zapeva nisu vise mogli da postignu gol,a nije da nisu imali sanse za to.

U sredu sledi finale kupa,Krusevac,drugoligas Borac iz Cacka.Ne treba da nas zavara to sto su Cacani ispali,i dalje je to po meni jedna sjajna ekipa ali sta se desava u klubu iz Cacka je stvarno nepoznanica.

KUP JE NAS !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2012, 00:43

Dakle da se bacimo malo na Evropu pred kraj sampionata.
U drugom pretkolu cemo sigurno da budemo nositelji...
slika

Ovde nemam posebnih zelja,osim da izbegnemo daleki put prema Azerbejdzanu i okolnim zemljama.

Trece pretkolo jos uvek nije sigurno,ali smo blizu nosilaca...
slika

Ovde ima par opcija koje nas spustaju za mesto nize,ali ima i nekoliko koje nas dizu mesto vise,no u sustini kazem ne bi trebali ici ispod crte.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2012, 01:09

U drugom pretkolu ne bi bilo lose dobiti Sarajevo, da vidimo jedan ex Yu derbi.. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.