FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vidovitadjemila

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 mar 2012, 21:02

Do sad se kod nas stimalo onako krkanski za svoj interes,neko za prvaka neko za opstanak a vecina za pare.
Dolaskom komiteta za normalizaciju sve se podiglo na visi nivo.Sada se stima za kladionice ....Takodje za pare...
Jednostavno je ne znam kako to neki ne mogu shvatiti.Teorija zavjere nije to je sigurno ali lopovluk za novac jest i to je sigurno...
Kolika je nagrada ako neko bude prvak,a kolika je ako prodate tekmu zbog mutnih radnji sa kladionicom ili onim koji je igraju ni tu razliku nije tesko shvatiti...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 18 mar 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 18 mar 2012, 21:04

Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 18 mar 2012, 21:07

ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.

A ko bi se prihvatio sa bude gazda???

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:09

arbitraža je napisao/la:
ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.

neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevo
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 21:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:

neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevo
Dino ima para koliko ja i ti,.,, ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:12

mma_hz je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:

Dino ima para koliko ja i ti,.,, ;)
ukoliko nisi bio ironican, to govori da nije kod vas zbog para, vec zato sto voli sarajevo
Za zivot cijeli!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 21:12

Da bi se prodala utakmica premijer lige na kladionici potrebno je imati još četiri sigurna para ,ko misli da je to tako lagano neka ode u bilo koju kladionicu u BIH pa proba uplatiti na neku utakmicu premijer lige više od 100 KM .Pa jeli vi stvarno mislite da ssu gazde kladonica toliki frajeri da ne bih blokirali par sarajevo gošk da je neko pokušao uplatiti 20 000 kM na gošk ili slaviju protiv goška,pa ljudi za takve stvari leti glava malo su gazde kladionica veći mangupi od ovih kokošara u našim klubovima. Zrinjski zabije želji za 15 minuta tri gola pa nije bilo ništa sumnjivo.Pričao sam jednom sa nekim ljudima koji žive od kladionice koji kažu da se utakmice na kladionici rijetko štimaju na rezultat obično se ide na zbroj golova,na zbroj kornera ,na to da li če igrač dobiti crveni karton itd.Više mi nije jasno te struje u F:K:S što više sadašnja uprava ne kaže ko su ti ljudi imenom i prezimenom koji radi protiv interesa kluba.
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 18 mar 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 mar 2012, 21:13

cim se gubi odma je tekma prodana a jeste li pomislili jednostavno da su vas ljudi razvalili ?
dajte malo realnosti....

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 18 mar 2012, 21:14

arbitraža je napisao/la:

Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 mar 2012, 21:14

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 21:15

To ti kazem prijatelju,nisam nimalo ironican...to je covjek koji je navijac kao i koji je spletom okolnosti dosao na mjesto direktora.. ;)
@jug,onako ni besiktas nije ubio Sarajevo na Kosevu.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:15

arbitraža je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:

Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.
ja sam ti odgovorio, gazda treba da bude neko kao on, kome pare nisu na prvom mjestu, mislim na zaradu od sarajeva, nesto kao Amar Osim
Za zivot cijeli!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 mar 2012, 21:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2 :!: :!:
zivi bili pa vidjeli.. ;)
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka... :evil:
Ovo ono slicno onom da je Siroki sigurno prvak, jer je red na hrvatski klub. Dajte ljudi molim vas.

nema nista od toga ;) jer pogledajte prvu utakmicu ove seezone... slavija-gosk 2:1 ili 1:0 nisam siguran,ali znam da je slavija dobila :) tako da nije 3 za 3...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 21:16

Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 mar 2012, 21:17

Ako se otkrije da ste namještali, hitno vas u treću ligu ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2012, 21:17

bagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
Ne, nama treba neko kome niko nista ne moze i ko ima pare da ulozi odma ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2012, 21:17

Poraz kao poraz, svaki jako boli, sa ovim je nešto posebno...Ovaj boli i previše, ali šta je tu je.
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu) :?: :?: :?: :?: :?:
Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:19

Sarajlijc@ je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
sve to sto si rekao predstavlja Amar Osim
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 21:20

Sarajlijc@ je napisao/la:
sve to sto si rekao predstavlja Amar Osim
upravo tako ! samo, sumnjam da postoji takav čovjek a da hoće da radi u Sarajevu
DRUG NEBI TI PUNCA

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 18 mar 2012, 21:20

Ne znam, ali stabilni klubovi su oni koji imaju gazde.

Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))

Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado i 8 gostiju.