Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

rektalnialpinizam
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la rektalnialpinizam » 11 okt 2020, 23:37

japa je napisao/la:
11 okt 2020, 21:16
I meni je rezultat 6-0 nekako previse, da nisam gledao mec rekao bi da je to bilo kantnanje,a realno 6 gemova je trajalo preko 45 minuta, Djokovic nije bio toliko los cak je imao i pet brejk sansi, jednostavno razlika je bila ta sto je Nadal savrseno odigrao i dobio sve te bitne poene pogotov na Novakove brejk lopte, poene koji su napravili razliku. Stvarnos e rijetko vidja da svaki gem se igrao na prednost i svaki je dobio Nadal i otud rezultat 6-0 koji obzirom na kvalitet Djokoviceve igre sigurno nije trebao biti sto se vidi i po trajanju tih gemova, pa yebote za 45 minuta ljudi odigraju set sa taj brejkom haman. Ali opet i tu idu zasluge Nadalu odigrao ej brutalno dobro na najbitnije poenei kada on tako igra na RG nema tu spasa.
Hajde što nemaš veze o tenisu, to smo skontali, nego ti izgleda ni matematika nije jača strana, a pomalo si i senilan...
🤣🤣🤣🤣🤣

Kakvih 5 BP je imao Djokica u prvom setu?

Imao je 3 BP i to sve u jednom kad je Rafa servirao na 3-0...
Imao je 30-40 i dva puta po prednost i to je sve.

Kako frajer napisa 5 BP, rekao bi čovjek kao da je imao neke šanse Crnogorac, hahaha.

Ne sramoti se bolan, samljela ga mašina za mljevenje mesa, što sam ti najavio u milion postova da će se i desiti.

Prva dva seta su najveća dominacija ikad viđena u finalu GS, kad je ova trojka u pitanju i vjerujem da taj nivo dominacije i rasipanja neće nikad niko ponoviti u finalu GS-a.

@bodi

Ono štivo je nigdje veze, pola gluposti a pola stvari koje i prosječan lik može skontati.
Nahvali ga ti brate bezze...
Ono pod 6. sam se baš nasmijao.
Čuj opustio se Djokica kad je vidio krov, hahahaha...
Jest, opustiš se protiv Rafe koji ima 12/12 na RG, ti sa jednom titulom, hahaha.
Mislim, rečenica koja graniči sa teškim debilizmom i ti ga hladno mazva likom koji ima tenis u malom prstu... 🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

Ali hajde, neka nam se javio i romanopisac, nije dugo pisao gluposti. 🤣🤣🤣🤣🤣
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 11 okt 2020, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 23:38

bombaysaphire je napisao/la:
11 okt 2020, 22:45
bodi123 je napisao/la:
11 okt 2020, 21:37
japa je napisao/la:
I meni je rezultat 6-0 nekako previse, da nisam gledao mec rekao bi da je to bilo kantnanje,a realno 6 gemova je trajalo preko 45 minuta, Djokovic nije bio toliko los cak je imao i pet brejk sansi, jednostavno razlika je bila ta sto je Nadal savrseno odigrao i dobio sve te bitne poene pogotov na Novakove brejk lopte, poene koji su napravili razliku. Stvarnos e rijetko vidja da svaki gem se igrao na prednost i svaki je dobio Nadal i otud rezultat 6-0 koji obzirom na kvalitet Djokoviceve igre sigurno nije trebao biti sto se vidi i po trajanju tih gemova, pa yebote za 45 minuta ljudi odigraju set sa taj brejkom haman. Ali opet i tu idu zasluge Nadalu odigrao ej brutalno dobro na najbitnije poenei kada on tako igra na RG nema tu spasa.
To je zato što je Rafa najveći šampion ikad. Kad zagrize, kad te ufati u mašineriju, nema popuštanja dok sudija ne zovne kraj meča. Energija, šampionski mentalitet, borba i želja... bukvalno je svaki poen igrao kao da je meč lopta, od početka do kraja maksimalni fokus. Takav ubilački instinkt, pored Jordana, nema niti jedan drugi sportista. Novak jest veliki mudonja, clutcher, ali je čak i on daleko od ove dvojice po tom pitanju.
LlullSergio je napisao/la:
11 okt 2020, 21:33
Zna li se sta igra Rafa do kraja godine ?
Kaže da nije siguran za završni masters. Moraju ići ranije u Australiju nego li obično, te radi će imati manje odmora. Iskreno, ne bi me iznenadilo da ovo bude sve za ovu sezonu, jer je već sredina oktobra, izgubio je šanse za broj 1 i nema potrebe da dere koljena po dvoranama.

