FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buddy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buddy » 18 sep 2010, 22:21

Jel ono Lazo nabacio Savicu kod prvo gola ?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 22:22

Buddy je napisao/la:Jel ono Lazo nabacio Savicu kod prvo gola ?
jest, Popović je bio asistent kod prvog gola.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2010, 22:23

U prvom sasvim ok igra,u drugom nakon gola nista,sve u svemu pobjeda bez primljenog gola,odrzali prikljucak sa Borcem,idemo dalje,slijedeca stanica Mostar!

Kerla borben,Stana nije za beka ni lijevog ni desnog,Colici nista posebno,E.Colic imao sansu kod 0-0,Savic nesto dominantniji nego inace,Svraka izgubio kompas,Zeba majstor,Lazo k'o uvijek + asistencija,Mesic trom totalno,Rovcanin k'o uvijek,Visca zivahan,Perak malo igrao.Seha besposlen.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2010, 22:24

baXuz je napisao/la:Svi vi koji kazete da je Lazar veceras lose odigrao nemate blage veze o fudbalu. Veceras je upravo Lazar uz Kerlu bio najbolji igrac na terenu. Ne volim da komentarisem ali me pravo nerviraju ovi koji blate igraca koji ima tu ulogu u timu. Ni svjesni niste koliko smo sretni sto imamo jednog igraca kao sto je Popovic. Da je vecina ovih "kriticara" ikada igrala profesionalno fudbal znali bi o cemu pricam. Necu da ulazim u raspravu i dzaba se nerviram, ovo je bio moj prvi i zadnji komentar sto se tice ove utakmice.
Ma los je samo tako.. ;)
Da mi imamo npr. jednog Skoru bili bi puno bolji..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 sep 2010, 22:25

Uvijek me Lazo iznenadi :D
Ajd barem je upisao jednu asistenciju i 3 gola :D

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 sep 2010, 22:25

kakva je kerla samo institucija u odbrani, pa to je cudo... kud samo momak nema malo vise pameti sa ovim potezima oko potpisivanja ugovora :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

gracic
Kontakt:

Post Postao/la gracic » 18 sep 2010, 22:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:
baXuz je napisao/la:Svi vi koji kazete da je Lazar veceras lose odigrao nemate blage veze o fudbalu. Veceras je upravo Lazar uz Kerlu bio najbolji igrac na terenu. Ne volim da komentarisem ali me pravo nerviraju ovi koji blate igraca koji ima tu ulogu u timu. Ni svjesni niste koliko smo sretni sto imamo jednog igraca kao sto je Popovic. Da je vecina ovih "kriticara" ikada igrala profesionalno fudbal znali bi o cemu pricam. Necu da ulazim u raspravu i dzaba se nerviram, ovo je bio moj prvi i zadnji komentar sto se tice ove utakmice.
Ma los je samo tako.. ;)
Da mi imamo npr. jednog Skoru bili bi puno bolji..

Da pitari imaju Lazu prošetali bi se ligom!
ŽEEEEELJOOOOO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 sep 2010, 22:28

forza je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odgovorio je momak umjesto mene
pa dobro to je istina ... al ja sam mislio ti nesto drugoo preciziras ... ma jbg ona stara dobra bodove pisi, igru brisi ... ova je dobra dok bodova ima :D
ma sta cu drugo precizirati :D
ovakva igra na strani ne moze donijeti puno toga, nazalost
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2010, 22:30

zlaya_tm87 je napisao/la:kakva je kerla samo institucija u odbrani, pa to je cudo... kud samo momak nema malo vise pameti sa ovim potezima oko potpisivanja ugovora :roll:
...i dodavanjem lopte.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 22:37

zlaya_tm87 je napisao/la:kakva je kerla samo institucija u odbrani, pa to je cudo... kud samo momak nema malo vise pameti sa ovim potezima oko potpisivanja ugovora :roll:
Izgleda da je Kerlin problem što ima nekog ko ga vrlo loše savjetuje, neki savjetnik i menager koji ga tjera da pravi vrlo glupe i nepromišljene poteze.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 sep 2010, 22:42

drop je napisao/la:
Izgleda da je Kerlin problem što ima nekog ko ga vrlo loše savjetuje, neki savjetnik i menager koji ga tjera da pravi vrlo glupe i nepromišljene poteze.
citaj redzepagic
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2010, 22:54

