FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj Emire kome si ti nasao dovoditi pojacanja...
Pa dovedi im sad Coutinha, ono ce reci "Ma znas, dobar je, ali nije nesto..."
Niko ne obraca paznju da KUPUJEMO igrace, da smo Kupili Zinedina, Fanima, da se zavrsavaju jos dva velika transfera, opet je ono nezadovoljno, opet bi ono dovodili 11 novih igraca, eto neka se nadje, zlu ne trebalo...
Zinulo d.upe pitaru i zaboravio da su nam prije 6 godina igraci gladni bili i da se nije znalo gdje ce noc prenociti...
Tad su i sa Šunjevaricem i Šašivarevicem bili zadovoljni i presretni, a sad im daj igrace iz lige petice...
Pitarcine ...
Niko ne obraca paznju da KUPUJEMO igrace, da smo Kupili Zinedina, Fanima, da se zavrsavaju jos dva velika transfera, opet je ono nezadovoljno, opet bi ono dovodili 11 novih igraca, eto neka se nadje, zlu ne trebalo...
Zinulo d.upe pitaru i zaboravio da su nam prije 6 godina igraci gladni bili i da se nije znalo gdje ce noc prenociti...
Tad su i sa Šunjevaricem i Šašivarevicem bili zadovoljni i presretni, a sad im daj igrace iz lige petice...
Pitarcine ...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 23 jul 2020, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću se upucati ako se ne daj bože povredi Besim ili Milićević, što se desilo I sa Ahmetovicem.Pa da ne daj bože u Evropi gledam recimo Milićević Dupovac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:03Jos jednom ako cujem recenicu Hadzicu dovedi stopera ja cu se upucati..
Puno smo golova primili u prvenstvu I nimalo mi ne ulijevaju povjerenje
Od kona 8 komada, Listica 3 kom kup itd. Haos I panika protiv Radnika 1-1 jedva smo I to zadržali, pa haos I panika Velež Sarajevo. 1-2
Protiv Mladosti na Koševu 2 1 Fanimo se spadao sa odbranom, jedva čekao kraj. I mnoge druge utakmice gdje smo u odbrani kritični bili.
Mene strah hvata za Evropske utakmice.
Tatar>Fanimo
Iz prve ruke dogovor je pao, 108 k KM, 10% transfera iduceg + igrac( zbog igraca jos nije potpisano, jer Mušija je rekao koji, sada jos da igrac pristane)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ta Emir zna sta radi... "On uzima pare, ja iz ljubavi prema klubu znam koji je igrac bolji i koga treba dovesti i na koju poziciju"...Vanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:21Moj Emire kome si ti nasao dovoditi pojacanja...
Niko ne obraca paznju da KUPUJEMO igrace, da smo Kupili Zidana, Fanima, da se zavrsavaju jos dva velika transfera, opet je ono nezadovoljno, opet bi ono dovodili 11 novih igraca, eto neka se nadje, zlu ne trebalo...
Pitarcine ...
Zatvorite klub da niko nista ne zna, osim kad pocinje utakmica i kad se zarsava i gdje ce biti odigrana....

Za bolje i nismo....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A Hamza Besic presao na kriket??amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:21Ja ću se upucati ako se ne daj bože povredi Besim ili Milićević, što se desilo I sa Ahmetovicem.Pa da ne daj bože u Evropi gledam recimo Milićević Dupovac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:03Jos jednom ako cujem recenicu Hadzicu dovedi stopera ja cu se upucati..
