Brat reseta sve redom. Zasluzio je i on neki jaci ugovor sad na ljeto. Nadam se da mu Radnicki nece pravit probleme. Ne vjerujem da se nesto posebno nazaradjivao po Slovackoj i Ceskoj.Vucevich je napisao/la:Zabi ga Haskic i protiv Partizana
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jamie Vardy za sirotinjuVucevich je napisao/la:Zabi ga Haskic i protiv Partizana

-
- Kontakt:
Pričajte vi šta hoćete,ali ovaj Haskić je kvalitetan napadač.
Da, sve ove godine se stedio da bi mogo sad pri kraju eksplodirat ...Sanfrancisco je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete,ali ovaj Haskić je kvalitetan napadač.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Jos jedna maestralna partija Emira Dilavera protiv jedne Benfike 

- ASD
- Kontakt:
Sta Franco Foda ceka.
Ceka da se Pjanic oprosti od reprezentacije jer je odrastao u LuksemburguASD je napisao/la:Sta Franco Foda ceka.

ono sto je robert neki dan izjavio uz ovo sto je dilaver danas izjavio, 100% upravu dilaver.
treba momak ganjati nas savez a ne zna da li ga iko prati i da li se uopste racuna na njega u repki.
koja budala bi na njegovom mjestu promijenila drzavljanstvo i cekala hoce li ga se neko sjetiti.
treba momak ganjati nas savez a ne zna da li ga iko prati i da li se uopste racuna na njega u repki.
koja budala bi na njegovom mjestu promijenila drzavljanstvo i cekala hoce li ga se neko sjetiti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dilaver za medije."Nismo imali nikakav kontakt. Volio bih da mogu otići i sam srediti sve papire, no tu bih trebao pomoć Saveza. Gledajte, pa ne očekujete da uzmem telefon u ruku i nazovem u Sarajevo i pitam da li neko računa na mene, pa da počnem sređivati papire? Ili možda to tako funkcionira pa ja ne znam? U svakom slučaju, bilo bi mi malo neugodno se raspitivati: Hej, računate li vi na mene u reprezentaciji”, pita se defanzivac Modrih.
Stvarno nebulozna izjava. Mali je 100% u pravu.babino je napisao/la:ono sto je robert neki dan izjavio uz ovo sto je dilaver danas izjavio, 100% upravu dilaver.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisam zelio neki dan komentarisati, ali Robijeva izjava o slucaju Dilaver je totalno nelogicna.
Kako to moze biti da savez ganja papire **** Tonciju Kukocu a ocekuje da to Dilaver sam sredi?

-
- Kontakt:
Dilaver da je Sarajlija davno bi bio u reprezentaciji momak je možda i trenutno najkvalitetniji bh. stoper ali gmazu Robertu je bitnije da se tali i uživa u večerama fukara iz Sarajeva i zove njihove igrače.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mnoge njegove izjave su em nelogicne, em obiluju lazima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dilaver vise nije igrac koji treba da se javi savezu, pa da ceka u redu da mu se srede papiri.
On je potreban reprezentaciji, vjerovatno kvalitet za prvih 11 i treba ga kontaktirati.
Ko ce to uraditi je interna stvar u savezu i reprezentaciji, a ove Robijeve izjave su štetne.
On je potreban reprezentaciji, vjerovatno kvalitet za prvih 11 i treba ga kontaktirati.
Ko ce to uraditi je interna stvar u savezu i reprezentaciji, a ove Robijeve izjave su štetne.
-
- Kontakt:
!Vucevich je napisao/la:Kako to moze biti da savez ganja papire **** Tonciju Kukocu a ocekuje da to Dilaver sam sredi?![]()
cudan neki nacin gradjenja autoritetakobe24 je napisao/la:Mnoge njegove izjave su em nelogicne, em obiluju lazima.

do sada smo imali dobre rezultate i to mu daje za pravo da radi sta hoce. Mene je samo strah toga sto su ti rezultati bili uz neku, nama do sada, nevidjenju srecu.
Hajmo se nadati da ce tako biti i sada u bitnijim tekmama:-)
- ASD
- Kontakt:
Samo prvi mec je bio uz nevidjenu srecu, ostalo smo bas bili dobri.babino je napisao/la:cudan neki nacin gradjenja autoritetakobe24 je napisao/la:Mnoge njegove izjave su em nelogicne, em obiluju lazima.![]()
do sada smo imali dobre rezultate i to mu daje za pravo da radi sta hoce. Mene je samo strah toga sto su ti rezultati bili uz neku, nama do sada, nevidjenju srecu.
Hajmo se nadati da ce tako biti i sada u bitnijim tekmama:-)
Sumnjam da ce biti neki igracina, ali cisto radi sirine i davanja prilike moglo se pitati i Ivana Sunjica zeli li igrati za Bosnu i Hercegovinu. Ipak je rodjen u Zenici. Ne znam koliko ce prilike imati u Hrvatskoj iako je tamo citav zivot. Ima 22g. Mozda mu mrvicu i poraste cijena ako Dinamo bude i dalje solidan u evropa ligi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.