THEC je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:55
AlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:51
Zašto bi Fatos ili ti ga taj Savić bili nerealni? Ne kontam vas nikako, ima se love, ako na to mislite. Da nema, ne bi ciljali ovoliko.
I još nešto, jel to vama stvarno znači i toliko pridajete srcu kad se neko šprda po prepucavanjima i drugim temama? Toliko vas hastra toga, pa vazda neki razlozi i priča tipa 'daj šutite sprdaće nas tamo, sprdaće nas novinari, sprdaće nas po portalima' itd.?
Najjače što raji prospu priču da je taj neko blizu i raja konta evo ga potpisuje u dan dva, a prava istina da je samo kontaktiran ili postoji površni interes. Velika je granica između 'blizu kluba' i 'kontaktirali su ga'. Blizu kluba je trenutno Fanimo recimo, tj. kad je 99% sve gotovo.
pa sta ces kad ova sirotinja u PLBIH nije naucila da pregovara sa malo jacim igracima i zato se i smiju kad propadnu pregovori s nekim igracem a to je sasvim normalna stvar u svijetu fudbala, dobro istina je da se i mi sami malo nekad previse zaletimo ali nismo jedini, ko da se svugdje po svijetu navijaci ne loze na neka moguca pojacanja pa na kraju ne bude nista od toga
Normalno. I ja sam zimus tvrdio sto posto da dolazi Čustović, garantovao svima i samo što nije potpisao, propadne deal i dođe Vinko. To je sve normalna stvar. Najgore je što raja ne konta kako idu pregovori, ne znaju koliko tu ima posla, koliko cjenkanja, obaranja cijena, odugovlačenja itd. Kontaju da je to PES i Master Leaguea, pa hoćeš ovog, krhni pare, klikni 'accept' i eto ga u prvoj postavi. Pogotovo se znaju odvući potpisi 'jačih' imena tipa Fatos i Hadžić, gdje čekaju i ostale ponude, gdje traže velike pare, a gdje su tu menadžeri i ostale zaebancije. Zato kažem, velika je razlika između ta dva pojma gore spomenuta. Ne mogu da skontaju da ima budžet predviđen za transfere, da moraju uklopiti cifre. Ne kontaju da nije problem doći i krhnuti sve pare za Fatosa recimo i završiti odmah, ali ćeš onda u qurcu dovesti igrače za druge pozicije.
Upravo tako. Kad mi kaže 'šutite bruka smijaće nam se', ja bih ga probio šakom odmah. Šta me boli qurac šta će neki futavac govoriti, normalno da je da će svašta pričati jer nije naš navijač, ista stvar i obrnuto. Da dovedeš sad Suljića, Fatosa, Hadžića, Savića i Sušića, doći će i reći 'hahahahahaha nije to ništa sjećate li se kako vas je Hajrović odyebao'. Tako da me zaboli maksimalno šta će neki krezo anam tamo pričati, hoće li se smijati ili neće.