!godrina je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:20Ponovit ovu sezonu u svakom smislu i ja bi bio prezadovoljan. Samo bi volio dodatno da "iskoci" neki nas omladinac, da proigra i ode za neku cifru.
Ostalo sto se mene tice moze isto, rezultati, finansije tj vracanje dugova, dominacija na tribinama.
Nerealno je trazit neka imena sad ali mislim ovim tempom ako izdrzimo i budemo ujedinjeni imamo pravo bit optimisticni za dalje.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slusaj pasa moj.Zadovoljiti se sa 3 mjestom i izlaskom u Evropu nesmije bit cilj kluba kao sto je Zeljo.Trenutna radost radi Evrope u kojoj je cilj malo para izvuc je dno.Nemas u toj Evropi nikakvih ambicija.E sad bolje i Evropu nego nista i to se slažem.Problem je sto Zeljo ko klub nesmije dozvolit da je raji bitno samo nek trce nek se bore i meni dosta.Meni nije.Vidiš da ti Bekric odlucuje o igrackom statusu da vraćaš dugove još garant 5 godina.To je pasa moj 15 godina bez titule a zasto.Pa eto nek samo ne ispadnemo pa ako uleti Evropa bice super.Jel misliš da će bit navijacka euforija svake sezone.Dajte nam nekog ko ima para a nevoli Zelju.
-
- Kontakt:
Nezamislivo je bilo da cilj bude Evropa i da se ne puca, evo vec lagano dolazimo do toga. Ok jedna dvije sezone, ali da Zeljo ne bude konkurentan u BiH za trofeje to se ni posto nije moglo dozvoliti
Sve je to pasa u redu sto ti govoris i vecina nas nije zadovoljna sto se Zeljo zadovoljava izlaskom u Europu a ne da se bori za trofeje. Al kazite kako bi to mi mogli biti bolji kada kao prvo nemas lovu da bi doveo bolje igrace, cak mnoga nasa djeca odlaze u druge klubove jer mi nemamo para. Samira ne branim al se mora priznati zahvaljujuci njemu velikim dijelom mi smo otisli u Europu. Sad sto on nije uspio da zadrzi dva najbolja igraca nije njegova krivica jer nikoga nemozes primorati da ostane a da jos nemas para da ga platis. Za upravu govorite kako su nesposobni i ne donose novac a ko je onda otpisao toliki dug i ko je dogovorio sa Magodom i Tanovicem da se pomogne klubu. Ja sam licno ovom sezonom prezadovoljan i volio bi kada bi se napravila neka akcija da se pomogne klubu a onda da trazimo titulu ili kup za pocetak. I sami vidite koliko su kone ulozile al su opet iza nas na tabeli i nisu nas ni jednu utakmicu pobijedili. Zato bi volio da budemo slozni kao navijaci. Treba reci ono sto ne valja al isto tako treba i pohvaliti kada se uradi nesto dobro. A pojedine forumase koji nisu nasi navijaci jednostavno ignorisati i sami ce skontati da su na pogresnoj adresi a sami ce se prepoznati, pametnom je i isaret dosta. Pozdrav svima kojima je plava boja u srcu i samo sirite pozitivu jer samo tako mozemo biti bolji i nego sto jesmo. VTZ….Alipasino je napisao/la: ↑27 jun 2023, 07:02Slusaj pasa moj.Zadovoljiti se sa 3 mjestom i izlaskom u Evropu nesmije bit cilj kluba kao sto je Zeljo.Trenutna radost radi Evrope u kojoj je cilj malo para izvuc je dno.Nemas u toj Evropi nikakvih ambicija.E sad bolje i Evropu nego nista i to se slažem.Problem je sto Zeljo ko klub nesmije dozvolit da je raji bitno samo nek trce nek se bore i meni dosta.Meni nije.Vidiš da ti Bekric odlucuje o igrackom statusu da vraćaš dugove još garant 5 godina.To je pasa moj 15 godina bez titule a zasto.Pa eto nek samo ne ispadnemo pa ako uleti Evropa bice super.Jel misliš da će bit navijacka euforija svake sezone.Dajte nam nekog ko ima para a nevoli Zelju.
