Vala brate na niske grane moras spasti da kao muzicar sa 30 godina karijere dolazis ovoj folkerki kao gost

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vala brate na niske grane moras spasti da kao muzicar sa 30 godina karijere dolazis ovoj folkerki kao gost
nemoj zajebavati Thompson ima dobrih pjesama
Vjeruj mi da znam jednu samo i u njoj kaze da bi palio srpske stabove
Jbt ne vjerujem dokle je lik dobacio, kao da je jucer sjedio i lajao u sobi
Hvala ti, sad mi je srce na mjestu.IceTea je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:25Evo citirat ću te da ti dan bude ispunjen.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:24Samo nemoj iskakati iz grmlja, mogla bi te prijaviti za nasilje![]()
Kad već tražiš pažnju.![]()
Pa ti ne znas Thompsonovu najpoznatiju pjesmu ondaenobarca je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:02Vjeruj mi da znam jednu samo i u njoj kaze da bi palio srpske stabovemozda bi znao jos koju kad bi cuo gdje, trenutno mi mozak zablokirao. I onaj baja mali knindza, cetnik teski, njemu zabraniti izlaz iz kuce a kamo li nastupanje.
Poslušaj pjesme Bosna, Prijatelji, Neću izdat ja, Neka niko ne dira moj mali dio svemira, Moj Ivane, Duh ratnika... i obavezno sa Škorom "Sude mi".enobarca je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:02Vjeruj mi da znam jednu samo i u njoj kaze da bi palio srpske stabovemozda bi znao jos koju kad bi cuo gdje, trenutno mi mozak zablokirao. I onaj baja mali knindza, cetnik teski, njemu zabraniti izlaz iz kuce a kamo li nastupanje.
Sad sve neki moralisti, a da je Nova godina za 2 dana, ne bi nikome palo na pamet da sjedi kuci i ne ide na neku muziku radi Gaze.
Ima li vece gluposti od tog bojkota coca colekraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:18Sad sve neki moralisti, a da je Nova godina za 2 dana, ne bi nikome palo na pamet da sjedi kuci i ne ide na neku muziku radi Gaze.
Isti slučaj sa bojkotom Cole i slično, a svi koriste Viber, kojeg je napravila firma iz Izraela, još nisam čuo da ga je neko deinstalirao sa telefona...
Koja je to19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:14Pa ti ne znas Thompsonovu najpoznatiju pjesmu onda![]()
Nju cak i Srbi znaju, a ti ne znas, stvarno sramota
Sude mi znam, mislio sam da je to samo Škoro. Imam i ja takvog jednog u drustvu, kad god popijemo on hoce da pusti Tomsona, mi ostali ga odgovorimo nekakoMarsal je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:17Poslušaj pjesme Bosna, Prijatelji, Neću izdat ja, Neka niko ne dira moj mali dio svemira, Moj Ivane, Duh ratnika... i obavezno sa Škorom "Sude mi".
Ja imam gadnu naviku kad pijem da volim slušat samo izrazito nacionalističke pjesme i tu je Thompson ko kamilica šta sve bude na repertoaru.
Jednom sam slavio NG u Doboju i počeo puštati muziku u neka doba, jedva sam živu glavu izvukao![]()
Ma preseravanje tesko, kao da ce nesto postici sa timkraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:18Sad sve neki moralisti, a da je Nova godina za 2 dana, ne bi nikome palo na pamet da sjedi kuci i ne ide na neku muziku radi Gaze.
Isti slučaj sa bojkotom Cole i slično, a svi koriste Viber, kojeg je napravila firma iz Izraela, još nisam čuo da ga je neko deinstalirao sa telefona...
Bojna Čavoglaveenobarca je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:25Koja je to19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:14Pa ti ne znas Thompsonovu najpoznatiju pjesmu onda![]()
Nju cak i Srbi znaju, a ti ne znas, stvarno sramota![]()