Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jao kako cemo da popadamo na Arsenalu i Leverkusenu, auuuuu mamu im :S :S 

Koliko je Izvidjac igro u SEHA ligo zna li iko,ne mogu nikako nac....
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
ebiga meni jos treba gol sahtar i milan i eto stoje 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi, postoji tema na kojoj ćete kukati i chatati. Zar to morate i ovdje raditi? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cibonu pogodio, Budućnost otišla u produžetak i pobijedila iako je Dexia vodila 10 razlike na početku 4.četvrtine. ASVEL uzeo, još sam igrao hendikep, Fuenlabrada došao over, Cedevitu sam dobro fulio, Spartak pogodio.kulinban je napisao/la:KOŠARKA:
1. Probati : Cibona- Donetsk 2 (1,90). Cibona je protiv Donetska izgubila 17 razlike prije 7 dana u gostima. Loša im je atmosfera u ekipi. "U Ciboni je previše igrača koji su jako dobro plaćeni, a daju jako malo", konstatirao je nakon -26 kod Cedevite Marin Rozić."
2. Zaobići Budućnost, izgubili su u gostima od Dexie, u međuvremenu su igrali i protiv Partizana (pobjedili), dok je Dexia odmarala. Kvota na Budućnost je 1,30, ali ne bih se usudio da igram na njih, prevelik rizik za malu kvotu.
3. Krka je pobjedila Azovmash u gostima, ali ovih dana je u Azovmash stigao R.Varda iz Olimpije koja je izgubila već 3 igrača iz petorke preko vikenda (i Markota izgleda ide u Besiktas). Trener Azovmasha je Aco Petrovic, poznaje Krkin stil igre, i ne bi bilo nemoguće da Krka izgubi, hendikep je 6,5. Preporučujem da se ne igra na Krku, isto mislim kao i u slučaju Budućnosti, mala kvota za velik rizik.
4. ASVEL - Oostende 1 (1,2). Mislim da je siguran kec. ASVEL je tukao Oostende u gostima sa 17 razlike. Ne bi trebalo biti problema.
5.Fuenlabrada - Oldenburg (over 156,5) Prosjek im je u Eurochallengeu : (Fuenlabrada 90, Oldenburg malo manje). Obezbjedili su drugi krug, igraće opušteno, Fuenlabradu idu trice u zadnje vrijeme, zadnju u Eurochallenge kupu su utrpali 119 koševa, Norkopingu,uz trice 15/21.
6.Beneton- Cedevita . Ja ću probati igrati 2. Scalabrine se vratio u NBA, mada nije puno u Eurocupu ni pomogao šuterski,( 4 poena). Beneton je za vikend izgubio od Premiata Montegranaro sa 14 razlike, dok je Cedevita spucala Cibose. Mislim da će Cedevita pronaći način da uzme domaćina.
7.Bayern - Spartak St.Pet. . Igraću na Spartak, Mavrokefalidis će igrati iako je suspendovan, jer se suspenzija ne odnosi na Eurocup. U Bayernu će vjerovatno faliti JeKela Foster (glavni šuter) i Jonathan Wallace. S obzirom da Bayern inače postiže malo poena a Spartak igra jako dobru odbranu, mislim da će Spartak to uzeti.
Ljudi trenutno sam dobio dojavu za veceras ako ko ima sta da mi posalje,,poslat cu mu dojavu,,kvota 5.40 

Vrhunski brate, kupio sam St Petersburga i gle čuda i ja sam odigrao -7.5 hendikep ASVELAkulinban je napisao/la:Cibonu pogodio, Budućnost otišla u produžetak i pobijedila iako je Dexia vodila 10 razlike na početku 4.četvrtine. ASVEL uzeo, još sam igrao hendikep, Fuenlabrada došao over, Cedevitu sam dobro fulio, Spartak pogodio.kulinban je napisao/la:KOŠARKA:
1. Probati : Cibona- Donetsk 2 (1,90). Cibona je protiv Donetska izgubila 17 razlike prije 7 dana u gostima. Loša im je atmosfera u ekipi. "U Ciboni je previše igrača koji su jako dobro plaćeni, a daju jako malo", konstatirao je nakon -26 kod Cedevite Marin Rozić."
2. Zaobići Budućnost, izgubili su u gostima od Dexie, u međuvremenu su igrali i protiv Partizana (pobjedili), dok je Dexia odmarala. Kvota na Budućnost je 1,30, ali ne bih se usudio da igram na njih, prevelik rizik za malu kvotu.
3. Krka je pobjedila Azovmash u gostima, ali ovih dana je u Azovmash stigao R.Varda iz Olimpije koja je izgubila već 3 igrača iz petorke preko vikenda (i Markota izgleda ide u Besiktas). Trener Azovmasha je Aco Petrovic, poznaje Krkin stil igre, i ne bi bilo nemoguće da Krka izgubi, hendikep je 6,5. Preporučujem da se ne igra na Krku, isto mislim kao i u slučaju Budućnosti, mala kvota za velik rizik.
4. ASVEL - Oostende 1 (1,2). Mislim da je siguran kec. ASVEL je tukao Oostende u gostima sa 17 razlike. Ne bi trebalo biti problema.
5.Fuenlabrada - Oldenburg (over 156,5) Prosjek im je u Eurochallengeu : (Fuenlabrada 90, Oldenburg malo manje). Obezbjedili su drugi krug, igraće opušteno, Fuenlabradu idu trice u zadnje vrijeme, zadnju u Eurochallenge kupu su utrpali 119 koševa, Norkopingu,uz trice 15/21.
6.Beneton- Cedevita . Ja ću probati igrati 2. Scalabrine se vratio u NBA, mada nije puno u Eurocupu ni pomogao šuterski,( 4 poena). Beneton je za vikend izgubio od Premiata Montegranaro sa 14 razlike, dok je Cedevita spucala Cibose. Mislim da će Cedevita pronaći način da uzme domaćina.
7.Bayern - Spartak St.Pet. . Igraću na Spartak, Mavrokefalidis će igrati iako je suspendovan, jer se suspenzija ne odnosi na Eurocup. U Bayernu će vjerovatno faliti JeKela Foster (glavni šuter) i Jonathan Wallace. S obzirom da Bayern inače postiže malo poena a Spartak igra jako dobru odbranu, mislim da će Spartak to uzeti.

