Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
imaju i oni Culuma:DHamo je napisao/la:Mimić![]()
bolje da nijeforza je napisao/la:podrska Besliji ......
jel nam ono i veliki IVICA OSIM bio na tekmi ?*?
a sto ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bolje da nijeforza je napisao/la:podrska Besliji ......
nije imao sta vidjet... Pogotovo drugo poluvrijemeforza je napisao/la:a sto ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bolje da nijeforza je napisao/la:podrska Besliji ......
i ja rekoh sreca pa ne znaju !Buddy je napisao/la:Sreca pa oni iz Drine ne znaju primat, predkraj utakmice mogli su 2 da nam uvale
pa dobro to je istina ... al ja sam mislio ti nesto drugoo preciziras ... ma jbg ona stara dobra bodove pisi, igru brisi ... ova je dobra dok bodova imaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odgovorio je momak umjesto mene
baXuz je napisao/la:Svi vi koji kazete da je Lazar veceras lose odigrao nemate blage veze o fudbalu. Veceras je upravo Lazar uz Kerlu bio najbolji igrac na terenu. Ne volim da komentarisem ali me pravo nerviraju ovi koji blate igraca koji ima tu ulogu u timu. Ni svjesni niste koliko smo sretni sto imamo jednog igraca kao sto je Popovic. Da je vecina ovih "kriticara" ikada igrala profesionalno fudbal znali bi o cemu pricam. Necu da ulazim u raspravu i dzaba se nerviram, ovo je bio moj prvi i zadnji komentar sto se tice ove utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.