U Koperu iz Slovenije!1922VFC1981 je napisao/la:Mladog tolica mladja raja iz veleza hvale,pa ajde cekajmo godinu dvije da vidimo tog momka.Nadati se pojacanjima i PERO bi bio pun pogodak ne znam u kakvoj je formi ali kako je igrao za nas zasluzio je da ga gledamo jos jednom![]()
gdje je igrao zadnju godinu?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prkosni i Ponosni od 1922
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jedan od najboljih igrača Čelika blizu prelaska u Velež
Datum: 2015-01-13 18:45:56
Alen Dedić u posljednjih nekoliko sezona jedan je od najboljih fudbalera zeničkog Čelika.
Prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi ovaj fudbaler mogao preći u Velež. Naime čelnici Rođenih su kontaktirali ovog fudbalera, koji je u prvi mah odlučio da ostane u Zenici.
Ipak odlaskom trenera Milomira Odovića, moglo bi se desiti da Dedić napusti Zenicu i preseli u Mostar.
Naime kako saznaje naš portal Uprava Veleža ponovo je kontaktirala ovog fudbalera te započela nove pregovore oko dolaska u Mostar, a čini se kako bi ovoga puta razgovori mogli uroditi plodom, te da bi Dedić mogao preseliti u Mostar. Ukoliko zaista dođe do realizacije ovog transfera, Dedić bi se do kraja sedmice trebao priključiti pripremama novog kluba.
U dosadašnjoj karijeri pored Čelika, Dedić je još nastupao i za Jedinstvo Bihać, Krajišnik i Rijeku.
Datum: 2015-01-13 18:45:56
Alen Dedić u posljednjih nekoliko sezona jedan je od najboljih fudbalera zeničkog Čelika.
Prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi ovaj fudbaler mogao preći u Velež. Naime čelnici Rođenih su kontaktirali ovog fudbalera, koji je u prvi mah odlučio da ostane u Zenici.
Ipak odlaskom trenera Milomira Odovića, moglo bi se desiti da Dedić napusti Zenicu i preseli u Mostar.
Naime kako saznaje naš portal Uprava Veleža ponovo je kontaktirala ovog fudbalera te započela nove pregovore oko dolaska u Mostar, a čini se kako bi ovoga puta razgovori mogli uroditi plodom, te da bi Dedić mogao preseliti u Mostar. Ukoliko zaista dođe do realizacije ovog transfera, Dedić bi se do kraja sedmice trebao priključiti pripremama novog kluba.
U dosadašnjoj karijeri pored Čelika, Dedić je još nastupao i za Jedinstvo Bihać, Krajišnik i Rijeku.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ne znam odakle vam ovo za Pejića.Produžio ljetos ugovor na dvije godine, standardan.Mislim da ostaje.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Re: Odg: RSD Velež Mostar
I ja sam se nasmijao kad sam to cuo jer znam da vas trener ozbiljno racuna na njega..Crvena1981Armija je napisao/la:Ne znam odakle vam ovo za Pejića.Produžio ljetos ugovor na dvije godine, standardan.Mislim da ostaje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- pravnik1981
- Kontakt:
Nakon onih poplava Matijas je reko da ostaje vjecno u Velezu sto se njega ticeesprit24 je napisao/la:I ja sam se nasmijao kad sam to cuo jer znam da vas trener ozbiljno racuna na njega..Crvena1981Armija je napisao/la:Ne znam odakle vam ovo za Pejića.Produžio ljetos ugovor na dvije godine, standardan.Mislim da ostaje.

