AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2015, 15:17

tako je druze fahraon :thumbup:

boze sacuvaj :rol: :rol: :rol: :rol:
slika

slika

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 18:13

Čime se vi drogirate, kakav bola Honda ? :roll:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 mar 2015, 18:49

I po broju upućenih udaraca na protivnički gol,smo među najlošijim ekipama u ligi.Tačnije držimo 17-u poziciju.

Pippo fenomen. :salut:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 mar 2015, 22:19

FaraonTM je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Honda igra na neprirodnoj poziciji i naravno da će pružati loše partije, a i pored toga je skupio nekih golova.
Hajde ne lupetaj, cuj ne igra na prirodnoj poziciji, od dolaska je igrao na svim mogućim pozicijama jedino ga na golu nismo probali. Lik je lafo ofanzivni vezni igrac, od nas igra neko krilo i igao je i iza napadača i u oba slučaja rezltat je bio isti 0 bodova. Ne prirodna pozicija je npr. kad je igrač stoper pa ga stave da igra polušpica, a ne ovako kao kod honde. Lik je igrao na svim pozicijama u vezi. Sa Hondom na u igri mi imamo igrača manje na terenu. Tih par golova su bili golovi na tanjiru osim onog protiv parme to je njegov gol 100%.
I ne mogu da vjerujem da još uvijek postoje među nama ljudi koji podržavaju mrtvog japanca, pa i Poli je korisni od njega na terenu
Honda igrao iza napadača?

Kako će igrati iza napadača kad Pippo forsira formaciju 4-3-3 čitavu sezonu, to je prosto nemoguće.

Momak bio glavni u CSKA (nije to neki svjetski klub ali kladim se da bi nas sada pošamarali) i najbolji igrač Japana koji ima jednu i više nego solidnu selekciju, a nama ne valja. Pa naravno da ne valja kad ga ne znamo iskoristiti isto kao što se ne zna iskoristiti ni Cerci ni Menez (mada on i igra k'o nešto) ni Shaarawy...
jest jest, pa ga mi kao najboljeg igraca CSKA doveli za 40 miliona, ali eto zbog trenera i suigraca ne može da pokaže šta zna, smiješno. Ni CSKA ga nije htjela istekao mu ugovor pa došao nama kao obični polovnjak za đabe. klasični Celin transfer. A kad se već pozivate na reprezentaciju Japana, pogledajte npr. na zadnjem Azijskom kupu na kojoj poziciji je igrao, i tamo igra neko krilo, a još uz to japan ima jednu od najgori repki u zadnjih nekoliko godina.
Zaključak: lik je potpuno beskoristan na terenu, bez obzira koju poziciju igra.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 22:40

Nije htio da produži ugovor, prešao kod nas džaba. Prosto kao pasulj.

Ne igra na prirodnoj poziciji s toga ni ne očekujem od njega neke ekstra stvari, bar dok ga ne vidim na njegovoj poziciji. A i na neprirodnoj poziciji je ove sezone sa ovakvim saigračima uspio zabiti par golova.

Druga stvar, selekcija Japana. Promijenili su dva trenera od Brazila, Vaha im je treći. Pa se ti sad zapitaj je li do Honde :)

Al' hajde da ne igra nikako od njega bar imamo nekakve koristi u smislu marketinga.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 mar 2015, 09:23

Pa igrao je zadnju utakmicu na prirodnoj poziciji i apsolutno nista nije uradio. :mrgreen: Taman docekas da ga gledas u sredini i sta on radi, samovoljno se izvlaci na krilo jer ne zna sta ce sa loptom, pa ajde da malo ustedi vremena i napravi koji trk, samo da bi se reklo da ima loptu u nogama.

Da rezimiramo, je*e mi se za njegovih prvih mjesec dana forme, je*e mi se to sto ne igra na svojoj poziciji (iako igra i u Japanu isto), je*e mi se sto nema dobre suigrace, ti ako igras lose i ne doprinosis igri - otpadas iz ekipe. Moja filozofija je jasna. :mrgreen:
I necu je*o ga zivot da ga gledam u prvih 11, ma ni na prirodnoj poziciji jer svojim prikazanim igrama to nije zasluzio. Ima Cerci, ima Suso, nijedan od njih ne zasluzuje grijati klupu naspram Honde kojeg se na silu gura u ekipu radi par golcica i zicera koje su mu namjestili Saravi i Abate (jedino cast onom slobodnjaku).