Borba za Evropu je jedini cilj koji mi možemo imati jer Sarajevo ulaže 10x više od nas, a Zrinjski je već dobro odmakao i njima, a ne nama. Pucati na nešto više ili sada praviti nekakav tim za Evropu bilo bi pogubno za klub, jer bi se vratili par koraka unazad. Zato je i ovakav prelazni rok kakav odrađujemo dosad odličan jer nam nisu porasli apetiti nakon izlaska u Evropu i nismo odmah počeli trošiti pare na kojekakve igrače.
-
- Kontakt:
Kako porasli drug nama se smanjili apetiti i to žestoko, možda je i to neka prednost haj znajKapitenK je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Borba za Evropu je jedini cilj koji mi možemo imati jer Sarajevo ulaže 10x više od nas, a Zrinjski je već dobro odmakao i njima, a ne nama. Pucati na nešto više ili sada praviti nekakav tim za Evropu bilo bi pogubno za klub, jer bi se vratili par koraka unazad. Zato je i ovakav prelazni rok kakav odrađujemo dosad odličan jer nam nisu porasli apetiti nakon izlaska u Evropu i nismo odmah počeli trošiti pare na kojekakve igrače.
-
- Kontakt:
Pitari su svake godine prvaci, deru sve, igraju grupne faze... u svojim glavama, dok traje pauza. Kad krene sezona, krecu i bojkoti, tjeranja, yebavanje matere ovom i onom, i onda raspad sistema. Vazda isto. Bilo je smijesno i interesantno prvih 3-4 puta, sad im se normalan covjek moze samo ibreriti. Hocu da kazem, ne treba se obazirati na njih. I dalje je Zrinjski najozbiljniji kandidat za titulu, dok mi treba da nastavimo sa stabilizacijom i jos jednom uhvatimo Europu, i to je to. Treba biti realan i nastaviti raditi pametno.
1921
-
- Kontakt:
Sve stoji samo nemoj vise akcija Boga ti, pravi smo prosijaci postali, uredu, pomoci klubu treba ali to bi bio ne znam koji put da navijaci spasavaju klub dok oni u upravi glade jaja, ne moze se tako funkcionisati nikako, mi navijaci smo svi od usta odvajali, a za sta? Jel da bi opet prizivali nekakvu akciju. Nek se prihvate rada i nek rade, a ne da se prosi svake godine, ako ne mogu, neka daju priliku nekome drugomeMana je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:19Sve je to pasa u redu sto ti govoris i vecina nas nije zadovoljna sto se Zeljo zadovoljava izlaskom u Europu a ne da se bori za trofeje. Al kazite kako bi to mi mogli biti bolji kada kao prvo nemas lovu da bi doveo bolje igrace, cak mnoga nasa djeca odlaze u druge klubove jer mi nemamo para. Samira ne branim al se mora priznati zahvaljujuci njemu velikim dijelom mi smo otisli u Europu. Sad sto on nije uspio da zadrzi dva najbolja igraca nije njegova krivica jer nikoga nemozes primorati da ostane a da jos nemas para da ga platis. Za upravu govorite kako su nesposobni i ne donose novac a ko je onda otpisao toliki dug i ko je dogovorio sa Magodom i Tanovicem da se pomogne klubu. Ja sam licno ovom sezonom prezadovoljan i volio bi kada bi se napravila neka akcija da se pomogne klubu a onda da trazimo titulu ili kup za pocetak. I sami vidite koliko su kone ulozile al su opet iza nas na tabeli i nisu nas ni jednu utakmicu pobijedili. Zato bi volio da budemo slozni kao navijaci. Treba reci ono sto ne valja al isto tako treba i pohvaliti kada se uradi nesto dobro. A pojedine forumase koji nisu nasi navijaci jednostavno ignorisati i sami ce skontati da su na pogresnoj adresi a sami ce se prepoznati, pametnom je i isaret dosta. Pozdrav svima kojima je plava boja u srcu i samo sirite pozitivu jer samo tako mozemo biti bolji i nego sto jesmo. VTZ….Alipasino je napisao/la: ↑27 jun 2023, 07:02Slusaj pasa moj.Zadovoljiti se sa 3 mjestom i izlaskom u Evropu nesmije bit cilj kluba kao sto je Zeljo.Trenutna radost radi Evrope u kojoj je cilj malo para izvuc je dno.Nemas u toj Evropi nikakvih ambicija.E sad bolje i Evropu nego nista i to se slažem.Problem je sto Zeljo ko klub nesmije dozvolit da je raji bitno samo nek trce nek se bore i meni dosta.Meni nije.Vidiš da ti Bekric odlucuje o igrackom statusu da vraćaš dugove još garant 5 godina.To je pasa moj 15 godina bez titule a zasto.Pa eto nek samo ne ispadnemo pa ako uleti Evropa bice super.Jel misliš da će bit navijacka euforija svake sezone.Dajte nam nekog ko ima para a nevoli Zelju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
BRAVO ALPAAlipasino je napisao/la: ↑27 jun 2023, 07:02Slusaj pasa moj.Zadovoljiti se sa 3 mjestom i izlaskom u Evropu nesmije bit cilj kluba kao sto je Zeljo.Trenutna radost radi Evrope u kojoj je cilj malo para izvuc je dno.Nemas u toj Evropi nikakvih ambicija.E sad bolje i Evropu nego nista i to se slažem.Problem je sto Zeljo ko klub nesmije dozvolit da je raji bitno samo nek trce nek se bore i meni dosta.Meni nije.Vidiš da ti Bekric odlucuje o igrackom statusu da vraćaš dugove još garant 5 godina.To je pasa moj 15 godina bez titule a zasto.Pa eto nek samo ne ispadnemo pa ako uleti Evropa bice super.Jel misliš da će bit navijacka euforija svake sezone.Dajte nam nekog ko ima para a nevoli Zelju.
