jbg jaraneVolimLiverpool je napisao/la:Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga

al zašto igraš te 2,3 lige košarke jbt ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jbg jaraneVolimLiverpool je napisao/la:Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga
Ako ne nastave u naredna 24 h obracunava se kvota 1.mudovište je napisao/la:igrao sam na wwinu Libertad - Cerro Porteno obje ekipe ne daju gol,rezultat je bio 0-1 i utakmica je prekinuta sad me zanima jesam li prosao il se obracunava kvota 1 ?
ma sa ovom seviljom nisam nikad nacisto , obarala me je nekoliko puta a veceras mislim a bi trebala uzeti jest getafe uzeo 3 boda barcaloni al to je mislim bilo vise sretno nisam gledao utakmicu al sam po komentarima to zakljucio oni jedan sut i go i tako to , mislim da je tu najbolje kartone over racunaj spahica odmah jedan zutiMub1 je napisao/la:Dovro jutro svima hehe juce vidim slabo i kod vas niko se ne hvali al et danas je novi dan i nova ponuda bit ce nesto.
Danas Lazio-Novara 1
Sevilja-Getafe ovaj par bi trebao biti 1 Sevilja pocinje sve bolje da igra a Getafe dobio veliku barselonu na svom terenu tako da su na krilima i mislim da ce.dobro parirati sta vi mislite?
ma sad ce nba to ce biti puno bolje od ove euro lige ...CoDe je napisao/la:Gledam ove lističe raja fino pogadza ove igrače više / manje poena čini mi se ko to prati i ko zna ovako ko bi mogao ici da je to najbolje igrati . Ima ovdje par momaka koji prate te kosarkase pa bi mogli svi izbaciti svoje misljenje o njih 10 i da to stavimo na jedan sistem s dobrim ulogom
Jucer je bas odlican dan bio, skoro svi favoriti su dobili ...Mub1 je napisao/la:Dovro jutro svima hehe juce vidim slabo i kod vas niko se ne hvali al et danas je novi dan i nova ponuda bit ce nesto.
Danas Lazio-Novara 1
Sevilja-Getafe ovaj par bi trebao biti 1 Sevilja pocinje sve bolje da igra a Getafe dobio veliku barselonu na svom terenu tako da su na krilima i mislim da ce.dobro parirati sta vi mislite?
ja sam igro liverpool i lazioSPY je napisao/la:Liverpool, Sevilla, Lazio, Reims.
Gledajuci statistiku ove četri ekipe bi danas trebale pobjedit. Izbaci uljeza.
ovdje ce svi gosti dati gol tako da mislim da ce ovdje biti dva iznenadenjaSPY je napisao/la:Liverpool, Sevilla, Lazio, Reims.
Gledajuci statistiku ove četri ekipe bi danas trebale pobjedit. Izbaci uljeza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.