Susici i Hadzici...feniksptica je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:39Dosta je vise uhljebljavanja Susica u klub. Treba to prestatAngelDiMaria je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:31ko je pisao za matea susica, da ga castim za mustuluk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Panto je prvi pisaoAngelDiMaria je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:31ko je pisao za matea susica, da ga castim za mustuluk

Sto sta je reci

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Drug to sto je napisao tvom jaranu nista ne znaci..Prvo sto nikad ne bi ni odao da pregovara, a i kada si to pitao vrlo je moguce da nam je on bio samo zelja i da ga nismo jos kontaktirali
- feniksptica
- Kontakt:
Samo vas molim ne pisite igracima po drustvenim mrezama hoce l doc ima l istine u tome i slicno..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjeruj mi GIS od Matea Sušica nema ništa dzaba se pumpamo, nek nam Bećir bude sad tema za zaganjatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:43Drug to sto je napisao tvom jaranu nista ne znaci..Prvo sto nikad ne bi ni odao da pregovara, a i kada si to pitao vrlo je moguce da nam je on bio samo zelja i da ga nismo jos kontaktirali
12. igrač kluba iz Titove 38b
"Svi forumasi koji budu na temi postavili sliku Fanima bice od strane Moderatora banovani 7 dana...
Forumasi koji budu postavili ovog igraca na avatara, bice trajno suspendovani sa PDF-a Fk Sarajevo..."
Vas Mortem sa Klinickog...
Forumasi koji budu postavili ovog igraca na avatara, bice trajno suspendovani sa PDF-a Fk Sarajevo..."
Vas Mortem sa Klinickog...
Ne **** me ljudi vise sa tim pojačanjima laznim insajderima itd itd,majke mi mozak mi vri i radi iznad svojih mogućnosti 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naši stranci Krste, Cruz i Oremuš. Realno Cruz ne treba bit ni na klupi tako da imamo dosta prostora tu za dovođenje.
Čak i 6 stranaca kad bi imali ne bi bilo loše, bit će kartona, povreda..
Ma gurnut Salcina na lijevo krilo a iza Pidru i nek se nadopunjuju ,mislim da bi dar mar pravili...
Daj ba Vinko,Hadzija dovedite igraca gdje nam fali kakav ba Fanimo...daj desnog beka,daj stopera,daj zadnjeg veznog ,spica tu nam fali po igrac za prvih 11.....
Daj ba Vinko,Hadzija dovedite igraca gdje nam fali kakav ba Fanimo...daj desnog beka,daj stopera,daj zadnjeg veznog ,spica tu nam fali po igrac za prvih 11.....
FK SARAJEVO.
Jesi li to '04 godište?haris004 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:58Naši stranci Krste, Cruz i Oremuš. Realno Cruz ne treba bit ni na klupi tako da imamo dosta prostora tu za dovođenje.
Čak i 6 stranaca kad bi imali ne bi bilo loše, bit će kartona, povreda..

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jos jednom ako cujem recenicu Hadzicu dovedi stopera ja cu se upucati..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Stoper?mma_hz je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:59Ma gurnut Salcina na lijevo krilo a iza Pidru i nek se nadopunjuju ,mislim da bi dar mar pravili...
Imamo Šerbečića, Miličevića, Dupovca i Bešića. Što će nam peti?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ljudi ne prate ocigledno..Zundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:05Stoper?mma_hz je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:59Ma gurnut Salcina na lijevo krilo a iza Pidru i nek se nadopunjuju ,mislim da bi dar mar pravili...
Imamo Šerbečića, Miličevića, Dupovca i Bešića. Što će nam peti?
O čemu mi pričamo ovdje o Europi ili premier ligi?? Okej za našu ligu treba gurati akademce naravno isto kao i prethodne 2 godine ali za europski iskorak budimo realni nama trebaju igrači sa iskustvom igranja tih utakmica ko se od akademaca pokazao u europskim utakmicama osim Pidre protiv Atalante u prvoj utakmici,realno niko ,nemam ništa protiv da se guraju naša djeca apsolutno da ali za europske tekme glupo je pričati da jedan Besic može čuvati igrača tipa Hrgota 2015g.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Neka Fanima , napokon krilo a da zna lijevom nogom igrati.Sigurno nam moze pomoci u ostvarenju nasih planova i ciljeva.Cruz,Milanovic i Sabanovic u opticaju kao taj igrac u razmjeni+cash.Ostane jos 1 spic i 1 vezni (Mateo ako uleti odlicno , a ako ne Hodzic i Hebib to mogu iznijeti kao i do sada).
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hahahaha.....
Oj boze baci ciglu i budi precizan
Oj boze baci ciglu i budi precizan

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Kyle88 i 58 gostiju.