Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mah, da me rubentini manje mrze, ne može to čovjek podnijeti druže, oglodali me do kostimilanist je napisao/la:druze Chini sta si se to maskirao![]()
pa nemoj da te cudi ako ni cagliarija ne dobiju,mora i cagliari negdje da procepiLabatm87 je napisao/la:Vala ako Cagliarija ne možemo dobiti kojeg je Palermo u Januaru dobio 5:0 onda ne znamCagliari zadnjih 10 tekmi samo jednu uzeo uz 3 remija,a nas nisu dobili od 1998, a bod na San Siru uzeli koliko sam vidio zadnji put 1999 godine
oskarboy je napisao/la:pa nemoj da te cudi ako ni cagliarija ne dobiju,mora i cagliari negdje da procepiLabatm87 je napisao/la:Vala ako Cagliarija ne možemo dobiti kojeg je Palermo u Januaru dobio 5:0 onda ne znamCagliari zadnjih 10 tekmi samo jednu uzeo uz 3 remija,a nas nisu dobili od 1998, a bod na San Siru uzeli koliko sam vidio zadnji put 1999 godine
Ako se dobro sjećam,nismo ni u Firenci izgubili godinama,pa su nas ljudi prije par dana otresli sa pola snage.Labatm87 je napisao/la:Vala ako Cagliarija ne možemo dobiti kojeg je Palermo u Januaru dobio 5:0 onda ne znamCagliari zadnjih 10 tekmi samo jednu uzeo uz 3 remija,a nas nisu dobili od 1998, a bod na San Siru uzeli koliko sam vidio zadnji put 1999 godine
To jeste,ali opet su nas kuci uzimali tj na San Siru, jbg Fiorentinu i Cagliari ne mozemo porediti nikakoAgentttB je napisao/la:Ako se dobro sjećam,nismo ni u Firenci izgubili godinama,pa su nas ljudi prije par dana otresli sa pola snage.Labatm87 je napisao/la:Vala ako Cagliarija ne možemo dobiti kojeg je Palermo u Januaru dobio 5:0 onda ne znamCagliari zadnjih 10 tekmi samo jednu uzeo uz 3 remija,a nas nisu dobili od 1998, a bod na San Siru uzeli koliko sam vidio zadnji put 1999 godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.