E taj Redžepagić je jedan obicno ublehaš i jeftina varalica koja je imala nenormalnu srecu kad je pokupio Džeku i sad misli preko njegovog imena da je neki menager.
Pa koliko je dobar menager najbolje pokazuje cinjenica da jednostavno ne može/ne zna naci kupca za Džeku i ovaj mora da igra u prosjecnom Wolfsburgu ,ali nebitno sad to.
Kerla bi trebao misliti malo više Svojom glavom, pa valjda se i on nešto pita i koristi mozak.
Njemu je Željo prvi ponudio ugovor, znaci klub izašao PRVI u susret (isli slucaj kao i sa Cocalićem).
Pa kada ti najveci bh klub sam nudi ugovor ,pa ima trciš da ga potpišeš :!: :!: ali jok hajvana njegov menager trpa glupostima,truje mu mozak, ti si zvijezda ovo ono, ja cu tebe prodati u pravi klubi ,ima da budeš zarađivao mnogo više para itd.
Jbg to je naša liga...svega se nakotilo oko klubova i samo vrebaju ko lešinari....meni su veci krivci sami igraci koji nemaju ni grama mozga da malo sjednu i razmisle o svemu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2010, 22:55

drop je napisao/la:E taj Redžepagić je jedan obicno ublehaš i jeftina varalica koja je imala nenormalnu srecu kad je pokupio Džeku i sad misli preko njegovog imena da je neki menager.
Pa koliko je dobar menager najbolje pokazuje cinjenica da jednostavno ne može/ne zna naci kupca za Džeku i ovaj mora da igra u prosjecnom Wolfsburgu ,ali nebitno sad to.
Kerla bi trebao misliti malo više Svojom glavom, pa valjda se i on nešto pita i koristi mozak.
Njemu je Željo prvi ponudio ugovor, znaci klub izašao PRVI u susret (isli slucaj kao i sa Cocalićem).
Pa kada ti najveci bh klub sam nudi ugovor ,pa ima trciš da ga potpišeš :!: :!: ali jok hajvana njegov menager trpa glupostima,truje mu mozak, ti si zvijezda ovo ono, ja cu tebe prodati u pravi klubi ,ima da budeš zarađivao mnogo više para itd.
Jbg to je naša liga...svega se nakotilo oko klubova i samo vrebaju ko lešinari....meni su veci krivci sami igraci koji nemaju ni grama mozga da malo sjednu i razmisle o svemu.
Ne bi onda 90% njih ni bilo fudbaler da ima nesto u mozgu.
Tesko protiv Veleza nama ako i sutra kiksaju u gostima.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 sep 2010, 22:57

Bod protiv Veleža bi bio odličan

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 sep 2010, 22:57

Stadion Grbavica:
Zeljo-Zvijezda 2:0
Zeljo-Leotar 8:0
Zeljo-Rudar 2:0
Zeljo-Drina 2:0

jos nismo gol primili uz gol razliku 14:0 impresivno, steta sto na gostovanjima nije ni priblizno, al bit ce bolje nadam se, ovo danas kilavo..kilavo.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 18 sep 2010, 23:34

pa sigurno je da kerla nebi igrao da nije doslo do potpisa ugovora,siguran sam da mu osim nebi dozvolio to,stvarno on je fantastican u odbrani,jos tu vasilica dodati i mislim da bi imali jacu odbranu,a sto se tice veceras svega ne znam sve je nekako izgledao da se igra koliko treba bez umora,mislim da ce velez biti vrlo vazna utakmica,ako je izgubimo onda necu vise razmisljati o titulu jer bi bilo nerealno,ako njih ne mozemo dici i slaviju u lukavici na domacem terenu onda pisaj sezonu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 sep 2010, 23:36

Lagano i pametno. Nema se nista posebno reci. Odlicne makazice Popovica. :)
Zasto je Osim "poludio" pred kraj utakmice, nije mi bilo jasno?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 sep 2010, 23:40

Pa ljudi moji hoćwtw li prestati kukati i srati bez veze više.
Prošli sezonu u 7. kolu smo imali 10 bodova,a ove sezone koliko vidim imamo 12 samo smarate glupim pričama.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 sep 2010, 23:45

gollum je napisao/la:Lagano i pametno. Nema se nista posebno reci. Odlicne makazice Popovica. :)
Zasto je Osim "poludio" pred kraj utakmice, nije mi bilo jasno?
Zato što je sudija Kožul dao žuti karton Rovčaninu, a ranije je dao žuti i Kerli i Popoviću. Doduše, Rovi je ovo treći i ne igra protiv Veleža.

Gol Kerle je poništen, a nije trebao biti. Čist k'o suza.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 18 sep 2010, 23:46

Nije neko mjerilo igra protiv ovakvih ekipa, al bitno je da se utakmica rutinski odradila i upisala 3 boda. Lazi je ovo 2 zuti karton, pa zbog toga je i Osim bio onako ljut. Od igraca ocekujem da dodju do samopouzdanja, jer kako objasniti da mi Leotara devastiramo sa 8-0, nas Siroki lagano 4-1, a danas Leotar , Sirokog pobjedi( + promasen penal za Leotar) :roll: . Za Velez smo jaci za Markovica,Besliju, Radovanovica tako da cemo biti u punom sastavu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Hrasno15, Lekqqq1921, voltron30 i 44 gosta.