Hvala, nema na čemu. Žao mi je što nisam potencirao hendikep na Azovmash u tekstu, odigrao sam ga, znao sam da će biti gusto, a vodili su većinu tekme.I što nisam još koju tekmu stavio, Cholet ili Lok.Kuban, al nisam imao vremena. Malo me iznenadila Cedevita, mislio sam da će bar biti gusto.Inkognito je napisao/la:Vrhunski brate, kupio sam St Petersburga i gle čuda i ja sam odigrao -7.5 hendikep ASVELAkulinban je napisao/la:Cibonu pogodio, Budućnost otišla u produžetak i pobijedila iako je Dexia vodila 10 razlike na početku 4.četvrtine. ASVEL uzeo, još sam igrao hendikep, Fuenlabrada došao over, Cedevitu sam dobro fulio, Spartak pogodio.kulinban je napisao/la:KOŠARKA:
7.Bayern - Spartak St.Pet. . Igraću na Spartak, Mavrokefalidis će igrati iako je suspendovan, jer se suspenzija ne odnosi na Eurocup. U Bayernu će vjerovatno faliti JeKela Foster (glavni šuter) i Jonathan Wallace. S obzirom da Bayern inače postiže malo poena a Spartak igra jako dobru odbranu, mislim da će Spartak to uzeti.Odlične analize. Čestitam.
Ko je pametan i ko je htio da igra kontra Krke kada je vidio kvotu hladno je mogao da hvata neki +7.5 kontra hendikep.
Kada sam malo pogledao, pročitao i razmislio ASVEL i St. Petersbug su bili "poklon kvote". Prvi u grupi, očito ih zanima takmičenje, protivnici "nako", zaključak je bio vrlo lagan.
Naklon još jednom
Kada sam malo pogledao, pročitao i razmislio ASVEL i St. Petersbug su bili "poklon kvote". Prvi u grupi, očito ih zanima takmičenje, protivnici "nako", zaključak je bio vrlo lagan.
Naklon još jednom

kognito,drug,sta bi s Aom,imali su sve,a onda,cini mi se i produzetke oglabali,,,gamad jedna...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Pardon,Albom,nesto me tastaura hebe i to zestoko..hehe
Keravnos Nic. - PAU Orthez(+8,5) 6.12. 18:30 2 1,85 67:78,5
Aris - Groningen(+13,5) 6.12. 18:45 1 1,85 79:71,5
Turow - Alba(-4,5) 6.12. 19:00 1 1,90 72:67,5
Meni su prošla dva tiketa košarke, ali mi je žao što ovo ostade na trećem, ovdje me ukopao Turk Telekom.
Aris - Groningen(+13,5) 6.12. 18:45 1 1,85 79:71,5
Turow - Alba(-4,5) 6.12. 19:00 1 1,90 72:67,5
Meni su prošla dva tiketa košarke, ali mi je žao što ovo ostade na trećem, ovdje me ukopao Turk Telekom.
Ako misliš na Albu e to je baš peh vijeka. Vodili debili 15 razlike na poluvremenu. ****, na to baš ne možeš uticati. Alba je dobra ekipa, ovakve stvari se baš i ne dešavaju često.
Ja eto igrao kontra hendikep, i prođe, ali....Turk Telekom!Inkognito je napisao/la:Ako misliš na Albu e to je baš peh vijeka. Vodili debili 15 razlike na poluvremenu. ****, na to baš ne možeš uticati. Alba je dobra ekipa, ovakve stvari se baš i ne dešavaju često.

Bilo je par utakmice takvih, Donetsk je vodio sa dobrom razlikom pa na kraju jedva iščupao pobjedu, Dexia protiv Budućnosti isto tako, Alba, bila je još jedna, ne mogu da se sjetim.
Svi su mahom padali u 4/4, neko se uspio izvući, neko nije, neko otišao u produžetke.
Zato volim košarku!

Ma a,Alba..samo na njima trehno,a skino sedam parova basketa,jade jedne..Neg,sta mislis za sutra Prokom u hendikepu,moze li uzet..Igra protiv Olijmpije
Nisam ja za košarku dobar, kulinban jeste. Mada se Olimpija raspada koliko sam upratio.
Da.Evo kvota na Prokom je pala sa 1,30 na 1,05.Inkognito je napisao/la:Nisam ja za košarku dobar, kulinban jeste. Mada se Olimpija raspada koliko sam upratio.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Olimpija se rasula k'o riža. Green, Woodside i Varda otišli, nema para, a i Markota garant neće igrati.Hass je napisao/la:Ma a,Alba..samo na njima trehno,a skino sedam parova basketa,jade jedne..Neg,sta mislis za sutra Prokom u hendikepu,moze li uzet..Igra protiv Olijmpije
Gledam sam na live klađenju Njemačka- Kina 12-16, 45. minut i na Kinu kvota 3,45. Odigrao sam 1 e, pa kako god. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.