FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirsonetz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirsonetz » 03 nov 2025, 08:24

LloriS je napisao/la:
02 nov 2025, 15:10
mirsonetz je napisao/la:
02 nov 2025, 15:05
PitaKupusnjacaTZ je napisao/la:
02 nov 2025, 14:58
Jel ti Mirso sad ova situacija sa Secrovicem sama odgovorila zasto?
Ne znam buraz nemam gdje gledati pratim text prenos na sportsporz jbga moram cekat poslije da izbace golove i to. Jbga tako je kako je ja sta cemo koliki sam baksuz da sam rodjen u minhenu bio bi mrtvi navijac tsv koji gubi redom ne bi bio bayerna…
https://www.jagledam.online/MY-TV-uzivo-stream

Evo linka druze, samo otvori link broj 2, steta samo sto je Mahmud izasao upravo sad, dar mar je radio
Hvala drug od srca al ne podrzava meni jer ne gledam sa ba domene nmvz jbga
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 nov 2025, 10:06

jučer gledam Amer Ordagić u Bratstvu, momak se poigrava protiv Igmana. Tako lagan na lopti, šmeker i ima još u njemu znanja.
nije neke trke, ali stvara šanse, proigrava igrače, msm da mu je 32 godine. Bolje da smo njega doveli umjesto halilovića i šećera.

ali šta je tu je. rezultati su loši, administrativno ne znam kako stojimo. U svakom slučaju nije gore od čaršijske urpave
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 03 nov 2025, 12:55

Kod nas se uvjek,kod svake uprave rezultati vezu za plate jbt. Zamisli duguju mu se plata dvije i ide covjek da unisti klub,firmu nebitno....To samo u Slobodi moze.
Zrinjski, Zeljo, pa i to Sarajevo, Velez,Siroki svima se desi u sezoni jednom dva put kasne plate.....pa igraju ljudi.
Trce, ovo treba macolom udarat u glavu
Tvoje je da igras,trcis i boris se za sto bolji rezultat a sve drugo se moze rijesiti.
Nema tu sta ba,3-4 igraca izmedju 27-32 god da imas malo iskusnijih ovo ostalo 19-23-24......
Niti moze sve starci niti djeca.
Na zimu totalni remont, i pustiti se te price mi idemo odma PL,ajde Azmire rijesi u miru klub iznutra, dovedi u Red pa onda ganjaj rez ovako ne moze.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 nov 2025, 13:41

naravno da može, koliko para toliko muzike. sve ono što su napravili i uzo i mizo i šećer doći će na naplatu pa će se morati plaćati igrača puno više nego što vrijedi jer su izvarani na sve mogue načine
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2025, 13:51

DamirT je napisao/la:
02 nov 2025, 21:35
Samo ih derati na pauzi da dusu povracaju.
Tako je :thumbup:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 4 gosta.