-
- Kontakt:
PEJIC dolazi sigurno dali su mu slobodno zbog bolesti majke tako sam cuo......
A sto su otisli Vlada Skaljic Merzic.....
Vlada je pravio klan u ekipi mostarci i ovi sa strane.vise vremena bio na fb nego na terenu cim je plata pocela kasnit 2 mjeseca on lafo povrijeden
Asim je poceo da zeza poslije uatkmice sa SVINJSKIM igraci su kaznjeni 30% od plate on se bunio otisao s treninga jer nije igrao a kaznili ga. i tad je poceo problem on feja.
Meni je zao malog Jancijevica momak mlad po krilu brz a zna lopte steta trebala mu se przit sansa jer ima 18 god.
ja licno nisam zadovoljan radom uprave do sad zamjerim im na lijenosti i uspavanosti.
necu nista komentarisat dok ne podjemo u crnu goru mozda dodje koji igrac.
ali ovo da svake godine mjenjamo ekipu je dno dna ovo nicem ne vodi ocigledno PRANJE PARA-dok nasa djeca iz omadinske skole napustaju vec u kadetima i pionirima Velez i idu po seljackim klubovima.Bola ulozirte pare u djecu vratice Vam se nekad,a ne za upravu postoji samo prvi tim!!!!!TO IM NIKAD NECU OPROSTITI JER RADE NEPRAVILNO BAR ZA MENE
TOLIKO OD MENE
Vlada je pravio klan u ekipi mostarci i ovi sa strane.vise vremena bio na fb nego na terenu cim je plata pocela kasnit 2 mjeseca on lafo povrijeden
Asim je poceo da zeza poslije uatkmice sa SVINJSKIM igraci su kaznjeni 30% od plate on se bunio otisao s treninga jer nije igrao a kaznili ga. i tad je poceo problem on feja.
Meni je zao malog Jancijevica momak mlad po krilu brz a zna lopte steta trebala mu se przit sansa jer ima 18 god.
ja licno nisam zadovoljan radom uprave do sad zamjerim im na lijenosti i uspavanosti.
ali ovo da svake godine mjenjamo ekipu je dno dna ovo nicem ne vodi ocigledno PRANJE PARA-dok nasa djeca iz omadinske skole napustaju vec u kadetima i pionirima Velez i idu po seljackim klubovima.Bola ulozirte pare u djecu vratice Vam se nekad,a ne za upravu postoji samo prvi tim!!!!!TO IM NIKAD NECU OPROSTITI JER RADE NEPRAVILNO BAR ZA MENE
TOLIKO OD MENE
- pravnik1981
- Kontakt:
Mi kad na prelaznom roku dovedemo 1-2 igraca i odu 1-2 igraca licit cemo na klub...a sve dok mijenjamo pola ekipe na svakom prelaznom roku mi smoVELEZDOGROBA je napisao/la:PEJIC dolazi sigurno dali su mu slobodno zbog bolesti majke tako sam cuo......
TOLIKO OD MENE