Novak je prijavio Beč.
Najveći šampioni ikad ne mogu imati serije poraza protiv najvećih konkurenata , 7 zaredom od Đokovića i 5 zaredom od Federera ...
0-16 van šake u zadnjih par godina protiv najvećih konkurenata nemaju "najveći šampioni ikad" ...
Pusti veceras,nek uzivaju,drugi put cemo o tome :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 23:42

Sefkec pusti ga malo da ne prlja temu,dosta ga fkt :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

rektalnialpinizam
Kontakt:

Post Postao/la rektalnialpinizam » 11 okt 2020, 23:48

delinjo je napisao/la:
11 okt 2020, 23:42
Fakat brate čovjek zagadi temu jednim postom.🤦‍♂️🤦‍♂️
Prcajte ga vi dalje, mi smo ga danas prcali na terenu dovoljno. 🤣🤣😁😉😁

Nemoj brate tako, znaju romanopisac, on i slični, moj Đoko je bio favorit danas ili bar 50-50, nisu naučili u školi ni toliko, da je 12>1
🤣🤣🤣🤣🤣...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 23:51

rektalnialpinizam je napisao/la:
11 okt 2020, 23:48
delinjo je napisao/la:
11 okt 2020, 23:42
Fakat brate čovjek zagadi temu jednim postom.🤦‍♂️🤦‍♂️
Prcajte ga vi dalje, mi smo ga danas prcali na terenu dovoljno. 🤣🤣😁😉😁

Nemoj brate tako, znaju romanopisac, on i slični, moj Đoko je bio favorit danas ili bar 50-50, nisu naučili u školi ni toliko, da je 12>1
🤣🤣🤣🤣🤣...
Ma trol obicni,sve mu se svodi na uvrede i ponizavanja,nisu ga odgojili kuci kako treba **** ga...tako da ne treba ga ni citirati samo ignore pa mozda prestane pisati :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 okt 2020, 00:01

Ova dva pacijenta iznad komentarisu dva forumasa a misle da komentarisu istog :rol:

Ali pazi ovo pamecu limitirani sevcet mi prica o matematici i racunanju, lik kojem je trebalo da se javi 10 forumasa i ispise 10 strainca na temi da mu objasne racunanje ATP liste haahahaha pa placem znaci :rol: Izvini rektalni alpinisto magu matematike nije 5 brejk lopti vec 3, kakva greska dobro si me uhvatio fakat ne znam racunati :mrgreen:

I opet da kazem da mi je dragojer je Rafa pobjedio jer bi rektalni alpinista ponovo nestao, ko bi cekao da se vrati ko mudo labudovo.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 okt 2020, 00:13

Najveći šampioni ikad ne mogu imati serije poraza protiv najvećih konkurenata , 7 zaredom od Đokovića i 5 zaredom od Federera ...
0-16 van šake u zadnjih par godina protiv najvećih konkurenata nemaju "najveći šampioni ikad" ...
Najveci sampioni ne mogu imati serije poraza ali zato mogu spusiti tri finala zaredom na svom omiljenom gs turniru i podlozi od rivala. Nema veze sto je Nadal otresao laznog goata na svim podlogama u finalima gsova dok ovaj njega nije, bitno je ipak da je izgubio pet zaredom na nekim turnirima, to je kljucno yebes finala i GSove sad to vise nije bitno :mrgreen: Mogu i najveci sampioni 11 godina zaredom ne biti br.1, nema veze :rol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 okt 2020, 00:22