Od kona 8 komada, Listica 3 kom kup itd. Haos I panika protiv Radnika 1-1 jedva smo I to zadržali, pa haos I panika Velež Sarajevo. 1-2
Protiv Mladosti na Koševu 2 1 Fanimo se spadao sa odbranom, jedva čekao kraj. I mnoge druge utakmice gdje smo u odbrani kritični bili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja koliko znam da Milićević nije ni bio protiv Želje, Širokog, Radnika i Veleža. Šerbečić i Milićević su jako dobro odradili posao protiv Borca, solidno protiv Tuzleamypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:21Ja ću se upucati ako se ne daj bože povredi Besim ili Milićević, što se desilo I sa Ahmetovicem.Pa da ne daj bože u Evropi gledam recimo Milićević Dupovac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:03Jos jednom ako cujem recenicu Hadzicu dovedi stopera ja cu se upucati..
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Joj raje budala sad bi neki napravili dva tima. Jedan za evropu drugi za premijer ligu.
Ko god igra za Sarajevo to su naši igrači na bilo kojem frontu. Džaba ti je sad dovesti 30 igrača kad na terenu ima mjesta samo za 11. I ekipa se ne pravi od individualaca nego to treba da bude jedna zdrava ekipa. Mi smo ekipu uglavnom zadržali,malo je treba osvježiti i to je to.

ISTINA ZA VEDRANA!
Samo utakmica protiv Tuzle je malo kriticna bila , u Banja Luci su perfektno odigrali , a protiv Mladosti sem gola sanse vise nisu stvorili.Mislim da stoper ne treba , a i nesta ga sportski direktor svakako ni ne spominje.Zundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:32Ja koliko znam da Milićević nije ni bio protiv Želje, Širokog, Radnika i Veleža. Šerbečić i Milićević su jako dobro odradili posao protiv Borca, solidno protiv Tuzleamypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:21Ja ću se upucati ako se ne daj bože povredi Besim ili Milićević, što se desilo I sa Ahmetovicem.Pa da ne daj bože u Evropi gledam recimo Milićević Dupovac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:03Jos jednom ako cujem recenicu Hadzicu dovedi stopera ja cu se upucati..
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo 4 stopera..nema ni rijeci da ce stoper doci..to sto ljudi hoce 4 Ramosa je njihova stvar
Besic beton..Dupovac za nasu ligu isto jako dobar
Besic beton..Dupovac za nasu ligu isto jako dobar
Pa nije football manager, a I Dupovac je vise nego korektan igrac za ove lige, a dovoditi boljeg stopera od njega da sjedi na klupi radi dvije,tri utakmice u evropi je suludo
Pyro is not a crime !
- AngelDiMaria
- Kontakt:
za prvi gol kriv hodzic definitivno jer je frajer ostao u protivnickom kaznenom i nije ipratio kontru tuzle, drugi gol iz kornera. nema milicevic nista s tim, a pogotovo besim. jos dupovac najbolji treci stoper lige, i besic u kojem se vidi potencijal mujakica. bespotrebno palamudjenjeSuki46 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:34Samo utakmica protiv Tuzle je malo kriticna bila , u Banja Luci su perfektno odigrali , a protiv Mladosti sem gola sanse vise nisu stvorili.Mislim da stoper ne treba , a i nesta ga sportski direktor svakako ni ne spominje.Zundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:32Ja koliko znam da Milićević nije ni bio protiv Želje, Širokog, Radnika i Veleža. Šerbečić i Milićević su jako dobro odradili posao protiv Borca, solidno protiv Tuzleamypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:21
Ja ću se upucati ako se ne daj bože povredi Besim ili Milićević, što se desilo I sa Ahmetovicem.Pa da ne daj bože u Evropi gledam recimo Milićević Dupovac.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E pa drugovi ako želimo igrat u Europi onda nema ljubavi prema nekom igraču, pravilo je jasno ili si kvalitet ili nisi kvalitet jel znaš igrat fudbal ili ne znaš i to je kraj price...Ja bi također volio da je Dupovac Virgil Van Dajk ali činjenice su drugačije a ne krivim ni njega to je način na koji odrastaju naši mladi igrači i mladi igrači u Holandiji Norveškoj i slično. Da su Zvezda i Dinamo gledali hoće li igrati njihovo dijete ili provjeren kapitalac ne bi se oni naigrali EUROPE
12. igrač kluba iz Titove 38b
Yebo li te zvezda i dinamo. Ne možeš Sarajevo porediti s njima nikako.Hztesanj je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:56E pa drugovi ako želimo igrat u Europi onda nema ljubavi prema nekom igraču, pravilo je jasno ili si kvalitet ili nisi kvalitet jel znaš igrat fudbal ili ne znaš i to je kraj price...Ja bi također volio da je Dupovac Virgil Van Dajk ali činjenice su drugačije a ne krivim ni njega to je način na koji odrastaju naši mladi igrači i mladi igrači u Holandiji Norveškoj i slično. Da su Zvezda i Dinamo gledali hoće li igrati njihovo dijete ili provjeren kapitalac ne bi se oni naigrali EUROPE
ISTINA ZA VEDRANA!