I da nikog ne dovedemo, meni ce biti uredu. Zasto? Ocito su odlucili u klubu posvetiti se infrastrukturi i stadionu kakk bi se nakon skracivanja lige dobila licenca. Dzaba nam messi, ronaldo, neymar i svi svjetski igraci ako nemamo licence da igramo. Samo je sve ovo rizicno, bit ce tu losih rezultata sigurno protiv ekipa koje smo dobijali redpvno
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nebi rekao da smo odlascima puno izgubili. Popovic, Hodzic, Vladavic i Janicijevic su nas samo kostali kada usporedim sa njihovim doprinosom. Kazu raja Janicijevic je bio talenat, potencijal. Kakve koristi ako je koka pamet? Prije njih smo se rijesili Velezovog najlosijeg golmana svih vremena (Djokica). Skaljic i Merzic nisu vise sto su nekada bili (hvala im na svemu).
Nevolim ni ja radikalne promjene ali u ovom slucaju nisam siguran da smo imali drugo rijesenje. Vi sto ste dole, moze li neko opisati ovu malu raju sto su potpisali prve profesionalne ugovore. Isica, Pecu, Tolica i Jakupovica? Kakav je ovaj Maric? Gdje je David Zovko prije igrao?......Djavolice budi se, siguran sam da si ih vec ocjenila!
Nevolim ni ja radikalne promjene ali u ovom slucaju nisam siguran da smo imali drugo rijesenje. Vi sto ste dole, moze li neko opisati ovu malu raju sto su potpisali prve profesionalne ugovore. Isica, Pecu, Tolica i Jakupovica? Kakav je ovaj Maric? Gdje je David Zovko prije igrao?......Djavolice budi se, siguran sam da si ih vec ocjenila!
Po meni jedino će se Škaljićev odlazak osjetiti, i malo mi je krivo radi njega.On jedini se stvarno uvijek bori i možda je nepravedno bio kažnjen tada sa 30% plate iako nije igrao.Odbrana je puno čvršća sa njim.SipakUlicar1922 je napisao/la:Nebi rekao da smo odlascima puno izgubili. Popovic, Hodzic, Vladavic i Janicijevic su nas samo kostali kada usporedim sa njihovim doprinosom. Kazu raja Janicijevic je bio talenat, potencijal. Kakve koristi ako je koka pamet? Prije njih smo se rijesili Velezovog najlosijeg golmana svih vremena (Djokica). Skaljic i Merzic nisu vise sto su nekada bili (hvala im na svemu).
Što se tiče ove sezone ona je izgubljena i možda je i bolje dovesti mlade talente i pružiti im šansu, neko će od njih sigurno izaći u prvi plan, a pare koje bi dali skupim igračima ulagati u infrastrukturu.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se stobom da je Skaljic jos mogao igrati (to sam jucer i napisao) i da je odbrana cvrsca sa njim ali ako je kompletna ekipa kaznjena sa 30% zasto bi on bio izuzetak? Sta bi onda jedan igrac kao naprimjer Ani (koji je zabio 9 golova u ligi i kupu) trebao reci/raditi?anel81m je napisao/la:Po meni jedino će se Škaljićev odlazak osjetiti, i malo mi je krivo radi njega.On jedini se stvarno uvijek bori i možda je nepravedno bio kažnjen tada sa 30% plate iako nije igrao.Odbrana je puno čvršća sa njim.SipakUlicar1922 je napisao/la:Nebi rekao da smo odlascima puno izgubili. Popovic, Hodzic, Vladavic i Janicijevic su nas samo kostali kada usporedim sa njihovim doprinosom. Kazu raja Janicijevic je bio talenat, potencijal. Kakve koristi ako je koka pamet? Prije njih smo se rijesili Velezovog najlosijeg golmana svih vremena (Djokica). Skaljic i Merzic nisu vise sto su nekada bili (hvala im na svemu).
Što se tiče ove sezone ona je izgubljena i možda je i bolje dovesti mlade talente i pružiti im šansu, neko će od njih sigurno izaći u prvi plan, a pare koje bi dali skupim igračima ulagati u infrastrukturu.
SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se stobom da je Skaljic jos mogao igrati (to sam jucer i napisao) i da je odbrana cvrsca sa njim ali ako je kompletna ekipa kaznjena sa 30% zasto bi on bio izuzetak? Sta bi onda jedan igrac kao naprimjer Ani (koji je zabio 9 golova u ligi i kupu) trebao reci/raditi?anel81m je napisao/la:Po meni jedino će se Škaljićev odlazak osjetiti, i malo mi je krivo radi njega.On jedini se stvarno uvijek bori i možda je nepravedno bio kažnjen tada sa 30% plate iako nije igrao.Odbrana je puno čvršća sa njim.SipakUlicar1922 je napisao/la:Nebi rekao da smo odlascima puno izgubili. Popovic, Hodzic, Vladavic i Janicijevic su nas samo kostali kada usporedim sa njihovim doprinosom. Kazu raja Janicijevic je bio talenat, potencijal. Kakve koristi ako je koka pamet? Prije njih smo se rijesili Velezovog najlosijeg golmana svih vremena (Djokica). Skaljic i Merzic nisu vise sto su nekada bili (hvala im na svemu).
Po meni su trebali kazniti igrače koji su istrčali na teren i koji su igrali.Za onakve **** igre na terenu su oni klubu još iz džepa trebali dat!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Po meni su trebali kazniti igrače koji su istrčali na teren i koji su igrali.Za onakve **** igre na terenu su oni klubu još iz džepa trebali dat![/quote]
Meni je igra u kompletnom jesenjem dijelu izgledala jako blijedo. Iz tog razloga (meni) nema veze koje odigrao lose bas tu utakmicu nakon koje su svi kaznjeni. Kad bi sagledali kompletnu jesen tu se izdvajaju mozda 3-4 igraca koje nebi trebalo kazniti medjutim, niko od njih nije bio konstantan. Svi su imali padova a najgore od svega toga je sto nijedan od njih nije pokazao volju (mozda Nikolic). Vidilo se iz aviona da igraju kao da ih neko tjera.
Meni je igra u kompletnom jesenjem dijelu izgledala jako blijedo. Iz tog razloga (meni) nema veze koje odigrao lose bas tu utakmicu nakon koje su svi kaznjeni. Kad bi sagledali kompletnu jesen tu se izdvajaju mozda 3-4 igraca koje nebi trebalo kazniti medjutim, niko od njih nije bio konstantan. Svi su imali padova a najgore od svega toga je sto nijedan od njih nije pokazao volju (mozda Nikolic). Vidilo se iz aviona da igraju kao da ih neko tjera.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Velika greška se napravila na ljeto dovođenjem igrača koji su grijali klupu a primali platu.Nikolić, Zolj, donekle i Hebibović su bili jedina svijetla tačka i malo manje loši.
Škaljić, Merzić, Vladavić imaju 30 i više godina i na njima se ne mogu uzeti neke pare.Nije mi žao što s otišli jer nisu ništa prikazali ove polusezone.
Hodžić, Janičijević nesportski život, narušavanje atmosfere i naravno da će ih otjerati.
Eh Popović, meni bio drag igrač
, borio se kad je igrao, davao sve od sebe, ali nije dobio pravu priliku.Stranac, treba mu plaćati stan i ostalo , a nije neki igrač koji je unaprijedio igru.Znači, opravdan odlazak.
Davati šansu ove polusezone mladim igračima, Tolić, Isić, Peco i nadati se da će doći pojačanja.Jusufbegović je rekao da traži lijevog beka, napadača i stopera.Ne znam kakav je ovaj Dedić što se spominje?
FORZA VELEŽ!!!
Škaljić, Merzić, Vladavić imaju 30 i više godina i na njima se ne mogu uzeti neke pare.Nije mi žao što s otišli jer nisu ništa prikazali ove polusezone.
Hodžić, Janičijević nesportski život, narušavanje atmosfere i naravno da će ih otjerati.
Eh Popović, meni bio drag igrač

