FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ok, odjavljujem se sa interneta nisam dobar 

BOMBA !!!
Otac Victora Valdesa i njegov menadzer Gines Carvajal obavijestili klub da Victor nece produziti ugovor.
Otac Victora Valdesa i njegov menadzer Gines Carvajal obavijestili klub da Victor nece produziti ugovor.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
U nekom realnom svijetu on bi trebao plaćati dobru cifru Barci da bi branio za istu.
- JohnLennon
- Kontakt:
Upravo citam. Navodno su na probu doveli ter Stengena ali su ga odbili obzirom da nije mogao istrcati pet uzastopnih sedamdesetmetarskih sprintova.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ne vjerujem da bi Valdes to urado nakon svih godina u Barceloni.
Pa tu je izgradio svoju karijeru.
A i ne izgleda mi kao neko ko je takav.
Vjerovatno se zasitio Primere i zeli u Englesku.
Pa tu je izgradio svoju karijeru.
A i ne izgleda mi kao neko ko je takav.
Vjerovatno se zasitio Primere i zeli u Englesku.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
mandraX je napisao/la:U nekom realnom svijetu on bi trebao plaćati dobru cifru Barci da bi branio za istu.

covjek objasnio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zelim da Valdes dugo godina brani u Barceloni. Osim sto ima najbrzu repliku sudiji u svijetu jako je koristan da popuni kvotu od 11 igraca na terenu. Tu i tamo zabavi cijelu spanjolsku javnost kad se pojavi kao ozbiljan kandidat za golmana reprezentacije.
Kako sto vidimo, jako koristan igrac!
Kako sto vidimo, jako koristan igrac!
Debilko mali, ti bi postavljao neke uslove upravi i slično tome.The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014.
Poslije Oleguer-a, najgori dugogodišnji promašaj Barce.
Saopstenje menadzera:
" Menadzeri golmana FC Barcelona Vitora Valdesa obavjestavaju klub o defnitivnoj odluci naseg sticenika da ne produzi ugovor koji istice 2014 godine,i samim tim ne zele da ulaze u bilo kakve pregovore o novcu"
Eto.
Odradit ce do kraja i to je to.
" Menadzeri golmana FC Barcelona Vitora Valdesa obavjestavaju klub o defnitivnoj odluci naseg sticenika da ne produzi ugovor koji istice 2014 godine,i samim tim ne zele da ulaze u bilo kakve pregovore o novcu"
Eto.
Odradit ce do kraja i to je to.
Bez obzira sto sam ga kritikovo (
),volio bi da produzi ugovor.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Moze li jos neko istu vijest kopirat i objaviti?
Nije problem.Dakakos je napisao/la:Moze li jos neko istu vijest kopirat i objaviti?
The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014.
Volim tvoju poslusnost!mandraX je napisao/la:Nije problem.Dakakos je napisao/la:Moze li jos neko istu vijest kopirat i objaviti?
The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014.
- JohnLennon
- Kontakt:
Steta, volio bih da ostane u Barci. Zna dodavati loptu suigracima.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Sve za raju.Dakakos je napisao/la: Volim tvoju poslusnost!
Valdes pokazao koliko voli klub, njegov odlazak najvece pojacanje iduce godine 

ser del barça es el millor que hi ha !
ode hvala dragom Bogu 

E što će usrećit' klub za koji potpiše Bogu moj.nate je napisao/la:ode hvala dragom Bogu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.