I da, sretan rodjendan omiljenom lazialu Nesti. :opaopa:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 mar 2015, 23:06

Ja samo Boga molim da nas nikad ne preuzme Interov Mancini, koje je ovo **** od trenera, pa to je drama. Radije cu trpiti Inzaghija.
Mi se zalimo, a gledaj tamo bolan Palacio, Icardi, Guarin, Hernanes, Saciri, Kovacic, Medel, Podolski, ma bjezi ba tamo... trebamo kakvu trampu napraviti ili kupiti sta, uvijek smo ih znali izvarati... :)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 mar 2015, 23:10

rope11 je napisao/la:Pa igrao je zadnju utakmicu na prirodnoj poziciji i apsolutno nista nije uradio. :mrgreen: Taman docekas da ga gledas u sredini i sta on radi, samovoljno se izvlaci na krilo jer ne zna sta ce sa loptom, pa ajde da malo ustedi vremena i napravi koji trk, samo da bi se reklo da ima loptu u nogama.

Da rezimiramo, je*e mi se za njegovih prvih mjesec dana forme, je*e mi se to sto ne igra na svojoj poziciji (iako igra i u Japanu isto), je*e mi se sto nema dobre suigrace, ti ako igras lose i ne doprinosis igri - otpadas iz ekipe. Moja filozofija je jasna. :mrgreen:
I necu je*o ga zivot da ga gledam u prvih 11, ma ni na prirodnoj poziciji jer svojim prikazanim igrama to nije zasluzio. Ima Cerci, ima Suso, nijedan od njih ne zasluzuje grijati klupu naspram Honde kojeg se na silu gura u ekipu radi par golcica i zicera koje su mu namjestili Saravi i Abate (jedino cast onom slobodnjaku).

I da, sretan rodjendan omiljenom lazialu Nesti. :opaopa:
Onda mi nebi mogli sastaviti ekipu za jednu utakmicu :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2015, 00:02

Ma dobro, s jedne strane si u pravu :mrgreen: ali ovo je vise osvrt na ofanzivce, ne dajes golove, ne asistiras, ni na koji nacin ne ucestvujes u igri (odnosno, samo usporavas i upropastavas), pa dovidjenja brate onda na klupu, zasto bi iko od nas vec mjesecima trpio necije (ne)igre?
Ajde, na ostalim pozicijama je vise-manje sve skart od igraca pa ti je skoro pa svejedno koga ces staviti, ali ovdje je problem sto ti na klupi sjedi jedan Cerci i Suso za kojeg garantujem da bi bio neuporedivo bolji od Honde, al' dzabe, ovaj je skupio dozivotni kredit kod Pippa.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 mar 2015, 00:09

Upravo, da je trener kvalitetan i da se igra normalna odnosno optimalna formacija (ne možeš reći da 4-3-3 je nešto nenormalno, samo je u trenutnim okolnostima za nas nefunkcionalna) za sve igrače bi bilo mjesta. Svaki od njih bi pokazao šta zna i da li vrijedi :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 mar 2015, 08:25

Moguć povratak Ibre u Milan - kakve sve gluposti čovjek neće pročitati :rol:
Navodno su amerikanci ponudili da kupe 51% dionica, ali je Berla odbio jer ne želi prodati večinski paket. On je spreman prodati 30% za cca 300 miliona.
Po meni, još jedna u niz izmišljnih priča kako bi se podigla cijena i privukli "pravi" kupci.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2015, 11:49

Ja mislim da je kupnja vec odavno odradjena i da ce se obznaniti na kraju sezone. Zivi bili pa vidjeli. :P :P
Eh sad, druga stvar sto ce proci vremena i vremena da stvari sjednu na mjestu, ali neke male promjene i osvjezenje sa novim kadrom ljudi i igraca bi nam dobro doslo.

Sad je prvi favorit za preuzimanje Milana iduce sezone Mihajlovic. Ok, radi dobre stvari sa Sampdoriom, ali ga ni najmanje ne zelim za trenera. :nene:
Nama bi sjeo neko poput Kloppa ili Contea, neko ko se razumije u trenerski posao i koji ce to znati posloziti kako treba, ali i kod kojih moras pisati krv po terenu, sto je kljucno za nas. S obzirom da je to nerealno :mrgreen: moje neke zelje su Spaletti, Prandelii ili cak Rijkaard (samo sto nemam pojma gdje je on i sta radi), krajnja opcija Montella (samo sto ni kod njega ne vidim ni najmanji razlog zbog cega bi presao voditi Milan).
Onako kad malo bolje skontam, Di Matteo je bio odlicna prilika po nas, al' boze moj, sto placati kad se moze dovesti Seedorf ili Pippo. :yawn:

FORZA MILAN !

