FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 sep 2010, 12:59

**** ga, bezvezni se ugovori potpisuju pa je ova situacija sve cesca, nigdje nema da igracu ugovor istice na pola sezona kao kod nas tako im se samo daje cocaliceva mogucnost i primjer, evo i ovi mladji sto su dosli potpisali na 2 godine prvu nece sigurno igrati, tek druge godine ce mozda poceti dobivati sansu i ako se ko i izbori kraj ugovora...
Teska situacija, ali tako je kako je

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 18 sep 2010, 13:00

pile87 je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:Ako vam se ne pjeva, idite na sjever, pa pogledajte malo klipove, mi salalalala Zeljeznicar nemozemo da uskladimo a kamoli ovo, i meni se svidja pjesma ali je NEIZVODIVO i ne se.rite vise o tome, ako oces dodji i pjevaj, ako neces nemoras doviđenja imas sjever pa pjevaj Zvezdine, Dinamove itd. pjesme... koje sabani sa sjevera i pjevaju.

Al prestanite vise o pjesmi, nego joj Kerle picica, sta je ono. sad oce sad nece, nek se lik odluci, on ako misli da cemo ga molit da potpise, grdno se prevario... :D
samo da nebude nekih ofirnih pljuvanja sa sjevera na njegov racun, kao sto je to bilo na Ćulumov kad mu je dijete bilo bolesno.
sjever je čemer!
Sabani sa sjevera e bas ti hvala.Na sjeveru ima ljudi koji zadnjih 15 godina prate zajedno Zelju, koji su bolesni za Zeljom nego sto mnogi misle, koji su nekad stajali na jugu ali im godine ne dozvoljavaju vise, na sjeveru sjede ljudi koji su napravili TM koji su slijedili Zelju nekada po bivsoj drzavi zbog kojih su i TM postali neko i nesto.Lijepo bi bilo kad bi pokazao malo postovanja prema takvima!
Izmedju ostalog Seha vise nije kapiten imamo isti problem sa njim oko produzivanja ugovora kao i sa Kerlom s tim sto Seha ima i ponudu jednog velikog kluba da dodje na probu, koju brko nije uzeo ni u razmatranje, ne bi se zacudio da i on veceras bude glavna meta zvizdanja a ne Kerla.Ovakvima istinski zelim brz lom noge i jako dug oporavak, da nije Zelje branio bi po famosu a sa druge strane postoji sansa da se i dobro proda i zaradi Zeljo na njemu ( Bekric je najbolji primjer ), Amar ga je digao iz mrtvih, dao mu tri puta vecu platu nego sto je imao, po meni nek ga makne sa gola ako ne produzi...
A osim Vasilica koji je stigao i dogovorio sve sa nama na treninzima se pojavio i neki crnac igra lijevog bocnog po onom sto sam cuo jako dobar igrac sta je tacno u pitanju ne znam jos...Igrao je u utakmici u drugom timu neki dan protiv malenih...uglavnom niko nije nezamjenjiv!

... o tom' crncu sam ja govorio, jak je fizicki,dosta se pridodajee u napad... ima dobru dugu loptu... onako na prvi pogled i nije los.. ii dosao je iz Francuske.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 sep 2010, 13:02

patkica je napisao/la:... o tom' crncu sam ja govorio, jak je fizicki,dosta se pridodajee u napad... ima dobru dugu loptu... onako na prvi pogled i nije los.. ii dosao je iz Francuske.
Znas li ime ili klub gdje je prije nastupao, preko koga je dosao?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 18 sep 2010, 13:19

plava_pruga je napisao/la:Ako vam se ne pjeva, idite na sjever, pa pogledajte malo klipove, mi salalalala Zeljeznicar nemozemo da uskladimo a kamoli ovo, i meni se svidja pjesma ali je NEIZVODIVO i ne se.rite vise o tome, ako oces dodji i pjevaj, ako neces nemoras doviđenja imas sjever pa pjevaj Zvezdine, Dinamove itd. pjesme... koje sabani sa sjevera i pjevaju.

Al prestanite vise o pjesmi, nego joj Kerle picica, sta je ono. sad oce sad nece, nek se lik odluci, on ako misli da cemo ga molit da potpise, grdno se prevario... :D
samo da nebude nekih ofirnih pljuvanja sa sjevera na njegov racun, kao sto je to bilo na Ćulumov kad mu je dijete bilo bolesno.
sjever je čemer!
sta je bolan tebi imas 13 godina i ti si naso sad da pricas o navijacima sa sjevera ! eo imam 2 pitanja pro kakve to zvezdine i dinamove pjesme pjeva sjever a koje ne pjeva jug ? i jos nesto jesi li ti uopste gledao utakmice u ovoj i pojedine u prosloj sezoni ? jes i li vidio kako culum igra ? st ocekujes da ga hvale da mu pljescu da uzvikuju njegovo ime ? utakmice u širokom pokazala je njegov kvalitet i nema opravdanja vise za onakvu igru ! savic je klasa igrac za njega ! sad se tek sjetih kakvog smo prosle godine imali zadnjeg veznog a otjerase ga DENIS SELIMOVIC !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 sep 2010, 13:20

pile87 je napisao/la:
patkica je napisao/la:... o tom' crncu sam ja govorio, jak je fizicki,dosta se pridodajee u napad... ima dobru dugu loptu... onako na prvi pogled i nije los.. ii dosao je iz Francuske.

