FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- vidovitadjemila
Re: FK Sarajevo
Do sad se kod nas stimalo onako krkanski za svoj interes,neko za prvaka neko za opstanak a vecina za pare.
Dolaskom komiteta za normalizaciju sve se podiglo na visi nivo.Sada se stima za kladionice ....Takodje za pare...
Jednostavno je ne znam kako to neki ne mogu shvatiti.Teorija zavjere nije to je sigurno ali lopovluk za novac jest i to je sigurno...
Kolika je nagrada ako neko bude prvak,a kolika je ako prodate tekmu zbog mutnih radnji sa kladionicom ili onim koji je igraju ni tu razliku nije tesko shvatiti...
Dolaskom komiteta za normalizaciju sve se podiglo na visi nivo.Sada se stima za kladionice ....Takodje za pare...
Jednostavno je ne znam kako to neki ne mogu shvatiti.Teorija zavjere nije to je sigurno ali lopovluk za novac jest i to je sigurno...
Kolika je nagrada ako neko bude prvak,a kolika je ako prodate tekmu zbog mutnih radnji sa kladionicom ili onim koji je igraju ni tu razliku nije tesko shvatiti...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 18 mar 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.
ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.
A ko bi se prihvatio sa bude gazda???
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevoarbitraža je napisao/la:ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.
Za zivot cijeli!
Dino ima para koliko ja i ti,.,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevoarbitraža je napisao/la:ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ukoliko nisi bio ironican, to govori da nije kod vas zbog para, vec zato sto voli sarajevomma_hz je napisao/la:Dino ima para koliko ja i ti,.,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevoarbitraža je napisao/la:
Za zivot cijeli!
Da bi se prodala utakmica premijer lige na kladionici potrebno je imati još četiri sigurna para ,ko misli da je to tako lagano neka ode u bilo koju kladionicu u BIH pa proba uplatiti na neku utakmicu premijer lige više od 100 KM .Pa jeli vi stvarno mislite da ssu gazde kladonica toliki frajeri da ne bih blokirali par sarajevo gošk da je neko pokušao uplatiti 20 000 kM na gošk ili slaviju protiv goška,pa ljudi za takve stvari leti glava malo su gazde kladionica veći mangupi od ovih kokošara u našim klubovima. Zrinjski zabije želji za 15 minuta tri gola pa nije bilo ništa sumnjivo.Pričao sam jednom sa nekim ljudima koji žive od kladionice koji kažu da se utakmice na kladionici rijetko štimaju na rezultat obično se ide na zbroj golova,na zbroj kornera ,na to da li če igrač dobiti crveni karton itd.Više mi nije jasno te struje u F:K:S što više sadašnja uprava ne kaže ko su ti ljudi imenom i prezimenom koji radi protiv interesa kluba.
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 18 mar 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
cim se gubi odma je tekma prodana a jeste li pomislili jednostavno da su vas ljudi razvalili ?
dajte malo realnosti....
dajte malo realnosti....
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevoarbitraža je napisao/la:ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.
Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To ti kazem prijatelju,nisam nimalo ironican...to je covjek koji je navijac kao i koji je spletom okolnosti dosao na mjesto direktora.. 
@jug,onako ni besiktas nije ubio Sarajevo na Kosevu..

@jug,onako ni besiktas nije ubio Sarajevo na Kosevu..

FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam ti odgovorio, gazda treba da bude neko kao on, kome pare nisu na prvom mjestu, mislim na zaradu od sarajeva, nesto kao Amar Osimarbitraža je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevoarbitraža je napisao/la:
Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.
Za zivot cijeli!
aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo ono slicno onom da je Siroki sigurno prvak, jer je red na hrvatski klub. Dajte ljudi molim vas.mma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2![]()
![]()
zivi bili pa vidjeli..![]()
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka...
nema nista od toga

Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći 

DRUG NEBI TI PUNCA
- KB-TM87
- Kontakt:
Ako se otkrije da ste namještali, hitno vas u treću ligu 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne, nama treba neko kome niko nista ne moze i ko ima pare da ulozi odmabagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Poraz kao poraz, svaki jako boli, sa ovim je nešto posebno...Ovaj boli i previše, ali šta je tu je.
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu)
Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu)

Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve to sto si rekao predstavlja Amar OsimSarajlijc@ je napisao/la:Ne, nama treba neko kome niko nista ne moze i ko ima pare da ulozi odmabagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći
Za zivot cijeli!
upravo tako ! samo, sumnjam da postoji takav čovjek a da hoće da radi u SarajevuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sve to sto si rekao predstavlja Amar OsimSarajlijc@ je napisao/la:Ne, nama treba neko kome niko nista ne moze i ko ima pare da ulozi odmabagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam, ali stabilni klubovi su oni koji imaju gazde.
Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))
Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.
Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))
Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.