Andrej je napisao/la:Yucca klub nema pare za veliko ime u januari
Druze moj to su smijesne price pa maltene smo dosli na to kao da smo Pescara pa nemamo da dovedemo napadaca ta prica kako nemamo para je smijesna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Andrej je napisao/la:Yucca klub nema pare za veliko ime u januari
Nije da ne zna, nego jednostavna takva je politika kluba, i ja sam tako nekad razmišljao ali u zadnje vrijeme kako čitam izjave iz vrha kluba, jednostavno ljudi žele da sve postave na svoje mjesto, prvo idu da stabiliziraju klub, pa će poslije doći i taj famozni top player, ne govori džaba Conte svako malo da pogledamo odakle se krenula (dva 7 mjesta). Dalje Juventus bi morao dati platu tom igraču najmanje 7-8 miliona, a ako znamo da Vidal, Marchisio igraja za oko 3 mil, a sa povišicom će to biti oko 4 do 4.5 miliona, to je još jedan dokaz da trenutno takav igrač teško može doći, meni bi prvom bilo bezveze da ovi momci imaju platu 2-3 miliona manju od nekog "top playera" , zbog toga sam i pisao za Cavania i Llorentea, jer bi on pristali i na platu oko 4-5 miliona, ali ponovo "kažem" to je nekako za ljeta prihvatljivije (pogotovo za Cavania).Yucca je napisao/la:Padovan@ ljepe zelje samo od toga tesko da ce sta biti posebno Cavani i Llorente jer drugi vec rade da ih dovedu a mi sjedimo i cekamo da sami dodu nema Marrota kapacitet i znanje da dovede top igraca toj cinjenica jednostavno ne zna covjek ako nije na rate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.