Rafa je prvo osvojio 4 RG-a zaredom pa je bila godina pauze, pa 5 zaredom pa 2 godine pauze.
Tom logikom sad ide 6 titula zaredom? Vec smo na 4...
Vamos!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 okt 2020, 00:26

japa je napisao/la:
12 okt 2020, 00:13
Najveci sampioni ne mogu imati serije poraza ali zato mogu spusiti tri finala zaredom na svom omiljenom gs turniru i podlozi od rivala. Nema veze sto je Nadal otresao laznog goata na svim podlogama u finalima gsova dok ovaj njega nije, bitno je ipak da je izgubio pet zaredom na nekim turnirima, to je kljucno yebes finala i GSove sad to vise nije bitno :mrgreen: Mogu i najveci sampioni 11 godina zaredom ne biti br.1, nema veze :rol:
AO je neki turnir ?
Pišem o Nadalu , ne o Federeru .
Ja nisam napisao da je Federer najveći šampion ikad , i moj post se odnosi na to da je Bodi napisao za Nadala da je najveći šampion ikad , i uporedio sa Jordanom .
Ja sam naveo činjenice , znači činjenice da najveći šampion je imao serije poraza od kojih su većine bila polufinala i finala .
Na sve to ti odgovaraš sa Federerom i njegovim porazima i statistikom oko broja 1 .
Konstantno u svojim komentarima izbjegavaš činjenice kada ti ne odgovara, a iste koristiš da pljuješ Federera ...

Shevcet te ispravio oko brejk lopti , ti njega prozivaš oko ATP liste , kakva ti je to furka ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 okt 2020, 01:39

Ali ubjedljivo najveći idiot iz situacije izlazi Goran. Koji mamlaz moraš bit da javno izađeš i kažeš da Rafa nema ama baš nikakve šanse u finalu, na Šatrieru. Zamislite sad Roiga ili Moyu da izjave nešto slično za Novaka, imam osjećaj da bi ih Rafa upucao u čelo.

To je taj balkanski pogani mentalitet, sami sebi smo uvijek bili najveći dušmani. Da sam na mjestu Novaka još večeras bih ga šutnuo nogom iz ekipe.
"Gledali smo Nadala u Parizu i sve je isto kao uvijek, ali nije isto. Ovo su perfektni uvjeti za Novaka, ali za Nadala ne! Nadal će uvijek dobiti one koje treba dobivati. Po meni Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uvjetima, po ovakvoj zemlji i s Novakom koji mu je već ušao u glavu.
:lol: :lol: :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 12 okt 2020, 02:01

malo off-topic ali: Arina k**vo otrovana :cry:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 12 okt 2020, 06:08

Ovaj Djoković ko da nije Srbin, samo ih džaba sramoti po svijetu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 12 okt 2020, 07:28

bodi123 je napisao/la:
japa je napisao/la:
To je zato što je Rafa najveći šampion ikad. Kad zagrize, kad te ufati u mašineriju, nema popuštanja dok sudija ne zovne kraj meča. Energija, šampionski mentalitet, borba i želja... bukvalno je svaki poen igrao kao da je meč lopta, od početka do kraja maksimalni fokus. Takav ubilački instinkt, pored Jordana, nema niti jedan drugi sportista. Novak jest veliki mudonja, clutcher, ali je čak i on daleko od ove dvojice po tom pitanju.
LlullSergio je napisao/la:
11 okt 2020, 21:33
Zna li se sta igra Rafa do kraja godine ?
Kaže da nije siguran za završni masters. Moraju ići ranije u Australiju nego li obično, te radi će imati manje odmora. Iskreno, ne bi me iznenadilo da ovo bude sve za ovu sezonu, jer je već sredina oktobra, izgubio je šanse za broj 1 i nema potrebe da dere koljena po dvoranama.

