Varane.adriano_leite je napisao/la:Cini mi se da je Callejon kasnio, ako sam dobro vidio.Saurman je napisao/la:Varane kazni sa izlaskom početnička greška niste ga trebali toliko hvaliti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci nemogu da vjerujem 15-1 u faulovima sve im sviraju ba
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sve sviraju u pravu si. Cak i nepostojece ofsajde,dva puta. Kad je Alves krenuo sam na golmana i Messi. Sve svirajuemir18 je napisao/la:Znaci nemogu da vjerujem 15-1 u faulovima sve im sviraju ba

Pa Modricu mamlaze imas Ronalda sama lijevo **** te retardirana
Edit:mogli smo potop vec sad dozivit nemoze ova odbrana meda **** Varane na nivou Arbeloina strana propuh mrtvi
Edit:mogli smo potop vec sad dozivit nemoze ova odbrana meda **** Varane na nivou Arbeloina strana propuh mrtvi
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 30 jan 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Koja sreca da ovaj Pedro igra za Barcu, sta covjek promasi 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Carvalho klaun svih klauna.
A za Varanea nemam riječi. Kakva partija + gol. :klanjanje:
A za Varanea nemam riječi. Kakva partija + gol. :klanjanje:

Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 30 jan 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Najbolji igrac Reala veceras daje gol !
bravo majstore,kakva ces ti masina biti za par godina !!
bravo majstore,kakva ces ti masina biti za par godina !!

Ko Ko ko je dao gooooooooooooooo
Bog i Batina Buduci No 1
Bog i Batina Buduci No 1
imamo najboljeg stopera pred kojim je jos 10-15 godina karijere
VARANEEEEEEEEEEEEEEEEE
VARANEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Sto se tice asistencije ne moras biti puno pametan da pogodis ko je. 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Cestitke na tekmi - Varane vam je biser - mesar Pepe ne moze pure pored njega. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sljedecu tekmu Ramosa Desno stavit i ima da busimo ovaj Arbeloa najgori veceras 

Tesko je bez bekova i bilo kakve produkcije od istih igrati..
Caljeon je donio tu agresivnost al nit je imao zavrsnicu a znamo da nema ostale segmente igre
Ramo,Angel in
Carvaljo,Caljeon out
a nou camp ili SB u zadnje vrijeme nije neka razliga , sta vise tamo igramo bolje
dobar rezultat na kraju
Caljeon je donio tu agresivnost al nit je imao zavrsnicu a znamo da nema ostale segmente igre
Ramo,Angel in
Carvaljo,Caljeon out
a nou camp ili SB u zadnje vrijeme nije neka razliga , sta vise tamo igramo bolje
dobar rezultat na kraju
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
igrac utakmice bez ikakve dvojbe varane
dobili smo i u najmanju ruku solidnoga golmana u ovom novom realovcu
zasluzili smo vise pobjedu veceras od barcelone ali ovakav rasplet mozda je opet nekako najrealniji
inace najbolji trenutak utakmice je bio kada arbelosa i alonso nasamarase messia, pogubi se jadna majko

inace najbolji trenutak utakmice je bio kada arbelosa i alonso nasamarase messia, pogubi se jadna majko

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja kažem neki dan Varane naš najbolji štoper i smijala mi se ona 2 stručnjaka
Luka ponovo neupotrebljiv na terenu,kad on igra osjećam da imamo igrača manje.
Btw zanimljivo je koliko bolje igramo s Pipitom u ekipi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobar i Lopez , kapitalac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
mozes ti govorit sta hoces, trenutno varane nije nas najbolji stoperLBJ MVP je napisao/la:Ja kažem neki dan Varane naš najbolji štoper i smijala mi se ona 2 stručnjaka![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.