Štoper je nepotreban. U suštini je samo bitno da je Šerba zdrav, uz njega svi ostali izgledaju korektno, a ni Miličević nije uopšte loš igrač. Desnog beka još dovest(pogotovo ako Šabanovića pošalju u Kakanj), i eventualno napadača ako se ukaže prilika za to(Fatos?).
Tatar bi mogao preći konačno na lijevu stranu koja mu više odgovara i gdje je manje više igrao tokom cijele karijere.
Tatar - Ahmetović - Fanimo
Rahmanović/Zizi
Sušić - Oremuš
Ovo djeluje pakleno za našu ligu i u idealnom scenariju kad su svi zdravi i uigrani ne smijem ni zamislit kako će izgledati na terenu. A imaš za rotacije i Jukića, kapitena, Djokana i Salčina, Handžeta.
Najveća prednost ove uprave je to što uspjevaju evo već par sezona održati kostur ekipe na okupu što je od krucijalnog značaja i produžavati manje više naše najbolje igrače, te dodavati adekvatna pojačanja na neophodnim pozicijama a ne gomilati raznorazne polovnjake. Počeli smo i otkupljivati ugovore, divna divna vremena. Ne mogu dočekat početak lige a kamoli Evropu.
Tatar bi mogao preći konačno na lijevu stranu koja mu više odgovara i gdje je manje više igrao tokom cijele karijere.
Rahmanović/Zizi
Sušić - Oremuš
Ovo djeluje pakleno za našu ligu i u idealnom scenariju kad su svi zdravi i uigrani ne smijem ni zamislit kako će izgledati na terenu. A imaš za rotacije i Jukića, kapitena, Djokana i Salčina, Handžeta.
Najveća prednost ove uprave je to što uspjevaju evo već par sezona održati kostur ekipe na okupu što je od krucijalnog značaja i produžavati manje više naše najbolje igrače, te dodavati adekvatna pojačanja na neophodnim pozicijama a ne gomilati raznorazne polovnjake. Počeli smo i otkupljivati ugovore, divna divna vremena. Ne mogu dočekat početak lige a kamoli Evropu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne poredim kralju nego govorim da europski nogomet nije ni blizu ovog kojeg vi želite da mi igramo sa igračima koji se još formirajuLecler je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:59Yebo li te zvezda i dinamo. Ne možeš Sarajevo porediti s njima nikako.Hztesanj je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:56E pa drugovi ako želimo igrat u Europi onda nema ljubavi prema nekom igraču, pravilo je jasno ili si kvalitet ili nisi kvalitet jel znaš igrat fudbal ili ne znaš i to je kraj price...Ja bi također volio da je Dupovac Virgil Van Dajk ali činjenice su drugačije a ne krivim ni njega to je način na koji odrastaju naši mladi igrači i mladi igrači u Holandiji Norveškoj i slično. Da su Zvezda i Dinamo gledali hoće li igrati njihovo dijete ili provjeren kapitalac ne bi se oni naigrali EUROPE
Dupovac svakako neće igrat u prvih 11. Za rezervu je sasvim dobar, uz to imamo i malog Bešića koji sigurno može pomoći kad bude trebalo(kartoni, povrede, umor...)Hztesanj je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:56E pa drugovi ako želimo igrat u Europi onda nema ljubavi prema nekom igraču, pravilo je jasno ili si kvalitet ili nisi kvalitet jel znaš igrat fudbal ili ne znaš i to je kraj price...Ja bi također volio da je Dupovac Virgil Van Dajk ali činjenice su drugačije a ne krivim ni njega to je način na koji odrastaju naši mladi igrači i mladi igrači u Holandiji Norveškoj i slično. Da su Zvezda i Dinamo gledali hoće li igrati njihovo dijete ili provjeren kapitalac ne bi se oni naigrali EUROPE