Novak je prijavio Beč.
Možeš li nam navesti iste te nizove na šljaci? Pa da vidimo mogu li oni biti najveći šampioni?
Mi nikada odustati necemo...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 okt 2020, 09:20

japa je napisao/la:
12 okt 2020, 00:01
Ova dva pacijenta iznad komentarisu dva forumasa a misle da komentarisu istog :rol:

Ali pazi ovo pamecu limitirani sevcet mi prica o matematici i racunanju, lik kojem je trebalo da se javi 10 forumasa i ispise 10 strainca na temi da mu objasne racunanje ATP liste haahahaha pa placem znaci :rol: Izvini rektalni alpinisto magu matematike nije 5 brejk lopti vec 3, kakva greska dobro si me uhvatio fakat ne znam racunati :mrgreen:

I opet da kazem da mi je dragojer je Rafa pobjedio jer bi rektalni alpinista ponovo nestao, ko bi cekao da se vrati ko mudo labudovo.
Japa Paja što te to nema na NBA temi ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 12 okt 2020, 10:23

10.Skoro je napisao/la:
12 okt 2020, 07:28
bodi123 je napisao/la:

Novak je prijavio Beč.
Možeš li nam navesti iste te nizove na šljaci? Pa da vidimo mogu li oni biti najveći šampioni?
ako rafa zavrsi sezonu nole je manje vise i matematicki obezbjedio rekord po sedmicama (ako ATP stvarno ispravi nepravedan sistem). tacno je da kod rafe nema opustanja ni na 1 loptu i to mi se najvise i svidja kod njega. sto se tice propustanja WTFa mislim da bi to bilo dobro za rafu ali i za noleta. jedino nije za feda. propuistanje USO se pokazalo kao odlican potez na primjer. otpoceo bi ranije pripreme za AO. dosao odmoran i spreman. sa tim slemom bi ostavio nooleta daleko iza sebe. kompletirao dupli slem karijere i presao rodju po broju titula. jos jedna zanimljivost vezana za ovo finale je da je pobjednik ujedno i vodeci po W% u karijeri. rafa i nole su se tu izdvojili i toliko su blizu jedan drugom da je pobjednik meca odlucivao o tome ko ce biti i prvi u toj vaznoj kategoriji. tu jos moze biti promjena ali najvjerovatnije ce neko od njih 2 imati i ovaj dosta vazan rekord. a i da se dotaknem ovih posljednjih stvari o kojima ste pricali. naravno da je rafin rezime prvenstveno baziran na uspjesima na sljaci (pa cak i ovaj W% karijere izmedju ostalog, tu je rafa na nevjerovatnih 92% na sljaci ali je "tek" 9 na betonu i nije u top 10 na travi, dok je nole recimo u top 4 na sve 3 podloge i prvi na betonu). 13 od 20 slemova je sa RGa. itu je ubjedljivo najjaci svih vremena. i glupo je pitanje kako mogu fed i nole biti najveci ako su slabiji na sljaci od rafe kada je on slabiji na 2 od 3 podloge od oba svoja najveca rivala. i to mu je i te kako minus. u ostalom, prevelika zavisnost od sljake je i te kako uticala na neke druge jako vazne rekorde. on moze sa osvajanjem skoro svega na sljaci da nadoknadi nesto slabiji CV na ostalim podlogama sto se tice slem i masters titula. ali ima tu jako velikih rupa. prvenstveno jer nije dominantan na svim podlogama. tako nikada nije spojio 2 sampionske godine. vjerovatno ce zaostajati za noletom (bar nakon ove godine) sa time. uz to je bio najbolji teniser na svijetu "samo" oko 4 godine (209 sedmica) dok su cak 5orica tenisera u ATP eri tenisa bili bar po godinu dana duze na samom vrhu. a njegova 2 najveca rivala cak i po 2 godine (50% duze). i to su ozbiljne mane u cijeloj GOAT diskusiji. kako mozes biti GOAT ako je 5 njih bilo daleko duze na vrhu od tebe a tvoji direktni suparnici cak po 2 godine! kako god, fed vjerovatno vrlo brzo gubi sve rekorde i nece imati ni 1 vazniji rekord u vlasnistvu. YE#1, sedmice, slemove, velike titule, zlatni masters, 4 slama u istom trenutku, naj sezonu, naj godinu, rekord po poenima, W%, h2h znaci nece drzati nista od toga i tu svaka prica o GOATu takodjer prestaje za njega.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 12 okt 2020, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 okt 2020, 10:28