Davati šansu ove polusezone mladim igračima, Tolić, Isić, Peco i nadati se da će doći pojačanja.Jusufbegović je rekao da traži lijevog beka, napadača i stopera.Ne znam kakav je ovaj Dedić što se spominje?
FORZA VELEŽ!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
Jao gledam sad statistiku Letica i Okica...koja smo mi 2 majstora imali ...Letic do sada odigrao 18 utakmica u ligi i 1 u kupu..5 asistencija ima do sad...skoro sve tekme odigro 90 min...Zabetonirao sebi mjesto u prvih 11...Okic najbolji igrac Sarajeva u prvoj polusezoni bio, vadio ih kad im je najvise trebalo...ja msm da je cak i prvi strijelac Sarajeva u prvoj polusezoni 11 golova dao do sad..Za Okica definitivno nismo nasli zamjenu, a po mom misljenju da malom Barisicu treba dati vise prilike jer mislim da je on novi Leta...covijek zna i lijevom i desnom zavrnut, dobar u defanzivi..
samo sabura moji rođeni, doći će uskoro sve na svoje.
Velež je naš dika.

Velež je naš dika.

-
- Kontakt:
Po gradu prica kao bekic na posudbu kod nas iz sarajeva,zna li neko nesto?
#musvdg
Ako je to onaj sto je igrao u kona kpji ce nam qrac!1922VFC1981 je napisao/la:Po gradu prica kao bekic na posudbu kod nas iz sarajeva,zna li neko nesto?
Sto se tice odlazaka bolje bi bilo da je otisao Haurdic umjesto Popovica,ovaj drugie se barem trudio kad je igrao,dolje Haurdic skoro svaku utakmicu bio igrac manje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Zao im sto im radi kako treba pa mjenjaju.
Sta ima novo u Velezu?
Sta ima novo u Velezu?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
SipakUlicar1922 je napisao/la:Po meni su trebali kazniti igrače koji su istrčali na teren i koji su igrali.Za onakve **** igre na terenu su oni klubu još iz džepa trebali dat!
Kad bi se ja i brat pobili (kad smo bili mali), stari uzme kais pa i jednog i drugog izlema ko konje,nije mu uopste bitno ko je kriv i ko je prvi poceo.

Citav tim je lose igrao protiv kona(ali i protiv Zelje kad je tu bio i asim) i svi snose odgovornost.Da su osvojili nesto prvi bi se Asim protego da uzme nagradu(iako nije igro) ili bi rekao ja nisam igrao dajte moju nagradu igracima koji su igrali

Dakle tim je igro a ne pojedinci i citav tim se kaznjava zajedno sa rezervama i strucnim stabom i tacka.Kome nije jasno nek napusti klub,zavrsena rasprava.Nema ovdje nikakve discipline izgleda svak tumaci stvari kako hoce.Morat ce Feja poraditi na discioplini,a ako je otpustanje nekih nedisciplinovanih igraca znak da se uvodi red i rad podrzajem 100%
FORZA VELEZ

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.