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da može ali mi pričamo o grupnoj fazi Europa lige, treba malo biti i realan ako već tako pucamo visoko...Zundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:02Dupovac svakako neće igrat u prvih 11. Za rezervu je sasvim dobar, uz to imamo i malog Bešića koji sigurno može pomoći kad bude trebalo(kartoni, povrede, umor...)Hztesanj je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:56E pa drugovi ako želimo igrat u Europi onda nema ljubavi prema nekom igraču, pravilo je jasno ili si kvalitet ili nisi kvalitet jel znaš igrat fudbal ili ne znaš i to je kraj price...Ja bi također volio da je Dupovac Virgil Van Dajk ali činjenice su drugačije a ne krivim ni njega to je način na koji odrastaju naši mladi igrači i mladi igrači u Holandiji Norveškoj i slično. Da su Zvezda i Dinamo gledali hoće li igrati njihovo dijete ili provjeren kapitalac ne bi se oni naigrali EUROPE
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Skoro sigurno ce doci Fatos sto znaci da ce Merso na klupu, a on kao joker je nesto najbolje..Zamisli gubis 1-0, a ulazi u igru Merso pun energijebodi123 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:01Štoper je nepotreban. U suštini je samo bitno da je Šerba zdrav, uz njega svi ostali izgledaju korektno, a ni Miličević nije uopšte loš igrač. Desnog beka još dovest(pogotovo ako Šabanovića pošalju u Kakanj), i eventualno napadača ako se ukaže prilika za to(Fatos?).
Rahmanović/Zizi
Sušić - Oremuš

Zabije im 2 komada i vozdra
Ukljucujuci Fanima mi smo vec 2 igraca KUPILI ovaj rok..kad saberes Fanima i Zinedina potrosili smo nekih 460k maraka(10 hiljada vise manje)
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:11Skoro sigurno ce doci Fatos sto znaci da ce Merso na klupu, a on kao joker je nesto najbolje..Zamisli gubis 1-0, a ulazi u igru Merso pun energijebodi123 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:01Štoper je nepotreban. U suštini je samo bitno da je Šerba zdrav, uz njega svi ostali izgledaju korektno, a ni Miličević nije uopšte loš igrač. Desnog beka još dovest(pogotovo ako Šabanovića pošalju u Kakanj), i eventualno napadača ako se ukaže prilika za to(Fatos?).
Rahmanović/Zizi
Sušić - Oremuš
Najveća prednost ove uprave je to što uspjevaju evo već par sezona održati kostur ekipe na okupu što je od krucijalnog značaja i produžavati manje više naše najbolje igrače, te dodavati adekvatna pojačanja na neophodnim pozicijama a ne gomilati raznorazne polovnjake. Počeli smo i otkupljivati ugovore, divna divna vremena. Ne mogu dočekat početak lige a kamoli Evropu.![]()
Zabije im 2 komada i vozdra
Ukljucujuci Fanima mi smo vec 2 igraca KUPILI ovaj rok..kad saberes Fanima i Zinedina potrosili smo nekih 460k maraka(10 hiljada vise manje)

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Chony533, mosarajvosa83, Napapijri i 35 gostiju.