bodi123 je napisao/la:

Novak je prijavio Beč.
ne samo novak nego svi zdravi iz top 10 osim rafe i zvereva, entry cutoff je na 27
ne kontam u čemu je fazon, garant imaju viška para tamo

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 12 okt 2020, 10:34

fazon je da je cijela azija otkazana i nema nekih turnira do kraja godine. nole ce igrati 3 turnira u 2 mjeseca sto nije pretjerano tesko (inace bi igrao peking ili tokio, isto ATP500, i sangaj a ovako ce samo bec). nole juri 1 od najvaznijih rekorda (sedmice na vrhu) kao i YE#1 (izjednacio bi se sa pitom i odmakao od rafe i feda). sa 2 pobjede u becu bi obezbjedio YE#1 a svaki poen ce biti vazan u borbi za rekord u sedmicama, ako rafa ne otkaze sezonu vec sada. a treba malo i da trenira u dvorani pred WTF. u parizu inace moze do titule ali ne i do novih poena i sta tamo uradi ne utice na njegov saldo dok u becu i WTFu moze da zaradi 500 odnosno 1500p. sa WTFom bi se izjednacio sa fedom po tim titulama.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 12 okt 2020, 10:54

@lucky13 opusti se prijatelju, busenje je bilo prejako al Boze moj oporavit cete se.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 okt 2020, 11:06

ma ja, jasno, svako ganja ono što mu još fali.
novak ganja sve, rafa GSove a roger valjda da odigra još kakav turnir...
mada, meni je sve ovo bezveze i nasilu, može pričat ko šta hoće

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 okt 2020, 11:46

lucky13 je napisao/la:
12 okt 2020, 10:34
fazon je da je cijela azija otkazana i nema nekih turnira do kraja godine. nole ce igrati 3 turnira u 2 mjeseca sto nije pretjerano tesko (inace bi igrao peking ili tokio, isto ATP500, i sangaj a ovako ce samo bec). nole juri 1 od najvaznijih rekorda (sedmice na vrhu) kao i YE#1 (izjednacio bi se sa pitom i odmakao od rafe i feda). sa 2 pobjede u becu bi obezbjedio YE#1 a svaki poen ce biti vazan u borbi za rekord u sedmicama, ako rafa ne otkaze sezonu vec sada. a treba malo i da trenira u dvorani pred WTF. u parizu inace moze do titule ali ne i do novih poena i sta tamo uradi ne utice na njegov saldo dok u becu i WTFu moze da zaradi 500 odnosno 1500p. sa WTFom bi se izjednacio sa fedom po tim titulama.
Buraz šta misliš hoće li uzdrmati Novaka ovaj baš težak poraz ? Jeste njemu AO omiljen ( tako izjavljuje ) , Wimbledon je Wimbledon , ali nekako kroz karijeru Novak je pokazao da mu je najviše stalo do RG-a ...
Sreća pa ima vremena do AO , da se igralo kako je trebalo u maju i Wimbledon bi trpio ...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: darker10 i 11 gostiju.