Pa to je Kenny Mijatovic igra za juniore zelje 93 godiste jedan od boljih tamo..Moze da igra i stopera a i lijevog bocnog,veoma smiren i ne pamtim kad nije poceo prvu za kadete prosle godine ili sad za juniore..stalno je u prvih jedanaest...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 sep 2010, 13:41

sef je sve rekao...danasnjom pobjedom mozda skociti koje mjesto na tabeli, cisto da malo utice na psihu igraca...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 18 sep 2010, 14:17

pile87 je napisao/la:Na sjeveru ima ljudi koji zadnjih 15 godina prate zajedno Zelju, koji su bolesni za Zeljom nego sto mnogi misle, koji su nekad stajali na jugu ali im godine ne dozvoljavaju vise, na sjeveru sjede ljudi koji su napravili TM koji su slijedili Zelju nekada po bivsoj drzavi zbog kojih su i TM postali neko i nesto.Lijepo bi bilo kad bi pokazao malo postovanja prema takvima!
Pametnom je dosta!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 18 sep 2010, 14:36

Imal negdje prenos tekme?

zeljo_sema
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_sema » 18 sep 2010, 14:39

Nije do Kerle .Kao što nije bilo prije do Cocalića.Kao što nije sad do Šehića.Neka se usaglase sa jedne strane menager Osim a sa druge Žujo,Cviko itd." što žele " i da budu jedinstveni i neće se ovo dešavati.Nezna se ko pije a ko plaća.Konkretno*ebu ŽELJU,nas navijače(osjetimo u zraku da nešto dismr) a vjerujte i te mlade momke koji su uvijek bili pravi profesionalci prema "svetoj boji".Zašto klub ne izađe u javnost(jedinstveno) i kaže što se dešava oko Kerle i Šehića.Do tada će mo mi naglabati te ovo te ono.Transparentnost je uvijek krasilo svugdje voljenog Želju.
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 sep 2010, 14:40

AdisManiacZ je napisao/la:Imal negdje prenos tekme?
ima na Grbavici direktan prenos u 19 h/sati ili ti ga casova :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2010, 15:17

pile87 je napisao/la:

eh ja sam cuo da je doso i pito da trenira da odrzi formu i ovi kad su ga vidjeli iznenadili se (u pozitivnom smislu)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 18 sep 2010, 16:25

zeljo_sema je napisao/la:Nije do Kerle .Kao što nije bilo prije do Cocalića.Kao što nije sad do Šehića.Neka se usaglase sa jedne strane menager Osim a sa druge Žujo,Cviko itd." što žele " i da budu jedinstveni i neće se ovo dešavati.Nezna se ko pije a ko plaća.Konkretno*ebu ŽELJU,nas navijače(osjetimo u zraku da nešto dismr) a vjerujte i te mlade momke koji su uvijek bili pravi profesionalci prema "svetoj boji".Zašto klub ne izađe u javnost(jedinstveno) i kaže što se dešava oko Kerle i Šehića.Do tada će mo mi naglabati te ovo te ono.Transparentnost je uvijek krasilo svugdje voljenog Želju.
Ko ba yebe? Neće likovi da potpišu ugovor, oke, neće ni igrati. Nije igrao ni Coca, ne igra ni Kerla, a neće igrati ni Šehić. ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 18 sep 2010, 16:32

Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 sep 2010, 16:36

Treba mi text ove pjesme:
1-3,1-2,oooooo
hitno
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 sep 2010, 16:37

ekii je napisao/la:Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)
e nek si nam ti rekao...sta i kako :roll: ,cuo sam da i bleki prati situaciju :?
1921-2011

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 18 sep 2010, 16:38

Esii TM87 je napisao/la:
ekii je napisao/la:Daš pare i ljudi potpisu na 5 god.,niko danas za kikiriki nece da igra,a uslove (finasije) koje Zeljo nudi su po Sehicu za puko prezivljavanje.Gracic prati situaciju oko Zelje koji je ocito u finansiskim problemima,i zeli pojacati Olimic novim igracima,a on sta zamisli ispuni. ;)
e nek si nam ti rekao...sta i kako :roll: ,cuo sam da i bleki prati situaciju :?

Nije ni to daleko od istine macak! :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 sep 2010, 16:38

Šta sada i Šehić zajebaje:?: Pa mislim da je vrijeme da Žujo i ekipa zasuču rukave da se pare pronađu.Izgleda oni čekaju Džeku i Štilića da odu iz svojih klubova i one pare od euro nastupa. :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 sep 2010, 16:41

ekii je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:

Nije ni to daleko od istine macak! :)

znam i to,samo im trebaju crnogorski pasosi..vec bi bilo zavrseno da su imali :P
1921-2011

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 sep 2010, 16:54

Pa nece valjda guso na go, sreca pa protiv drine igramo

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 sep 2010, 17:06

zasto ne igra elvir colic protiv drine? o.o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alipasino, Hrammm1921 i 97 gostiju.