FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
aco banuj ovu djecurliju trajno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ono maloprije nije ličilo na Sarajevo. Pa ljudi im se kroz noge provlače. Znam da treba malo dok se uigra ekipa, i treba vremena Joviću, al' ovo nema smisla. Matka novčano kazniti. 

4.10.2009.
pa fino je rekao Jović da će se rezultati njegovog rada vidjeti tek nakon pet godinakoalem je napisao/la:Ono maloprije nije ličilo na Sarajevo. Pa ljudi im se kroz noge provlače. Znam da treba malo dok se uigra ekipa, i treba vremena Joviću, al' ovo nema smisla. Matka novčano kazniti.

Cuj, san o tituli prestaje a prvenstvo tek pocelo nemoj bolan ljude demoralisati...aleksandar_veliki je napisao/la:Provokatori bolje da ne dolazite, naravno mislim po vas.
Nista, veliko iznenadjenje. Nisam bio na tekmi, ali san o tituli danas prestaje. Krivo mi je jer sam ocekivao zanimljivije prvenstvo. Sad cete imati dosta muke i za Evropu, ali ide vam remi Zrinjskog i poraz Borca na ruku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo nek tjeraju nasu Omladinu a H.Handzic donese Velezu 3 boda extra asistencijom ! Dobar nam ovaj Matko pravo !!!
Meni je uvijek draze da u Europu ide Sarajevo, nego Siroki, Borac, Zrinjski zna se zasto. Zao mi sto tu ne mogu biti Olimpic, Velez, Celik ...itd.
Ovo govorim bez ikakovog nacionalizma, nego iz dobor poznatih razloga svima nama.
Ovo govorim bez ikakovog nacionalizma, nego iz dobor poznatih razloga svima nama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nije mi jasan ovaj jović ,čuj igrači podlegli pritisku protiv goška na koševu

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nemam rijeci, GOSK nas je nadigrao u punom smislu te rijeci , aplauz za igrace GOSKa poslije prvog gola sve govori.
- Evolution87
- Kontakt:
Za danasnji poraz su krivi jedino igraci i niko drugi jer su se previse digli nakon pobjede protiv Slobode
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Blagoje Bratić
Kakav matko nekad je on nešto igrao,ovo je sad ublehaš šta njega briga za klub daj uzmi još koju pinku šta njega zabole,i većinu danas kako čujem da su nadigrani skroz nekakav Krpić nikad čuo za njega sve su to ne provjereni igrači.
jao bruke

Sta reci za ovo danas..sta god da nam komsije ili bilo ko drugi napise upravu je...
rekao sam da Sloboda nije nikakvo mjerilo i nazalost to se danas i pokazalo...
pa svi smo vidjeli sta su nam danas radili i kakve su simpatije pobrali...
danas svi losi al Comor i Trebinjac ...pa sta je ono nako...mislim da ko god je bio na toj tekmi je cuo misljenje raje o Comoru...
hallali @ado_hz al onom comoru treba stalno je bavat majku dok sam ne shvati i ode iz Saarajeva...nikakva podrsaa vec mu od 1 minute sve po spisku redat...

rekao sam da Sloboda nije nikakvo mjerilo i nazalost to se danas i pokazalo...
pa svi smo vidjeli sta su nam danas radili i kakve su simpatije pobrali...
danas svi losi al Comor i Trebinjac ...pa sta je ono nako...mislim da ko god je bio na toj tekmi je cuo misljenje raje o Comoru...
hallali @ado_hz al onom comoru treba stalno je bavat majku dok sam ne shvati i ode iz Saarajeva...nikakva podrsaa vec mu od 1 minute sve po spisku redat...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
"Dolazim u Sarajevo jer želim osvojiti prvenstvo i sa ekipom se nametnuti u predstojećim evropskim takmičenjima. Trener Jović je posložio odličnu ekipu, a ja se nadam da ću brzo izboriti svoju minutažu", izjavio je Husejinović za službenu stranicu kluba sa Koševa.
e jest ti i sastavioooo ekipu nemam rijeci. na tusnju se vidjelo da to nije to. zvjezdice sve, sreca pa imate bodova inace bi s nama u borbu. sramota, prva iole ozbiljnija ekipa ce vas bas rasuti i trebala bi da dodjete malo sebi
e jest ti i sastavioooo ekipu nemam rijeci. na tusnju se vidjelo da to nije to. zvjezdice sve, sreca pa imate bodova inace bi s nama u borbu. sramota, prva iole ozbiljnija ekipa ce vas bas rasuti i trebala bi da dodjete malo sebi

oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Nemojte se cuditi porazu "Divova" ,GOSK je igrao u plavim dresovima i zato su se prepali,mislili su da je PLAVA Masina
svaka im cast, zasluzili su bodove 100%, neznam kako ove nase fol-igrace nije stid da sebi daju titulu "pro-fudbaler" i naziv "amater" je ambicija za njih, 14 km za ulaz, bolje da sam dao nekom na ulici nego ovim jadnicima...fujHZ_ilidzaa je napisao/la:Nemam rijeci, GOSK nas je nadigrao u punom smislu te rijeci , aplauz za igrace GOSKa poslije prvog gola sve govori.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravo klepite igrace po dzepovima mamicu im njihovu, a cemera i trebinjca posaljite u pofalicki ja dva gluplja i nesposobnija igraca nisam vidio 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
najmanje 50 posto o plate svim igracima,a Comoru i Trebinjcu 100 posto..mislim da ovaj mjesec nisu zasluzili ni da jedu...od FK Sarajeva..Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo klepite igrace po dzepovima mamicu im njihovu, a cemera i trebinjca posaljite u pofalicki ja dva gluplja i nesposobnija igraca nisam vidio

FK SARAJEVO.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ukratko: KATASTROFA...
Ne pamtim da smo ikad losije odigrali na Kosevu jednu utakmicu. Akcije nismo napravili, toliko bezidjenosti i nemoci, strasno....
Znao sam da je GOSK izuzetno dobra ekipa. Sa Odovicem su mozda igrali i najkvalitetniji fudbal, napadacki i hrabro i sigurno su trebali biti bolje plasirani jesenas, ali bilo je nekih odlazaka i turbulencij, pa kontam lako cemo, nije to ista ekipa....
Trebinajc ispisnicu treba dobit odmah, oba gola njegova. Comor...ma zao mi momka..kakve je samo zvizduke u prvom dobio... sta ce, trudi se on, ali nije to to...
Sredina
Sve sami trkaci, niko ne zna pas dati, igra bez igre. Toliko bezidejnosti, nemamo kreativca u sredini....
Sesar je falio, ali jbo ti to kad ti nemas valjane izmjene...
Napad odsjecen. Krpic bio najagilniji u prvom, a Jovic ga hladno izvede....
Uglavnom, novo veliko razocarenje..katastrofa...
Poslije utakmice sam se slucajno nasao među predstavnicima GOSKa i rijeci njihovog predsjednika: "Trebali smo im peticu dat".. najbolje opisuju situaciju.... kakvo ponizenje...
Ne pamtim da smo ikad losije odigrali na Kosevu jednu utakmicu. Akcije nismo napravili, toliko bezidjenosti i nemoci, strasno....

Znao sam da je GOSK izuzetno dobra ekipa. Sa Odovicem su mozda igrali i najkvalitetniji fudbal, napadacki i hrabro i sigurno su trebali biti bolje plasirani jesenas, ali bilo je nekih odlazaka i turbulencij, pa kontam lako cemo, nije to ista ekipa....

Trebinajc ispisnicu treba dobit odmah, oba gola njegova. Comor...ma zao mi momka..kakve je samo zvizduke u prvom dobio... sta ce, trudi se on, ali nije to to...
Sredina

Sesar je falio, ali jbo ti to kad ti nemas valjane izmjene...
Napad odsjecen. Krpic bio najagilniji u prvom, a Jovic ga hladno izvede....
Uglavnom, novo veliko razocarenje..katastrofa...
Poslije utakmice sam se slucajno nasao među predstavnicima GOSKa i rijeci njihovog predsjednika: "Trebali smo im peticu dat".. najbolje opisuju situaciju.... kakvo ponizenje...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Evolution87
- Kontakt:
Ko nas pobjedi majko draga
comoru i trebinjcu uruciti papire, handzica na posudbu, obucu u penziju, vucinu na klupu
i fino ih kazniti sa pola plate. Koliko muzike toliko i para

comoru i trebinjcu uruciti papire, handzica na posudbu, obucu u penziju, vucinu na klupu

i fino ih kazniti sa pola plate. Koliko muzike toliko i para

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
pa nasa djeca su i trebinjac i comor pa nemogu se sastavit sa loptom,uopce nije bitno odakle je koIskren je napisao/la:Samo nek tjeraju nasu Omladinu a H.Handzic donese Velezu 3 boda extra asistencijom ! Dobar nam ovaj Matko pravo !!!