boze sacuvaj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jest jest, pa ga mi kao najboljeg igraca CSKA doveli za 40 miliona, ali eto zbog trenera i suigraca ne može da pokaže šta zna, smiješno. Ni CSKA ga nije htjela istekao mu ugovor pa došao nama kao obični polovnjak za đabe. klasični Celin transfer. A kad se već pozivate na reprezentaciju Japana, pogledajte npr. na zadnjem Azijskom kupu na kojoj poziciji je igrao, i tamo igra neko krilo, a još uz to japan ima jednu od najgori repki u zadnjih nekoliko godina.FaraonTM je napisao/la:Honda igrao iza napadača?LegendKiller je napisao/la:Hajde ne lupetaj, cuj ne igra na prirodnoj poziciji, od dolaska je igrao na svim mogućim pozicijama jedino ga na golu nismo probali. Lik je lafo ofanzivni vezni igrac, od nas igra neko krilo i igao je i iza napadača i u oba slučaja rezltat je bio isti 0 bodova. Ne prirodna pozicija je npr. kad je igrač stoper pa ga stave da igra polušpica, a ne ovako kao kod honde. Lik je igrao na svim pozicijama u vezi. Sa Hondom na u igri mi imamo igrača manje na terenu. Tih par golova su bili golovi na tanjiru osim onog protiv parme to je njegov gol 100%.FaraonTM je napisao/la:Honda igra na neprirodnoj poziciji i naravno da će pružati loše partije, a i pored toga je skupio nekih golova.
I ne mogu da vjerujem da još uvijek postoje među nama ljudi koji podržavaju mrtvog japanca, pa i Poli je korisni od njega na terenu
Kako će igrati iza napadača kad Pippo forsira formaciju 4-3-3 čitavu sezonu, to je prosto nemoguće.
Momak bio glavni u CSKA (nije to neki svjetski klub ali kladim se da bi nas sada pošamarali) i najbolji igrač Japana koji ima jednu i više nego solidnu selekciju, a nama ne valja. Pa naravno da ne valja kad ga ne znamo iskoristiti isto kao što se ne zna iskoristiti ni Cerci ni Menez (mada on i igra k'o nešto) ni Shaarawy...
Onda mi nebi mogli sastaviti ekipu za jednu utakmicurope11 je napisao/la:Pa igrao je zadnju utakmicu na prirodnoj poziciji i apsolutno nista nije uradio.Taman docekas da ga gledas u sredini i sta on radi, samovoljno se izvlaci na krilo jer ne zna sta ce sa loptom, pa ajde da malo ustedi vremena i napravi koji trk, samo da bi se reklo da ima loptu u nogama.
Da rezimiramo, je*e mi se za njegovih prvih mjesec dana forme, je*e mi se to sto ne igra na svojoj poziciji (iako igra i u Japanu isto), je*e mi se sto nema dobre suigrace, ti ako igras lose i ne doprinosis igri - otpadas iz ekipe. Moja filozofija je jasna.![]()
I necu je*o ga zivot da ga gledam u prvih 11, ma ni na prirodnoj poziciji jer svojim prikazanim igrama to nije zasluzio. Ima Cerci, ima Suso, nijedan od njih ne zasluzuje grijati klupu naspram Honde kojeg se na silu gura u ekipu radi par golcica i zicera koje su mu namjestili Saravi i Abate (jedino cast onom slobodnjaku).
I da, sretan rodjendan omiljenom lazialu Nesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.