FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad naucimo bolje igrat, onda bi i mogli pobjedit veleza.. ili nekog drugog na strani...
Po nasoj igri slabo vala slabooo.
Makar da akcije neke rade ili nesto. Zadnja tekma nista... Niti jedna akcija.. Tako vala necemo pobjedit na strani. A ni kuci ako nako budemo igrali kao sa Drinom
Po nasoj igri slabo vala slabooo.
Makar da akcije neke rade ili nesto. Zadnja tekma nista... Niti jedna akcija.. Tako vala necemo pobjedit na strani. A ni kuci ako nako budemo igrali kao sa Drinom
-
- Kontakt:
Amar ce skontati jel,e kako mrzim tu recenicu,aj nema veze a ko je god rekao da je siroki losa ekipa taj nema veze sa fudbalom to je sigurno1921 ! je napisao/la:slažem se skroz. nemojte se smarati sa rezultatom , ima Amar i on će skontat kako i šta ... samo polako i opušteno !smaram je napisao/la:trebali smo dići i "onako slab široki" koji je isto kao i velež potopljen u travniku, izgubili su 4:0, pa nas ljudi natarabaše.vjeran1987 je napisao/la:ako ne dignemo ovako slab velez onda zaista ne moramo misliti na titulu vec moliti Boga za evropu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
@vjeran1987
mrzio ti ili ne tu recenicu, moras se navici na nju
ti bi da se mjesas u posao covjeku koji je donio titulu nakon toliko susnih godina?
a siroki trenutno jest losa ekipa, al smo mi u toj utakmici bili losija, uglavnom da nisu losi ne bi primili 5 golova u travniku
mrzio ti ili ne tu recenicu, moras se navici na nju

ti bi da se mjesas u posao covjeku koji je donio titulu nakon toliko susnih godina?
a siroki trenutno jest losa ekipa, al smo mi u toj utakmici bili losija, uglavnom da nisu losi ne bi primili 5 golova u travniku
Za zivot cijeli!
Valja vracati Velezu bodove od prosle sezone! 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kad ste mene otjerali sa vase teme, mrs ti sa naseekii je napisao/la:Valja vracati Velezu bodove od prosle sezone!

Za zivot cijeli!
ekii je napisao/la:Valja vracati Velezu bodove od prosle sezone!
e to cekam da neko napise....
vecina ocekuje pobjedu, ovo-ono, a zaboravili proslu godinu...
NEMERE TO TAKO

Por que ? Por que somos los mejores...
Da je sada odigrati bar jednu utakmicu kao protiv Cibalije...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
hajde dijete drago prvo prokontas recenicu i skontas pa onda pises,a ne nabijas bezveze postoveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@vjeran1987
mrzio ti ili ne tu recenicu, moras se navici na nju![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj normala, nabijam postove i sta sad?vjeran1987 je napisao/la:hajde dijete drago prvo prokontas recenicu i skontas pa onda pises,a ne nabijas bezveze postoveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@vjeran1987
mrzio ti ili ne tu recenicu, moras se navici na nju![]()
a siroki trenutno jest losa ekipa, al smo mi u toj utakmici bili losija, uglavnom da nisu losi ne bi primili 5 golova u travnikumake ja volim kad ti prognoziras uvijek bude suprotno reci nam i rezultat molim te da igram kladionicu
sta se ima kontati u tome sto ti mrzis recenicu AMAR ZNA NAJBOLJE?
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Dosta bod iz Mostara,ali zato u drugom dijelu sezone nas niko nece zaustaviti.
Ovo je sve uvod u pohod na titulu,jer fakat imamo smijesan raspored u drugom dijelu,samo da ostanemo u dolini ovako ubjedljivi!
Ovo je sve uvod u pohod na titulu,jer fakat imamo smijesan raspored u drugom dijelu,samo da ostanemo u dolini ovako ubjedljivi!
-
- Kontakt:
Zdravo, na jednoj slici koja je izasla Olimpic-Slavija, ja sam u crvenoj dukserici, i samo da se zna da nisam nego kao i proteklu dekadu navijam za Zelju, da ne dodje do nesporazuma i da me raja ne gnjave 

-
- Kontakt:
ma isao sa jaranima iz zajebancije, sad me zajebavaju
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odradi trans i sve ti je oprostenoKeno Zeljo je napisao/la:ma isao sa jaranima iz zajebancije, sad me zajebavaju

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Opet BHT i nogometni,ovo je vec bezobrazluk...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
NENAD OSTOJIĆ JEDAN JE OD NAS!Keno Zeljo je napisao/la:Zdravo, na jednoj slici koja je izasla Olimpic-Slavija, ja sam u crvenoj dukserici, i samo da se zna da nisam nego kao i proteklu dekadu navijam za Zelju, da ne dodje do nesporazuma i da me raja ne gnjave

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
I kod vas je izgleda doslo do zasicenja kod raje. Po ovom sto sam vidio,sinoc nije bilo ni 2000 gledatelja.
4000 je bilo
-
- Kontakt:
Hahahah hahah hahahaBuddy je napisao/la:4000 je bilo

CUj 4000

zar nije pisalo u SS 4000 ili sam nesto pomjesao ? 

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Orvel, Proximic, TheTruth34 i 87 gostiju.