ZELJEZNICAR IZNAD SVIH
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma kakava ova uprava i ublehasi. Busaju se kako su uplatili porez kao da su oni pare namakli i platili, a ustvari opstina uplatila a ovi se kite tudzim perijem.Jednostavno sa ovim trenutnim u upravi nema napredka ovi su naucili na akcije i donacije
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Samo se treba prodati. I dati apsolutnu vlast covjeku koji nas kupi. Prošlo je davno vrijeme ljubavi i romantike.
Sto prije to ljudi shvate, Zelji ce biti bolje. A i svima nama.drzgemboadislic je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:27Samo se treba prodati. I dati apsolutnu vlast covjeku koji nas kupi. Prošlo je davno vrijeme ljubavi i romantike.
Kakva romantika, kakav qurac.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma ovako nam je bolje, bar je nas klubdrzgemboadislic je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:27Samo se treba prodati. I dati apsolutnu vlast covjeku koji nas kupi. Prošlo je davno vrijeme ljubavi i romantike.
Sto neko napisa,ima li kakav guzonja da ima para a ne voli Zelju,iskustvo me naucilo da nam ovi sto "vole" Zelju uvijek rade o glavi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bolje je ovako, deset godina ista priča. Ide.stabilizacija,vraćamo dugove. Nemamo za naknadu. Gradimo jug, igraci nam idu za dzaba. Al dobro je to. Navijači sanjaju da se stabilizujemo. Igramo Evropu, doveli igraca iz stupcanice. Vjerovatno gori i od Drine. I tako godinama,ista priča..
Klub nam nije 5 godina prodao igrači. Sad samo zamisliti kakvi tu maheri rade i vode klub.. oni mogu samo u vodovoda zavrsiti nešto na šalteru i blagajni, al daj Boze..
Klub nam nije 5 godina prodao igrači. Sad samo zamisliti kakvi tu maheri rade i vode klub.. oni mogu samo u vodovoda zavrsiti nešto na šalteru i blagajni, al daj Boze..
Ovi sto su bacili suplju da ce nam neko zemlju oteti
To su ti uhljebi koji se boje da ce ostat bez uhljebljavanja u zelji
Ja da se pitam dzeki prepisat klub i svu imovinu
Prvo treba rastrejrat ove satro navijace dandare stare
To su ti uhljebi koji se boje da ce ostat bez uhljebljavanja u zelji
Ja da se pitam dzeki prepisat klub i svu imovinu
Prvo treba rastrejrat ove satro navijace dandare stare
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Kakav Dzeko ba libo ga taki za Željom.
Neko ko je biznismen i nema ljubavi prema klubu, a pun ko brod.
Ima budala ala aza kamikaza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne boli dzeku briga za zeljomMocMahale444 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:07Kakav Dzeko ba libo ga taki za Željom.
Dzeko voli zelju bas
Nego covjek nece njegovo ime blizu mutnih radnji
Da je sve ko suza vjeruj s obje rucke bi prihvatio
Sta ce njemu da mu neko npr **** mater zbog mismovica, amara
Da mu neki navijaci pametuju sta je dobro za klub i tako dalje
European competitions