FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja bih Tatara ostavio jos ovu sezonu pa nek ide besplatno gdje god zeli
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nisam upoznat sa situacijom. Mislio sam i da Zakaric ima ugovor. Ali ako je tako logicno da bi prije besplatnog igraca slicnih kvaliteta. Bilo bi to super takvog igraca besplatno pokupiti. Ali vidjet ces da ce i Ziljkic bas dobar igrac biti. Ne znam koje mjerilo je Mortemu da nije za FkS. Covjek nas sprdao i U Sa i u BL. I bio strijelac oba puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moje mišljenje, trebamo težiti boljim igračima, nije mi Ziljkić taj nivo.Gomis99 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 14:03Nisam upoznat sa situacijom. Mislio sam i da Zakaric ima ugovor. Ali ako je tako logicno da bi prije besplatnog igraca slicnih kvaliteta. Bilo bi to super takvog igraca besplatno pokupiti. Ali vidjet ces da ce i Ziljkic bas dobar igrac biti. Ne znam koje mjerilo je Mortemu da nije za FkS. Covjek nas sprdao i U Sa i u BL. I bio strijelac oba puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje da smo ostali na Handžiću kao prvom špicu, nego da u paketu prodamo Rahmanovića i Tatara, a Amara već jesmo.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovog sam se najvise bojao.. da u paketu odu..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- feniksptica
- Kontakt:
I Milicevic nije siguran. Moze se rec 3 najbolja igraca iz 3 linije ( Ako Tatara racunamo u napadu )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zvuči dobro ali ako ih zamijenimo sa novim stoperom, Zakarićem i novim napadačem to ne bi bilo loše jer sigurno nećemo dovoditi slabije, pogotovo u vrhu napada.feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2021, 14:10I Milicevic nije siguran. Moze se rec 3 najbolja igraca iz 3 linije ( Ako Tatara racunamo u napadu )
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Anton Maglica zvanično u Kayserisporu 

- feniksptica
- Kontakt:
Problem je u tome sto ces i dovest mozda 3 top pojacanja na 3 pozicije. Vjerovatno zvucna imena, mozda i zvucnija nego ovi kad su dolazili. Samo tesko je da u jednom prelaznom roku ubodes sve igrace. Po meni gore za Amara i Tatara imamo zamjenu u vidu Gorana i Bilbije. Sad koliko je ovaj drugi realan nema potrebe ni pisati. Sto se tice stopera tu se nekako najvise vjeruje Hadziji. Ako nesto zna covjek dovest zna stopera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bilbija je mentalni patuljak i pizdek, nije on za FKS i malo jaci pritisak i ocekivanja. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde ozvaničite Zakarića i ovih par dana ugovora ostavite Borcu na kafu 30 milja da pokriju transfer Ćorića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Eto saznat cemo u Bordo Sedmici valjda sta je s Fanimom, ne bi nikako valjalo da je ozbiljnije povrijedjen, ne samo zbog sjajne ofanzive, vec i sjajne defanzivne igre gdje puno trci i stalno se vraca da pomaze odbrani.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kako bi bilo moćno pokupiti jednom od glavnih konkurenta najboljeg igrača, a i kone već bale.
Poludiću zbog ovog čekanja
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Kazu halalili bi Stevanovicu i crveni ako uklize Zakaricu. A kreten svaku utakmicu i treba dobiti crveni zbog tih stvari. Eh ovdje mi sad fali Amar da kazem treba to Amar na njegov prgav nacin rijesit na terenu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A koliko su kmečali na Rahmanovića i njegove grube igre.feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2021, 14:46Kazu halalili bi Stevanovicu i crveni ako uklize Zakaricu. A kreten svaku utakmicu i treba dobiti crveni zbog tih stvari. Eh ovdje mi sad fali Amar da kazem treba to Amar na njegov prgav nacin rijesit na terenu

To je niža rasa, seljadija, mentalitet Mulalića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Eh toliko o spicevima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa lik potpiso ugovor na 5 mjeseci.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], belosevic23 i 36 gostiju.