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 20 mar 2015, 12:35

alegri je sa juvetom pokazao da nije toliki levat za kojeg smo mislili.jednostavno milan nema dobrih igraca.sve je to ofucano i slabog kalibra i ne moze se pita pravit od g......,glavni krivac je bersluskoni koji je zadnjih godina izgubio interes za klub.ima u rukama skupu igracku sa kojom nece da se igra.jedini spas je prodaja kluba ambicioznim investitorima koji ce imat puno zara da vrate klub tamo gdje pripada.berluskoni tog zara odavno nema.jedino se pali na maloljetnice,to ga jos uvijek pali

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 20 mar 2015, 12:38

promjena trenera nece nista donjet,toga morate bit svjesni.pa ne moze se sa levatima od igraca pravit jak tim.gledam sinoc fiorentinu ,kako su ljudi planski dovodili kvalitetne igrace koje je montela fantasticno postavio,dok milan dovodio sami skart od igraca.ne mozes imat dobar tim bez dobre sredine i bez dobrog beka.sve to milan nema.milan igra samo kad je menez raspolozen a menez nije mesi pa da moze konstantno dobro igrat.daje valjo nebi njega psg i roma prodavali.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2015, 13:31

Daleko od toga da je Allegri los trener, imao je on dobre sezone kod nas (ako izuzmemo prokockani skudeto na najgluplji moguci nacin), ali covjek je zadnje sezone pogubio sve konce, okrenuo igrace protiv sebe i to je bio znak da mu je, sto se Milana tice, ende. Jednostavno je doslo do zasicenja, kao sto to biva kod 98% trenera, i mnogo vecih od Allegrija.

Ma nemamo mi uopste losu ekipu kao sto to neki pokusavaju prikazati, uz beka i veznjaka (da se ne ponavljam u vezi trenera), ovo bi mogla biti jako dobra ekipa. Uz daljnji upgrade kriticnih pozicija kroz 2-3 godine vrlo dobra, ali za to je naravno potreban novi investitor.
Nas je ukopao Pippo svojim neznanjem i prije svega neiskustvom, pa mi dosad mogli biti u top 3 ekipe da se nismo poslije datog gola kukavicki povlacili, uspjeli smo tako izgubiti cak 21 bod sto je PREVISE. Ma i da smo pola od toga sacuvali, bili u top 5, a kamo li ovako. Sad nam je kasno za sve, cak nam je i LE pojam.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 mar 2015, 13:32

Sutra izgleda bez navijaca na San Siru. Curva Sud poziva navijace da ne kupuju kartu za sutrasnju utakmicu, kao i da ne posjecuju Casa Milan.. Dobro su se sjetili, valjda bude nesto od ovog protesta. Vrijeme je da se napokon dignemo iz ovog sivila.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 mar 2015, 14:25

Cuj Mihajlovic, totg cetnika ne zelim blizu voljenog kluba. Jer u protivnom prestajem navijati za Milan dokle god bi uopste smrdio tu.
Alegri je dobar trener, nije on prodao Ibru i Silvu, a vidimo i nakon njega ko se sve dovodi. Dakle, toliko ti se odredi budzet pa ti uzmi sto ti se ponudi, vecinom besplatni sljam.

Curva Sud se izgleda ugledali na Celik. :lol: Napokon, jer nikad nije kasno dati do znanja da se zbog njih igraju utakmice, a ne zbog Berluskonija. Nije to toliko ni materijalno na stetu Milana, koliko da se pokazu zubi i dadne na znanje kako svi vide da ovako se ne moze dalje sa velikanom. Dobraga, nije ovo Cesena, Milan je u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 20 mar 2015, 17:29

Napokon i njima došlo iz dubure u glavu.Bilo je vrijeme i za svaku riječ ih podržavam.Napisali su sve ono što mi pišemo već tri godine.Pogotovo mi se sviđa onaj dio gdje zahtjevaju prodaju većinskog paketa dionica,a ne samo mali dio.Jer su uvjereni da prodajom malog dijela neće se ništa promjeniti.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 mar 2015, 18:28

Ajd konacno :damn:
Trebali si odavno tako postupiti,podrzavam u potpunosti ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 mar 2015, 18:38

Ne šalje više Berlo cash :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.